Fisker Motorcykler Bewertungen 101

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos Fisker Motorcykel Forhandler! Super professionel og venlig service fra start til slut. Personalet er virkelig passionerede omkring motorcykler og tog sig tid til at rådgive m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt mine to seneste motorcykler hos Ea (og Co.), det har været en ren fornøjelse begge gange. Jeg vælger bevidst at tage ind hos dem, om det er for et service, nyt udstyr eller bare for råd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig oplevelse Jeg henvendte mig i Fisker MC for at få hjælp til at købe et intercom. Jeg blev spist af med et universelt sæt, som jeg forsøgte at returnere uåbnet under 24 timer senere, h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag d 1.5.20.været inde hos fisker mc for at hente mine res dele til min tdm 900,jeg endte med også at købe ny mc jakke, efter at have prøvet nogle stykker i forskellige størrelser som blev... Mehr ansehen

1. Motorradhändler
  2. Geschäft für Motorradausrüstung und -zubehör
  3. Motorrad-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted​​ og skadescenter.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse
Jeg henvendte mig i Fisker MC for at få hjælp til at købe et intercom. Jeg blev spist af med et universelt sæt, som jeg forsøgte at returnere uåbnet under 24 timer senere, hvor efter jeg får besked på at det ikke kan lade sig gøre. Der er ingen grund til at støtte sine lokale mc forhandler når både priserne er høje og servicen er ringe!

24. Juli 2024
Fisker Motorcykler-Logo

Antwort von Fisker Motorcykler

Hej Magnus.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi må dog stille os uforstående overfor, at du synes, at vores service er ringe og vores priser er høje. Du var her i forgårs med din kammerat, hvor vi vejledte dig/jer grundigt, og i lang tid, angående køb af både styrthjelm og samtaleanlæg. Baseret på vores rådgivning, valgte du et universal intercom, fordi du ikke vidste hvilken styrthjelm, du ville have endnu.

Dagen efter kommer du ind og vil have pengene retur, fordi du havde købt varerne på nettet istedet (de selvsamme mærker som vi forhandler). Vi kan naturligvis ikke overleve som butik, og fortsat levere god service/rådgivning hvis vi bliver brugt som prøverum på denne måde. Af samme årsag skilter vi også synligt i butikken med at vi gerne ombytter eller laver tilgodebevis, men ikke giver pengene retur.

Ift. vores priser udvælger vi specifikt varer og mærker, hvor vi ved, at vi kan være konkurrencedygtige ift. internettet. På mange varer ligger vi i perioder under den tyske netpris, og andre gange en smule over. Dette kan variere ift. kampagner og udenlandske vekslekurser.

Vores tilbud om en ombytning eller et tilgodebevis står stadig, og vi er sikre på at du sagtens kan finde noget, som du kan bruge, i vores brede sortiment af varer.

Dbh Fisker MC

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vejledning og service på højeste niveau

Det har været en kæmpe fornøjelse af handle med EA fra Fisker motorcykler. Meget imødekommende og serviceminded. Dette gælder ikke kun når man ligger penge i kasseapparatet men også når man har brug for service efterfølgende. Du kan som kunde kun føle dig i de trygge hænder. Tak for sublim service igennem alt.

23. Juli 2024

Service hos fisker-mc

Jeg havde min Yamaha R6 til service og dækskift hos Fisker-MC, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Deres service var uovertruffen, og jeg blev imponeret over den detaljerede oplysning om, hvad der blev lavet både før og efter arbejdet. De gav mig også værdifuld rådgivning om, hvordan jeg bedst kunne køre med mine nye dæk. Ud over deres professionelle ekspertise var personalet utroligt venlige og imødekommende. Jeg følte mig virkelig velkommen og tryg ved at overlade min motorcykel i deres hænder. Tak til Fisker-MC for en fantastisk oplevelse!

22. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle bruge en holder til…

Jeg skulle bruge en holder til smartphone monteret på sidespejle. Havde prøvet at købe fra Biltema, efter flere returneringer, gav jeg op. Faldt så over Fisker MC og så de havde fine anmeldelser, ringede til dem og fik fat i en flinker fyr, som dog mente at hans kollega var bedre til at give korrekt rådgivning ( endelig en sælger, som giver stafetten videre, hvis han mener en kollega er bedre til at svare ). Nå, fik bestilt hvad der skulle til og ordrede med GLS. Så var det at dagen hvor jeg SKULLE bruge det, nærmede sig med hastige skridt. Jeg ringede og klagede min nød, svaret var overraskende - "jeg kommer forbi med det i aften" og ganske rigtigt - lige pludselig ringede det på døren og jeg fik min pakke. KONGE Service, STOR ROS til Fisker MC, de ved hvad service er.

1. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fisker Motorcykler is beyond exceptional. Quality experience and quality service.

Fisker Motorcykler is exceptional, in every way. The dealership is ran by the family and as a result, they treat you like family every single time you step foot into the store, or when they communicate with you. This is something so rare to find these days, so I was happy to have a place like Fisker. It is all about trust! Ea, Joel, and Niclas, and the whole staff are kind, patient, and super understanding, they answer all your questions and concerns, with quality and experience. Honest people who do what is best for you. Couldn't be happier to be purchasing my new motorcycle from this place and they can certainly count on me being a regular customer in the future, for new purchases and services. Anyone who owns a motorcycle knows its super important to find a shop with people they trust, and I have been lucky to have them!

19. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg holder virkelig meget af at komme…

Jeg holder virkelig meget af at komme hos Fisker MC forhandler bliver altid mødt med et smil og god service.

nemt og lave aftaler med personalet og får altid noget med hjem der fra.

kan klart anbefale at stikke hovedet ind hos dem.

12. April 2024

Søde mennesker

Søde mennesker, god og en fair behandling.
Jeg har benyttet deres sted, i mange år, kunne sikkert få det billigere, men har mere end engang oplevet at Joel siger den tager Yamaha sig af. Derfor bliver jeg.

12. Februar 2024

Fantastisk service!

Bliver mødt med et stort smil fra en virkelig flink medarbejder, og fortæller jeg skal til at starte på kørekort og skal hermed have nogle småting til at starte med, forklare jeg ikke aner hvad jeg skal lede efter hvordan og hvorledes.
Bliver herefter guidet super fint og grundigt igennem hvad der er godt, og hvad man skal være opmærksom på.

Vil sige aldrig har jeg haft så fantastisk kundeservice som jeg fik der.
Kunne jeg give mere end 5 stjerner så havde jeg gjordt det.
Helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til når cyklen skal købes!

1. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god og høflig betjening

Altid god og høflig betjening i butikken, selv i travle perioder finder de tid til råd og vejledning.
De har et bredt udvalg i butikken, og er meget hjælpsomme med at få specielle ting hjem.

23. Januar 2024

Den bedste service ever

Den bedste service ever.
Fantastiske mennesker hele familien.
Stor kompetance indenfor området, så man føler sig sikker på det rigtige valg
Giver den familie virksomhed de bedste anbefalinger❤️

22. August 2023

Super god oplevelse!

Det var en rigtig god oplevelse, at handle hos Fisker MC. Der er styr på tingene og altid hjælp at hente både med hensyn til spørgsmål, vejledning og størrelse.

Jeg købte deres nyeste knæbeskyttere, som er utrolig behagelige og fleksible, samt sommerhandsker.

Jeg vil uden tvivl handle her igen 😃

7. Juli 2023

Fisker MC

Fisker MC

Super service, gode produkter og imødekommende priser.

Har handlet flere gange hos Fisker MC og er hver gang gået fra med alle sprøgsmål besvaret og det rette produkt i hånden.

De ved, hvad de laver og tager sig gerne god tid til at hjælpe.

Flot showroom til både MC, MC tøj og diverse udstyr.

Kan varmt anbefale.

7. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var lige forbi forleden fordi jeg manglede en plastnitte til en kåbedel som de fremskaffede og fik som en service. Er kommet jævnligt hos Fisker siden 2002 hvor jeg købte min første motorcykel hos dem og gør det stadig. Mine cykler bliver serviceret, plejet og pimpet hos dem til UG.

10. August 2023

Altid super service 👌

Har igennem en længere årrække handlet med stor fornøjelse hos Fisker Motorcykler - altid nærværende kompetent og saglig rådgivning - med en service lidt ud over det sædvanlige - kan varmt anbefalde 👍

10. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fisker føles som familie!

Ea, Joel, Niclas og drengene på værkstedet er det absolut bedste! Siden jeg tog kørekort i 2016, har jeg været i helt trygge hænder hos Fisker Motorcykler! Jeg føler faktisk nærmest at de er min familie.
Hvad end det er gode råd, bestilling eller køb af udstyr og reservedele - så har jeg fået det jeg havde brug for. Gode råd om vedligehold, opgraderinger og service - altid kompetent hjælp at hente. Og de har altid plads til min bike til vinteropbevaring. For mig, hører dét at køre motorcykel sammen med Fisker. Bare TAK til jer alle, for altid at stå parat med mine, til tider umulige, spørgsmål. I er de bedste!

8. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr