Jeg har før handlet hos Frøbutikken og været fuldt ud tilfreds, men i år synes jeg frøenes kvalitet var for ringe. Både af agurkefrø, græskarfrø og diverse blomsterfrø og blomsterblandinger oplevede j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ved ikke hvem der kører mest efter principper? du gjorde klart ,du ikke ville erstatte de dårlige frø, hvilket også blev udfaldet, som jeg havde spået. Jeg er/var ikke interesseret i en pose du har t... Mehr ansehen
Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrø, som lynhurtigt lå i postkassen pakket og pyntet på sødeste vis. Yderme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte lørdag eftermiddag frø fra froebutikken.dk og med stor forventning til hurtig levering, da jeg havde betalt for A-post. Alle mine forventninger blev indfriet og mere til! Allerede tirsdag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I Frøbutikken handles der frø som i gamle dage. Masser af økologiske frø fra gamle sorter samt nye trend frø. De mange spændende frø er håndpakkede i rustikke nostalgiske frøposer, hvor der ikke er fedtet med indholdet.
Billeshavevej 47, 5500, Middelfart, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Nem hjemmeside, modtog varerne 2 dage efter, super nuttede poser,og en ekstra lille gave(Tak Lene) det kunne ikke blive bedre.

Antwort von Froebutikken
En inspirerende shop, levering efter bogen.
Og når der så er en lille spændende gave med, så bliver jeg glad. Tak Hanne.

Antwort von Froebutikken
De havde nøjagtig de frø, jeg ønskede mig.
Under bestilling kom jeg desværre til at få ramt en forkert tast, da jeg skulle skrive mit mobil nummer.
Jeg kontaktede Diane, så snart jeg så min fejl, og blev mødt med venlighed og forståelse. Sikke en dejlig oplevelse.
Da jeg modtog mine frø, var det som at få en gave. Smuk indpakning, et håndskrevet kort og en lille gave ⚘️⚘️⚘️🙂
Jeg glæder mig til at handle her igen og jeg giver Frøbutikken mine bedste anbefalinger

Antwort von Froebutikken
Jeg har lige købt ved frøbutikken synes de var en del billigere end i dagligvare butikkerne, god vejledning, pænt pakket ind og hurtigt leveret.
Jeg vil klart købe igen

Antwort von Froebutikken
Pakken kom hurtigt og var så fint pakket ind som en gave samt en ekstra lille gave oveni. Virkelig virkelig sødt og dejligt!

Antwort von Froebutikken
Vi har bestilt hos frøbutikken to gange nu, og begge gange har det været en virkelig god oplevelse.
Hurtig levering!
Pakkerne med frø er pakket smukt ind i den fineste pose, som matcher selve æsken, og begge gange har der været en gave med i form af en pakke blomsterfrø.
Vi vil anbefale alle at handle frø her 🤩

Antwort von Froebutikken
Fik virkelig mange spiredygtige frø for pengene! Er så glad for mine løvemunde, mamelukærmer og riddersporer!

Antwort von Froebutikken
Sammenlignet med en anden leverandør, er Froebutikken.dk en klar vinder. Lidt mere tid på leveringen, men valget af emballage til frøene og ordrens pakning, lader ingen i tvivl om, hvem som skal sidde på tronen. At sende sine frø i pergaments poser er uden tvivl et suverænt valg og det sparer kunden for irritation, over minimal og uhandy plastemballering. 5 store stjerner!!

Antwort von Froebutikken
Fin hjemmeside, hurtig levering, og så en lille gave som var meget fint pakket ind, god stil. 5 stjerner herfra 👍👍

Antwort von Froebutikken
Man bliver helt glad i låget, når man modtager en pakke med frø herfra. Pakket med største kærlighed i fin lille pose med en lille pyntefugl - og en personlig hilsen.
LOVE IT!
Køber alle mine frø herfra i fremtiden :-)
Modtog mine varer med posten inden for få dage.

Antwort von Froebutikken
Hurtig levering. Billige og mange frø og sød hilsen med lille ekstragave

Antwort von Froebutikken
Det er altid en fantastisk god oplevelse at bestille fra froebutikken.
Det er ikke sidste gang jeg køber frø herfra ♥️

Antwort von Froebutikken
Så fint indpakket og en lille gave med og hurtig levering og super priser og ihhh hvor er jeg glad for mit køb!

Antwort von Froebutikken
I min seneste ordre hos frøbutikken blev GLS ved med at lægge pakken til afhentning i en fjern pakkeshop i stedet for at levere på adressen som aftalt.
Diana fra Frøbutikken var lynende hurtig til at holde dem i ørerne og fik dem til at levere på adressen som aftalt.
Udover det modtog jeg nogle gratis frø og en personlig besked i min seneste ordre. Igen meget værdsat og god service.

Antwort von Froebutikken
Et stort smil breder sig op til ørerne, når man åbner sin pakke fra Frøbutikken... med de fineste frøposer, fine beskrivende ord og en lille sød overraskelse. Jeg fik lyst til at vise det hele til flere, de næste dage. Det er lige det der ekstra de kan I Frøbutikken. Varm anbefaling herfra.

Antwort von Froebutikken
En fantastisk oplevelse at handle med Frøbutikken. Top kvalitet af frø i smuk økologisk indpakning. Mærker tydeligt at denne butik har sit værdigrundlag i orden tillige med det er gennemført. Her kan du handle trygt og sikkert med valuta for dine penge...

Antwort von Froebutikken
Fuldstændig fantastisk oplevelse! Kan varmt anbefales. Fin overskuelig hjemmeside, med skønne beskrivelser af deres produkter. Varen ankom hurtigt og SÅ nydeligt pakket, hvor der virkelig var kræset om detaljen, med en sød hilsen til. Skøn oplevelse :)

Antwort von Froebutikken
Fantastisk oplevelse! Ved åbning af pakken fandt jeg ikke bare produkterne jeg har bestilt, men også en lille gave. Og alt var pakket ind som en gave - meget smukt. Sådan noget har jeg aldrig oplevet før. Takker, Hanne!:) Jeg vil sikkert vende tilbage!

Antwort von Froebutikken
MANGE forskellige frø, der ellers er svære at finde,
MANGE frø i hver pose og de er alle særdeles spirevillige.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse - både ved bestilling og nu, hvor alle frø er sået og kommet op 🥰

Antwort von Froebutikken
Gode produkter og hurtig ekspedition, det er jo ikke deres fejl PostNord har lang leveringstid.
Skønt at pakke et brev op, der er gjort så meget ekstra ud af. Endda med en lille gave og en sød hilsen

Antwort von Froebutikken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.