Et uduelig Firma og Ringe Kundeservice - Ingen Aviser eller Reklamer igen - Og kundeservice siger bare de ved ikke noget og gør ikke noget ved det. Et Firma som betaler budne Løn for ingenting. Ku... Mehr ansehen
Fk leverer simpelthen ikke den vare som virksomhederne betaler for. Reklamer og ugeblade kommer ca. forkert hver anden gang. De fleste gange er der ingenting leveret, nogle gange er det forkerte rek... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Reklamations ID nr: 6371401 Som sædvanlig har Danmarks dårligste distibutør af reklamer og aviser ikke leveret reklamer og aviser Igen, igen, igen. Dette giver endnu en negativ anmeldelse på Trust... Mehr ansehen
Håbløst firma.Det hele startede med, at jeg ikke modtog 365 avisen; men to andre reklamer som jeg ikke havde bedt om. Ringede og fik et uforståeligt svar; men ved at læse andre klager er det en fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Igen har vi ikke fået reklamer på…
Igen har vi ikke fået reklamer på Drosselvænget, 4070 Kirke Hyllinge og når man skriver til dem, får man en auto replay som tak for klagen! De vender ALDRIG tilbage og det er rent til grin at rette henvendelse til dem.

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har haft Nej Tak til reklamer i…
Jeg har haft Nej Tak til reklamer i mange år, og det har ikke været et problem, før for ca. 6 uger siden. Der begyndte jeg sporadisk at få reklamer. To gange har jeg stoppet omdeler i at give mig reklamer, men de har begge gange sagt at jeg står hos dem til at skulle have reklamer. Jeg påpegede at "Nej Tak til Reklamer" klistermærket er synligt på min postkasse og at det skal respektere.
I dag ringede jeg ind til FK Distribution og fik fat i en flink dame, der sagde at jeg ikke var registreret. Så jeg påpegede at det har været i et år på denne adresse og at det har fungeret og at klistermærkerne skal respekteres.
Jeg er nu registreret igen, men det kan da ikke være rigtigt at de ikke respektere Nej Tak til Reklamer.
Højst uprofessionelt.
Det der er noget bæ er at man ikke kan fravælge firmaet. Hvis de smider reklamer i postkassen så er det jo bare det. Man kan klage, men det er jo ikke sikkert at det hjælper.

Antwort von FK Distribution A/S
Deres omddelere respekterer ikke…
Deres omddelere respekterer ikke reklamer NEJ TAK.... Sikken en amatørvirksomhed - se dog at tag noget ansvar, bare se på jeres anmeldelser!

Klarer klager med autosvar
Som de så fint skriver , man skal bare oprette en sag når man ikke får sine reklamer. Jeg har ikke fået reklamer siden nytår, jeg har oprettet sager og ringet og ringet. Ingenting sker der, man får en sludder for en sladder, men man får ingen reklamer. Så bilder de en ind at de har taget en alvorlig snak med buddet, de er fyldt med løgn. Jeg har skrevet til netto og Rema og informeret dem om at de ikke får noget for deres penge, så må jeg se om det virker.
Når FK svarer her på trustpilot, så får man bare et autosvar om at de vil finde ud af hvorfor levering udebliver. De finder jo ikke ud af noget, men kan anmelde og anmelde, der sker ingenting andet en god dag i telefonen og autosvar alle andre steder.

Konstant udeblivelse af ugeavisen
Uge efter uge skal jeg oprette en reklamation om manglende modtagelse af ugeavisen.
Så kommer der en ugeavis....og så starter møllen igen uden aviser.
Aldrig modtager man anden respons end vanlig mail kvittering.
Hvor er det ringe service.
Har selv haft børn som har været omdeler i mange år trods den lave løn...og derfor synes jeg også at det er på sin plads at opsige de omdelere som ikke udfører deres arbejde...5 uger uden avis og dette gang på gang.
De lokale butikker betaler for at vi forbrugere modtager Ugeavisen!

En prøvelse
Hvis du vil styrke din robusthed i verden - så søg endelig job hos FK. Så skal du nok prøve at blive behandlet rigtigt dårligt

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har flere gange været i kontakt med…
Jeg har flere gange været i kontakt med dem. Og helt umuligt og slippe for og få deres reklamer. Selvom der er et kæmpe skilt på postkassen hvor der står nej tak til reklamer. Så bliver men ved og ved med og modtage dem selvom de ryger direkte i skralde spanden som jeg har forklaret dem flere gange. Og når man kontakter dem ingen hjælp og hente. Elendigt firma

Største fupfirma
Største fupfirma. De udnytter børn på det groveste. Min datter startede i går og jeg var ud og hjælpe hende første gang. De kloge hoveder har sat 2 timer af på 7 bundter aviser og reklamer på gader og veje, der ligner labyrinter og smalle stier. Det tog os knap 2 timer med 2 bundter reklamer og aviser. Ja hun er ny og ja hun bliver hurtigere med tiden men 7 bundter kan ALDRIG nås på 2 timer for hendes rute. ALDRIG. Selv hvis hun løb ligeså hurtig som Usain Bolt kan det ikke nås. Grov udnyttelse af børn. Og jeg har sendt en mail til Ekstra Bladet.

Fuldstændig ligegyldighed
Fuldstændig ligegyldighed, er det eneste man får fra FK Distribution når man klager over mangelfuld levering. Vi har ikke modtaget lokalavisen i snart 3 måneder, og der bliver ikke gjort noget for at afhjælpe det. Men de får selvfølgelig deres betaling, så hvorfor skulle de så bruge tid på os?
F***me den værste service jeg nogensinde har været ude for!

Arrogant foretagende.
Vi har IGEN ikke modtaget omdeling (uge 7)
Har sendt en reklamation, men forventer ikke det hjælper en skid.
- Magen til arrogant foretagende skal man lede længe efter.

Antwort von FK Distribution A/S
Jeg har skrevet 2 anmeldelser på e-mail…
Jeg har skrevet 2 anmeldelser på e-mail og har ringet 2 gange og klaget. Men det er sendt videre til distributionen og har stadig intet hørt “ vi kan ikke gøre noget” har prøvet at få nummer på distributør men nej må ikke udleveres!!!
Så jeg venter på opringning men stadig intet.” Kan ikke finde din postkasse” har står ved vejen de sidste 16 år. Køb briller til knægten gør noget!!!!! Intet modtaget i 1 måned nu heller ikke naboerne. Sket mange gange over årene. FK burde ikke få deres egen post😡

Antwort von FK Distribution A/S
I 3 uger har jeg ringet fordi at…
I 3 uger har jeg ringet fordi at reklamer ikke er leveret.
I dag ringer jeg så igen, fordi jeg siger at nu må de se at få styr på deres omdeler,det kan ikke være rigtig at man skal ringe uge efter uge og i laver en reklamation bliver røret smidt på,jeg ringer op igen og venter som nr 24 da det bliver min tur bliver jeg kastet af og kan begynde forfra,det kan simpelthen ikke være rigtig at man skal finde sig i jeres opførelse,da det åbenbart er jer der ikke har styr på jeres omdeler,butikkerne betaler jer for et stykke arbejde som i ikke leveres,gad vide om butikkerne får refunder de reklamer i ikke levere til kunderne

Ingen reaktion fra FK Distribution A/S
Har nu to gange i år (2025) ikke modtaget reklamer og aviser.
Har begge gange henvendt mig til FK Distribution A/S skriftlig via deres hjemmeside uden noget resultat.
Forstår ikke helt, at når man henvender sig fredag, hvor reklamer og aviser skulle være omdelt senest torsdag, at så ikke omdeleren bliver kontaktet og sendt ud med de manglende omdelinger.
Der må da være reklamer og aviser i overskud i "vognen"

Fortjener nul stjerner
Ville give nul stjerner hvis jeg kunne. De ansatte er enten 13-årige i deres første job der bliver betalt med slaveløn eller udlændinge der ikke kender deres rettigheder, og de elendige arbejdsforhold fører til dårlige oplevelser for privatpersonerne, der desværre ofte retter deres vrede mod de underbetalte frem for de ansvarlige. Dette siger jeg som både tidligere ansat og som modtager af FKs service.

Antwort von FK Distribution A/S
Nu har jeg lavet en reklamation tre…
Nu har jeg lavet en reklamation tre uger i træk, har ikke modtaget hverken aviser eller reklamer, fk distribution svarer ikke på mine henvendelser. Over tid er det sket jævnt tit at der ikke er kommet aviser/reklamer, og hvad gør fk-distrubation intet…..
Opdatering
Svar til FK’s svar. jamen kan I ikke læse? I skriver hvis jeg har lavet en reklamation…. Jeg HAR netop lavet tre reklamationer i tre uger i træk, og i svarer ikke på dem, tror ikke på at I ønsker at gå ind i det, men er det ikke korrekt at I modtager penge for at leverer en ydelse? Lavet i en kreditnota til jeres kunder? eller skummer i fløden?

Antwort von FK Distribution A/S
Siden sommeren 2024 har det bare ikke…
Siden sommeren 2024 har det bare ikke fungeret med at modtage reklamer. Enten kommer de ikke eller flere gange har jeg kun modtaget lokalaviser. Jeg bruger rigtig meget reklamerne. Ringer man og klager sker der alligevel intet. Hvor kan man henvende sig om det uden om fik distribution kan man ikke finde nogen steder. Fk distribution I skal se at få strammet op

Antwort von FK Distribution A/S
De har ikke nået i toppen ....
De har ikke nået i toppen ....
Kan ikke forså man skaæ ha alle de problemer med dem ... de fatter ikke noget der inde ... de bliver ved med at ligge aviser i ens postkasse og man har ringet til så mange gange nu jeg ikke har tal på dem dem de bliver ved ... og nej jeg snakket ikke pænt til dem for igen de er tomme i toppen og de skulle lukkes ned .. men ja nu går jeg videre med dem så forbrugerneombudsmanden og advokat for de her @@@ skal stoppes for de overholder ikke deres ting .. jeg har nej tak skilt til aviser og reklamere og alt hvad der skal men de bliver ved og jeg er mega sur og råber af dem ... håber de lukker .. forfærdige firma ..

Antwort von FK Distribution A/S
Man er som omdeler virkelig dårligt…
Man er som omdeler virkelig dårligt lønnet…🙄
Min datter har været ansat i 3 måneder til den fyrstelige løn af 150 kr for en omdeling som er berammet til at tage ca en time.
Dette har dog ikke noget med virkeligheden at gøre!
Aviser skal pakkes ift hvem der skal reklamer og hvem der ikke skal ha, det har i alle omdelinger taget ca 3 timer for hende.
Så 50 kr i timen er virkelig dårlig lønnet og jeg kan ikke anbefale hverken børn eller voksne at blive omdeler indenfor dette firma.

Skod firma
Skod firma! Har haft nejtak i et år nu og modtager stadig reklamer hver uge ! Selvom jeg ringer hver gang så kommer de ! Kan man evt få et nummer eller mail til en direktør eller andet? Hvorfor strammer i ikke op med alle de dårlige anmeldelser om det samme gang på gang.? Eller er i lige så evnesvage i koncernen og ledelsen som jeres omdeler? Hvorfor overhovedet have den mulighed NEJTAK når i ikke er kompetente nok til og overholde den!

Antwort von FK Distribution A/S
Sjældent oplevet så dårlig et uddeler…
Sjældent oplevet så dårlig et uddeler firma. Ugeaviserne påstår, at de betaler 6 kroner pr. adresse til LK, når vi klager. Vi ser dog ikke ugeaviserne i vor postkasse. Folketingets medieråd betaler nu fra 2024 oven i købet til ugeaviserne for at borgerne kan modtage en ugeavis, det lader ikke til at anfægte LK firmaet.

Antwort von FK Distribution A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.