De communicatie mag net wat beter, zo ontvang ik geen mailtje als het product is verzonden. Echter bestel ik vaak dingen bij FRS en laat ik deze naar Denemarken versturen, zeker gezien de pr... Mehr ansehen
bestelling liet lang op zich wachten .heb dat naderhand mede gedeeld waardoor er een dubbele bestelling ontstond.heb op tijd doorgegeven dat de 1e bestelling naderhand tussen bij was aangekomen werd... Mehr ansehen
Disneyfilmen zijn meestal 20 Euro bij bol.com en andere winkels, maar hier kun je Alice in Wonderland en Pirates of the Caribbean voor een tientje krijgen. Inglorious Bastards voor €4,99... Pupl Ficti... Mehr ansehen
Het assortiment is ok. Bestelgemak ook. Maar helaas is het al diverse keren voorgekomen dat de levertijd niet wordt nagekomen. Artikel voor 21:00h besteld. Levertijd zou dan volgende dag moeten... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Op zoek naar een CD, DVD, Blu-ray of game? FreeRecordShop.nl heeft het! Keuze uit meer dan 300.000 artikelen, direct online te bestellen en snel thuisbezorgd!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima als er geen andere keuze is
Wegens cadeau-kaarten van FRS ben ik toch geregeld aangewezen op freerecordshop.nl waar ik niet perse vrolijk van word. Producten zijn vrijwel altijd ergens anders goedkoper te vinden, maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken natuurlijk.
Wat ik wél positief vind is de mogelijkheid om je producten bij een FRS naar keuze op te komen halen en het grote aanbod.
Al met al blijft freerecordshop.nl voor mij een noodzakelijk kwaad...
goed, snel en betrouwbaar
Een paar keer iets besteld bij FRS en alles snel thuis ontvangen.
Was in een tijd dat er een "gratis verzenden" actie was, prijzen waren lager dan andere webshops.
Hou FRS zeker in de gaten voor aanbiedingen. Aanrader !
vlotte afhandeling
enkele cd's gekocht en mooi verpakt thuis aangekregen.
klein minpuntje zijn de prijzen, de prijzen kunnen verschillen tussen de webshop en de winkel in de straat, het is dus raadzaam om eens een kijk en vergelijk te doen. soms is de webshop duurder, dan is hij weer goedkoper....
goed
koop alle cd daar kn ze bestellen ze bellen je keurig op om te zeggen je pc zijn binnen ,praat dan wel over hhwaard
Bedankt voor de fijne service!
Vorige week 3 mooie blu ray disks gekocht voor de aanbieding.
Blijft een mooie en fijne winkel
LEKKERE MUZIEK
altijd een feestje om te bestellen of om even binnen te wandelen
goedkoop goeie producten en aardige mensen doen goed hun werk
Goede webwinkel!
Producten snel in huis, meestal al de volgende dag.
Site is ook overzichtelijk.
Pover aanbod
Alleen maar zogenaamde hitmachines (van weleer) worden verkocht. Een beetje muziekkenner met smaak buiten de hitlijsten kan hier niet terecht.
ruime keuze hier
ga zo door met de muziek en dvd tot gauw weer
freerecordshop leyweg 10+
op de leyweg is de service zeer goed
de mensen die er werken nemen de tijd voor je
en hebben zelf ook een uitgesproken mening
Levering blijft uit
Op 1/2 cd besteld via de site, keurig bevestigd en zo, maar helaas geen levering. Gemeld per email en daar werd snel en correct op gereageerd door klantenservice. Op 8/2 heeft FRS opnieuw de cd verstuurd. Wéér geen levering. Gebeld met klantenservice, die meent dat schuld bij post moet liggen. Geld terug gevraagd en is ook direct gestort. Ondertussen cd elders besteld en deze was de dag erna al binnen. De klantenservice is uitstekend, maar ik zal toch niet snel opnieuw bij FRS bestellen.
netjes
goede winkel
wel duur naarmate dvd's toch een stuk goedkoper te krijgen zijn tegenwoordig... via internet
Zeer slecht
Had bestelling gedaan op deze site
een film ...........maar kreeg naar enkele weken te horen dat die niet leverbaar meer was .
Waarom niet gelijk duidelijkheid?
Zelfs na telefonische infot werd mij verteld dat film op bepaalde datum geleverd zou worden maar daarna (week) mailtje dat niet leverbaar is en ik mijn geld terug krijg.
Freerecordshop een NO go Zone voor mij!!
Kwaliteit en kennis
Goede kwaliteit, goede aanbiedingen en het personeel kent zijn klassiekers
Uitgebreide Collectie, Snelle Levering
Good stuff. I had on ongelooflijke urge om Desparate Housewives en Jersey Shore te kijken. Gelukkig hielp Free Record Shop mij uit de brand! Binnen een dag allen boxsets in huis. Nu kan ik lekker bonbons eten en voor de buis zitten hihi ^^
Veel keuzes
Veel keuzes, betaalbaar en zeer goede kwaliteit
Langzaam
Op de website stond binnen één dag binnen. Helaas kwam de DVD pas na 3 dagen en één dvd zelfs na 3 weken.
slecht
had een dvd bestelt
na 2 weken nog niks ontvangen
er achteraan geweest na veel moeite en tijd uiteindelijk de dvd wel ontvangen
slecht
We bestellen een pc game, na 3 dagen nog geen levering. Moet je er zelf achter aan bellen, sta je 10 MINUTEN in de wacht voor dat je pas iemand aan de lijn krijgt. Krijg je te horen dat zij het spel pas de 23 ste binnen krijgen TUURLIJK. Staat nergens op de site gemeld, kunnen ze ons daar geen mail over sturen. Nu mijn geld terug gevraagd ben benieuwd hoe ze dat afhandelen?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.