Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst administration ever. They are not in control of payments and recharge members twice despite the fee has already been drawn duly by Betalingsservice. And we are asked to approach Kundes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fitness dk er uden sammenligning Danmarks absolut bedste fitnesskæde! Har man de ekstra 100 kr. om måneden det koster (set i forhold til de øvrige nærmeste konkurenter), så får man det absolut bedste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstraordinære faciliteter Jeg skiftede fra et andet center til FitnessDK for 1 måned siden, og jeg må indrømme at deres vedligeholdelse/rengøring, spektrum af udstyr og udbud af hold er langt bedre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var vigtigt for mig at vælge et fitnesscenter hvor jeg synes at det var rart at komme og hvor der var en god atmosfære. Det gør at man fortsætter selvom det går mod koldere og mørkere tider, og... Mehr ansehen

1. Fitnessstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

fitness dk er en kæde af fitnesscentre beliggende i Storkøbenhavn samt de større byer i Danmark. fitness dk har fokus på at tilbyde en høj standard af kvalitet både hvad angår faciliteter, koncepter samt vejledning og service.

Alle Bewertungen

(1'828)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nybegynder i fitness

Jeg tror, at det lever op til mine forventninger

Hej Ellis,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for de fine ord og sætter utrolig meget pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at læse, at du sætter pris på vores faciliteter

Vi ønsker dig rigtig god træning!

Super

Nye maskiner. Rent og pænt. God plads. Hjælpsomt personale.

Hej Jette,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds..Der er rene og…

Jeg er meget tilfreds..Der er rene og gode forhold og smilende ansatte

Hej Helle,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid du har lagt i din anmeldelse.

Vi er glade for, at du sætter pris på vores center, dets faciliteter og vores personale.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes dit fitness center meget godt…

Jeg synes dit fitness center meget godt 😀 jeg er meget glad 😀😀

Hej Mustafa,

Fitness.dk, Veri Centret

Skiftede til centret per 1.september, og indtil videre er jeg positivt overrasket over dels udvalget af udstyr, dels hvor rent, ryddelig og velordnet stedet er 😊👍

Hej Henning,

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center og dets faciliteter samt vores personale!

Dejligt center 🤗

Hej Eva,

Super godt fitness sted

Det er så dejligt at blive mødt hver morgen med smilende ansatte, der hilser på en og siger godmorgen, og siger farvel og god dag når man går. Der er meget rent og pænt over alt. Et super godt fitness sted.

Hej Irene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på den tid du har lagt i din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du oplever en god og imødekommende stemning i centeret.

Absolut meget tilfreds

Absolut meget tilfreds, rent og pænt samt flinkt personale - kan kun anbefale stedet.

Hej Per,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er Best for mig jeg elsker min nye…

Det er Best for mig jeg elsker min nye fitness

Hej Oumar,

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center og vores personale! Rigtig god træning.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lækkert center

Lækkert center. Men synes det er kritisabelt man som nyt medlem ikke får lagt et program med indstilling af maskiner, vægt etc.

22. September 2018

Hej Marianne,

tak for din anmeldelse, og den tid du har lagt i den. Vi er kede af, at din start hos os ikke har mødt dine forventninger.

Vi tilbyder alle vores medlemmer at komme på vores GET STARTED hold, som er 1 times rundvisning i centeret. Her vil en af vores personlige trænere stå for rundvisningen og vil undervejs give nogle tips til hvordan man bedst muligt kommer i gang med sin træning, samt fortælle om vores maskiner, hold, bootcamps, mm.

Man kan dele sine træningsmål med den personlige træner, som så vil tage udgangspunkt i disse i løbet af rundvisningen. Som afrunding på holdet får man udleveret et træningsprogram - her kan man vælge det program, der passer bedst på ens individuelle mål, fx vægttab, kondition, styrke, indre ro, mm. Du kan tilmelde dig et GET STARTED hold i dit center.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse ved on-boarding som…

Skuffende oplevelse ved on-boarding som nyt medlem via hjemmeside.
Nyt kodeord virkede ikke via app. Skulle op i centret for at få det til at virke. Der var meget lidt intro til centret. Du går bare selv rundt. Ingen rundvisning, ingen info om muligheder, ingen intro til maskiner - det står på maskinen, hvad du skal gøre, ingen folder der beskriver anvendelsen af maskinerne. Ingen intro til cyklerne - der ligger vist en remote et eller andet sted der oppe. Ingen reaktion fra træner når man ønsker at få lagt et individuelt program selvom der ligger en liste man kan skrive sig på. Centret ser fint ud med gode faciliteter, men det skal man ikke hvile på. Huske den gode kundeoplevelse og at i sælger service. Fitness.dk har en ambition der må ligge højere end billigere alternativer.

Hej Andreas,

Du kan tilmelde dig et GET STARTED hold i dit center.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med mit medlemskab

Er meget tilfreds med mit medlemskab. Der er rent, god ventilation og mange mulige hold at kunne melde sig på hold i centeret på Nygårdsvej.
Kan bestemt anbefale det til andre!

Hej Cecilie,

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du nyder at træne i vores center og har glæde af træningen! Rigtig god træning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er det smukkeste lokale at træne i…

Det er det smukkeste lokale at træne i , og jeg nyder det i fulde drag!

Hej Jette

Rigtig god service

Rigtig god service! Nice and clean.

Hej Jacqueline

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i denne og er glade for at høre, at du sætter pris på vores center og vores faciliteter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er så glad for at træne i fitness.dk

Er så glad for at træne i fitness.dk . Lækkert center og meget venligt personale som altid hilser smilende når man kommer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Betina

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores personale samt vores faciliteter.

Fortsat god træning og rigtig god dag

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

11 års medlemskab

11 års medlemskab, elsker muligheden for wellness og forskellige centre, instruktører og hold.

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse og ikke mindst de 11 år du har været hos os - vi ser frem til mange flere ;)

fitnessdk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lækkert fitness center altid glad…

lækkert fitness center altid glad personale
gode redskaber

Hej Theis

Lækre faciliter

Lækre faciliter, det hele i et plan, kvalitets udstyr og god service, masser af plads, what's not to like!

Hej Dennis

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center samt vores faciliteter og nyder træningen!

Du ønskes rigtig god træning og en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syntes fitness dk er et fantastisk…

Jeg syntes fitness dk er et fantastisk sted at træne.

Hej Maybrith

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på den tid, som du har lagt i denne. Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores center og kan lide at træne hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rent og pænt samt venligt personale

19. September 2018

Hej Kim

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.

Fortsat god træning og rigtig god dag.

fitness dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr