The worst administration ever. They are not in control of payments and recharge members twice despite the fee has already been drawn duly by Betalingsservice. And we are asked to approach Kundes... Mehr ansehen
fitness dk
Fitness dk er uden sammenligning Danmarks absolut bedste fitnesskæde! Har man de ekstra 100 kr. om måneden det koster (set i forhold til de øvrige nærmeste konkurenter), så får man det absolut bedste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ekstraordinære faciliteter Jeg skiftede fra et andet center til FitnessDK for 1 måned siden, og jeg må indrømme at deres vedligeholdelse/rengøring, spektrum af udstyr og udbud af hold er langt bedre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var vigtigt for mig at vælge et fitnesscenter hvor jeg synes at det var rart at komme og hvor der var en god atmosfære. Det gør at man fortsætter selvom det går mod koldere og mørkere tider, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
fitness dk er en kæde af fitnesscentre beliggende i Storkøbenhavn samt de større byer i Danmark. fitness dk har fokus på at tilbyde en høj standard af kvalitet både hvad angår faciliteter, koncepter samt vejledning og service.
Øster Allé 42, 5. sal, 2100, København Ø
- 39 12 99 00
- medlemsservice@fitnessdk.dk
- www.fitnessdk.dk
Der er en behagelig atmosfære
Der er en behagelig atmosfære
det er nemt at komme til på de tidspunkter hvor jeg træner

Antwort von fitness dk
Jeg er glad for fitness bar jeg ved…
Jeg er glad for fitness bar jeg ved ikke Hvordan kan jet trøjne for at kan jeg se resultatet.
Fordi jeg har trænet meget før men desværre ingen resultater 🙄😏

Fedt træningscenter
Fedt træningscenter, mangler ikke noget efter mine behov.

Dårlig oplevelse
Jeg ser ofte reklamer fra fitness.dk, hvor de reklamere med gratis oprettelse. Umiddelbart er det jo en god service, hvis ikke det var fordi, at man i stedet risikerer at betale for at melde sig ud.
Mit medlemskab har været i bero siden i sommers (man betaler for at være i bero) og nu ville jeg så gerne opsige mit medlemsskab. Men desværre bliver jeg bekendt med, at man ikke kan opsige sit medlemskab når man er i bero. Jeg er derfor blevet opkrævet over 400 kr., for perioden fra jeg aktiverer mit medlemsskab, til den dato hvor jeg kan udmeldes fra.
Jeg kontaktede fitness.dk telefonisk, for at få vejledning omkring udmeldelse, da jeg ikke ønskede nogen ubehagelige overraskelser. Jeg undrede mig over den vejledning jeg fik og kontaktede derfor fitness.dk igen 2 dage senere, med samme spørgsmål, hvor jeg fik en anden vejledning.
Jeg har nu fulgt den vejledning jeg har fået (anden kan jeg kontaktede fitness.dk) og har nu betalt regningen og (forhåbentlig) meldt mig ud.
Jeg har fået en kvitteringsmail, på at jeg er udmeldt, så nu håber jeg ikke at jeg får flere ubehagelige overraskelser.
Det var nemt at melde sig ind og man kan ofte spare oprettelsen. Til gengæld er det både dyrt og besværligt at melde sig ud. Kundeservicen er dårlig og vejledningen om muligt, endnu dårligere.
Det center jeg trænede i, var beskidt og vandet i bruserne var koldt.
Jeg vil fraråde alle at melde sig ind i fitness.dk.

Antwort von fitness dk
Bedre intro til nye kunder
Da jeg kom op i centeret første gang stod ekspedienten bag kassen og hyggesnakkede med en anden kunde imens de betjente mig, hvilket er fint nok, men jeg måtte selv afbryde og spørge hvor omklædningen var osv. det ville have været rart med bare en hurtig beskrivelse af centeret da det nu var første gang jeg var der. Derudover virker jeres USB opladere i løbebåndene ikke og jeg kunne godt tænke mig længere åbningstider i weekenden.

😊 glæde
Min træner: Tommy - dygtighed og nærvær !

Antwort von fitness dk
Er godt fitnesscenter 😊jeg mangler dog…
Er godt fitnesscenter 😊jeg mangler dog nogle maskiner som er på Ro’s Torv
Dertil inderlår og yderlår - elastikker

Antwort von fitness dk
Kunne godt have flere cykler
Kunne godt have flere cykler, lokalet trænger til at blive malet.
Burde været gratis cafe, da man betaler et højt beløb hvert måned

Manglende kompensation og info
Jeg har netop meldt mig ind i Hørsholm og har nu trænet ni gange, hvoraf dampbadet hos herrerne har været defekt de fire gange, en lørdag, to søndag og en torsdag. Man betaler således for noget man ikke får, og der er ikke nogen former for kompensation, men hvad der også er tankevækkende er at personalet kun en af de fire gang var klar over, at dampbadet var defekt. Det kan anbefales, at personalet løbende tjekker omklædnings- og badefaciliteter og sætter en seddel op såfremt der er noget der er defekt, således man kan se at der forhånbentlig bliver arbejdet på at bringe tingene i orden.

Antwort von fitness dk
Meget unge mennesker ved skranken
Meget unge mennesker ved skranken, lidt for fjantet opførsel. Holdene er gode, vandet i badene svinger meget i temperatur det er skidt.

Elsker fitness.dk på Ros Torv

Antwort von fitness dk
Super gode faciliteter og flinke og…
Super gode faciliteter og flinke og dygtige medarbejdere. Et dejligt sted at træne.

Super gode cykelinstruktører
Super gode cykelinstruktører! og altid et hej og smil i receptionen

Fitness dk never disappoints
I love their classes, especially body flow, body attack and zumba ❤

Et af Danmarks bedste Fitness centre
Det er et af Danmarks bedste fitness centre. Der er plads til alle slags work outs, og der desuden gode wellness faciliteter.

Antwort von fitness dk
Er super glad for at være tilbage i…
Er super glad for at være tilbage i Fitnessdk. Altid god service fra venligt personale.

Antwort von fitness dk
Glad for vores fitness center
Jeg er glade for vores fitness center.

Antwort von fitness dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.