En mycket trevlig och lättsam säljare vid namn Gustaf från Finansia hörde av sig till oss i april i år. Jag förklarade för Gustaf att vi var nöjda med finansbolaget vi haft nära samarbete med sedan... Mehr ansehen
Bästa faktura köp. Det är jätte snabbt och smidigt till me tjejen som jobbar där hjälpte mig jätte mycket angående hur man tar sig vidare mer programmet! Det va så enkelt och snabbt inte som visa ma... Mehr ansehen
Finansia har hjälpt oss med faktura köp. Även att vi tecknat avtal och inte uppnått försäljningen så har finansia ändrat på avtalet så att det speglar av vår försäljning utan några kostnader. Mycket b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har en liten växande firma i väldigt många olika inriktningar, har med finansias hjälp så mkt lättare att hålla koll på ekonomin ,löner,mm Rekomender starkt deras hjälp om du är liten företagar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Finansia är din personliga och mänskliga fakturapartner. Vi erbjuder fakturaköp, fakturabelåning och fakturaservice. Vi erbjuder dig och dina kunder den bästa servicen och alltid till bra villkor.
Järnvägstationen Österleden 3, 371 34, Karlskrona, Schweden
- 010-1019380
- info@finansia.se
- www.finansia.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastiskt bemötande och…
Fantastiskt bemötande och omhändertagandet är av absoluta världsklass.

Mycket trevlig personlig kontakt
Mycket trevlig personlig kontakt. Rekommenderar det varmaste Finansia både för kund kontakten & det som de ska utföra.
// Uffe

Antwort von Finansia
För ett antal år sedan blev jag kontaktad av Finansia…
För ett antal år sedan blev jag uppringd av Finansia angående fakturerinstjänster, kontaktmannen var Jonathand han berättade sakligt och
trevligt vilka tjänster som fans att tillgå, det verkade intressant så jag provade på 1 år. är fortfarande kund efter flertal år, all kontakt med Finansias personal är helt unikt alla är tillmötesgående.
Är man i behov av faktureringstjänster, kan jag på det bestämdaste rekomendera att kontakta finansia ring Jonathan

Mycket seriöst och bra! 😀
Aldrig några problem med någonting, snabb hantering och bra återkoppling på frågor.
Vill särskilt framhålla de personliga kontakterna på Finansia, alla verkar vara i sin livs form just den dag man ringer.
Absolut högsta betyg för bemötande, anträffbarhet och personlig service!

Omdöme
Seriöst och bra bemötande, hjälpsam personal.
Mycket nöjd rekomenderas starkt.

Alltid tillmötesgående och…
Alltid tillmötesgående och lödningsfixerade.

Antwort von Finansia
Vi är mycket nöjda med Finansia i…
Vi är mycket nöjda med Finansia i helhet. Bra och personlig service samt alltid ett trevligt bemötande.

Antwort von Finansia
Trevlig och hjälpsam personal, seriösa
I ärlighetens namn så kändes det lite struligt i början innan vi kom igång med tjänsten , vi redde ut några missförstånd angående avtal , fakturering i eget system etc. men sen fick vi allt att rulla på.
Servicen vi fått av trevlig och hjälpsam personal har varit toppen!
Väldigt bra med en chatfunktion så att man kan nå personalen med sina frågor utan att behöva ringa varje gång.
Nu har vi kommit in ganska bra i nya faktureringssystemet och man behöver inte vara rädd för att göra fel för man får alltid hjälp att rätta till.
Om det är något som skulle kunna förbättras så är det väl att det vore trevligt att ha allt samlat i samma app så att man kan både fakturera och se när fakturor betalats av kund istället för att behöva logga in på 2 olika sidor och att säljarna berättar alla kostnader som tillkommer med tjänsten samt berättar från början att ni kontaktar kunden för godkännande om summan överstiger en viss summa för det blir ju en procedur som kan försena utbetalning så att man måste tänka på det vid faktureringen annars är vi nöjda med allt.

Antwort von Finansia
får alltid bästa servicen när man…
får alltid bästa servicen när man ringer. lisa och filicia är guldstjärnor

Antwort von Finansia
Alltid ett bra och snabbt och proffsigt…
Alltid ett bra och snabbt och proffsigt bemötande samt trevligt

Antwort von Finansia
Finansia gör snabba utbetalningar och…
Finansia gör snabba utbetalningar och har en mycket bra support och kundtjänst

Antwort von Finansia
Mycket trevligt och familjärt…
Mycket trevligt och familjärt bemötande. Det känns som vi är i samma företag. Och vill våra kunder det bästa.

Personlighet bakom siffrorna!
Ett mycket engagerat team med personlig och trevlig service. Det är värdefullt att som kund känna att det finns människor bakom siffrorna!

Antwort von Finansia
5+ 110% nöjd med alla so jag har komunicerat!
5+ Väldig trevliga och hjälpsamma personal

Smidig hantering
Smidig hantering, enkla system, håller vad de lovar! Bara nöjd!
Är otroligt nöjd över finansia
Är otroligt nöjd över finansia, bemötandet från personalen är den bästa jag varit med om. Glada, hjälpsamma och vänliga. Allt gick väldigt snabbt med bra avtal och pengarna kom in snabbt. Väldigt omhändertagande om sina kunder och följer verkligen upp så allt funkar som det ska. Jag känner mig väldigt trygg och kommer fortsätta som kund hos finansia, UTAN TVEKAN!!!
tackar personligen Jonathan! som ringde upp mig! Det va inte ens jag som tog kontakt med dom.
Bra service snabba svar på frågor
Bra service och bemötande från Daniel.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.