Jeg har nu i 22 år on and off klaget over FK- Distributions 0-service og talentløse ledelsesstruktur!!! Således fik jeg nu IGEN ikke min lokalavis i denne uge!! Det er et UTROLIGT ustabilt f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er meget utilfreds med leveringen af reklamer fra FK. De bliver modtaget meget sjældent, og flere gange oplever jeg, at ruten bliver markeret som afsluttet, uden at der rent faktisk er ble... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opdatering: Det er nu 10/4 8. uge i træk reklamer og aviser ikke er leveret fredag formiddag. På hjemmesiden står at de skal leveres inden torsdag kl. 20. Firmaet tager åbenbart ikke klager alvorl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan se en del klager over de ikke får reklamer. Jeg har et nej tak mærke på postkassen, og har været tilmeldt ordningen i mindst 10 år. Og alligevel får jeg ugeavis hver uge, og knudrede breve om... Mehr ansehen
Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Igen intet modtaget. De er fuldstændig kolde over henvendelser om manglende levering. Til gengæld virker reklamationssystemet heller ikke optimalt.
Vil anbefale at deres kunder finder alternativ distributør.

Antwort von FK Distribution A/S
Hvis jeg kunne, havde de fået nul stjerner.
I over et år, har vi nu fået aviser og reklamer som tilhøre naboer og end da folk som bor i nabo kommunen. Selvom vi har reklamer nej tak.
Når vi ringer ind og be’er om de ikke godt vil sørge for, de ikke fylder vores postkasse med “papir” der ikke er til os, bliver der smidt på. Selv om vi syntes vi snakker pænt.
Luk det firma. Og lad folk hente deres reklamer på nettet og dem der vil ha’ avisen må sku hente den på tanken eller i dagligvare butikken. Eller oplær jeres omdelere bedere.
Er SÅ træt af at fylde vores skraldespand med jeres papir 😡 tænk dog på naturen😡

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har prøvet at sende mail jeg har prøvet at ringe jeg har snakket pænt og virkelig været disk skrig i mine ordvalg jeg synes firmaet skal lukkes for miljøet skyld reklamer kan man sgu få på nettet læse op derinde og dem der gerne vil have reklamer kan tilmelde sig og få deres aviser som de gerne vil have men naboens reklamer naboens aviser har jeg igennem to år snart fået hvor jeg har delt dem ud til naboerne.
Og det jeg har at sige til sidst luk firmaet det er ren lo rt og blæse i

Antwort von FK Distribution A/S
Har ikke fået leveret reklamer, ugeaviser og fagblade siden november, skriver til dem men ingen reaktion eller feedback, mvh Bo Hansen

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har ikke fået avis og reklamer siden 9. december, dog en gang efter 5 klager. De skriver hver uge om jeg har fået min avis og reklamer og det er vigtigt de får informationerne, jeg svare hver gang NEJ og der sker INTET. Nu må der snart være en der tager ansvar , det er hverken OK for modtagerne eller de firmaer der betaler reklamerne.

Antwort von FK Distribution A/S
Har nu gennem 3,5 år klaget meget tit over manglende leveringer.
Ikke en eneste gang er jeg blevet kontaktet.
Jeger så træt af at så kommer avis m.m.i 2 uger og så udebliver de igen uden at der sker nogen som helst forbedring eller undskyldning for jeres manglende leveringer.

Antwort von FK Distribution A/S
Igen igen ingen levering.
Nu 21 gange udeblivelse inden for det sidste år. Skrive/ringe til FK er tidssspilde. Service er et uinteressant element i firmaet. Bestyrelsen gør intet!!!
Og som alle de andre kommer der et intetsigende robotagtigt svar fra FK!!!!

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har kontaktet kundeservice igen igen, fordi mine reklamer udebliver.
Kundeservice fejer mig af, og vil ikke drøfte hvorfor mine reklamer og ugeavis jævnligt udebliver.
Hvis der er problemer så sig det, så vi kan få en dialog.
Det andet er uprofessionelt.

Antwort von FK Distribution A/S
Bliver sendt spam og reklamer af virksomheden, uden min samtykke og imod mit 'net-tak' reklame skilt.

Hej.
FK distribution har da ikke styr på noget som helst. Jeg bor i Frederikssund og hveranden uge får vi ikke reklamer og lokalavis. Sådan har det været i uendelige tider og intet sker. Nu har jeg fået at vide at FDM’s motorblad senest skal være i min postkasse den 2. februar. Det kan de heller ikke finde ud af. De påstår de aldrig har hørt om at de skal leverer motorbladet. Det firma er da udueligt.
Hold jer langt fra FK distribution hvis i vil være sikker på at varen bliver leveret.
Hej igen.
FDM skrev til mig for et par uger siden, at motorbladet nu ville blive leveret af FK distribution og skulle være i min postkasse senest den 2. februar 2026. Jeg har ikke modtaget bladet den 2.februar. HVORFOR????
I går sendte jeg en kopi af mailen fra FDM til FK distribution, og de kendte intet til at de skulle levere motorbladet. Det viser jo klart og tydeligt, at de ikke har styr på noget som helst.
Hej.
Tak for svaret vedr. reklamer. Så får vi reklamer et par uger, og så er den gal igen. Sådan har det været meget længe.
Med hensyn til levering af motorbladet har jeg intet hørt, selv om jeg har bedt om et svar mange gange.

Antwort von FK Distribution A/S
I 2 1/2 år har jeg haft reklamer nej tak klistermærket på min postkasse. Alligevel har jeg i gennemsnit skulle henvende mig en gang om måneden fordi jeg alligevel får reklamer. De sidste 3 måneder har jeg endda modtaget 2-5 sæt hver gang.! Jeg har tydelig både navn, klistermærke og adresse på postkassen så der er intet at tage fejl af.
Hver gang beklager I og lover at det bliver bedre, men det gør det jo ikke. Tingene fungere bare rigtig ringe hos jer.!
Den ene stjerne er for den søde medarbejder der engang imellem tager telefonen og undskylder på buddets vegne.

vi har i 8 uger ikke modaget, ugeavis, reklamer
når man ringer for man den ene historie efter den anden
de er så utroværdige og fylder folk med ?
det er den dårligste service vi nogen sinde har oplevet
så længe de laves (fysiske reklamer) skal de afleveres
der er virksomheder der betaler for en vare de ikke modtager
steen

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har ikke modtaget reklamer siden november. Skriver til dem hver uge men det sker der intet ved overhovedet!!

Antwort von FK Distribution A/S
FK distribution er ikke ærlige overfor de firmaer, de modtager penge fra. Eksempel: ud af 12 måneder sidste år modtog jeg hverken lokalavis eller reklamer i 8 måneder!
Intet kom i de første 6 måneder af 2025. I efteråret var den gal igen. Endnu en måned hvor ingenting kom.
Jeg har ikke modtaget noget i år siden før jul. Og jeg har kontaktet og ringet hver eneste gang.
Når man ringer, er forbrugerkontakt undvigende, når man spørger dem, hvorfor de ingen kontrol har? Eller hvordan det kan være, at deres medarbejdere IKKE laver deres job - og alligevel får betaling fra Netto, Super Brugsen, Spar, Rema 1000 og de mange andre?Som I får penge for at levere - UDEN AT LEVERE - i 8 måneder!
Jeg agter nu st gøre alle de virksomheder, som har betalt for levering, men ikke har fået det, opmærksom på, at de ikke får det, de betaler for.
I virkeligheden skulle FK Distribution have NUL STJERNER for de laver ikke deres arbejde, ikke engang når man gør dem opmærksom på det.

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg skriver for at udtrykke min utilfredshed med FK Distribution og mine arbejdsforhold hos jer.
Jeg har arbejdet min numse af som omdeler via “Bliv Omdeler” i cirka en måned, hvor jeg lagde en stor indsats i mit arbejde. Jeg arbejdede under meget dårlige vejrforhold og gjorde mit bedste for at udføre opgaverne korrekt og til tiden. På trods af dette modtog jeg til sidst kun 44,50 kr. i løn, hvilket jeg finder fuldstændig urimeligt og uacceptabelt i forhold til den indsats og tid, jeg har brugt.
Derudover oplevede jeg en meget ubehagelig behandling fra en medarbejder/leder, som råbte ad børn og unge om manglende aflevering af aviser. Denne form for adfærd er efter min mening helt uacceptabel, især når der er tale om unge mennesker, der blot forsøger at passe deres arbejde.
Samlet set føler jeg, at jeres omdelere bliver behandlet dårligt og uden respekt. Det er et forfærdeligt sted at søge job, og jeg vil på det kraftigste fraråde andre at arbejde for jer under disse vilkår.
Jeg forventer, at I tager denne klage seriøst og forholder jer til både lønnen og måden, jeres medarbejdere bliver behandlet på.
Jeres mareridt

Antwort von FK Distribution A/S
Bliver så træt af det firma.
I august 2025 fik jeg et klistermærke med nej tak til reklamer og ugeaviser.
Jeg får fortsat ugeavisen hver uge, på trods af flere henvendelser både på skrift og tlf.
Kundeservice opleves uforskammet. Da det åbenbart menes at jeg bare kan smide avisen ud.
Da jeg var tilmeldt reklamer, var det ofte at jeg ingenting gik.
Nu har jeg så forsøgt at tilmelde mig nej tak til reklamer og aviser. Men nu kommer ugeavisen troligt hver uge ??
Det giver ingen mening.
Der bør være en voksen tilstede der kan få styr på de bestillinger der er.

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har ikke haft nogle problemer med FK distribution( jeg er omdeler.)
Jeg får det jeg skal have, søndag reklamer tirsdag aften aviser.
Hvis der var noget kunne jeg altid ringe ind, og de er så søde.

Antwort von FK Distribution A/S
Inkompetent kundeservice. Afbrød konstant og havde ingen lyst til at hjælpe. Hun lød helt ærligt, som en der ikke havde lyst til sit job og ikke burde arbejde med mennesker og service.
Jeg modtager fortsat reklamer, på trods af at jeg afmeldt reklamer 3 gange, nej tak klistermærke på postkassen.
Vi kan ikke modtage pakker eller regninger fordi vores postkasse bliver fyldt op.
Burde virkelig ikke være så svært at undgå reklamer. I øvrigt også miljøsvineri.

Antwort von FK Distribution A/S
Firmaet kan ikke finde ud af at omdele et blad (Motor, FDM). Jeg har selvfølgelig klaget (via FDM). FDM har så undersøgt sagen og angiveligt har FK.Distr. hævdet, at jeg stadig stod registreret på en adresse, som jeg fraflyttede for næsten 3 år siden. FDM bad mig tjekke hos CPR og selvfølgelig var det min korrekte adresse der var registreret. Jeg må konkludere, at FK tørrer deres inkompetence af på andre, hvis tid de også spilder i stedet for at få orden i egen butik. Trist

Antwort von FK Distribution A/S
I 3 måneder kom de kun halvdelen af ugerne, sidste uge før jul ingen reklamer, 1 uge i det nye år, ingen reklamer.
Det virker som om FK er fuldstændig ligeglade, men hvad siger dem der betaler for reklamerne, er de også ligeglade ????????
Jan Rødovre 😠😪

Antwort von FK Distribution A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.