Jeg har før handlet hos Frøbutikken og været fuldt ud tilfreds, men i år synes jeg frøenes kvalitet var for ringe. Både af agurkefrø, græskarfrø og diverse blomsterfrø og blomsterblandinger oplevede j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købt for 300 kr frø… og det blev til 4 nelliker frø der spirede, og jeg er altså garvet havedyrker, har haft have i 25år, så det er ikke erfaringen der mangler. Jeg vil bestemt ikke anbefale at køb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrø, som lynhurtigt lå i postkassen pakket og pyntet på sødeste vis. Yderme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte lørdag eftermiddag frø fra froebutikken.dk og med stor forventning til hurtig levering, da jeg havde betalt for A-post. Alle mine forventninger blev indfriet og mere til! Allerede tirsdag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I Frøbutikken handles der frø som i gamle dage. Masser af økologiske frø fra gamle sorter samt nye trend frø. De mange spændende frø er håndpakkede i rustikke nostalgiske frøposer, hvor der ikke er fedtet med indholdet.
Billeshavevej 47, 5500, Middelfart, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Gode produkter og hurtig ekspedition, det er jo ikke deres fejl PostNord har lang leveringstid.
Skønt at pakke et brev op, der er gjort så meget ekstra ud af. Endda med en lille gave og en sød hilsen

Antwort von Froebutikken
Gode produkter og god hjemmeside. Og en lille ekstra hilsen, når man modtager de fine frøposer. Det er til 5 af de store!

Antwort von Froebutikken
Hurtig levering, og derudover super fin indpakning og fik endda en lille gave med, af nogle frø jeg faktisk havde kigget på!
Total optur og kommer til at benytte igen.

Antwort von Froebutikken
Så ved jeg, hvor jeg fremover køber frø på nettet! Bestilling, efterfølgende opklarende kommunikation, levering og personlig indpakning er helt i top. Oven i købet et ekstra frøbrev som gave.
Så må jeg blot vente til frøene er sået med at bedømme kvalitet. Alt det jeg kan bedømme nu får 5 stjerner herfra :-)

Antwort von Froebutikken
Selve fragten tog liiige et par dage, men det er leverandørs skyld, og ikke selve forretningens.
Mine frø var så omhyggeligt, og hyggeligt indpakket, i en pæn pose med en lille dekoration, og jeg fik endda gratis blomsterfrø som gave. Man kan virkeligt se, at forretningen drives med hjerte det rette sted :-) Nu er det nok ikke så ofte jeg køber frø, men hvis jeg gør, vil jeg kigge forbi igen. Stedet har gjort et godt indtryk, man er motiveret til at vende tilbage.

Antwort von Froebutikken
Kæmpe udvalg - ja næsten for meget. Bestilte frø onsdag formiddag, stod med frøene i hånden torsdag formiddag. Så fine nogle pakninger og beskrivelser. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her!

Antwort von Froebutikken
Skriver på hjemmesiden: Du vil modtage den indenfor 1 - 2 hverdage, hvis du har valgt pakkepost og 1-15 hverdage, hvis du har valgt brevpost. - Der trækkes 39Kr til fragt, men brevet er frankeret med 11Kr - Så hvis man alligevel betaler for en pakke, hvorfor skal man så vente op til 15 hverdage?

Antwort von Froebutikken
I love this shop and will be using it for my seed purchases. Prices were reasonable and I received my package pretty fast, even through I'm on Bornholm! Loved the packaging as well. It really stands out!

Antwort von Froebutikken
Købte frø og planteskilte i marts måned. Planteskiltene lever op til min forventning, men frøene er ubrugelige.
Evighedsblomsterne er spiret normalt.
Violfrøstjernefrøene har ikke spiret overhovedet. Frøene lignede mere noget groft støv. Jeg har violfrøstjerne i forvejen, men glemte desværre at tage frø fra, som jeg plejer.
Courgetterne har spiret et frø ud af tolv.
Thai basilikum er spiret, men planten er ikke thai basilikum, som jeg kender rigtigt godt. Det er en basilikum, som jeg ikke kender. Den er bitter og smager ikke godt,
Tomatfrøene Matina har spiret godt, men er ikke tomatplanter, de ligner mere en slags peberfrugtplanter. Jeg er spændt på, hvad de ender med at blive til.
Jeg handler ikke der igen. To måneders glad forventning til høst i drivhus og pynt i haven er ødelagt.
Har handlet her for første gang men absolut ikke sidste 🙂 bestilte fredag og kunne hente allerede lørdag og så endda med en lille ekstra gave i med en sød hilsen. Tusind tak for en skøn oplevelse

Antwort von Froebutikken
Hurtig levering, godt udvalg.
Fandt 4 ud af 5 frø jeg skal bruge til min specielle version af en blomstereng i fed jord.
hyggeligt med lille hilsen. I er fra nu min frø-pusher😀

Antwort von Froebutikken
Det var første gang, jeg handlede her, men bestemt ikke den sidste. Hurtig levering og en dejlig personlig hilsen.

Antwort von Froebutikken
Jeg bliver altid så glad, når jeg modtager bestilling fra froebutikken.dk. En lille venlig hilsen, pæn indpakning, og naturligvis skønne frø til haven. Og hurtig levering. Perfekt service. Vi "ses".

Antwort von Froebutikken
Jeg har købt massere af frø hos frøbutikken de sidste par år med stor tilfredshed. Mine bestillinger kommer altid hurtigt, der er en personlig hilsen med og en ekstra pakke frø som kan afprøves

Antwort von Froebutikken
Jeg havde en “anerledes” oplevelse.. fik en pakke der ikke var til mig herfra... skrev det til frøbutikken - og Wupti kort efter var der både respons og handling... SUPER service og søde mennesker...
Og jeg HAR modstaget det jeg selv har bestilt HURTIGT - og glæder mig til at se det spirer 🙏👍👍

Antwort von Froebutikken
Før weekenden sad jeg og faldt i staver over en masse frø. Sad og drømte. I dag drømmer jeg stadig, for nu har jeg modtaget frø i de fineste papirs poser. Ikke nok med det, jeg modtog osse en pose frø med en hilsen fra Diane. De frø jeg fik var ovenikøbet nogle som jeg havde set på men ikke bestilt. :) Tak for hurtig levering, fin service, de fine poser frøene ligger i plus de ekstra frø. Glæder mig til at se drømmene hen over sommeren. Kan kun varmt anbefale Frøbutikken :) Bente (Hårlev)

Antwort von Froebutikken
Jeg købte en række frø, såpotter og plastikbakker. De kom hurtigt med med en lille gratis pose blomsterfrø. Og så er frøposerne simpelthen så fine!! Jeg bliver i godt humør bare af at se på dem :)

Antwort von Froebutikken
Jeg kan kun anbefale at bestille frø hos frøbutikken. Udover en personlig hilsen fra Dorte var der også en lille ekstra frø gave med i pakken. Virkelig hurtig levering og god service! Jeg glæder mig sådan til at så min blomstereng

Så skal der sås ....
Tusind tak for den søde hilsen (fra Tine), det er en fornøjelse at købe frø hos Frøbutikken. Hurtig levering og de allerfineste frøposer. Jeg glæder mig hvert år til at bestille de kendte sorter og lade mig friste af spændende nyheder.
Edith Knudsen

Antwort von Froebutikken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.