Fantastisk oplevelse hos Fisker Motorcykel Forhandler! Super professionel og venlig service fra start til slut. Personalet er virkelig passionerede omkring motorcykler og tog sig tid til at rådgive m... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har købt mine to seneste motorcykler hos Ea (og Co.), det har været en ren fornøjelse begge gange. Jeg vælger bevidst at tage ind hos dem, om det er for et service, nyt udstyr eller bare for råd... Mehr ansehen
Utrolig dårlig oplevelse Jeg henvendte mig i Fisker MC for at få hjælp til at købe et intercom. Jeg blev spist af med et universelt sæt, som jeg forsøgte at returnere uåbnet under 24 timer senere, h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i dag d 1.5.20.været inde hos fisker mc for at hente mine res dele til min tdm 900,jeg endte med også at købe ny mc jakke, efter at have prøvet nogle stykker i forskellige størrelser som blev... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted og skadescenter.
Kontaktinformationen
ÅBOULEVARD 55, 1960, FREDERIKSBERG C, Dänemark
- 35 35 81 31
- NICLAS@FISKER-MC.DK
- www.fisker-mc.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg kan varmt anbefale Fisker…
Jeg kan varmt anbefale Fisker Motorcykler. Både hvis man skal bruge udstyr og stumper til motorcyklen, hjelm, tøj eller andet til chaufføren og selvfølgelig, hvis man overvejer at købe en Yamaha. Jeg handler regelmæssigt i butikken på Åboulevard, og jeg oplever hver gang, at personalet er både kompetent og venligt, selv når der er travlt. De kender deres produkter, er gode til at rådgive, og de skaffer hurtigt varer, som ikke er på lager. Også på værkstedet har jeg personligt erfaret, at de kan deres ting – både ved service og reparation. I dag har jeg haft samme oplevelse med tilbehør, som er kommet hurtigt frem og til den helt rigtige pris.
Altid god service
Jeg har købt 2 motorcykler hos Fisker. Jeg har altid fået super vejledning, og jeg elsker deres store tøjudvalg. Helt bestemt en butik der er værd at køre efter.
Jeg har gennem tiden købt ny mc
Jeg har gennem tiden købt ny mc, stumper, dimser, udstyr og senest nye dæk til min gademotard. Hver gang er det hyggeligt at sludre m Ea og få kompetente råd af hende, Joel eller Niclas og i gamle dage Chris.
Jeg kommer selvfølgelig igen næste gang ungerne skal have nyt udstyr eller mc’en (som ikke en gang er en Yamaha) trænger til dæk eller kærlighed…….
Som svar til Nicklas henvendelse til Chris
Svar til Nicklas på Chris anmeldelse!!
Nu hørte jeg tilfældigvis samtalen, og du påstod at han løj omkring rengøring af visir. Chris spurgte direkte om du påstod dette, og du forsatte med at der ikke var brugt microfiber klud.
1. Vi kører mere end til det første dyr sætter sig.
2. Vi har ikke småsten i vores vand.
Dette var nogle af dine påstande, derfor var det spild af til at hører på dig og din viden om hvad vi bruger til vores HJC hjelme.
Blot til info så er det billigere at erhverve dem i Kina til 80kr, end jeres til 499kr når nu det er engangs dem i sælger.
Aflevere 2 stk guldfarvet visir fra…
Aflevere 2 stk guldfarvet visir fra hjc. Der er pletter på efter køretur. Vasker visiret når jeg kommer hjem med microfiber klud og lunkent vand. Der ryger så mere af farven af. Nicklas ringer så til mig idag og siger at pletter er efter indsekter og de skal vaskes af (hvilket jeg os gør efter hver tur) og så mener han jeg har brugt microfiber klude med sten og vand for at vaske farven af. Så han siger jeg lyver. Nu sms’er han så at jeg kan få 20% på et nyt visir. Ellers tak. Sætter ALDRIG mine ben hos Fisker mc igen 🖕🏼

Antwort von Fisker Motorcykler
Ikke muligt at bruge kreditkort i butikken men alene i webshoppen.
Så en del til SP Connect mobil holder i netbutikken. Cyklede ned for at købe den i butikken, men kunne alene betale med dankort eller MobilPay (havde alene kreditkort med og ingen telefon).
Det skal bemærkes at i netbutikken kan der godt betales med kreditkort, og ingen steder har jeg set det oplyst, at hvis man vælger at handle fysisk i butikken så er det en umulighed.
Måtte cykle hjem igen med uforrettet sag og endte med at købe på nettet direkte ved SP Connect i Østrig.
22 kroner billigere og med fri fragt.
Ville jo ellers gerne støtte op om en dansk butik, men det var så ikke muligt.
Hej Niklas
Lige et svar på din reaktion.
Jeg syn’s sådan set ikke på nogen måde at min anmeldelse er vred i tonen, jeg ærger mig blot over at jeg måtte cykle forgæves og endte så desværre op med ikke at kunne støtte jer med et salg.
Og så mener jeg sådan set godt i kunne “advare” i jeres webshop om, at hvis man fysisk vil handle i butikken så et det umuligt at bruge et kreditkort (havde sådan set to forskellige kreditkort med). Så kunne jeg jo blot havde bestilt i webshoppen, med et kreditkort, og så blot angivet at jeg afhentede i butikken. Eller måske endda taget mit dankort og/eller telefon med.
Og en stjerne fordi jeg ikke kunne købe det jeg kom efter og at I ikke gav denne oplysning i webshoppen.
Kim

Antwort von Fisker Motorcykler
Fantastisk service
Fantastisk service af personalet, blandt andet Peter. Altid smilende, positiv og yder super service. Har været forbi 2 gange nu og der er altid god energi og stemning. Kæmpe anbefaling.
Jeg kan kun anbefale denne fantastiske…
Jeg kan kun anbefale denne fantastiske virksomhed.
Jeg ringer fredag morgen, med et punkteret bagdæk, jeg har hjulet i bilen, EA siger kom kl. 13.30 i dag så fikser vi et nyt bagdæk til dig..
Helt fantastisk service som altid, det reddede min weekend og mc tur .
Tusind tak for jer og jeres fantastiske service ❤️
Jeg har fået serviceret min XSR hos…
Jeg har fået serviceret min XSR hos Fisker og købt diverse udstyr til både den og mig selv. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger for de har altid været hjælpsomme og båret over med mine mange “dumme” spørgsmål. Niclas, Joel og Ea har altid ydet prima service.
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice og meget hurtig levering. Vi er Super glade :))
Super god butik og alle de ansatte har…
Super god butik og alle de ansatte har altid overskud og et smil på læben. De er super kompetente og man føler sig i trygge hænder. Stedet kan varmt anbefales :-)
Top klasse service
Top klasse service.
Jeg har handlet en helt ny mc hos fisker mc, imødekommende flinke og rare mennesker der var styr på det hele, det var helt igennem fantastisk oplevelse.
Excellent service and very honest people
Excellent service and very honest people. I ordered a pair of motorbike protective trousers. A couple of days after I placed my order, Fisker Motorcykler called me saying that there was mistake in their online catalogue and the price of what I had ordered should have been 200kr lower. They apologized for the error and said they would credit this amount back to me, something they did immediately. This type of honest attitude is highly appreciated. Consequently, my next motorbike related purchase will for sure be with Fisker Motorcykler.
Fantastisk service!
Hver gang jeg har været inde hos Fisker med min motorcykel, går jeg derfra og tænker, at jeg ikke kunne være i tryggere hænder som nybegynder.
De tager sig altid god tid, er super hjælpsomme, og så findes der ingen dumme spørgsmål.
Jeg er blevet holdt i hånden på den fineste måde, hvilket jeg sætter stor pris på.
Fantastisk service
Fantastisk service. Alt blevet lavet hurtigt og godt. Det er så fedt at blive mødt af et værksted der forstår ens viden omkring motorcykler. Selvom jeg sikkert stillede mange dumme spørgsmål var Joel rigtig flink og forstående.
Fantastisk service
Fantastisk service, kan bestemt anbefale denne butik, de bedste anbefalinger herfra :)
Hvorfor loyal kunde?
Er lige begyndt på den 20. sæson på min Yamaha fra Fisker. Igennem årene har jeg aldrig overvejet at få den serviceret hos andre. Venlig, imødekomnende, professionel og personlig betjening giver loyale kunder - derfor!
Jeg har netop købt min 2. Motorcykel hos Fisker MC
Jeg har netop købt min 2. Motorcykel Hos Fisker MC. En dejlig forretning med servicemindede medarbejdere. Jeg har haft kontakt med Ea & Nicklas, ved køb denne her gang & har fået rigtig god behandling. Vi ses til Serviceeftersyn.
Min første MC var en MZ 150
Købte min første MC i 1965 kun 18 år gammel af Erhardt Fisker på Nørrebro. Det var den gang jeg var ung og smuk. Jeg havde nogle uforglemmelige stunder med Erhardt, der øste ud af sin erfaring til en ung rytter. Nu er jeg ikke ung længere og har netop handlet min "sidste" MC, en BMW og ledte efter forhandlere af Rewit MC beklædning. Forbavset ser jeg så at Fisker MC skulle have lager og beslutter at dabbe derind for at hilse på og tjekke tøjet. Jeg bliver mødt af Niclas der beredvilligt viser mig Revit udstyret og forskellen mellem de forskellige andre mærker. Det tager lang tid men der bruges oceaner af tid på at finde de rigtige størrelser og besynderligt nok er det hele på lager. Det er usædvanligt. Resultetet var at jeg kunne putte det nye tøj i sidetaskerne og køre glad hjem igen. Super tilfreds med handelen og kommer snart tilbage igen for at snakke støvler.
Mine varmeste anbefalinger af Fisker MC
Jeg er ny i MC verden og har derfor brug for en masse hjælp og har som ny en masse spørgsmål.
Jeg kom tilfældigvis forbi Fisker og blev fra start mødt af en utrolig venlighed og en service som man sjældent møder.
Jeg er ofte gået derfra uden at købe noget, men jeg er altid blevet mødt med samme venlighed og forståelse og som ny biker betyder det rigtig meget, og det er ret fedt at mærke den hjælpsomhed der er i denne forretning.
Det betyder rigtig at blive mødt med et smil, godt humør og ægte passion! kundepleje som denne møder man sjældent og jeg kan kun anbefale denne skønne butik 🙏🏻
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.