Jeg kan varmt anbefale tøjet i råsilke, især til børn med eksem, som ikke tåler uld. Både min yngste dreng på seks måneder og den ældste på to år har haft stor glæde af deres silkedragter. Jeg har... Mehr ansehen
Filiokus har det fineste udvalg af de lækreste kvaliteter og en rigtig god service. Jeg havde et specifikt spørgsmål og mailede derfor til butikken, som svarede hurtigt. Forsendelsen gik også stærkt.... Mehr ansehen
En rigtig god oplevelse. Da jeg bestilte mine varer, var butikken ferielukket, jeg fik omgående besked om, hvornår varerne ville blive sendt. Jeg blev løbende holdt orienteret om hvor mine varer befan... Mehr ansehen
Filiokus har det skønnest uldtøj og andet lækker øko-tøj og til fair priser. På udsalg kan man finde super gode tilbud - især uldtøjet! Varene bliver leveret super hurtigt og man har en oplevelse... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LET’S WORK SMARTER, NOT HARDER. Let me help you advance your marketing practices in order to achieve the desired goals of your dreams. Together, we can make your ideas or products known and attract the appropriate audience Organisation to the most effective and beneficial solution to the least cost. Maybe you need a boost or an influencer/ambassador. All my life I have been in physical sales and online sales and I love it with all my heart Filiokus was previously a webshop with a large selection of wool and silk, baby and children's clothes and healthy toys. In 2021 I moved to Palma de Mallorca and have switched concept to marketing. After almost 20 years of online assignments, I am ready for new challenges and want to utilize my experience and platform built up over many years in digital and social marketing. Love, Lisbeth
Solvangsvej 15, 8260, Viby J., Vereinigte Staaten
- +45 28932423
- mail@filiokus.dk
- www.filiokus.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode vare, hurtig svar og levering. Vil anbefale Filiokus til andre.
Hurtig og effektiv
Filiokus kontaktede mig hurtigt, da der var spørgsmål til ordren og behandlede den derefter hurtigt.
Lækre varer god service
Lækre varer og super service.
Skønt at finde er sted med ubehandlet uld
Filiokus får min varmeste anbefaling. Omgående personligt svar på mine spørgsmål. Hurtig levering, pænt indpakket og varen lever i høj grad op til forventningen.
Effektiv, fleksibel og god service. Gode, kvalitets varer
Perfekt
Lynhurtig besked om pakken, som ankom dagen efter. Farverne flot pakket ind.
Hurtig levering - og fin kvalitet
Jeg købte et uldsvøb på filiokus.dk. Den blev sendt afsendt samme dag, jeg havde den dagen efter, og det er et virkeligt lækkert svøb..!
God kvalitet og service, men...
Som en anden bruger også skriver, oplevede jeg virkelig god kvalitet og service - men jeg må indrømme at hjemmesiden var/er noget ulogisk opbygget ift fx menuen.
Super
Har været regelmæssig kunde i flere år og bliver ved at være det så længe jeg har mindre børn. Kvalitet og service helt i top.
Et sted på nettet som er til at stole på..
Jeg købte uldting samt vanter og små sutter ril den kommende ny, og var fuld tilfreds med varen, leveringen og hele oplevelsen. Vil helt sikkert handle der igen!
En sand fornøjelse !!!
Filiokus er skønne varer, personligt, hurtigt, høj kvalitet og simplethen helt i top! Jeg er vendt tilbage nogle gange indtil videre - og kommer helt sikkert igen, og igen :)
Det har været en sand fornøjelse at handle i Fliokus - god service og hurtig respons
Jeg købte to sæt sengetøj hos netbutikken Filiokus, og selvom jeg bestilte i juleferien fik jeg hurtig respons og pakken blev sendt kort efter.
Jeg kan kun anbefale at handle på Filiokus.dk
Lækre varer, hurtig levering
Min første handel hos Filiokus men sandsynligvis ikke den sidste.
Tilfreds
Har kun handlet der 1 gang, men har været ganske tilfreds både med leveringen og produktet :-)
Fantastisk kundeservice, hurtig levering, gode kvalitetsprodukter
Jeg har flere gange handlet i Filiokus. Jeg har aldrig oplevet problemer. kundeservicen er helt i top, Levering er super hurtig. Alt er nydeligt pakket ind ved levering og varerne er af bedste kvalitet.
En rigtig god netbutik, som får min varmeste anbefaling!
Fin butik og god service
Godt udvalg af fine ting til de små og god service - kan anbefales!
ekstra luksus uden omkostninger!
Hos Filiokus købte jeg en lækker bodystocking, samt farvebryanter og kridt. Pakken kom hurtigt frem, inkl. en lille gratis gave, som man kunne bestille, alt efter hvor meget man havde købt for, et rigtig godt og lokkende tilbud, som virkelig tiltalte mig. Derudover var pakken med tingene i, pakket fint ind, i silkepapir, og der var en lille pose økologiske chokoladelinser med, som min søn og jeg delte.
Der var yderligere et lille reklamepostkort med, som nu hænger på vores opslagstavle til skue for alle, netop fordi, jeg synes det havde været en ekstrordinær god oplevelse at handle med FILIOKUS..
Klart anbefalelsesværdigt!!
Fantastisk service og smuk indpakning
Fin service og hurtig levering
Jeg modtog ordren hurtigt. Det var pakket fint ind og der var vedlagt en lille chokolade til moderen :)
Alt som det skal være
Leveringen var hurtigere end lovet og produktet super fint og til en god pris. Vi handles ved.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.