Foliekniven.dk Bewertungen

1'319
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet hos Foliekniven i efterhånden mange år. Altid super service og vejledning, samt kvalitetsprodukter på alle hylder. Senest har vi købt forskelligt udstyr til EXPO´s. Beachflag i f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När jag skulle hämta förpackningen på posten var förpackningen skadad, så posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven så vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

fraråder alt handel på deres sidde. Mega dårlig vindusfilm, som er umuligt for en normal person at montere selv om man følger skriftligt vejledning og den video der er under produktet. Så hv... Mehr ansehen

1. Druck- und Schildergeschäft

Über Foliekniven.dk

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Foliekniven.dk laver vi klistermærker, skilte, bannere og folie-reklame til bilen eller vinduet. Alt fungerer efter Gør-det-selv-og-spar princippet.

Vi sender vejledning med i pakken, og på vores hjemmeside kan du finde gode montagevideoer

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

1319 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'319)

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magnetfolie til bil der virker

Skulle bruge første reklameskilt til bilen for Kaffeblomsten ved Helena og Foliekniven gav super professional rådgivning og vejledning. Resultatet er totalt i top, flot udskåret og magnetfolien fungere perfekt på bilen 🙂 absolut ikke sidste gange der handles her.

3. Februar 2024

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner ! Vi prøver jo altid at gøre det så godt og nemt for vores kunder som overhovedet muligt. Igen tak og ha en rigtig go' dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte folie til tre akvarier

Bestilte folie til tre akvarier. Leveret hurtigt og folie i fin kvalitet. I forbindelse med opsætning af folie opstod der problem med medsendt skraber. Blev mødt af lutter venlige medarbejdere, som hjalp os med at løse problemet og kom med gode råd.
Kan kun anbefale foliekniven.dk

27. November 2023

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for de meget flotte 5 stjerner. Vi prøver jo altid at gøre det så godt og nemt for vores kunder som muligt - og selvfølgelig prøver vi også altid at hjælpe når noget driller - vi kan så godt lide glade kunder.

Perfekt service

Perfekt service. Vi är jättenöjda med varorna kunde inte varit bättre. Kan varmt rekommendera dem.
Bernt

15. November 2023

Hej Bernt,
Tack så mycket för de underbara 5 stjärnorna.
Vi gör allt vi kan för att hjälpa våra kunder både före, under och efter köpet. Vi är glada att du är nöjd.

Professionel kvalitet

Hurtig produktionstid og levering. Jeg har ikke selv set klistermærkerne endnu, da jeg blot har lavet det grafiske, men mine forældre ringede med det samme de havde fået dem og var dybt imponerede over kvaliteten, både tekst og foto. Jeg brugte de anbefalede 110 dpi, hvilket lyder til at være rigeligt selv helt tæt på. Vi bestiller helt klart herfra igen, hvis vi skal have lavet flere.

26. Oktober 2023

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner. Vi prøver jo altid at gøre vores bedste for vores kunder og leverer den bedste kvalitet. Igen tusinde tak og vi håber da du vender tilbage med nye opgaver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god “brugsanvisning”…

Hurtig levering og god “brugsanvisning” + monteringsvideoer på youtube. Vores køkkenlåger blev rigtig fine

12. September 2023

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner. Hvor er det skønt at høre det blev godt og flot. Vi leverer jo ofte til gør det selv og vi prøver at have den bedst mulige online hjælp til selvhjælp . Tusinde tak for stjernerne.

Meget fin rådgivning

Meget fin og ÆRLIG rådgivning pr. telefon som ikke endte ud med et salg til mig.

29. August 2023

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med os, selv om det ikke endte med et køb. Vi har ærlighed som center i vores værdier. Tak for de anerkendende ord og stjerner.

Hurtig ekspedition

Min bestilling blev ekspederet super hurtigt og prisen virker rimelig OK. Er spændt på at se resultatet, men tænker at alt er som det skal være.

23. Juni 2023

Hej Allan,
Tusinde tak for de 5 stjerne og ordren - den er i produktionen og vi håber du bliver begejstret for også resultatet. Tusinde tak.

Top Service

Det er virkelig ikke hver dag jeg oplever sådan et firma på nettet. Super service, hurtig tilbagemelding, meget høflig og servicemindet.
6 Stjerner herfra, hvis det var muligt :-)

8. Juni 2023

Antwort von Foliekniven.dk

Hej Johnny, Tusinde tak for de fantastisk flotte 5 stjerner. Vi prøver altid at gøre det bedste og lidt til for vores kunder. Tak for de pæne ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter der er nemme at…

Fantastiske produkter der er nemme at montere selv for lægmand.
Har nu gentagne gange bestilt folie til vinduer. Såvel solafskærmende og matteret folie. Alle gange har der været kvik levering og god kvalitet på folien.

21. April 2023

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for de flotte og funklende 5 stjerner. Vi prøver altid at leverer det bedste hurtigst til vores kunder. og husk du er altid velkommen til at kontakte os enten mail eller telefon hvis der er noget vi kan hjælpe med. Tusinde tak for anmeldelsen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændigt umuligt at montere tør…

Fuldstændigt umuligt at montere tør folie med kanaler eller også har de givet mig det forkerte produkt. 573kr ud af vinduet. Umuligt at sætte op selv. Handler der aldrig igen.

13. April 2023

Hej Moussa Jonas Olsen,
Det er jeg da ked af du synes,
Jeg ville ønske at du ville kontakte os, så vi kunne hjælpe dig med hvad der er gået galt?

Det var pivskævt skåret.

Det var pivskævt skåret.
Jeg bestilte et skåret stykke selvklæbende whiteboard. Det var pivskævt skåret. Fik at vide jeg skulle have valgt et andet produkt.... Dårlig service

16. März 2023

Hej Kent
Jeg er da ked af din opfattelse.
Når du bestiller folie på vores hjemmeside har du mulighed for at vælge at få det i metermål eller få det skåret præcist ud.
Jeg kan se, at du har valgt folie i metermål. Det måler vi op og skærer af rullen. Det kan godt være svært at være helt præcis når det måles af i metermål, derfor har du også fået lidt ekstra, så du selv kan skære det til, til det formål du skal bruge det til. Det tror jeg er normal procedure når man bestiller noget i metermål.
Hvis du havde valgt at få skåret folien ud på præcise mål, er det en anden proces, der tager længere tid, og giver mere spild. Derfor koster det også lidt ekstra, men er ultra præcist.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og produkter.

Fantastisk service og produkter.
De er virkelige specialister og kan deres kram omkring de forskellige typer af folier, og har hjulpet med løsninger til både sticker plakater, wrapping folie, og folie til logoer.

5. Januar 2023

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de fantastiske 5 stjerner. Vi prøver altid at leverer det bedste - så godt og nemt for vores kunder som overhovedet muligt. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice Gina var rigtig sød og…

God kundeservice Gina var rigtig sød og hjælpsom, der var opstået en misforståelse angående bestilling af varen som de hurtig rettet bod på, meget løsningsorienteret og fulgte endda op på det med et opkald for at høre om jeg var tilfreds med varen, det rigtig god kundeservice som er sjælden at finde idag. Og meget hurtig levering. Jeg vil til en hver tid anbefale at handle hos dem.

8. April 2022

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de lige så flotte 5 stjerner.
Vi prøver jo altid på at gøre det så godt og nemt for vores kunder som overhovedet muligt. :-)

Umuligt at sætte på

Umuligt at sætte på, så det bliver nogenlunde pænt.. svært at undgå luftbobler eller folder på folien. Går med op/ned gardiner i stedet

20. Januar 2022

Hej Mikkel,
Vi er rigtig kede af at høre om dine uheldige oplevelser.
Jeg ville ønske at du ville kontakte os, så vi kunne hjælpe dig med hvad der er gået galt og vi kunne finde en løsning til dig?

Bra service

Snabb leverans, dessvärre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lätt och smidigt. Ny film på nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfilm).

// Bo

Edit, blev foliekniven.dk automagiskt... avser även foliekniven.no och .se

13. August 2021

Hej Bo,
Tack så mycket för de vackra 5 stjärnorna och de fina orden.
Vi försöker alltid göra det bästa för våra kunder och går gärna lite längre än andra. För att vi vill ha nöjda kunder så mycket.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg havde forventet at det var nemmere...

Jeg havde forventet at det var noget nemmere at arbejde med. Resultatet er blevet ok, men det er ikke for enhver's temperament. Bestilte gratis farveprøver mod at betale fragten. Forsendelsen tog håbløst lang tid, når man venter i spænding. En farve faldt i vores smag og vi bestilte mange meter. Bauhaus hvid folie er desværre noget mere taknemmeligt at arbejde med.

14. Juni 2021

Hej Jennifer,
Jeg beklager at leveringen af dine prøver med posten har trukket ud, det burde naturligvis ikke ske og vi arbejder på en løsning på det problem.
Jeg er meget ked af at høre du har haft problemer med folien – kunne du ikke tænke dig at kontakte os, så vi kan finde ud af hvad der er gået galt og finde en løsning på det?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer med flot print leveret til…

Fine varer med flot print leveret til tiden.

2. Juni 2021

Antwort von Foliekniven.dk

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de lige så flotte 5 stjerner.
Vi prøver altid på at gøre det så godt, flot og nemt for vores kunder som overhovedet muligt. :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det mest håbløse og ubrugelige produkt

Det mest håbløse og ubrugelige produkt. Fuldstændigt umuligt at have med at gøre. Det er muligt at nogen kan, men glem det, du kan 100% ikke selv .. jeg bestilte folien 37.1mm og den er 36,8mm alt for dyrt og alt for elendigt .. du kan købe en hel rulle af denne elendige folie på Amazon for 125 kr så kan du ‘hygge’ skære et nøjagtigt stykke selv. De her fætre kan ihvertfald ikke ..

26. April 2021

Hej Peter
Det er jeg da ked af du synes,

Nöjd med hela processen!

11. April 2021

Antwort von Foliekniven.dk

Tack så mycket för den stora rekommendationen – vi försöker alltid göra det så enkelt och bra för våra kunder som möjligt.

Super service.

Super service.
Meget hjælpsomme, og går ind i sagen, uanset hvor stor eller lille den er.
Rådgiver & kommer med nye ideer og muligheder.
Jeg fik hurtigt svar, rådgivning og tips, selvom jeg valgte at gå med en anden løsning.

31. März 2021

Hej Camilla,
Tusinde tak for de pæne og og de flotte 5 stjerner.
Vi prøver altid at gøre det bedste vi kan for alle vore kunder.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr