Das sagen Bewerter
Jag har varit kund hos Factoringgruppen i många år och det har alltid fungerat fint. Personalen är professionella och har högt service tänk gentemot mig som kund. Nu senast var det ett mindre prob... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra kundtjänst men de gjorde två grundläggande fel i hanteringen av debiteringen och rot avdraget. - hanterade inte en original faktura och tillgod faktura rätt. Fick påminnelse att betala ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deras kund hade angett fel adress och det gjorde att fakturor kom väldigt sent. De missade att ändra när jag sa till men ordnade upp allt senare. Deras operations manager kontaktade mig och bad om urs... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Factoringgruppen
Vom Unternehmen geschrieben
Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.
Factoringgruppen
Vom Unternehmen geschrieben

- Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.
Kontaktinformationen
Lyckans väg 2B, 412 56, Göteborg, Schweden
- 031-719 99 20
- info@fg.se
- www.factoringgruppen.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Röja trädgård och garage med mera
Det jag har behövt hjälp med var att röja trädgården från både träd, buskar, grenar, skräp och ett förfallet hönshus. De tömde också en överbelamrad altan på ca 40 kvm samt ett dubbelgarage. Allt detta diskuterades över telefon. Jag var inte på plats eftersom jag bor i Sthlm och jobbet utfördes på Öland. De var självständiga, tog egna initiativ och levererade det önskade resultatet. Snabba och effektiva, med specifika fakturor etc. Snabb, enkel kommunikation och pålitlig. Jag rekommenderar dem varmt till allt möjligt fix i trädgård och hus. Med vänlig hälsning, Sofia
snabba svvar snabba utbetalningar så…
snabba svvar snabba utbetalningar så smidig att ha eran service
very positive experience
I had a very positive experience with this company. The process was smooth, fast, and clearly explained from the beginning. Communication was professional and responsive, and I always felt well informed. Everything was handled efficiently, and I would definitely recommend their services to others looking for a reliable and trustworthy partner.
Snabb hantering och aldrig krångel
Snabb betalning av fakturorna och en…
Snabb betalning av fakturorna och en otrolig hjälp från support
Riktigt bra ekonomipartner
FG är i särklass den smidigaste leverantören av Factoringtjänster. Även exceptionellt bra kundservice per mejl och telefon.
Mvh,
Vice vd på affärsjuridisk byrå
Mycket bra
Mycket bra, tillmötesgående och snabb service. Kan varmt rekommendera FactoringGruppens tjänster. Vi är mer än nöjda.

Antwort von Factoringgruppen
Jag talade med en vänlig och mycket…
Jag talade med en vänlig och mycket trevlig serviceinriktad kvinna.
Det var en mycket bra upplevelse och kontakt.
Tack!
Bästa hälsningar

Antwort von Factoringgruppen
Så smidig hantering och bra bemötande…
Så smidig hantering och bra bemötande mot min kunder!

Antwort von Factoringgruppen
Jag är hemskt nöjd med denna tjänst - smidig och framförallt snabb hantering - Bra service och lätt att få snabb kontakt med kundtjänst - Priset på tjänsten upplever jag lågt - billig och bra tjänst......

Antwort von Factoringgruppen
Jag är jättenöjd med lösningen och…
Jag är jättenöjd med lösningen och riktigt snabbt svar
Tack 🙏

Antwort von Factoringgruppen
Gjorde två fel men bra kundtjänst
- hanterade inte en original faktura och tillgod faktura rätt. Fick påminnelse att betala tillgodo beloppet, vilket var fel förstås. Jag hade betalat rätt.
- att rot avdraget sattes på min hyresgäst och inte på mig som betalat fakturan. Detta till trots att jag angivit samtliga person uppgifter och att jag skulle ha rot avdraget till företaget jag anlitade.
Trots att detta hände så anser jag att, överlag, är jag åndå nöjd med tanke på hur de hanterade, åtminstone, punkt ett genom att vara mycket tillmötesgående och korrigerade felaktigheten på en gång. Vi kan alla göra fel!

Antwort von Factoringgruppen
Jag fick snabb hjälp och svar...
Jag fick snabbt svar via mail, fick all den hjälp jag ville med mina faktura frågor.

Antwort von Factoringgruppen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.