Vi har efterhånden købt chokolade hos Frellsen mange gange. Det er seriøst god chokolade med en kvalitet på linje med både Summerbird og Peter Beier. Vi kan især anbefale de fyldte chokolader. Kaffen... Mehr ansehen
😡😡😡 Fik det dårligste chokolade i mit liv hos frelsens i går. Købt 8 stykker chokolade og glædede mig så meget til og komme hjem og nyde nougat måtten og nougat bruddet, som plejer og smelte i min... Mehr ansehen
Vi var på teambuilding-dag hos Frellsens Chokolade i Roskilde, hvor vi lavede flødeboller og det var simpelthen en fantastisk oplevelse! 🤩 Stemningen var afslappet og hyggelig, og vi følte os virk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi besøgte Århus i to dage, og da vi gik forbi Frellsen kunne vi ikke lade være med at få lyst til is. Vi fik den bedste betjening. Meget imødekommende, smilende og servicemindet, så vi gik glade de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
I.M Frellsen K/S Hos Frellsen fører vi et stort udvalg af egenproducerede kvalitetsprodukter inden for kaffe, te og chokolade. Kaffen udvælger og importerer vi selv, hvorefter vi blander, rister og maler bønnerne på vort moderne risteri i Roskilde. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler, ud fra stolte håndværksmæssige traditioner. Drevet af passion, og med kærlighed til god chokolade, har I.M. Frellsen gennem generationer fremstillet chokolade, hvor den håndværksmæssige udførsel og råvarer af høj kvalitet er betingelsen for den unikke smagsoplevelse. Udover vores traditionsrige produktion af både kaffe og chokolade, er vi iblandt de første 200 danske virksomheder, der aktivt gør en indsats for at bekæmpe global opvarmning. Vi har igangsat initiativer både i produktion af råvarer, færdigt produkt og distribution.
Industrivej 14, 4000, Roskilde, Dänemark
- 46 75 53 00
- kontakt@frellsen.dk
- www.frellsen.dk
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
God betjening og smil på læben
Fabelagtig betjening
Fantastisk betjening. Gode produkter
Altid lækkert
Altid lækker chokolade. Sød personale og god service
Gode flødeboller
Jeg syntes Frellsen har de bedste flødeboller;)
Det var rigtig godt og de var rigtige…
Det var rigtig godt og de var rigtige søde man skulle heller ikke vente i så lang tid på din Ordre
Det var godt
Meget god de var rigtig søde
Meget god. Da jeg kom ind var e der til at hjælpe
Elsker jeres chokolader især den med…
Elsker jeres chokolader især den med Annanas , virkeligt sødt personale
Super lækker chokolade
Super lækker chokolade til priser, der var til at overkomme
Altid god service og lækre varer
Lækker chokolade som altid
Lækker chokolade som altid
God ekspertise
God, jeres medarbejdere er virkelig dygtige
God oplevelse
Medarbejderen var super god til at servicere, og gøre det til en god oplevelse.
Dejlig forretning og personale
Dejlig forretning og personale
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.