Jeg har nu i 22 år on and off klaget over FK- Distributions 0-service og talentløse ledelsesstruktur!!! Således fik jeg nu IGEN ikke min lokalavis i denne uge!! Det er et UTROLIGT ustabilt f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er meget utilfreds med leveringen af reklamer fra FK. De bliver modtaget meget sjældent, og flere gange oplever jeg, at ruten bliver markeret som afsluttet, uden at der rent faktisk er ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opdatering: Det er nu 10/4 8. uge i træk reklamer og aviser ikke er leveret fredag formiddag. På hjemmesiden står at de skal leveres inden torsdag kl. 20. Firmaet tager åbenbart ikke klager alvorl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan se en del klager over de ikke får reklamer. Jeg har et nej tak mærke på postkassen, og har været tilmeldt ordningen i mindst 10 år. Og alligevel får jeg ugeavis hver uge, og knudrede breve om... Mehr ansehen
Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
God job for unge teenagere mellem 13-14 men god job
God betalt job
God distribution leder
God job general

Antwort von FK Distribution A/S
Min mail sendt til FDM i dag.
Søndag den 14. december stod der i en mail fra jer:
" Bemærk, at papirudgaven af Motor nu omdeles af FK Distribution."
Nej, nej, tænkte jeg med det samme, det kommer ikke til at fungere.
Jeg har så heller ikke modtaget Motor her i dag den 22. december som lovet af jer.
FK Distribution har vi kæmpet med i snart 8 år for at få dem til at levere vores ugeavis.
I de 8 år har vi højest fået den leveret 40 gange, resten af tiden er den udeblevet.
Hvordan kan en seriøs organisation som FDM indgå aftale med dette firma som af 2322 anmeldelser på Trustpilot får 96 procent med 1 stjerne.
Flere af dem, der har anmeldt dem, har endda ønsket at give dem nul stjerner eller mindre.
Så mange mennesker kan da ikke tage fejl.!!!
Der må da være en medarbejder hos Motor, som har røde øre efter at have indgået denne aftale med FK Distribution.
Det kommer sikkert til at koste jer medlemmer, såfremt I ikke finder en anden, bedre og mere seriøs distributør til opgaven.
Et skuffet og meget forundret medlem, 8230 Åbyhøj.

Antwort von FK Distribution A/S
Kan jo ikke gi nul stjerne, så en herfra. Formoder de modtager betaling fra div. firmaer, som ønsker at oplyse os forbrugere om nyheder og gode tilbud, men som desværre ofte ikke kommer ud. Kontakter man FK. ændre dette ikke noget. Altså betaling for "ingen" ydelse.

Antwort von FK Distribution A/S
deres service er ikke blevet bedre og de er stadig ikke til at komme i kontakt med hverken på nettet eller på telefonen 😤jeg fatter ikke at der er nogen der kan bruge dem til at levere deres produkter 🤔de får jo ikke noget for pengene 👎🏿

Antwort von FK Distribution A/S
Har kontaktet dem pr. Telefon på 3. Uge grundet udeblivelse af reklamer og ugeavis - har også rettet skriftlig henvendelse - men der sker intet👎får blot at vide, at de går videre med klagen- til hvem?? Hvad gør man så - føler mig frustreret

Antwort von FK Distribution A/S
Mage til skodfirma (svindelfirma )skal man lede længe efter har opretttet sag og der sker ikke andet end man hver uge får et spørgeskema hvor man skal svare ja eller nej om man har fået trods gentagne nej ingen reklamer overvejer at melde firmaet til ugeposten og alle dem der sender reklamer ud at der ikke leveres amdet end varm luft !!!!! Kunne man give minusstjerner havde jeg gjort det

Antwort von FK Distribution A/S
Kan virkelig ikke anbefale at få dit barn til at arbejde for dem.
Min datter får 100 kr, for 1,5-2 timer. Og det er lige meget om man uddeler 10 eller 20 tykke reklamer, medlemsblade, eller tykke aviser til husstandene.
Firmaet får en større indtægter ved at uddele flere reklamer og der løber ikke nedad til de ansatte, selvom de skal bruge længere tid.
Derudover har de et point system med kinavare eller iPads, som man aldrig når at indtjene.
Vil sige at det er tæt på børnearbejde i DK.

Antwort von FK Distribution A/S
Fk.dk bliver ved med at levere min underbos reklamer i min postkasse, jeg har nej tak til alt mærket på min postkasse, jeg er tilmeldt ordningen også, på omslaget til reklamerne står der ingengang min adresse, der står kun: gade og nr og et bogstav, der skal også stå: ST, for stuen, men jeg bor jo på 1 sal, og det står der heller ikke på omslaget, jeg har haft problemet, sporadisk i snart 2 år, når man ringer til Fk.dk siger de, at de ikke kan finde min underbos adresse i deres system, på trods af denne er tilmeldt reklamer ? men Fk.dk mener det mit ansvar at deres system ikke kan se de korrekte adresser, de mener jeg skal kontakte kommunen? det kan der ikke være mit ansvar at deres systemer ikke taler sammen med kommunens systemer på en korrekt måde ! Så Fk.dk vil ikke løse problemet som ikke er mit, de siger at det kan de intet gøre ved, at det er mig som skal få styr på det, men fremover smider jeg de reklamer ud, jeg gider ikke at lægge dem i den korrekte postkasse for dem, så må de jo tage den med min underbo, når han ikke får sine reklamer.

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har de sidste 4 uger måtte ringe til dem 3 gange, fordi jeg ikke havde fået min ugeavis og reklamer. Det er stadigvæk galt. Normalt får man dem onsdag eller torsdag, det er så heller ikke sket i denne uge. Find en omdeler, som kan finde ud af, at aflevere avis og reklamer til tiden. Hvorfor skal jeg gå i alle supermarkeder for, at få deres reklame og i Kvickly efter ugeposten ???? Jeg er SÅ TRÆT af dem lige nu, at de skal have endnu en rød stjerne.

Antwort von FK Distribution A/S
Har nu i 2 måneder fået Ugeavisen på trods af at klart og legalt skilt mod reklamer og aviser.
Har haft kontakt til FK 3 gange nu og udbedt om at blive fri, men får bare af vide de giver besked videre til omdelere.
Enten er omdelerne p**se ligeglade, eller også er de noget der kun kan beskrives så ubehageligt at det ikke kan skrives her på trustpilot.
Det bør enten blive en ting at der trækkes procenter af i lønnen for hver gang skiltene ikke bliver respekteret, eller også må man jo side med en vandpistol i trappegangen og sige "i dare you".
Hvor svært kan det helt ærligt være?
OPDATERING:
Efter at være blevet opfordret af beskeden nedenunder til at kontakte dem igen fik jeg fat i en dame der tydeligvis wr kørt surt i sit job. Det bliver sagt det samme som hver gang at de må give besked til omdeler og det er det eneste de kan gøre. OMDELER er ligeglad, TELEFON damen er ligeglad, ALLE er ligeglad. Da jeg ikke kunne få nogle oplysninger om omdeler ser jeg mig nu i nødsaget til selv at tage kontakt til buddet når jeg ser dem. Og så vil jeg blæse på deres opfodring om at "tale pænt", for når de ikke udviser seriøsitet så må jeg selv gøre tingene klart for dem der kommer.
Igen kan jeg ikke udtrykke min utilfredshed i ord der vil kunne komme på trustpilot, men det er langt fra til den pæne side.

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg er så træt af jeres uopdragne ligeglade chaufføre. Min postkasse er helt ud til vejen! Jeres chauffører skal ikke ligge og bruge min gårdsplads som vende punkt eller gennemkørsel når de kan holde ude ved vejen. Nu er jeg ved at være træt af det ! Det er privat grund ! Nykøbingvej 53 føllenslev
Næste gang meldes jeres chauffører til politiet for ulovlig indtrængen. Tjek loven
Har talt med jer og håber dælme der tages fat i chaufføren. Han var ved at køre min datters skateboard over der ligger på grunden og kørte ret tæt på mim bil der holder inde i indkørslen. Det en ret stor hesteskos indkørsel med 2 indkørsler. Han kørte ind igennem hele grunden for at køre ud på den anden side når han bare kunne være fortsat ude på vejen. Forstår slet ikke hvad han skal køre inde på grunden for.

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg siger Nej Tak til reklamer med et skilt på postkassen og alligevel bliver min overboes reklamer eller andres smidt i min postkasse på trods af at jeg 3 gange har ringet til dem og sagt det.
Nu kom de for fjerde gang i postkassen så hvad hjælper det så at have skiltet på?
Magens til uduelighed skal man åbenbart lede længe efter.

Antwort von FK Distribution A/S
Skod firma som ikke reagerer på klager vedr. manglende omdeling. Gang på gang er der flere som hverken får reklamer eller den lokale avis. Skriver man en klage angående dette hører man intet. Derfor er der (som jeg kan se) kun dem som giver 1 stjerne. Selv om det burde være et stort nul. Og lad nu være at bruge jeres standard svar... vi undersøger sagen. Nej, det gør I ikke. Bare se de gentagende svar ved alle de røde anmeldelser. Tænk lige hvad det koster de forretninger med tab af kundebesøg pga. af gentagende mangel på omdeling. Der kan ikke oprettes en reklamation da den melder ikke omdelt. Vrøvl. Naboen har modtaget reklamer, men jeg har ikke.

I skriver:
Besvarelse fra FK Distribution A/S
For 13 timer siden
"Hej Melanie
Vi beklager der ikke er kommet omdeling til dig i 3 uger, hvis du har oprettet en reklamation, så undersøger distributionen hvorfor der ikke er kommet omdeling til dig.
Hilsen FK"
- Men I har jo ikke svaret på de sidste 3-4 gange, at jeg har meldt noget ind. Det svarer I ikke på.
- Så virker det jo fuldstændig ligegyldigt, når man ikke får svar på sine henvendelser.

Antwort von FK Distribution A/S
Ja, så gik der dennegang 3 uger hvor jeg fik mine reklamer, og TJA: så er det nok slut igen, i dag har jeg INTET modtaget, tilgengæld har jeg fået 2
aviser?, jeg får så fat i dem der deler ud, og( ondkyld, jeg nok aflev forker) ..TJA... JA mon ik, altså kan man ikke dansk kan man nok heller ikke læse dansk...hold OP JEG ER SÅ TRÆT AF DE UDELERE !

Antwort von FK Distribution A/S
FK siger gentagende gange ...
"Vi ved det godt, og har talt med omdeleren. Reklamerne kommer senere i dag - senest i morgen".
Der sker bare ikke en dyt ... 4 uger nu....

Antwort von FK Distribution A/S
It should be made illegal to spam commercial material. It should be opt-in for commercial material, not opt-out. The procedure for opt-out does not even work. FK is wasting tons and tons of paper. We are living in 2025, this is not appropriate anymore. This company is the worst.

Antwort von FK Distribution A/S
Godt være det er buden oftest der laver fejlene men kundeservice den skal have Fem stjerner og i dag har jeg fået en rigtig god service som jeg altid har fået godt hvad det var et tidspunkt hvor jeg fik reklamer fem gange i træk hvor kundeservicevej lidt træt her Jeg ringede men jeg tror den sidste jeg fik fat i virkelig sat ting i svinget. Alt kundeservice er rigtig dygtige og De fortjener sgu også Ros selvom der er mange gange har lyst til at være rigtig sur især når man har 2 mærk

Antwort von FK Distribution A/S
Dårlig løn og elendig håndtering af aviser og reklamer. Aviserne og reklamerne er ofte flænsede, poserne vendes, så vand trænger ned, og aviserne bliver ødelagte. Postkasserne bliver ikke tømt korrekt, selv når jeg melder problemer, og der er alt for mange bundter – 8-12 stykker ville være langt mere realistisk end 20+.
Reklamerne i poserne er rodet, så man først skal bruge dem, der ligger nederst. Vognen er ofte ødelagt eller ustabil, og bremsen virker næsten ikke. Jeg har også manglet aviser, og nogle reklamer er så store, at de ikke kan komme i postkasserne.
Alt i alt et ufleksibelt, dårligt organiseret firma, hvor både udstyr og arbejdsgange er under standard. Jeg kan ikke anbefale dem.
Hvis man kunne give det 0 stjerne ville det klart være det jeg havde gjort

Antwort von FK Distribution A/S
Mine reklame leveringer er udeblevet et hav af gange. Sagen har været oppe et utal af gange, og så er den gal igen. Hvort svært kan det være at levere den ydelse, man bliver betalt for af diverse firmaer? Hvorfor skal man egentlig sætte en stjerne, når der ingen stjerner er at give. Lad mig nu for pokker bare få mine reklamer.

Antwort von FK Distribution A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.