Fliserensning.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik renset, algebehandlet og imprægneret vores fliser af Fliserensning.dk til yderst konkurrenedygtige priser. Opgaven blev udført af Allan. Han var punktligt, professionel og frem for alt meget gr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I starten af maj måned kom Algexperten.dk og synede vores fliser (terrasse, ’gård’ og indkørsel). Hurtigt fik vi et godt tilbud på det ønskede arbejde, som ville blive udført i løbet af kort tid o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have set firmaets annonce kontaktede vi dem (pinselørdag) og Henrik kom samme dag og målte op og gav skriftligt tilbud, som vi accepterede efter pinse. 14. dage efter var vores fliser ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flottere end forventet! Jeg fik renset fliser på gange og terasser rundt om huset! Arbejdet blev udført til aftalt tid samt hurtigt og ordentligt! Resultatet oversteg mine forventninger. Det bl... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gartencenter

Vom Unternehmen geschrieben

Algebehandling er en forebyggende måde til at holde sit tag og fliser i god stand. Der kan være flere grunde til at få foretaget en algebehandling af tag, facade og fliser. Rent kosmetisk fremstår taget og fliser pænere i sin oprindelige farve end med en grønligt skær. Meget mos på taget være skyld i frostsprængninger, som langsomt ødelægger tagpladerne lag for lag.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fliserne.

Mine fliser blev renset foråret 2015. De blev så fine. Foråret 2016 skulle der så efterfølgende nanobehandles det var svært at få en aftale så det blev først foretaget i august 2016. Men igen med fint resultat.

4. September 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mine fliser er som helt nye

Henrik rykkede hurtigt ud og gav tilbud. Valgte kun at få behandlet baghaven som var værst angrebet af flisepest. Da fliserne var blevet så flotte besluttede jeg efter nogle uger også at få behandlet forhaven, selvom der var adskillige flere m2 og slet ikke så slemt angrebet af flisepest. Det har jeg ikke fortrudt. Igen professionelt arbejde og fliserne som nye.

27. August 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har oplevet et meget professionelt firma,

Vi har fået fliserenset og algebehandlet en indkørsel og terrasse af et meget professionelt firma, der holder hvad de lover, og det gælder fra den første kontakt til tilbudsgivning og udførsel, vi kan kun anbefale til andre.
Vi har bl.a. aftalt at vi hvert år får algebehandlet såvel tag som indkørsel og terrasse, så indtil videre fuld tilfredshed.
Med hilsen
Kurt Jensen
Helsinge

23. August 2016

Flotte fliser

14. dage efter var vores fliser blevet renset og imprægneret.
Resultatet var så flot at man skulle tro, der var tændt lys i haven, når det blev halvmørkt. Glæder os stadig over det flotte resultat.
Også dejligt at vi fremover har flotte fliser i haven uden at gøre en masse arbejde.
Frandsen, Espergærde

10. Juli 2016

Ros til AlgeXperten!

Hurtigt fik vi et godt tilbud på det ønskede arbejde, som ville blive udført i løbet af kort tid og på et tidspunkt, der passede ind i vores planer.
På det aftalte tidspunkt blev arbejdet udført til vores fulde tilfredshed og de berørte områder blev efterladt pænt og ryddeligt – og med vaskede vinduer!!
Som man kan se blev alle aftaler overholdt – eller måske endda tolket til vores fordel.
Ulla Rathje.

11. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles god og effektiv tagrensning

Tagrensningsfirmaet mødte op til aftalt tid og leverede et fremragende stykke arbejde dagen i gennem og var færdig til aftalt tid,
Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet til alle andre, der ønsker at bevare hustaget intakt.

Claus Hagel-Sørensen, Kokkedal

9. Juni 2016

God behandling, klare aftaler

Vi får et tilbud som giver præcis beskrivelse af arbejdet. Klar aftale om udførelse og tidspunkt. Rigtig pænt resultat, og nøje beskrivelse af hvordan vi skal forholde os til vedligeholdelsen efter behanblingen.
Vi er helt rolige mht. at tegne en serviceaftale for en årlig opfølgning.

6. Juni 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flot resultat, men venter på årlig algeservice

Vi fik sidste år i maj måned renset og behandlet alle vores fliser. Vi fik tilbud hurtigt, og det var dårligt vejr, der gjorde, at det blev udskudt et par gange. Resultatet var super flot. Vi ville lige se, hvordan fliserne så ud efter en vinter, før vi anmeldte AlgeXperten her på Trustpilot. De er stadig rigtig flotte, og vi kan ikke se, hvor krukker mm har stået. AlgeXperten kan derfor anbefales. Vi indgik en aftale om årlig algeservice, den mangler vi at få, og vi var blevet lovet den i sidste uge. Der havde været 5 stjerner, hvis aftalen var overholdt.

30. Mai 2016

Godt nok

Dårlig start, idet Fliserensning/Algeeksperten først reagerede på min telefoniske anmodning om tilbud ca. 2 uger senere (i sidste øjeblik inden jeg indgik aftale med et andet firma). Til gengæld mødte de hurtigt derefter frem på min adresse og afleverede på stedet et skriftligt tilbud, som var på niveau med to andre modtagne tilbud. Den første flisebehandling - algerensning - blev foretaget med det samme. Meget fint. Den anden behandling - imprægnering - tog det så nogen tid med at få udført (ca. 5 uger), hvilket dog til dels skyldes dårligt vejrlig, men ikke nødvendigvis udelukkende. Lidt forvirrende var det ved de mellemliggende kontakter, at firmaet har flere navne. Alt i alt er det samlede projekt dog OK. Har indgået en årlig vedligeholdelsesaftale. Den er lidt dyrere end to andre firmaers vedligeholdelseskontrakter, så min forventning er derfor, at den lever op til det.

30. Mai 2016

Glimrende arbejde

Meget professionelt - firmaet mødte op, foretog en opmåling og gav tilbud på stedet. Vi sagde ja, også selv om blev dyrere end annonceret. Men heldigvis lever resultatet op til forventningerne. Startdatoen blev rykket en dag, angiveligt pga sygdom. Men det er en detalje. Nu har vi igen en flisebelægning, som vi kan være bekendt - det ser rigtig godt ud. Tilbage står at vi skal drysse sand i revner. Har tegnet en vedligeholdelsesaftale - i det håb at det gode udseende kan bevares.
Og så kommer der givet en ny kunde, fordi genboen blev heldt vild, da han så reaultatet.

23. Mai 2016

Fliser så gode som nye

Algeexperten.dk / fliserensning.dk var lidt svære at få fat i per telefon og var lidt længe om at svare min mail og give tilbud (flere dage i mellem, men jeg har senere hørt at det skyldes travlhed samt udskiftning af personale). Da aftalen var på plads og kontrakten underskrevet forløb alt som aftalt. Resultatet var utrolig flot og fliserne der havde været slemt angrebet af flisepest fremstod som nye. Der var minimal tilsvining af vinduerne og egentligt meget lidt fjernelse af fugesandet. Alt i alt, en meget professionel service (trods lidt træg kommunikation) med et flot resultat. Jeg har tegnet en årlig serviceaftale og vil klart anbefale denne mirakelkur til alle flisepestramte.

17. Mai 2016

Over alt forventning

AlgeXperten gav en godt tilbud på rensning af fliser, og vi blev meget overrasket over hvor godt resultatet var. Hele arbejdet med rensning blevet klaret på een dag. Selv de oprindelige fliser i den gamle indkørsel, der formegentlig er fra 70 (altså 45 år gamle), skinnede som nye efter behandlingen. Et par af dem havde dog taget skade.

AlgeXperten rensede også vores tag for et par år siden, og det er stadig lige så pænt og sort, som da det blev lavet.

Meget professionelt firma med medarbejdere, der ved hvad de laver (i hvert fald af dem vi har haft kontakt med). Kan varmt anbefales.

16. Mai 2016

Professionelt arbejde

14-05-2016
Vores fliser er 8 år gamle og var hårdt angrebet af flisepest, alger og tydelige mærker fra vores krukker. Nu er den som ny igen. Afrensningen af fliserne skete dag 1 og imprægneringen dag 2. De 2 medarbejdere var meget venlige, imødekommende og svarede beredvilligt på vores spørgsmål. Jeg har haft en god oplevelse og kan kun anbefale Algeexperten / Fliserensning.dk
Jeg har tegnet årlig service på fliser og tag.
Ib

14. Mai 2016

Rensning af 21 år gammel fliseterrasse

Har med stor tilfredshed fået renset,imprægneret og algebandlet vores terrasse, som var hårdt angrebet af flisepest m.m. Resultatet er meget tilfredsstillende, og jeg kan bestemt anbefale Algexperten til at udføre opgaven. Jeg var bekymret for stenslag på ruder og træværk rundt om terrassen, men fik en god dialog med Henrik og en meget skånsom afrensning og afdækning af Dennis.
Aftaler overholdt til punkt og prikke efter en lille misforståelse i starten. Har valgt at tegne serviceaftale om årlig algebehandling og er spændt på at effekten med årene. Vh Per

10. Mai 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

vi havde en god dialog med Jannich da han kom og gav tilbud lørdag d. 16 april. For vores skyld fik han presset en tid ind onsdagen efter til både rens og algebehandling af vores tag samt algebehandling af fliser. To unge mænd ankom 1 time tidligere end aftalt onsdag morgen men vi var heldigvis forberedt. På trods af meget blæst gjorde de et godt stykke arbejde og ryddede meget fint op efter sig. Vi fik som aftalt 5 liter algerens, som skulle blandes i forhold 1:25. Da den flinke fyr Henrik Madsen kom om fredagen for at imprægnere fliserne, sagde han dog at blandings forhold er 1:10. På grund af de to forskellige udsagn bliver det til 4 stjerner og ikke fem. Nu afventer vi at Jannick ringer tilbage så vi kan aftale tid til tag maling. Vh Henrik og Lissie i Helsinge

23. April 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

VOGT JER FOR EFTERLIGNINGER, DETTE ER DEN ÆGTE VARE.

Opgaven var: Terrasse grim- angrebet af alt, incl flisepest -. skulle rengøres og virke som næsten ny.
Dette er vores oplevelser: Bad om at blive kontaktet på hjemmesiden FLISERENSNING.DK . Efter 2 dage ringede Mia, og vi aftalte, at Henrik skulle besigtige vores terrasse.
Henrik kom til aftalt tid. Målte terrassen op og afgav tilbud på stedet. Vi sagde ja tak.
Efter et par dage ringede Mia igen, og vi aftalte tid for rens og algebehandling.
Igen til aftalt tid fik vores terrasse den første behandling - rens og algebehandling. Alt blev efterladt rent og pænt.
Så gik der igen et par dage og terrassen blev efterbehandlet.
Nu skulle vi vente 6 døgn ( behandlingen skulle hærde), før terrassen kunne behandles med fugesand. Her formidlede AlgeXperten kontakten.

KONKLUSION: Slutresultatet er over al forventning - den ser virkelig ny ud.
Det er sjældent, man møder så mange professionelle og behagelige mennesker i et firma . DET KAN SES PÅ RESULTATET.
VI ANBEFALER DEM PÅ DET VARMESTE.

NB. Det er næsten en skam, at vi ikke skal tale med Mia i telefonen mere. Smil, service og tjenestevillighed - ja det er MIA.

22. April 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dårlig service

Da vi havde lavet kontrakt med firmaet gik der over 14 dage uden vi havde hørt noget. Vi ringede og fik så lavet en aftale til tirsdagen efter. Om tirsdagen blæste det. Ny aftale onsdag - vi hørte intet fra firmaet. Vi ringede om torsdagen for at høre hvor de blev af, maskinen var gået i stykker. Ret dårligt at firmaet ikke formåede at ringe til os om onsdagen og oplyse os om det. Ny aftale samme dag (torsdag) ml. 12.00-14.00. Lidt over 14 kom der en mand ud sagde at han var bedt om at tale med os. Han fortalte at de havde sygdom dagen forinden, hvor vi have fået af vide at det var maskinen som var gået i stykker. Dårligt i firmaet at de ikke kan tale sammen og få afstemt deres historie. Igen fortalte manden at det blæste for meget til at kunne lave det (Det blæste faktisk ikke ret meget). Vi spurgte om vi skulle finde et andet firma, hvis de ikke magtede opgaven. han svarede, at det kunne vi jo bare gøre.
Vi forstår simpelthen ikke firmaet at de ikke har en ordentlig kundeservice. Vi anbefaler ikke firmaet
Vi vil lige tilføje, at vi har benyttede andre firmaer og de har aldrig aflyst pga. vejret., det blæser jo næsten altid herhjemme i Danmark.

22. April 2016
Fliserensning.dk-Logo

Antwort von Fliserensning.dk

Hej Per.

Vi vil helst ikke algebehandle hvis det blæser for meget, for så kan det gå ud over alle dine planter i haven.

Med venlig hilsen
Henrik Madsen

Kvalitet og præcision

Nu er dagene blevet længere og lysere, og så glæder vi os over, at vore flisearealer stadig ser ud som nye.
Tidligere var fliserne belagt med alger, både hvide og grønne, når foråret kom. Det er de ikke mere efter vi for fire år siden fik anbefalet Algexperten. Vi kontaktede firmaet og fik en aftale om behandling af vore fliser, og vi har siden da fået en årlig vedligeholdelse af fliserne, så de altid ser ud som nylagte.
Efter at have konstateret, at systemet virkede, bestilte vi også behandling af vores tag, som var delvis dækket af grønalger, og efter den behandling og efterfølgende årlige vedligeholdelse ser vores tag ud som nyt.
Når dertil kommer en altid professionel og venlig service, tøver vi ikke med at anbefale firmaet.

Alice og Ebbe Hermansen 22. marts 2016

22. März 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr