The worst administration ever. They are not in control of payments and recharge members twice despite the fee has already been drawn duly by Betalingsservice. And we are asked to approach Kundes... Mehr ansehen
fitness dk
Fitness dk er uden sammenligning Danmarks absolut bedste fitnesskæde! Har man de ekstra 100 kr. om måneden det koster (set i forhold til de øvrige nærmeste konkurenter), så får man det absolut bedste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ekstraordinære faciliteter Jeg skiftede fra et andet center til FitnessDK for 1 måned siden, og jeg må indrømme at deres vedligeholdelse/rengøring, spektrum af udstyr og udbud af hold er langt bedre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var vigtigt for mig at vælge et fitnesscenter hvor jeg synes at det var rart at komme og hvor der var en god atmosfære. Det gør at man fortsætter selvom det går mod koldere og mørkere tider, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
fitness dk er en kæde af fitnesscentre beliggende i Storkøbenhavn samt de større byer i Danmark. fitness dk har fokus på at tilbyde en høj standard af kvalitet både hvad angår faciliteter, koncepter samt vejledning og service.
Øster Allé 42, 5. sal, 2100, København Ø
- 39 12 99 00
- medlemsservice@fitnessdk.dk
- www.fitnessdk.dk
Nybegynder i fitness
Jeg tror, at det lever op til mine forventninger

Super
Nye maskiner. Rent og pænt. God plads. Hjælpsomt personale.

Antwort von fitness dk
Jeg er meget tilfreds..Der er rene og…
Jeg er meget tilfreds..Der er rene og gode forhold og smilende ansatte

Antwort von fitness dk
Jeg synes dit fitness center meget godt…
Jeg synes dit fitness center meget godt 😀 jeg er meget glad 😀😀

Fitness.dk, Veri Centret
Skiftede til centret per 1.september, og indtil videre er jeg positivt overrasket over dels udvalget af udstyr, dels hvor rent, ryddelig og velordnet stedet er 😊👍

Super godt fitness sted
Det er så dejligt at blive mødt hver morgen med smilende ansatte, der hilser på en og siger godmorgen, og siger farvel og god dag når man går. Der er meget rent og pænt over alt. Et super godt fitness sted.

Absolut meget tilfreds
Absolut meget tilfreds, rent og pænt samt flinkt personale - kan kun anbefale stedet.

Antwort von fitness dk
Det er Best for mig jeg elsker min nye…
Det er Best for mig jeg elsker min nye fitness

Lækkert center
Lækkert center. Men synes det er kritisabelt man som nyt medlem ikke får lagt et program med indstilling af maskiner, vægt etc.

Antwort von fitness dk
Skuffende oplevelse ved on-boarding som…
Skuffende oplevelse ved on-boarding som nyt medlem via hjemmeside.
Nyt kodeord virkede ikke via app. Skulle op i centret for at få det til at virke. Der var meget lidt intro til centret. Du går bare selv rundt. Ingen rundvisning, ingen info om muligheder, ingen intro til maskiner - det står på maskinen, hvad du skal gøre, ingen folder der beskriver anvendelsen af maskinerne. Ingen intro til cyklerne - der ligger vist en remote et eller andet sted der oppe. Ingen reaktion fra træner når man ønsker at få lagt et individuelt program selvom der ligger en liste man kan skrive sig på. Centret ser fint ud med gode faciliteter, men det skal man ikke hvile på. Huske den gode kundeoplevelse og at i sælger service. Fitness.dk har en ambition der må ligge højere end billigere alternativer.

Antwort von fitness dk
Er meget tilfreds med mit medlemskab
Er meget tilfreds med mit medlemskab. Der er rent, god ventilation og mange mulige hold at kunne melde sig på hold i centeret på Nygårdsvej.
Kan bestemt anbefale det til andre!

Antwort von fitness dk
Det er det smukkeste lokale at træne i…
Det er det smukkeste lokale at træne i , og jeg nyder det i fulde drag!

Rigtig god service
Rigtig god service! Nice and clean.

Antwort von fitness dk
Er så glad for at træne i fitness.dk
Er så glad for at træne i fitness.dk . Lækkert center og meget venligt personale som altid hilser smilende når man kommer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 års medlemskab
11 års medlemskab, elsker muligheden for wellness og forskellige centre, instruktører og hold.

Antwort von fitness dk
lækkert fitness center altid glad…
lækkert fitness center altid glad personale
gode redskaber

Lækre faciliter
Lækre faciliter, det hele i et plan, kvalitets udstyr og god service, masser af plads, what's not to like!

Antwort von fitness dk
Jeg syntes fitness dk er et fantastisk…
Jeg syntes fitness dk er et fantastisk sted at træne.

Antwort von fitness dk
Rent og pænt samt venligt personale

Antwort von fitness dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.