ik heb een product gekocht (fietsstuurslot) bij Fietsgoedkoper en deze kwam, met de overige producten die ik gekocht had, keurig op tijd geleverd. Echter er zit nergens een installatie instructie.... Mehr ansehen
1. Ik heb een jaar geleden een mooie uitgebreide fietscomputer gekocht. Perfect ding! Voltano Voltano Fietscomputer Draadloos – Zwart / Oranje 2. Helaas werkt eea. niet meer naar wens. De cl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Rijksweg 71, 9731AE, Groningen, Niederlande
- hallo@fietsgoedkoper.nl
- www.fietsgoedkoper.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
product zonder handleiding
Echter er zit nergens een installatie instructie. En bij het stuurslot is dit echt onhandig! Ook op internet is het eigenlijk niet te vinden.
Ik vind het merkwaardig dat je een "technisch" product verkoopt en de koper het verder maar mag uitzoeken hoe het geplaatst moet worden! Vandaar maar 3 sterren.
Na het doen van een verkeerde…
Na het doen van een verkeerde bestelling, werd ik snel en vakkundig geholpen.
Snelle en vlotte klantenservice
Enkele weken geleden had ik een fietstas van Voltano besteld op Fietsgoedkoper, maar helaas was er na een tijdje gebruik al een defect aan. Het contact met Fietsgoedkoper hieromtrent verliep zeer vlot en na twee dagen had ik al een nieuwe fietstas in huis. Heel fijne en snelle klantenservice!
Bestelling Helm
Mooie helm besteld, klant contact was erg goed, makkelijk te bestellen, en snel geleverd
Altijd snelle levering wanneer ik bij…
Altijd snelle levering wanneer ik bij jullie bestel. Een top zaak met kwaliteit producten, ga zo door 👍🏻

Aanrader!
Hoewel de naam Fietsgoedkoper doet vermoeden dat ze alleen artikelen voor fietsen verkopen. Is dat zeker niet het geval. Ik heb hier voor mijn motor een gecertificeerd slot gekocht in combinatie met een muuranker. De klantenservice was top en de levering snel. Zeker een aanrader!

Antwort von Fietsgoedkoper
Klantenservice heeft me goed geholpen…
Klantenservice heeft me goed geholpen met de vragen die ik had. De winkel heeft erg mooie producten voor een prima prijs!

Top fietstassen …
Pakket is goed aangekomen geen schade niks en fietstas ja heel mooi en is precies de zelfde kleur zoals ik verwacht had de klantenservice is ook goed helpt snel en geeft goeie hulp

Antwort von Fietsgoedkoper
ik had m’n bestelling geplaatst en het…
ik had m’n bestelling geplaatst en het werd erg snel verzonden. Had m’n product heel snel in huis top bedrijf

Antwort von Fietsgoedkoper
EAN komt niet overeen met geleverde…
EAN komt niet overeen met geleverde product. Ook nog eens ontzettend veel stof op product. Vermoedelijk oude partij smalle zadels die als normale zadels worden verkocht. Verkoper had nul begrip; eerste keer en meteen laatste keer bij deze webshop

Opgelicht
De eerdere negatieve reviews zijn niet gelogen.
Ik raad niemand aan om bij deze partij te bestellen. Zeer klantonvriendelijk. Ze sturen beschadigde producten op en zeggen dat je dit zelf hebt gedaan.
Ik voelde me als klein zeer gekleineerd door dit bedrijf. Zoals ik ook in de andere reviews lees ben ik niet de enige. De producten zijn tevens van zeer slechte kwaliteit.

Antwort von Fietsgoedkoper
Prijs is anders, voel me belazerd.
2 sloten gekocht die flink waren afgeprijsd. Blijken ze de prijs te hebben aangepast. Van 39,50 naar 69,50. Voor 40 euro de boot in gegaan, communicatie hierover ook teleurstellend.

Een dikke tien
Ik had de turn signal besteld maar deze deed het niet zoals het zou moeten. Na contact te hebben gehad hebben ze een nieuwe gestuurd, ook deze deed het niet naar behoren. Ik krijg nu weer een nieuwe nadat ze het zelf gecontroleerd hebben of deze wel naar behoren werkt. Jullie klantvriendelijkheid is een verademing en krijgt daarom van mij een dikke tien.

Slot vervangen
Wij hebben in juni een slot gekocht, deze gaat niet meer open. Via de whatsapp een berichtje gestuurd en er wordt een nieuwe opgestuurd. Dat is nog eens service! Wij zijn een tevreden klant!

Overschoenen Voltano
Ik kocht de overschoenen Voltano. Bij het aantrekken van de overschoenen kwam het elastiek van 1 van de schoenen los. Ik heb ze tijdens mijn verplaatsing aangehouden en kwam gelukkig met nette en droge schoenen op mijn bestemming. Ik stuurde de verkopers een mail en voegde foto's toe. Een begripvolle,snelle en klantvriendelijke reactie gekregen. Ze boden mij onmiddellijk een nieuw paar onder garantie. Amper 1 dag later heb ik een nieuw paar ontvangen. Geweldige service, ik ben héél tevreden!!

Echt verschrikkelijke website
Echt verschrikkelijke website, zou dit niemand aanraden!!
Nadat de helft van een product bezorgd was heb ik vaker contact moeten opnemen om bevestiging onderdelen te ontvangen, deze kwamen uiteindelijk beschadigd binnen en kreeg ik er 1 Ipv 2 die nodig waren. Daarnaast was deze de verkeerde maat. Nu ben ik al ruim een maand verder is er nog steeds niks opgelost. Echt verschrikkelijk zou dit niemand aanraden!

Prima service
We hebben een fietstastrolley besteld. Hiervan bleek het handvat niet goed uit te trekken. Na WhatsApp contact hadden we de volgende dag al een nieuwe die het wel goed deed. Prima klantenservice, kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Antwort von Fietsgoedkoper
Goeie en goedgeprijsde artikelen. EN klasse klanten-service!
Voltano Voltano Fietscomputer Draadloos – Zwart / Oranje
2. Helaas werkt eea. niet meer naar wens. De clientenservice stelde voor het apparaatje te vervangen, ondanks dat ik (net) buiten de garantie-periode viel!!
Waauw! Goeie service! Echt!
Dus: aanrader!

Antwort von Fietsgoedkoper
Veel keuze, goede prijs/kwaliteit, snel geleverd
Super mooie fietstassen voor een goede prijs. Binnen 2 dagen (incl. zondag) bezorgd.
2 sets dubbele fietstassen omdat de prints erop zo leuk zijn. Ik vind het aanbod ruim. Goede prijs kwaliteit.

Antwort von Fietsgoedkoper
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.