Nejtakplus Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Sygt at det er lovligt

Sygt at det er lovligt. Bondefangeri. Jeg har haft nej tak skilt på i 12 år og så lige pludselig vælter det ind med reklamer og så skal man gøre alt muligt for at melde sig ud. Hvis det overhovedet er muligt. Jeg eksploderer hvis jeg får reklamer igen!

6. Oktober 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har sjældent oplevet magen til…

Jeg har sjældent oplevet magen til dårlig servide. Der kommer en skrivelse med bål og brand om at man ikke kan undvære at få reklamer. Skrivelsen indeholder ikke en web-adresse, så man kan konfigurere dette. Det kræver en smartphone med en QR-code scanner for at komme videre. Svagtseense, pensionister og bare alminelige folk uden en smartphone er lost i denne karikatur af service.

4. Oktober 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er ikke meget NejTak!

Der er ikke meget NejTak over denne tjeneste. Man SKAL vælge minimum 5 ugentlige reklamer og kan kan KUN have ferie i 5 uger om året… med andre ord, det ikke muligt at undgå reklamer. Det er simpelthen for dårligt og ikke særlig miljøvenligt.

28. August 2026

Bondefangeri .

Bondefangeri ..
I har nu udsendt to skrivelser som begge er tåbelige og som på alle måder gør det besværligt for alle som ikke ønsker reklamer overhovedet.
Folk der opgiver at forstå jeres skrivelse er nu tvunget til at modtage minimum 5 reklamer.
Det er i mine øjne bondefangeri.

5. August 2026

Bondefangeri af højeste karat

Føj for den lede parasit af et ulækkert foretagende! Har fungeret ok i mange år, men de ændrer nu ordningen, så man SKAL tilvælge et helt bundt af reklamer. Når man forsøger at afmelde via sit login er det IKKE muligt. Option til afmelding findes ikke! Og man kan tilmed ikke tilmelde sig det alm "nejtak", fordi man er tilmeldt "nejtak+", så man er fanget i 8kg reklame-spild ugentligt. Det bondefangeri bør forbydes ved lov og gøres til et "ReklamerJaTak".

18. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu skal der plantes masser af skov…

Nu skal der plantes masser af skov ifølge Grøn trepart, så skal jeg bøvle med at fravælge reklamer. Den absolut nemmeste måde at løse det på er: et ja for at modtage reklamer og et nej for at blive fri for reklamer. Det burde være et oplagt emne for Ombudsmanden.

4. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Driver de gæk med forbrugerne ?

Vi får at vide, at vilkårene er ændret men ikke hvad. Man skal benytte en QR-kode for at læse den, men får igen intet at vide om hvad der er ændret. Man kan så vælge endnu en QR-kode for at logge ind, men min kone har desværre glemt sit password. Vi beder om et nyt, men INTET sker. Det her minder uhyggeligt meget om de parkeringsselskaber der er blevet anmeldt for den sammen fremgangsmåde. Jeg forsøger så i stedet at oprette et login for mig, men får først at vide at adressen allerede er tilmeldt efter at jeg har siddet og brugt mit tid til at udfylde formularen. Jeg går videre med sagen !

12. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr