De communicatie mag net wat beter, zo ontvang ik geen mailtje als het product is verzonden. Echter bestel ik vaak dingen bij FRS en laat ik deze naar Denemarken versturen, zeker gezien de pr... Mehr ansehen
Disneyfilmen zijn meestal 20 Euro bij bol.com en andere winkels, maar hier kun je Alice in Wonderland en Pirates of the Caribbean voor een tientje krijgen. Inglorious Bastards voor €4,99... Pupl Ficti... Mehr ansehen
Het assortiment is ok. Bestelgemak ook. Maar helaas is het al diverse keren voorgekomen dat de levertijd niet wordt nagekomen. Artikel voor 21:00h besteld. Levertijd zou dan volgende dag moeten... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Op zoek naar een CD, DVD, Blu-ray of game? FreeRecordShop.nl heeft het! Keuze uit meer dan 300.000 artikelen, direct online te bestellen en snel thuisbezorgd!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service
De fysieke winkels slaan nergens meer op na de doorstart, staat nauwelijks wat in, zo gaan ze naar mijn idee binnenkort weer failliet. Alle waardebonnen zijn bevroren vanwege de doorstart. Ik was pas in de winkel jongen van 16 of 17 wilde GTA V kopen volledig met bonnen. Jammer helemaal niets meer waard. Sorry maar dan vind ik dat ze ook de naam niet meer mogen dragen, zo komen ze er wel heel makkelijk vanaf. Ik koop hier uit principe niets meer.
slechte levering
Als je voor 15.00 uur je bestelling doorgeeft en betaalt heb je de volgende dag nog niks in huis, de 4 dagen die daarop volgen ook nog steeds niks. Geen mailtje geen track en trace, gewoon maar afwachten of er ooit nog een keer iets geleverd wordt.
Eerste en laatste keer iets gekocht via deze website.
goed
bestelling liet lang op zich wachten .heb dat naderhand mede gedeeld waardoor er een dubbele bestelling ontstond.heb op tijd doorgegeven dat de 1e bestelling naderhand tussen bij was aangekomen werdt des ondanks de 2e bestelling opgestuurd.dus al met al een waarboel dit kan dus beter .
Na een maand nog steeds wachtende op 2 DVD's, welke destijds op voorraad waren en binnen 2 werkdagen geleverd zouden worden!!
S;echte service en lange wachttijden aan de telefoon, meer dan 25 minuten tijdens het laatste gesprek!
Slechte verzendbeloftes
Donderdag om 20:45 besteld, niet zoals belooft op vrijdag in huis. Erg onprettig, aangezien ik dit vrijdag nodig had. Zaterdag wel in huis. Persoonlijk vind ik dat op het moment dat er niet aan de belofte wordt gehouden er wel iets tegenover mag staan. Dat aanbod heb ik niet gehad. Dat vind ik kwalijk.
Bijna helemaal goed
Ik krijg verreweg de meeste bestellingen de volgende dag aangeleverd. Wat maakt het bijna? Die één of twee keer dat ik een DVD krijg geleverd die hapert (beide keren door een afdruk van vette vingers op de schijf)
Verder helemaal geweldig.
Goedkoper dan elders en snel geleverd!
Wat kan ik er nog meer aan toevoegen; in het vervolg kijk ik eerst of de Free Record Shop heeft wat ik zoek.
geen betalng met plastix cadokaart mogelijk!!!
heb van alles geprobeerd om met mijn kadokaart te betalen dit schijnt dus onmogelijk te zijn! bovendien zijn er meer mensen met hetzelfde probleem. doe hier iets aan en laat mij weten wanneer ik mijn €15,-- wel kan besteden anders is het weggegooid geld!!
ik heb een verkeerde cd gekregen welbetaald en retour gedaan, maar nog niets terug ontvangen.
Ik hoor niets van de Klantenservice dat het retourpakketje is ontvangen en dat ze er alles aandoen om de juiste cd naar mij op te sturen.
Ik moet er ook nog zelf achteraan bellen, terwijl ik wel betaald heb.
er is niet gemeld dat de cd onbestelbaar is, dus verwacht ik deze alsnog opgestuurd.
Perfecte hulp
In de FRS in Amersfoort werd ik heel vriendelijk, relaxed en deskundig geholpen. De cd's waren niet in de winkel, maar ik kon op de websites fragmenten van alle nummers beluisteren. Ik heb ze online besteld en binnen een paar dagen had ik ze in huis (zonder verzendkosten!). Super!
goede service snelle aflevering
Ondanks de tegenslagen van de laatste tijd voor FRS ben ik nog altijd zeer tevreden over de verleende service en producten
er werd meegedacht en advies gegeven hoe ik het beste en snelste mijn bestelling binnen kon krijgen i.v.m.een overlijden.
Top hulp van verkoopster aan de telefoon.
Wij hadden de dvd WATERVAL & RIVIEREN nodig (op de voorlaatste dag) voor bij een crematie.
Leuke acties!
Ik heb 2 dvd TV series besteld voor een actieprijs en 1 oudere serie. Als ik een mail krijg met een aanbieding, check ik altijd online of ik het artikel ergens goedkoper kan krijgen, maar dat was hier niet het geval en dus heb ik de bestelling geplaatst. Ontvangst binnen 1 werkdag is niet helemaal gelukt, maar pakket was er wel snel. Plus de mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik heel fijn,
Super
Snelle levering en goed verpakt. 4 blu-ray's besteld en 1 was niet direct leverbaar. Een mail gehad waarin werd uitgelegd dat de bestelling werd gesplitst. De laatste film werd 2 dagen daarna verstuurd en zonder meerkosten voor de porto zoals vermeld in de mail. Kan niet anders zeggen dat Freerecordshop zich aan hun woord houdt. Perfect.
Beloofde levertijd wordt niet nagekomen en vervolgens wordt je klacht niet serieus genomen
FRS beloofde mij een levertijd van 1 dag. De eerste levering vond pas na een aantal dagen plaats en de rest van de levering een week later. Vervolgens dien je hier een klacht over in en wordt er niks mee gedaan, ik krijg alleen maar mailtjes waarin ze mijn klacht wegwuiven en ze doen er niks mee. Echt belachelijk. De reden dat ik deze bestelling bij FRS heb geplaatst was vanwege de levertijd (omdat het een cadeau was voor iemand). Ze hebben er dus voor gezorgd dat ik voor schut stond op een verjaardag, omdat ik daar met lege handen aan kwam. Echt belachelijk hoe er met deze klacht omgegaan wordt en denk er serieus over na om niks meer te bestellen bij FRS.
Klasse
Niks dozenschuivenfirma die Free Record Shop, bestelling geplaatst en zo ontzettend snel binnen. Goed, degelijk en keurig verpakt binnengekomen. kan niet beter!!
zeeeer lang moeten wachten op mijn bestelling
Ik had een lp van frank zappa besteld en via frs krimpen aan den ijssel laten bezorgen.
de lp koste €31,- . Doordat frs failliet ging kon mijn bestelling niet geleverd worden via frs krimpen maar uit eindelijk na vele mailtjes gestuurd te hebben, kreeg ik een mailtje dat na het weekend de zending naar frs gestuurd zou worden. Dus niet weer maar een mailtje gestuurd met het verzoek om het dan maar naar mijn huis adres te sturen, mailtje gekregen dat de zaak ingewikkeld was en dat het niet mogelijk was. Vele mailtjes van mijn kant later, kon ik de lp wel naar mijn huis adres gestuurd worden als de zending geannuleerd werd en opnieuw besteld werd, zo gezegd zo gedaan, maar de lp was inmiddels €35,99. Weer lange tijd moeten wachten tot dat ik een mailtje kreeg dat de lp voor het weekend bezorg zou worden nadat ik weer een mailtje gestuurd had. Weer gewacht tot na het weekend maar nog geen lp ontvangen. Weer maar enkele mailtjes gestuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef. Uiteindelijk kreeg ik een mailtje dat de lp niet meer leverbaar was en dat ik de site maar in de gaten moest houden als de lp weer leverbaar was. Ik weer een mailtje gestuurd met de mededeling waar mijn lp die ik twee maanden geleden had besteld toen hij nog volop leverbaar was dan gebleven was die ik via frs krimpen zou uitgeleverd krijgen. Daar heb ik nooit antwoord op gehad. Volgens mij is die gewoon aan een ander verkocht. Opeens zag ik de lp weer op de site staan dat die weer leverbaar was wel weer duurder, dus ik weer een mailtje gestuurd met het hele verhaal en dat ik wel vond dat ze de morele verplichting hadden mij de lp te leveren voor €31,-. Uiteindelijk na meer dan twee maanden is het mij gelukt om de lp in huis te krijgen, zo ga je toch niet met je klanten om?. Mijn andere lp's bestel ik nu bij bol com daar gaat het wel goed of ik ooit nog iets bij jullie bestel weet ik niet maar het is niet waarschijnlijk.
Groeten Koos van der Kleij
Lang aan het lijntje gehouden
Meerdere malen geinformeerd naar de afleveringsdatum.
Iedere keer wordt er weer wat beloofd en wordt de belofte niet nagekomen.
Jewel Match 3 - nog uitdagender dan vorige versies.
JEWEL MATCH 3 - NDS
Leuke opvolger.
Veel uitdagender.
Aanrader.
Moeilijk om te stoppen met spelen
Verpakking.
De verpakking kan beter. Heb 1 cd besteld, doen ze in een doosje, maar het rammelt van alle kanten. De cd-hoed had makkelijk kunnen beschadigen of had ook kapot kunnen gaan.
Is gelukkig niet gebeurd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.