Unternehmen hat geantwortet
Vi har handlet hos Foliekniven i efterhånden mange år. Altid super service og vejledning, samt kvalitetsprodukter på alle hylder. Senest har vi købt forskelligt udstyr til EXPO´s. Beachflag i f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
När jag skulle hämta förpackningen på posten var förpackningen skadad, så posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven så vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... Mehr ansehen
fraråder alt handel på deres sidde. Mega dårlig vindusfilm, som er umuligt for en normal person at montere selv om man følger skriftligt vejledning og den video der er under produktet. Så hv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Refsvindinge Byvej 3, 5853, Ørbæk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Skulle bruge første reklameskilt til bilen for Kaffeblomsten ved Helena og Foliekniven gav super professional rådgivning og vejledning. Resultatet er totalt i top, flot udskåret og magnetfolien fungere perfekt på bilen 🙂 absolut ikke sidste gange der handles her.

Antwort von Foliekniven.dk
Bestilte folie til tre akvarier. Leveret hurtigt og folie i fin kvalitet. I forbindelse med opsætning af folie opstod der problem med medsendt skraber. Blev mødt af lutter venlige medarbejdere, som hjalp os med at løse problemet og kom med gode råd.
Kan kun anbefale foliekniven.dk

Antwort von Foliekniven.dk
Perfekt service. Vi är jättenöjda med varorna kunde inte varit bättre. Kan varmt rekommendera dem.
Bernt

Antwort von Foliekniven.dk
Hurtig produktionstid og levering. Jeg har ikke selv set klistermærkerne endnu, da jeg blot har lavet det grafiske, men mine forældre ringede med det samme de havde fået dem og var dybt imponerede over kvaliteten, både tekst og foto. Jeg brugte de anbefalede 110 dpi, hvilket lyder til at være rigeligt selv helt tæt på. Vi bestiller helt klart herfra igen, hvis vi skal have lavet flere.

Antwort von Foliekniven.dk
Hurtig levering og god “brugsanvisning” + monteringsvideoer på youtube. Vores køkkenlåger blev rigtig fine

Antwort von Foliekniven.dk
Meget fin og ÆRLIG rådgivning pr. telefon som ikke endte ud med et salg til mig.

Antwort von Foliekniven.dk
Min bestilling blev ekspederet super hurtigt og prisen virker rimelig OK. Er spændt på at se resultatet, men tænker at alt er som det skal være.

Antwort von Foliekniven.dk
Det er virkelig ikke hver dag jeg oplever sådan et firma på nettet. Super service, hurtig tilbagemelding, meget høflig og servicemindet.
6 Stjerner herfra, hvis det var muligt :-)

Antwort von Foliekniven.dk
Fantastiske produkter der er nemme at montere selv for lægmand.
Har nu gentagne gange bestilt folie til vinduer. Såvel solafskærmende og matteret folie. Alle gange har der været kvik levering og god kvalitet på folien.

Antwort von Foliekniven.dk
Fuldstændigt umuligt at montere tør folie med kanaler eller også har de givet mig det forkerte produkt. 573kr ud af vinduet. Umuligt at sætte op selv. Handler der aldrig igen.

Det var pivskævt skåret.
Jeg bestilte et skåret stykke selvklæbende whiteboard. Det var pivskævt skåret. Fik at vide jeg skulle have valgt et andet produkt.... Dårlig service

Antwort von Foliekniven.dk
Fantastisk service og produkter.
De er virkelige specialister og kan deres kram omkring de forskellige typer af folier, og har hjulpet med løsninger til både sticker plakater, wrapping folie, og folie til logoer.

Antwort von Foliekniven.dk
God kundeservice Gina var rigtig sød og hjælpsom, der var opstået en misforståelse angående bestilling af varen som de hurtig rettet bod på, meget løsningsorienteret og fulgte endda op på det med et opkald for at høre om jeg var tilfreds med varen, det rigtig god kundeservice som er sjælden at finde idag. Og meget hurtig levering. Jeg vil til en hver tid anbefale at handle hos dem.

Antwort von Foliekniven.dk
Umuligt at sætte på, så det bliver nogenlunde pænt.. svært at undgå luftbobler eller folder på folien. Går med op/ned gardiner i stedet

Antwort von Foliekniven.dk
Snabb leverans, dessvärre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lätt och smidigt. Ny film på nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfilm).
// Bo
Edit, blev foliekniven.dk automagiskt... avser även foliekniven.no och .se

Antwort von Foliekniven.dk
Jeg havde forventet at det var noget nemmere at arbejde med. Resultatet er blevet ok, men det er ikke for enhver's temperament. Bestilte gratis farveprøver mod at betale fragten. Forsendelsen tog håbløst lang tid, når man venter i spænding. En farve faldt i vores smag og vi bestilte mange meter. Bauhaus hvid folie er desværre noget mere taknemmeligt at arbejde med.

Antwort von Foliekniven.dk
Fine varer med flot print leveret til tiden.

Antwort von Foliekniven.dk
Det mest håbløse og ubrugelige produkt. Fuldstændigt umuligt at have med at gøre. Det er muligt at nogen kan, men glem det, du kan 100% ikke selv .. jeg bestilte folien 37.1mm og den er 36,8mm alt for dyrt og alt for elendigt .. du kan købe en hel rulle af denne elendige folie på Amazon for 125 kr så kan du ‘hygge’ skære et nøjagtigt stykke selv. De her fætre kan ihvertfald ikke ..

Super service.
Meget hjælpsomme, og går ind i sagen, uanset hvor stor eller lille den er.
Rådgiver & kommer med nye ideer og muligheder.
Jeg fik hurtigt svar, rådgivning og tips, selvom jeg valgte at gå med en anden løsning.

Antwort von Foliekniven.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.