jeg havde bestilt noget mandel nougat, det smager sååå godt. Nu når jeg var der inde, bestilte jeg også nogle kasser, med chokolade der ikke havde bestået deres meget kritiske blik, men jeg synes de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lækker kvalitets chokolade. Prøvede at skrive på messenger for at få svar på gluten indhold men denne blev desværre ikke besvaret. Efter jeg efterspurgte materialet på mail, kom der hurtigt et ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Chokolader har en dejlig dyb rund smag, smelter langsomt og efterlader en nydelse så man har lyst til et stykke mere. Det ville være dejligt hvis i også kunne lave sukkerfri. Jeg må henvende mig til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid hurtig ekspedition og de lækreste chokolader - og tak for den lille gave, som I har lagt ved.
Unternehmen hat geantwortet
Økoladen producerer og sælger økologisk chokolade lavet på råvarer af høj kvalitet. Økoladen produkter kan findes online og i mange supermarkeder på tværs af hele landet. Under Økoladen kan du også finde Elmelund Chocolatier Organic, som er vores eksklusive brand. Produkterne fra Elmelund Chocolatier Organic kan du finde i mange specialforretninger. Økoladen har også to butikker, vores fabriksudsalg i Ørslev og vores butik i Næstved kaldt "Sødt Næstved".
Ugledigevej 95, 4760, Vordingborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Elsker jeres chokolade ... pt er de fyldte chokolader favoritterne <3

Antwort von oekoladen.dk
Jeg købte en “Lykkepakke” og var heldig at den primært bestod af Økoladens fyldte chokolader- smagte dejligt og til en rimelig pris !

Antwort von oekoladen.dk
Hurtig levering af lækker kvalitetschokolade og marcipan.
Alt er godt 😊

Antwort von oekoladen.dk
jeg havde bestilt noget mandel nougat, det smager sååå godt. Nu når jeg var der inde, bestilte jeg også nogle kasser, med chokolade der ikke havde bestået deres meget kritiske blik, men jeg synes de så lækker ud.
Jeg fik det sendt til hoved dør, men GLS stod og bankede på bryggers døren, så det hørte vi ikke.
nu er der sat en seddel på bryggers døren om de skal ringe på hoved døren.

Antwort von oekoladen.dk
Hurtig ekspedering og fine priser

Antwort von oekoladen.dk
Gode forskellige varianter. Købte en lykkekasse, og der var mange forskelige slags chokolade i. Det var alt sammen rigtig godt.

Antwort von oekoladen.dk
Det fungerer fint at bestille på jeres hjemmeside.
Og så får vi jo også en lille ekstra gave 🙂.
Vi har købt påskegaver til hele familien og os selv i flere år🐰 .
Det er jo lækker chokolade I har 😁.
I må meget gerne lave de fyldte æg hele året.

Lækker kvalitets chokolade.
Efter jeg efterspurgte materialet på mail, kom der hurtigt et venligt og meget brugbart svar.
Tak for god service.

Antwort von oekoladen.dk
Man kan ikke rigtig smage forskel på den dyre økologiske chokolade og en billig. Chokoladen var lidt smagsløs og i den med mint mangler der mint smag. Ikke pengene værd.

Antwort von oekoladen.dk
Fantastisk velsmagende chokolade med god samvittighed.
Levering indenfor 2 dage efter bestilling, det er okay.

Antwort von oekoladen.dk
Chokoladen er super god, dog var bunden af kassen åben, da jeg modtog den. Ved kontakt med Økoladen kom vi frem til, at der ikke manglede noget.

Antwort von oekoladen.dk
Super oplevelse, sød betjening og lækker produkter i butikken.

Lækker kvalitets chokolade

Antwort von oekoladen.dk
Det ville være dejligt hvis i også kunne lave sukkerfri.
Jeg må henvende mig til Ålborg chokolade, men ville helst købe lokalt. Tak for en god oplevelse

Antwort von oekoladen.dk
Ene lækkerier, virkelig lækkert chokolade☺️

Antwort von oekoladen.dk
God service og hurtig levering
Lykkepakken var fin. Dejligt chokolade og flere forskellige typer. God oplevelse
Jeres chokolade smager bare godt

Antwort von oekoladen.dk
Altid super dejlig økologisk, lækker og smagfuld chokolade.

Antwort von oekoladen.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.