Ik heb net de Sigma 105mm F/2.8 EX DG Macro OS HSM Nikon FX gekocht bij Foto Konijnenberg, ik ben er zeer tevreden van! Ook de klantenservice was uitstekend! Zeker een aanrader om daar naartoe te... Mehr ansehen
Spiegelreflex-camera besteld met extra lens en wat toebehoren. Rond 16:00/17:00 uur besteld, volgende dag binnen gekregen. Toen het pakket werd aangeboden bij postNL meteen per mail een track&t... Mehr ansehen
After many e-mail, I haven't got anything but answers that seem to be automatic. Warranty issues aren't probably interesting. Question asked In english should be answer ed In same language, not du... Mehr ansehen
Nikkor AF-S 24-120mm F4.0 G IF-ED VR Nano besteld bij Foto Konijnenberg. Goede levering. Communicatie kwam door drukte wat traag op gang. Uiteindelijk werd er steeds snel en kundig gereageerd. Nu al... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. Wat Foto Konijnenberg in de markt onderscheidt - naast het enorme productaanbod - is om te beginnen een ongeëvenaarde hoeveelheid productkennis en praktische ervaring. Onze verkoopadviseurs zijn stuk voor stuk enthousiaste foto- en videoliefhebbers die hun vak op de voet volgen en dus precies weten waarover ze praten. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een advies dat perfect aansluit op uw wensen en mogelijkheden.
Essebaan 55, 2908 LJ, Capelle aan den IJssel, Niederlande
- 0546-671843
- klantenservice@foto-konijnenberg.nl
- www.fotokonijnenberg.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloze service en onvriendelijk personeel
Volgens de website is het artikel dat ik wil kopen in voorraad in de winkel in Turnhout. Kom ik in de winkel (waar ik zelf maar een verkoper aanspreek die wat ongeinteresseerd zit rond te kijken, twee anderen waren wat aan kletsen met elkaar) blijkt de levertermijn 20 dagen te zijn. Ik wijs de verkoper op wat ik zag op de website, is zijn nogal botte antwoord "Op 30 minuten kan veel gebeuren hè". Maar nu, drie uur later, staat er nog steeds voorraad in de winkel.
En dit is niet de eerste slechte ervaring met deze winkel, maar al mijn derde op een goed jaar tijd. Zal voortaan wel ergens anders gaan!

voor 22:00 besteld is loze belofte
Webshop belooft voor 22:00 besteld is morgen in huis. kies je voor producten die volgens de webshop op voorraad zijn krijg je toch een mail achteraf dat producten in backorder zitten. Je krijgt dan de keuze om voor een meerprijs een deellevering te laten komen maar daarmee wordt het voor 22:00 = morgen in huis sowieso al niet nagekomen.
vind dit niet netjes van fotokonijnenberg.

Antwort von Foto Konijnenberg
Konijnenberg weet niet wat customer service is.
Ik heb een Canon eos 70d gekocht bij Konijnenberg, die na ongeveer 16 maand niet correct meer functioneerde.
Voor de herstelling moest ik het toestel zelf opsturen - naar Amsterdam vanuit Belgie kost mij dat 20 Euro.
Daarna moest ik zelf om een status update vragen en uiteindelijk stuurden ze het toestel terug zonder de oorspronkelijke batterij (dat was mijn eigen schuld vonden ze).
Na enkele weken trad hetzelfde probleem terug op, maar zij vinden niet dat dit extra aandacht nodig heeft.
Dit is erg frustrerend voor een camera die mij 900 Euro heeft gekost.

Antwort von Foto Konijnenberg
Tweedehands lens na testen niet scherp aan de linkerkant
Onlangs een tweedehands lens besteld via de website van Foto Konijnenberg.
Het ging om de Canon 70-200 EF USM f4, inclusief statiefgondel. Bij het testen bleek dat de lens aan de linkerkant minder scherp was dan aan de rechter kant. Deze conclusie heb ik getrokken na het maken van een aantal foto's (het kan immers ook aan mijn techniek liggen).
Daarnaast heb ik dezelfde foto's gemaakt met de Canon 85mm 1,8 op F4
en deze bleek scherp van rand tot rand in dezelfde situatie.
De lens heb ik geretourneerd. Keurig een mail ontvangen dat de lens
aangekomen was en dat ik binnen 7 werkdagen mij geld weer terug krijg.
Dit is inmiddels allemaal al gedaan. los van een teleurstellende
ervaring is verder alles prima door Foto Konijnenberg afgehandeld. Tot zo ver niets aan de hand.
Tot mijn verbazing werd dezelfde lens een paar dagen later opnieuw door Foto Konijnenberg aangeboden op hun website.
Bij navraag kreeg ik de volgende reactie:
“Lens is getest in de winkel en in orde bevonden door onze
medewerkers, geen sprake van onscherpte aan de linkerkant”
Inmiddels heb ik een ander exemplaar bij van een con-collega ontvangen, die wel scherp is in het hele beeldveld. Het staat aan een ieder vrij om te denken wat hij of zij wil van deze zaak. Ik ben blij dat ik van de lens van Foto Konijnenberg af ben en nu over een goed exemplaar beschik.
Probleemloze transactie
Duidelijke communicatie, levering op tijd en prima prijs voor tweedehands product.
slechte bezorging
Ik had een mini slave flitser gekocht online
die niet aankwam nadat ik een melding kreeg dat ie onderweg was.. na het emailen van konijnen berg en vragen waar mijn product bleef was mijn adres gewijzigd zonder dat ik daar zelf aan gezeten heb of toestemming voor heb gegeven.. kon ik mn pakket alsnog ergens anders op gaan gaan halen..
top product.. beetje zwakke service zo van ''Nou het is verzonden van onze kant ik weet niet hoe of wat, je ziet maar hoe je het ophaald of krijgt.''
beetje jammer
Uitstekend kwaliteit
Beginners telescoop besteld, prima product, snelle levering en was heel goed beschermd, een aanrader.
Slechte service en klachtenafhandeling
Op aanraden van een andere fotograaf naar de winkel in Turnhout gegaan. Daar perfect geholpen met de aanschaf van een camera, lenzen en alle andere benodigdheden. Tevens een certificaat bijgekocht voor 4 jaar garantie.
Helaas ging na een half jaar de lens kapot, 5 weken in reparatie geweest. Bij ophalen bleek dat de lens toch niet goed was gerepareerd en dus weer terug moest. In totaal bijna 12 wkn!! de lens kwijt geweest. Nadat deze gerepareerd was bleef de stabilisatie van de lens niet goed, deze leek te klapperen en had moeite met scherpstellen. Hiervoor nog diverse malen terug geweest, maar steeds was het euvel net niet zichtbaar op dat moment. Nu 2 jaar later, na 3 jaar deed de lens het helemaal niet meer. Hij was niet meer scherp te stellen en toch maar weer terug naar de winkel. daar echter uiterst slecht en zelfs onbeschoft geholpen. Op de vraag of er een leenlens was kregen we uiteraard nee te horen. Erg prettig als je niet zonder de lens kan en ook weet dat je hem weer 5 wkn kwijt bent. Toen ik daarover zei dat ik dat slecht vond, kreeg ik te horen dat ik niet moest klagen. had toch al 2 jaar plezier gehad van de lens!!!
Nou echt waar, ik verwacht wel langer plezier te hebben van een lens. Natuurlijk begrijp ik dat zaken kapot kunnen gaan. Maar op deze manier te woord gestaan worden is niet correct. heb daarom ook maar besloten een andere lens aan te schaffen bij een andere zaak. Tevens de body die ik al had besteld bij de winkel af te zeggen.
Aan te raden
Probleemloze bestelling, snelle levering via PostNL en zoals ik gevraagd had niet bij de buren bezorgd. Aan te bevelen.
Keurig
Goed verpakt, snel geleverd, alleen een factuur per email ontbreekt nog. Tevreden!
Servicegericht bedrijf met uitstekende klantenservice
Reageren snel op emails en ook aan de telefoon heb ik tot nu toe niet hoeven wachten. Vraag over transmitter voor 7D MK II kon men direct beantwoorden en moest worden nagevraagd bij de leverancier. Binnen 30 minuten teruggebeld met een helder antwoord.
Occasion lenzen.
Tot nu toe 2 Canon EF lenzen gekocht - occasions. Een 70-200 mm f 4.0 (een paar jaar gelden) en 'n 24-105 mm f 4.0, vorig jaar geloof ik. Bij beide lenzen de omschrijving 'lichte gebruikssporen'. Het glas was zonder meer krasvrij en de gebruikssporen waren niet te zien. Lenzen zagen er a.h.w. als nieuw uit - alleen de originele verpakking ontbrak. Zeer degelijk verpakt werden de lenzen afgeleverd.
Zeer hoge kwaliteitsstandaard. Geen gebruik van hun service hoeven te maken, dus daar kan ik niet over oordelen.
De lenzen worden nog vrijwel dagelijks met veel plezier gebruikt.
Tevreden
Meerdere bestellingen geplaatst, meest recent vorige week. Leversnelheid is zeer goed, groot assortiment en aftersales laat je niet met lege handen staan als er eens wat defect is.
Goed!
Om 17:30 besteld, volgende dag door Postnl bezorgd. Prima webshop met goede prijzen.
Degelijke service, hier en daar een klein foutje, maar zeer betrouwbaar
Een Sony compact camera gekocht een tijdje terug (een jaar geleden). En zeer tevreden over de levering/afhandeling van de bestelling. Was snel, werd goed begeleid door mailtjes zodat ik wist hoever het met de bestelling stond en was goed ingepakt (kon zeker geen schrammetje aankomen). Een half jaar later was de usb ingang aan de zijkant van mijn camera kapot. Contact opgenomen met de klantenservice, gevraagd wat precies onder de garantie viel, maar dat konden ze pas zeggen als ze het toestel fysiek konden zien. Het toestel dan maar opgestuurd (op hun kost!). Daarna kreeg ik een ontvangstbevestiging, maar heb daarna vrij lang (een maand) niets meer gehoord. Daarom maar zelf gebeld hoe het stond met de herstelling, daar konden ze me zeggen dat de camera was doorgestuurd naar een sony-reparatie centrum en dat ze op een onderdeel aan het wachten waren om de camera te maken. (Een mailtje zou tof zijn geweest). Maar al bij al perfect gerepareerd, en weer heel goed ingepakt en teruggestuurd op hun kosten!
Heel erg bedankt!
Perfect!
Via zoekopdracht op de website van Konijnenberg terecht gekomen. Op zoek naar een Powerpack meerdere reviews gelezen over de Mutant van Lenmar. Product bleek op voorraad. Betaling via iDeal, dag later geleverd. Track & Trace code via de mail en een factuur via PDF en op papier. Zoals het hoort.
Helder orderproces en kloppende voorraad
De door mij bestelde Think Tank tas was volgens de site op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Dag erna PostNL aan de deur. Fijn om te zien dat er ook nog bedrijven zijn die wel een juiste voorraad aangegeven en zich aan de afspraken houden.
snel, prettig, juiste info en goed verpakt
Spiegelreflex-camera besteld met extra lens en wat toebehoren.
Rond 16:00/17:00 uur besteld, volgende dag binnen gekregen.
Toen het pakket werd aangeboden bij postNL meteen per mail een track&trace nummer gekregen. Factuur per mail en bij pakket gekregen.
Doos was bekleed met 'the most awesome bubblewrap ever'. (half uur mee vermaakt na uitpakken).
Camera was in eerste instantie niet leverbaar maar na even te hebben gebeld was het zo geregeld.
Houden zich aan de afspraak
In verband met vakantie wou ik camera met geheugenkaart graag eerder ontvangen. Tas die ik meebestelde bleek pas over 2 weken leverbaar te zijn. Na contact met de klantenservice bood men aan om camera + kaart alvast te versturen, tas zou later volgen. Netjes opgelost.
Goed verzorgd
Vorige week een D800 opgehaald in hun vestiging in Turnhout. Van te voren camera laten reserveren. Medewerkster adviseerde om in de ochtend te komen in verband met de te verwachten drukte. Zo gezegd zo gedaan en ik stond om 10.00 in de zaak. Mijn camera lag keurig klaar. Verkoper was zelf fotograaf en kon mijn uitgebreid vertellen over de D800. Na een klein half uur samen met geheugenkaart en een screenprotector afgerekend.
Prima bedrijf, was nog niet eerder in de vestiging in Turnhout geweest, maar kom zeker nog eens terug.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.