Casa de Palma (Filiokus) Bewertungen

1'002
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale tøjet i råsilke, især til børn med eksem, som ikke tåler uld. Både min yngste dreng på seks måneder og den ældste på to år har haft stor glæde af deres silkedragter. Jeg har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Filiokus har det fineste udvalg af de lækreste kvaliteter og en rigtig god service. Jeg havde et specifikt spørgsmål og mailede derfor til butikken, som svarede hurtigt. Forsendelsen gik også stærkt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse. Da jeg bestilte mine varer, var butikken ferielukket, jeg fik omgående besked om, hvornår varerne ville blive sendt. Jeg blev løbende holdt orienteret om hvor mine varer befan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Filiokus har det skønnest uldtøj og andet lækker øko-tøj og til fair priser. På udsalg kan man finde super gode tilbud - især uldtøjet! Varene bliver leveret super hurtigt og man har en oplevelse... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur

Vom Unternehmen geschrieben

LET’S WORK SMARTER, NOT HARDER. Let me help you advance your marketing practices in order to achieve the desired goals of your dreams. Together, we can make your ideas or products known and attract the appropriate audience Organisation to the most effective and beneficial solution to the least cost. Maybe you need a boost or an influencer/ambassador. All my life I have been in physical sales and online sales and I love it with all my heart Filiokus was previously a webshop with a large selection of wool and silk, baby and children's clothes and healthy toys. In 2021 I moved to Palma de Mallorca and have switched concept to marketing. After almost 20 years of online assignments, I am ready for new challenges and want to utilize my experience and platform built up over many years in digital and social marketing. Love, Lisbeth

Hervorragend

(1'002)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og hurtig levering :)

Varene bliver leveret super hurtigt og man har en oplevelse af en personlig betjening trods nethandel :-)

Kan klart anbefales at handle her :-)

1. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en dejlig dragt i uld til min datter på 6 mdr. Den ankom dagen efter. God og lækker kvalitet, ganske som beskrivelsen af dragten på siden.

29. März 2015

Lækre produkter - super kundeservice

Jeg har handlet hos Filiokus, siden min ældste datter var spæd. Vi er store fans af tøj i råsilke og Filiokus' produkter er af en ultra-lækker kvalitet.
Der er altid super hurtig afsendelse af ordren og Lisbeth svarer hurtigt, hvis man har forespørgsler.
Dejlig webshop, jeg altid vender tilbage til.

20. März 2015

kvalitet og venlig betjening

Det er nogle dejlige produkter, dog kan ønskes flere rolige "pige" farver.
Betjeningen er venlig og ærlig hvilket jeg sætter stor pris på.

27. Februar 2015

Service helt i top!

Igen og igen oplever jeg super service, vejledning og tålmodighed fra Filiokus.dk. Skønne, skønne varer. De varmeste anbefalinger herfra.

13. Februar 2015

Altid god service

Har handlet hos Filiokus rigtig mange gange og som altid var leveringen utrolig hurtig, varerne lækre og desuden smukt indpakket med lille hilsen og noget "sødt"
Vil klart fortsætte med at handle samme sted.

10. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig ekspedition

Filiokus leverer god service, hurtig ekspedition og lækkert tøj til de små.
Et af de få steder, hvor man kan købe babytøj i rent silke og til lige lidt billigere priser end de andre steder.

21. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har bestilt 2 lækre 100% uld strømpebukser hos filiokus. De kom som lovet hurtigt efter bestilling. Jeg blev overrasket over forskellen i str mellem de forskellige mærker, ringede til Lisbeth og fik rigtig god vejledning. Jeg bestiller hos filiokus igen :)

16. Januar 2015

Perfekt

Super fin service og hurtig levering.
Er vild med ulddragterne fra Cosilana. De er et hit til små børn.
Flot pakket ind med et lille stykke chokolade.
Meget personlig.

9. Januar 2015

Bedstemor køb

Jeg har været yderst tilfreds med den måde du har behandlet mig på og synes det er nogle rigtig lækre ting du sælger og kommer der ønskeseddel med varer fra dig til mine børnebørn igen, er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg gerne vil handle hos dig igen.

Tove Toft

6. Januar 2015

Fantastisk

Jeg kan varmt anbefale denne fabelagtige netbutik.
Service, udvalg og levering er fantastisk.
Skal faktisk handle der idag.....og vil gøre det mange gange i fremtiden.

5. Januar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr