Flycarpets Bewertungen 283

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het tapijt beviel helaas niet zo goed, omdat de kleuren minder goed in onze woonkamer paste dan gedacht. Hoewel ik te laat was met retour zenden werd er absoluut niet moeilijk gedaan door dit bedrijf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas heeft dit kleed een zeer duidelijke donkere streep door een weeffout. Na contact met de klantenservice bleek dat de gehele batch deze productiefout bevat en er dus geen correct exemplaar geleve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Mehr ansehen

1. Haushaltswarengeschäft
  2. Teppichgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

283 Bewertungen

Prima

Prima .......

8. Mai 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor uw fijne beoordeling! Fijn om te horen dat alles prima verlopen is!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb de tapijten geretourneerd en…

Ik heb de tapijten geretourneerd en betaling was via Klarna gegaan. Na mijn retour en bevestiging van post NL dat mijn retour bezorgd was, is het bedrag na 3maanden nog niet terugbetaald aan Klarna. Nu na 3maanden heb ik bericht van Klarna met extra aanmaningskosten om het hele bedrag te betalen. Ik verwacht een snelle oplossing hiervoor!!

23. Januar 2025

Goed

Makkelijk besteld en snel bezorgd. Wij hebben één vloerkleed laten retourneren, daarna hebben we een andere besteld. Deze staat echt heel mooi bij ons in huis! Via de klantenservice zijn we goed geholpen en het retourneren ging gemakkelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

28. April 2025

Antwort von Flycarpets

Dank je wel voor je mooie review! 😊 Wat goed om te horen dat het bestellen én retourneren soepel verliep, en dat het nieuwe vloerkleed zo mooi staat bij jullie thuis. We waarderen je aanbeveling enorm!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer mooie vloerkleden, maar wat aan de dunne kant.

Zeer mooie vloerkleden, doch helaas iets te dun. Ze laten zich ietwat te snel "opduwen" door voeten en stofzuiger. We hebben nu speciaal antislip ondertapijt besteld in de hoop dat dit het probleem op gaat lossen. Per ondertapijt wel 90 euro extra lichter, dus ik hoop dat het werkt. Wordt vervolgd.

19. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleed was prachtig alleen bezorging…

Kleed was prachtig alleen bezorging was vreselijk zou s middags komen kwam om 22.20 pas vind dat niet normaal je neemt vrij ervoor en dan komt het als je naar je bed gaat

23. April 2025

Antwort von Flycarpets

Dank je wel dat je de moeite neemt om dit met ons te delen. We vinden het heel jammer om te horen dat de bezorging zo laat op de avond plaatsvond, zeker als je er je dag op aanpast. Helaas hebben we soms nog te maken met dit soort vervelende ervaringen via de bezorgdiensten waar we mee werken, ook al doen we ons best om het voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gelukkig is het kleed wel goed aangekomen en zijn we blij dat je er tevreden mee bent!

Retour

Ik heb tot nu toe nog geen ervaring met dit bedrijf maar zou graag een vraag willen stellen, wat als de kleur niet overeenkomt met de bestelling? Ik ga dit natuurlijk niet zelf retourneren. Word dit opgehaald?

22. April 2025

Antwort von Flycarpets

Dank je wel voor je bericht en je interesse 😊 Als de kleur niet klopt met wat je hebt besteld, dan lossen we dat natuurlijk netjes op. Je kunt het kleed dan gratis terugbrengen naar een postpunt bij jou in de buurt. Je hoeft dus niets te betalen, alleen even afgeven.

Laat het gerust weten als je nog vragen hebt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Die verzending liep rommelig

Die verzending liep rommelig. Wij hebben tot vierkeer toe een andere levertijd doorgekregen. Plannen heeft geen zin.
Verder is het goed gegaan.

8. April 2025

Antwort von Flycarpets

Dank je wel voor je eerlijke review. Wat jammer om te horen dat de levering zo onduidelijk verliep, dat begrijpen we goed. Het is vervelend als plannen daardoor lastig wordt. Fijn om te lezen dat verder alles goed is gegaan en we hopen dat je blij bent met het kleed.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I order a carpet like 5 days ago an…

I order a carpet like 5 days ago an still no information about the delivery time I paid it with Klarna cuz I was afraid that this could be scam so we will see if I receive anything on the coming days

15. April 2025

Antwort von Flycarpets

Thank you for reaching out and letting us know! Have you already been in touch with our customer service team? If not, please feel free to message us with your order details so we can look into it and help you right away. We’d love to get this sorted for you as soon as possible.

Kind regards,

Mooi

Kleed zoals verwacht, goede prijs/kwaliteit en snelle verzending.

17. April 2025

Antwort von Flycarpets

Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat het kleed aan je verwachtingen voldoet en dat je blij bent met de prijs en snelle levering.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I have ordered one week ago and I still…

I have ordered one week ago and I still didn't receive any shipping details. I have sent them multiple chat msgs, they give same answer over and over again.I have a feeling that I got scammed

2. April 2025

Antwort von Flycarpets

Thank you for your message, and we're really sorry for the delay. We completely understand how frustrating it must have been not to receive any clear updates. Of course, it's never our intention to make you feel like you've been scammed.

I just checked your order for you, and good news – your rug was delivered today at 3:00 PM. The delay was caused by the shipping company, and we totally get how annoying that can be. We truly hope you can still enjoy your beautiful new rug.

If there's anything else we can do for you, just let us know.

Kind regards,

Op tijd binnen en goed

Op tijd binnen en goed

3. April 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je bestelling op tijd en in goede staat is aangekomen, daar worden we blij van. We hopen dat je volop kunt genieten van je nieuwe vloerkleed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een service zeg door de…

Wat een service zeg door de klantenservice
Ze hebben mij zo vriendelijk en fantastisch geholpen met mijn teleurstelling die ik had gemeld.
En het zo mooi met mij opgelost.
Als ik weer eens kleed nodig heb dan kijk ik nergens anders meer dan alleen bij dit bedrijf.
Ik kan het alle mensen aanbevelen...
Absolute topservice die je bijna niet meer tegenkomt.
Van mij krijgen ze een 10 met een Griffel!!
E.Faro

31. März 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je geweldige review! Wat doet het ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om iedereen vriendelijk en goed te helpen, dus jouw woorden betekenen heel veel voor ons. Super dat we je teleurstelling hebben kunnen ombuigen naar een fijne ervaring. Je bent altijd welkom bij ons voor je volgende vloerkleed!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Product voldoet aan verwachting en…

Product voldoet aan verwachting en nette service.

26. März 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je leuke review! Superfijn om te horen dat alles naar verwachting is én dat je onze service netjes vond. Dat doet ons goed 😊

Top vloerkleed

Bestelling was binnen 2 dagen binnen, goed ingepakt en heel mooi vloerkleed. Staat heel mooi, ben er heel blij mee.

19. März 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je leuke review! Super dat alles zo vlot ging en dat je blij bent met je nieuwe vloerkleed. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet zoals de foto

Snelle levering. De kleuren van het kleed komen totaal niet overeen met hoe het op de website staat. Natuurlijk kan een klein verschil in tint gebeuren maar een lichtgroen kleed bestellen en dan een diep donkergroen kleed krijgen wat bijna zwart is gaat te ver. Ook hangt er een rare plasticgeur aan die na een week nog niet weg is.

Volgens de retourregelingen moet je het in een doos opsturen met bescherming voor de randen van het kleed etc. Terwijl het kleed aankwam in alleen een plastic zak ZONDER bescherming of doos.

11. März 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je review. Kleuren kunnen soms anders overkomen door lichtinval of het scherm, wat natuurlijk vervelend is als het anders uitpakt dan verwacht. Het kan zijn dat er een vergissing is gebeurd. Je mag het kleed gewoon in een plastic zak retourneren, zolang het goed verpakt is. We denken graag met je mee!

Heel mooi vloerkleed

Fijne website. Snelle levering. Prachtig vloerkleed! Erg mooi en zacht. Blijft goed liggen. Netjes afgewerkt. Erg blij mee!

18. März 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat alles soepel verliep en dat het kleed zo mooi uitpakt bij je thuis. Geniet ervan!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijk en transparant

Duidelijk en transparant

14. März 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je review! 😊 Geniet van je nieuwe vloerkleed en hopelijk brengt het veel warmte en sfeer in je huis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleur komt overheen met de foto.een…

Kleur komt overheen met de foto.een plaatje gewoon
Kwaliteit valt tegen hij is niet dik
Maar kwa prijs kan je dit ook niet verwachten dus ik ben te vreden en volgende keer moet ik beter opletten

13. März 2025

Antwort von Flycarpets

Bedankt voor je eerlijke review! 😊 Fijn dat de kleur helemaal naar wens is en dat je er toch tevreden mee bent. Mocht je de volgende keer een dikker kleed zoeken, dan helpen we je graag bij het vinden van de juiste match!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische vloerkleed. Zeer tevreden.

We waren zo enthousiast over deze vloerkleed en wat een fantastische kleed is het. Zo blij en zeer tevreden.

13. März 2025

Antwort von Flycarpets

Ahh, wat leuk om te horen! 🤩 Super dat het vloerkleed helemaal aan jullie verwachtingen voldoet. Geniet ervan!

Team Flycarpets

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr