Foliekniven.dk Bewertungen

1'320
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg havde forventet at det var noget nemmere at arbejde med. Resultatet er blevet ok, men det er ikke for enhver's temperament. Bestilte gratis farveprøver mod at betale fragten. Forsendelsen tog håbl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När jag skulle hämta förpackningen på posten var förpackningen skadad, så posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven så vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

fraråder alt handel på deres sidde. Mega dårlig vindusfilm, som er umuligt for en normal person at montere selv om man følger skriftligt vejledning og den video der er under produktet. Så hv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet hos Foliekniven i efterhånden mange år. Altid super service og vejledning, samt kvalitetsprodukter på alle hylder. Senest har vi købt forskelligt udstyr til EXPO´s. Beachflag i f... Mehr ansehen

1. Druck- und Schildergeschäft

Über Foliekniven.dk

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Foliekniven.dk laver vi klistermærker, skilte, bannere og folie-reklame til bilen eller vinduet. Alt fungerer efter Gør-det-selv-og-spar princippet.

Vi sender vejledning med i pakken, og på vores hjemmeside kan du finde gode montagevideoer

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1320 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'320)

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service.

Super service.
Meget hjælpsomme, og går ind i sagen, uanset hvor stor eller lille den er.
Rådgiver & kommer med nye ideer og muligheder.
Jeg fik hurtigt svar, rådgivning og tips, selvom jeg valgte at gå med en anden løsning.

31. März 2021

Hej Camilla,
Tusinde tak for de pæne og og de flotte 5 stjerner.
Vi prøver altid at gøre det bedste vi kan for alle vore kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kvalitet og god kundeservice

Jeg kontaktede foliekniven for at få lavet et brætspil, fra start er jeg blevet mødt med yderst kompetente og rare mennesker. Vejledningen har været god og de har svaret enormt hurtigt på mail!
Spillet jeg har modtaget er over alt forventning, flot arbejde, robust og klar til mange spil i fremtiden, tak.

10. März 2021

Hej Stine,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte 5 stjerner.
Vi prøver altid at gøre det så nemt og godt som muligt for alle vore kunder.
igen, tusinde tak.

Virkelig god service

Var i tvivl om hvilket produkt jeg skulle vælge, så ringede og fik den sødeste mand i røret. Han forklarede så fint forskellen på produkterne og gav gode råd til montering. Allerede en time efter jeg havde bestilt, fik jeg meddelelse om at varen var sendt afsted og dagen efter kunne jeg hente min bestilling i GLS shoppen, altså under 24 timer efter jeg havde ringet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her😊

22. Februar 2021

Hej Maria,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Vi bestræber os jo på altid på at give vores dejlige kunder de bedste produkter, den bedste behandling til de bedste priser.
Igen, tusinde tak for din anmeldelse.

Verdensklasse service

Verdensklasse service, super hurtig ekspedering, samt utrolig hjælpsomme!
Resultatet jeg modtog var over alle forventninger, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

1. Februar 2021

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for de pæne ord og de 5 flotte stjerner. Vi prøver altid at gøre alt vi kan for kunderne.
Tak og ha en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I top kundeservice og produkter

Selvom jeg kun skulle have et enkelt special-print, var der ikke andet end en super god kundeservice og hjælp - og printet selv er bare helt i top. Jeg er meget imponeret! Handler helt sikkert her igen, hvis jeg skulle få brug for lignende! Tak for hjælpen :)

9. Januar 2021

Hej Casper,
Tusinde tak for de pæne ord og de 5 flotte stjerner.
Vi prøver altid at give vores kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Nuce nok service osv

Nuce nok service osv. tak

3. Dezember 2020

Antwort von Foliekniven.dk

Mange tak for de 5 stjerne, vi gør altid vores yderste for at leverer de bedste produkter og den bedste service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mor havde bestil gul folie til at…

Min mor havde bestil gul folie til at sætte på hoveddøre som har glasvindu, jeg skulle hjælpe og tænkte det blir nok svært at få det til at sidde ordentligt. Men det gik som smurt takke være den fantastiske vejledning som foliekniven leveret sammen med materialet. Virkelig godt udarbejdet med mulighed for at scanne video på mobilen. Men genial vejledning , især tricket med at sætte tape til hjælp med at trække bagpapiret af . Det færfig resultat ser super godt ud.

18. November 2020

Hej Bibbi,
Tusinde tak for de pæne ord.
Vi forsøger altid at gøre det så nemt og godt for kunderne som muligt.

Fantastisk kommunikation og service

Jeg bestilte nogle klistermærker med logo og tekst til udendørsbrug, på vegne af virksomheden Bornholms Skrædder og Skomager. De filer jeg havde tilsendt var desværre for dårlig opløsning, men efter rigtig god kommunikation, hvor jeg tilsendte et logo i højere opløsning, lavede Foliekniven selv nogle klistermærker magen til. Super god service og kommunikation.

24. September 2020

Hej Sebastian
Tak for de fine ord. Jeg er glad for at resultatet blev godt til sidst. :0)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid et super godt produkt

Altid et super godt produkt. hurtig levering, samt kanon service og fleksibilitet i forhold til ens ønsker.
Der går længe imellem jeg skal bruge folie, men når jeg køber kigger jeg ikke andre steder hen end her!

23. Juni 2020

Super flotte logoer

Foliekniven.dk yder virkelig god kundeservice, med hurtige svar på mail og professionel rådgivning.
Jeg har modtaget de flotteste logoer, som kom rigtig hurtigt trods Covid19.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Foliekniven.dk eller henviser andre til dem.

22. Mai 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

vare Leveret forkert

Er tilfreds med min vare. Bestilte fire stykker folie. Men varen blev sendt forkert og det var derfor mere held end forstand at jeg modtog min vare. Skrev til foliekniven hvordan det kunne ske, men de kunne de ikke oplyse om.
Da jeg så endelig fik min vare, var der andre som havde pakket den op og pillet ved den. Det burde ikke kunne ske.

4. August 2019

Hej Sheila
Jeg er ked af at vi kom til at sende din pakke med din pakkeshop som modtager i stedet for dig som modager. Det er bestemt en fejl, og det er heldigvis ikke normalt.
Når fejlen er sket, er jeg dog glad for at pakkeshoppen har kontaktet dig, og du har fået din pakke alligevel. -og at indholdet var intakt, selv om de har været nødt til at åbne pakken.
Det der er sket, er at vi er rigtige levende mennesker, der behandler din ordre, og selv om vi gør os meget umage, så kan der godt ske en fejl alligevel. Og det er altså sket her, og det beklager vi naturligvis.
Jeg er dog glad for at du er tilfreds med varene, og håber du får et godt resultat, trods den trælse oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg 2 gange handlet hos …

Nu har jeg 2 gange handlet hos Foliekniven.dk. Første gang modtog jeg enorm god service og kyndig behandling. Kunne ikke være bedre...troede jeg. Her anden gang jeg bestilte, er jeg helt chokeret over dygtigheden, effektiviteten og professionalismen bag Foliekniven.
Bestilte i slutningen af sidste uge, og har modtaget idag..Og det er et super resultat

4. Dezember 2017

Hej Danny

Tusind tak;)

Vi er super glade for din feedback ;)

God jul når du kommer der til ;)

Kanon god service

Kanon god service. Glade mennesker. Altid klar på at lave noget nyt

17. Juli 2017

Hej Vicki
Tusind tak for din fine anmeldelse og fuldt hus på stjernerne. Vi går meget op i, at alle kunder får en god oplevelse fra start til slut, hos os. Derfor varmer det meget at høre det virker :D

Tusind tak og rigtig god sommer.

Hilsen
Luisa Gozun

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

One of the best Services i have ever …

One of the best Services i have ever experienced.

Br Arne

30. Mai 2017

Hej Arne
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for du har været tilfreds med din handleoplevelse hos os.
Vi håber vi at høre fra dig igen :D

Luisa

Fantastisk foretagende

Vi bestilte 1 byggepladsskilt, 250 klistermærker, 2 store klistermærker samt 2 magnetskilte.
Firmaets Logo havde vi selv lavet inde i publisher, så typografien var derfor ikke egnet til forstørrelse..Derfor valgte vi at bestille korrigering og tilretning som tilvalg...De penge var super godt givet ud.

Vi er i allerhøjeste grad tilfreds med de varer vi modtog. De lever så absolut op til forventningerne.

Det vi virkeligt kan lide ved foliekniven, det er at selv om man lægger en nærmest ubetydelig lille ordre, så føler man fra første sekund, at man bliver taget seriøst. Der er en kanon korrespondance over mail, og de bruger hjertens gerne tid på én.

Det er et professionelt hold, som arbejder dernede, og er stadig forundret over prisen vi gav. under 2500 kr. Det er simpelthen imponerende...Vores varmeste anbefalinger går til Foliekniven.dk

3. Mai 2017

Hej Danny
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre at du har været tilfreds med både handleoplevelse, korrespondance og de færdige produkter.

Vi håber at høre fra Jer igen :D

Luisa

Service i topklasse!!!

Nu om dage er vi desværre ikke forvente med god service, så når man får en excellent service bliver man jo helt euforisk....
Foliekniven.dk svarer på henvendelser indenfor få timer, udfører hurtigt arbejdet der er super flot, venlige, kvikke og imødekommende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Foliekniven.dk
Mvh.
byHartung.com

28. Februar 2017

Fantastisk telefon support

Jeg var i tvivl om mit produkt og ringede derfor til dem, før jeg købte mit produkt. Rune tog telefonen og gav fantastisk råd og vejledning til hvordan jeg selv kunne pakke min bil ind. Jeg fik flere muligheder for løsninger, og generelt følte jeg bare jeg var i menneskehøjde selv om jeg er helt grøn på området. Det er fantastisk når man kan mærke et smil i den anden ende af røret.

13. Februar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr