Vi fik renset, algebehandlet og imprægneret vores fliser af Fliserensning.dk til yderst konkurrenedygtige priser. Opgaven blev udført af Allan. Han var punktligt, professionel og frem for alt meget gr... Mehr ansehen
I starten af maj måned kom Algexperten.dk og synede vores fliser (terrasse, ’gård’ og indkørsel). Hurtigt fik vi et godt tilbud på det ønskede arbejde, som ville blive udført i løbet af kort tid o... Mehr ansehen
Efter at have set firmaets annonce kontaktede vi dem (pinselørdag) og Henrik kom samme dag og målte op og gav skriftligt tilbud, som vi accepterede efter pinse. 14. dage efter var vores fliser ble... Mehr ansehen
Flottere end forventet! Jeg fik renset fliser på gange og terasser rundt om huset! Arbejdet blev udført til aftalt tid samt hurtigt og ordentligt! Resultatet oversteg mine forventninger. Det bl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Algebehandling er en forebyggende måde til at holde sit tag og fliser i god stand. Der kan være flere grunde til at få foretaget en algebehandling af tag, facade og fliser. Rent kosmetisk fremstår taget og fliser pænere i sin oprindelige farve end med en grønligt skær. Meget mos på taget være skyld i frostsprængninger, som langsomt ødelægger tagpladerne lag for lag.
Industrivej 15B, 3000, Helsingør, Dänemark
- info@fliserensning.dk
- www.fliserensning.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fremragende resultat
Vi har 22/6 2015 fået foretaget fliserensning på vor adresse Akacievej 7, 3450 Allerød.
Lige fra tilbudsgivning til rensning af fliser og forsegling har vi fået en særdeles tilfredsstillende behandling.
Selve afrensningen blev foretaget af Marcus, der kom til den aftalte tid - endda en smule før - han virkede meget kompetent og venlig og omhyggelig, både med arbejdet og den derpå følgende rengøring af hus og vinduer, som naturligvis var blevet snavsede under behandlingen. Vinduer blev endog vasket med sæbevand.
Forholdene omkring halvdelen af arbejdet var kompliceret, al den stund, at der kun var adgang hertil gennem husets stue.. Også dette foregik helt problemfrit.
Forseglingen blev foretaget nogle dage senere af Mark, som også var en flink og behagelig mand, og kom til aftalt tid. Efter endt arbejde kom en heftig byge forbi, således at en del af arbejdet måtte laves om. Det skete så samme dag nogle timer senere i tørvejr.
Vi er særdeles tilfredse med firmaet og det arbejde de har udført, så vi giver dem gerne vor varmeste anbefaling og de fem stjerner.
M.v.h.
Kaj og Merete Knudsen

En meget tilfreds kunde
Jeg har fået renset 120 m2 fliser - og er meget glad for resultatet.
Der har været en god opfølgning fra jeg kontaktede firmaet via en annonce i Villa og til projektet nu er afsluttet. Jeg var også meget tilfreds med oprydningen efter afrensningen.
Et råd: Send en SMS eller skriv Dato på den iøvrigt gode informationsskrivelsen når imprægneringen er alsluttet. Jeg har ikke været hjemme et par dag og ved derfor ikke hvilke dag imprægneringen blev foretaget og dermed heller ikke hvornår jeg kunne sætter ting og sager tilbage på fliserne. Med venlig hilsen Hanne Lungholt, St. Valby

Flot ny terrasse.
Vi har netop fået to helt "nye" terrasse af Algexperten. Efter at have haft et formøde med Henrik hvor vi fik et tilbud på afrensning og efterfølgende imprægnering, dukkede Michelle op som aftalt med godt humør og gå på mod. Michelle gik straks igang på vores terrasser. Da vi kom hjem fra job fandt vi to nye terrasser. Alle kroge, kanter og hjørner, havde Michelle fået afrenset. Der var desuden ryddet totalt for beskidt vand, opsprøjt på mure, vinduer og hegn var spulet væk, og selv udenfor matriklen kunne man ikke se nogen spor efter en afrensningen. Godt og flot arbejde Michelle. Vi har nu lavet en aftale om den årlige algerens for at holde dette flotte resultat ved lige. Tak til Algexperten og personale.
Jan Lysholm, Dragør

Super arbejde
Vi fik algebehandling af 60 m2 fliser og herefter algeservice i et par år ved vores hus i fredensborg. Vi glædede os over resultatet hver dag. Er nu flyttet og var ikke i tvivl om at Algexperten atter skulle ordne vores nye terrasse, så den også kan se flot ud de næste 15 år.

Professionelt og omhyggeligt
Efter telefonisk aftale med kontoret mødte Henrik Madsen fra firmaet AlgeXperten op på min adresse til aftalt tid. Henrik Madsen er en meget venlig og behagelig person med en professionel viden om det arbejde, som jeg var interesseret i at få udført nemlig rensning af fliser og algebehandling (flisepest).
Jeg blev sat grundigt ind i problemet omkring 'flisepest' og om hvordan firmaet ville behandle problemet, hvorefter Henrik Madsen afgav et tilbud, som der ikke var nogen grund til ikke at acceptere med det samme.
På aftalte tid og tidspunkt for arbejdets udførelse mødte en venlig medarbejder op, og arbejdet blev udført med en professionel og omhyggelig hånd. Arbejdet blev afsluttet med imprægnering et par dage efter.
Resultatet af behandlingen bekræfter for mig, at de billeder, som firmaet i sine annoncer viser af nogle fliser før og efter behandlingen, ikke er fototricks.
På grund af ovenstående har jeg ingen betænkeligheder ved at anbefale firmaet AlgeXperten.
Finn Grytter

Rens af terasse
I marts fik vi en brochure ind ad døren fra Algexperten, hvor de tilbød rens af tag og terasse.
Vi fik Henrik ud for at måle vores terasse og afgive tilbud på rens og algebehandling.
Prisen var bestemt ikke afskrækkende, så vi slog til.
Vi blev ringet op 3 uger efter for at booke dato for rens.
....og glæden var stor, da vi kom hjem fra arbejde i forgårs og så, hvor flot vores terasse er blevet. Stort set som ny.
Vi er ovenud tilfredse og har allerede booket Henrik til at komme og afgive tilbud på rens af fliser i vores indkørsel.

Flot arbejde - bedste pris
Da vi første gang havde besøg af Algexperten fik vi et tilbud på rensning og algebehandling af fliser og tag, der var mere end 30 procent billigere end et tilbud vi havde fået fra et konkurrerende jysk firma.
Rådgivningen om de forberedelser de anbefalede vi skulle gøre inden de kom, bl.a. Klipning af græskanter og bunddækken der voksede ind over vores fliser, var meget mere professionelt end fra det konkurrererde firma.
Det er to år siden vi fik renset vores fliser til bunds og de står stadig meget flotte efter den årlige algebehandling.
Vi savnede dog lige en opringning, da Algexperten ikke kom den dag de havde meddelt os de ville komme. Det kan gøres bedre.

Antwort von Fliserensning.dk
Fliserens der tager alt med
Man tror det er løgn, når man ser før/efter billeder fra AlgeXperten. Kan flisepest virkelig fjernes?
Jeg var meget skeptisk, da jeg selv har forsøgt med højtryksspuler og produkter fra byggemarked, men jeg kunne bare ikke få flisepesten fjernet.
Med rensning og imprægnering fra AlgeXperten samt årlig algebehandling, så står alle vores belægninger efter 3 år bare som nye – og uden flisepest.
Firmaet er superprofessionelt, pålideligt og arbejdet bliver udført omhyggeligt. Alt bliver dækket af så der er intet svineri. Og så holder det bare.
Super tilfreds med hele processen fra tilbud til færdigt resultat. Har allerede anbefalet firmaet til flere i nabolaget.

Flot resultat
AlgeXperten har været et helt igennem professionelt firma at gøre forretning med og resultatet har været over al forventning. Vi kan på de varmeste anbefale firmaet.

Antwort von Fliserensning.dk
Tag og fliser er som nyt
I en del år har vi fået foretaget en årlig algebehandling af vores tegltag.
Det har virkelig været en god investering, så sidste år fik vi renset og behandlet flisearealerne rundt om huset. Også dette var en rigtig god investering.
Firmaet AlgeXperten har gjort det rigtig godt, og det er flinke og venlige medarbejdere virksomheden sender ud.
Har netop fået foretaget årets algebehandling af tag og fliser - udført punktligt og til aftalt tid.
Ole - 3070 Snekkersten

Nyt liv til fliserne
Vi fik sidste år renset vores fliser rundt om hele vores hus og jeg må sige at de blev som nye! Super flot resultat trods mange grønne alger på den ene side af huset pga høje træer! Kan kun anbefale at få renset fliser!!
Mvh Tine og Michael

Overraskende godt resultat.
Vi fik ordnet vores fliser sidste år. De var forholdsvis nye, men allerede grimme. Efter et godt møde med Algeexperten, mødte de op til den aftalte tid og fik hurtigt renset fliserne. Fantastisk resultat, de stod som nye. Efter råd fra Algeexperten har vi også fået fliserne imprægneret og de står rigtigt flotte igen i år. Alt i alt en god service til en god pris.

Flotte flotte fliser
Hvor er vi glade for at vi valgte at kontakte Algexperten, efter at have fået Deres reklame i postkassen.
Vi havde et virkelig godt møde i midten af maj, hvor vi fik en udførlig forklaring om, hvad der skulle ske, og hvad vi kunne gøre.
I dag har der været en super kompetent, og meget dygtig medarbejder, som rensede vores fliser og sten - utrolig flot lavet.
Vi har et rimeligt stort areal med sten, som med tiden var blevet overbefængt med flisepest og tidens urenheder.
Efter rensningen i dag, kan vi glæde os over hvor flot et resultat det er blevet til, vores sten og fliser er blevet så fine, som da de var nylagte.
Nu krydser vi fingre for tørvejr de næste dage, så den sidste del af behandlingen kan blive udført.
Vi vil gerne sige tak for det seriøst flotte arbejde der er udført på vores adresse.
Hardy og Inger Espergærde

Antwort von Fliserensning.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.