Feel24 Bewertungen 172

TrustScore 2.5 von 5

2.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er mange slitte treningsapparater som trenger å skiftes ut eller repareres. Det er også mangler i damegarderoben. Når man sender epost og gir beskjed om mangler, så skjer det ingenting og man får... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fint senter💚 Rent, ryddig og et bra utvalg av treningsutstyr, samt hyggelig og serviceinnstilt senterleder😁 Kunne ønsket treningssal med mulighet for gruppetrimer og å trene crossfit (feks... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fikk informasjon om at nytt senter skulle åpne 26. mars. Jeg meldte meg ut av mitt nåværende treningssenter. Jeg tenkte at det ville være et hav med tid hvis jeg trente ut april. Nå er siste oppdateri... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tren gratis kampanje betyr automatisk 1300,- i diverse avgifter og bindinger. Vilkårene er lureri, styr unna. Eieren av feel24 er en tulling i kommentarfeltet på facebook men vet selv at han er pengeg... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fitnessstudio
  2. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Feel24 er en av Norges største treningssenterkjeder, med over 100 treningssentre fra nord til sør. Vårt mål er enkelt: å gjøre trening tilgjengelig for alle – uansett nivå, tid på døgnet eller hvor du bor. Hos oss trener du på dine vilkår. De fleste av våre sentre er døgnåpne, slik at du kan trene når det passer deg best. Vi tilbyr moderne treningsutstyr, rene og trivelige lokaler, og et inkluderende miljø hvor alle skal føle seg velkommen – enten du er nybegynner eller erfaren. Med ett medlemskap får du tilgang til alle våre sentre i hele Norge. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen, enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no . Velkommen til Feel24 💚

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 63 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ryddig treningssenter med hyggelig…

Ryddig treningssenter med hyggelig betjening.

10. Februar 2026

Antwort von Feel24

Tusen takk for fin tilbakemelding 💚

Så hyggelig å høre at du opplever senteret som ryddig og med hyggelig betjening – det setter vi stor pris på!

Vi sees på trening 💪

Dårlig for individuell trening

Hvis du tenker å trene for deg selv, så dropp dette senteret. De leier ut til gruppetimer hele tiden, og da opplever du ofte at alle apparatene du skal bruke er opptatt, gjerne i 1-2 timer.

Og det på toppen av all ropinga og hylinga og den dårlige musikken til disse damene.

9. Februar 2026

Antwort von Feel24

Takk for tilbakemeldingen. Våre treningssentre er tilrettelagt for å gi en god opplevelse for individuell trening, så det er beklagelig at dette ikke har vært din opplevelse.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no
dersom du ønsker å utdype opplevelsen og hvilken avdeling dette gjelder, så ser vi gjerne på konkrete forbedringer.

Har et veldig god opplevelse av feel24

Har et veldig god opplevelse av feel24. Trener på mange forskjellige senter av feel pga. reisejobb. Synes alle er oversikelig, rene og gode apperater.
Lyngen senertet er ingen unntak. De som jobber hær er ofte synlige, og lett tilgjengelig. Det er de ansatte ikke like ofte synlig på andre senter. Veldig fornøyd!

8. Februar 2026

Antwort von Feel24

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du har gode opplevelser med Feel24 på tvers av flere sentre, og ekstra stas at Lyngen trekkes frem. Vi tar med oss rosen videre til de ansatte der – synlighet og tilgjengelighet betyr mye.

Takk for at du trener hos oss 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk raskt svar og god hjelp fra…

Fikk raskt svar og god hjelp fra kundeservice på min henvendelse.

3. Februar 2026

Antwort von Feel24

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig glad for å høre at du fikk raskt svar og god hjelp fra kundeservice 💚

Flott senter i Hammerfest 😃

Flott senter i Hammerfest 😃 Rent og ryddig. Mange bra apparater. Hyggelig og hjelpsom senterleder☺️

5. Februar 2026

Antwort von Feel24

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på 💚

Mye plass

Mye plass, ikke lang ventetid mellom aparater. Det er deilig

5. Februar 2026

Antwort von Feel24

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det betyr mye for oss :)

Super 😃

Hyggelig betjening og god atmosfære. Nok av treningsapparater. Godt renhold 😃 Bare pluss fra meg 😃👍

Antwort von Feel24

Så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på 💚

Beste treningssenteret i byen

Beste treningssenteret i byen, bra utstyr, rent og oversiktlig. Hjelpsom og dyktig ansatt med mye kunnskap om trening og kosthold. Kunne ønsket at senteret var betjent mer utover dag/kveld. Siden ikke alle kan trene om morgenen

Antwort von Feel24

Tusen takk for gode tilbakemeldinger! Vi tar med oss innspillet ang. betjeningstid, og ser på muligheter for å variere på dette! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Syns orden og renhold er kjempebra.

Syns orden og renhold er kjempebra.
Får god hjelp og veiledning når jeg trenger det. Skulle ønske det hadde vært ansatte her mere på ettermiddagen/kveldstid også.

Antwort von Feel24

Tusen takk for de fine tilbakemeldingene! Vi prøver å variere betjeningstiden, og tar med oss ønsket om mer tilstedeværelse på ettermidagstid! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Feel24!

Veldig fornøyd med Feel24!
Rent og ryddig treningssenter, godt utstyr og en rolig atmosfære som gjør det lett å fokusere på treningen. Fleksible åpningstider og enkel tilgang gjør det veldig praktisk. Anbefales varmt!

3. Februar 2026

Antwort von Feel24

Det var hyggelig å høre, det setter vi stor pris på 🤩

Feel24 e faktisk 10/10

Jeg trengte på Feel24 i 2022 med PT, som var en veldig bra opplevelse. Jeg fikk trening av Mia som var utrolig hyggelig og forståelsesfull når det kommer til mine angstlidelser osv.

Etter 2022 så ble jeg ett støttemedlem og trodde jeg sa opp abonnementet mitt, det gjorde jeg visstnok ikke, og kan bekrefte at det er sant. Dvs avtalegiro har trekt meg frem til Jan 2025.

Jeg tok kontakt med Feel24 og snakket med Therese der, hun ordnet opp i det! Og jeg fikk tilbakebetalt.

Jeg er faktisk sjokkert over servicenivået og forståelsen hos disse.

Kan ikke anbefale Feel24 nok om du skal trene.

30. Januar 2026

Antwort von Feel24

For en hyggelig tilbakemelding, og supert å høre at du har fått god hjelp fra våre dyktige medarbeidere på kundeservice! Du er hjertelig velkommen til oss når det skulle være 💚

Hvis ingen går i fella!

Jeg synes at på Stjørdalen er treningssenteret ganske fint, mye plass nede i frivektsavdelingen, og greit med plass oppe også. På buran er treningssenteret lite og det er en del apparater som er kassert og som står i ett hjørne. Oppe er det gode 3D møller, men apparatene er det ikke så mange av og det er trangt. Nede er det veldig lite rom, veldig få vekter, men er fint hvis man er der alene. Ikke bli med på en kampanje som de legger ut med mindre du leser nøye gjennom sammen med advokaten din. Jeg føler meg ordentlig lurt og det gjør alle jeg kjenner som ble med på kampanjen også. Det var en kampanje på 0kr frem til jul som endte opp med mye penger jeg måtte ta ut av sparekontoen min. Venninna mi prøvde å komme i kontakt med dem for å forstå hva som hadde skjedd, men hun fikk ikke noe svar og nå er det for sent. I tillegg er det veldig vanskelig å betale, jeg har betalt, men har fått inkassovarsel. Man må avslutte avtalen (avtalegiro) gjennom banken, og nå må jeg ringe banken for å forklare situasjonen. Det er ordentlig slitsomt å stresse over penger man ikke kan bruke, på ett treningssenter som koster like mye som andre treningssenter med stress over betalinger og dårligere senter. Jeg håper Feel 24 tar seg tiden til å gjøre det lettere å se hva man faktisk selger sjela for. Jeg håper også at de svarer på disse anmeldelsene som folk tar seg tid til å skrive og hjelper videre. Jeg håper de som tenker på å bli med Feel tar seg tid til å lese anmeldelsene før de blir med. Mange av anmeldelsene jeg har sett er helt like. Vær forsiktig.

22. Januar 2026

Antwort von Feel24

Det er hyggelig å lese at du opplever Stjørdalen som et romslig og godt senter, spesielt i frivektsavdelingen, og at møllene og treningsmulighetene på Buran også fungerer bra for mange. Vi vet at sentrene våre er ulike i størrelse og utforming, og nettopp derfor setter vi pris på konkrete tilbakemeldinger som denne.

Når det gjelder kampanjer og betaling, jobber vi kontinuerlig med å gjøre informasjon, vilkår og betalingsløsninger tydeligere og enklere å forstå. Tilbakemeldinger som dette er viktige innspill i det arbeidet, slik at forventninger og opplevelse stemmer bedre overens fremover.

Vi ønsker å være åpne og tilgjengelige, og tar med oss innspillet ditt om synlighet rundt vilkår og dialog med medlemmer. Målet vårt er at det skal være enkelt å være medlem – både når det gjelder trening, betaling og kommunikasjon.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en grundig anmeldelse. 💚

Forferdelig markedsføring

Forferdelig markedsføring. Påstår du får 2 måneder gratis, men forteller ikke om alle de hemmelige gebyrene dere skriver å liten skrift, spesielt dumt for de unge som ikke leser de små skriftene.👎

13. Januar 2026

Antwort von Feel24

Hei! Hos Feel24 er det ingen skjulte gebyrer. Alle priser og vilkår knyttet til kampanjen vises tydelig før påmelding fullføres.
Dersom du mener noe er uklart eller feil fremstilt, ber vi deg ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no, så ser vi gjerne på det.💪

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lurer folk inn på kampanje

Gammelt og utdatert utstyr. Har prøvd flere av sentrene på innlandet.. Og det gjelder alle. Lurekampanjer så lurer deg på ett gratis abonnomang som annonseres som 2 måneders oppsigelse, men som i realiteten er 4 måneder da oppsigelse gjelder fra 1 neste måned og du betaler treninger på forhånd så du slipper ikke derifra før 4 måneder etter oppsigelse. La oss si du sier opp 1 des 2025, da gjelder oppsigelse fra 1 januar, men fakturaen for januar er for februar og fakturaen i februar er for mars så du er ikke ute før 31 mars.. Altså 4 måneder senere.

12. Januar 2026

Antwort von Feel24

Hei, og takk for at du tar deg tid til å dele erfaringen din.
Vi setter pris på både ros og kritiske tilbakemeldinger.

Det er bra å høre at du opplever Feel24 Stjørdal som romslig og velfungerende. Når det gjelder Buran, tar vi med oss innspillene dine om plass, utstyr og kasserte apparater videre til ansvarlig senter.

Når det gjelder kampanjen du omtaler, er det viktig for oss å presisere at vilkår for kampanjer alltid er tilgjengelig ved innmelding. Samtidig ser vi at opplevelsen din har vært frustrerende, særlig knyttet til betaling, oppfølging og inkassovarsel – og det tar vi på alvor. Det skal være enkelt å forstå hva man melder seg inn i, og enkelt å få hjelp dersom noe er uklart.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din og hjelpe deg videre. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no
, så kan vi gå gjennom dette sammen og finne en løsning.

Takk igjen for at du deler – slike tilbakemeldinger er viktige for at vi skal bli bedre.

Dårlig vedlikehold og rengjøring

Dårlig vedlikehold og rengjøring. Ødelagte apparater tar evigheter å fikse. Lang oppsigelsestid.
Styr unna, ikke verdt pengene.

5. Januar 2026

Antwort von Feel24

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Vi er lei for at du opplever vedlikehold og rengjøring som mangelfullt, og at reparasjon av utstyr har tatt for lang tid. Dette er ikke slik det skal være, og vi tar slike tilbakemeldinger på alvor.

Når det gjelder oppsigelsestid, følger denne vilkårene som er oppgitt ved innmelding, men vi er opptatt av at disse skal være tydelige og forståelige.

Dersom du ønsker at vi ser nærmere på forholdene du beskriver, eller kan hjelpe deg videre, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no

Takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed.

Villedende markedsføring

Villedende markedsføring, brudd på avtaleloven, urimelig lang oppsigelsestid, årsgebyr som gjør månedsprisen høyere enn hva den er, lite hyggelig og dårlig kundeservice, skitne sentre, lite å hente prismessig kontra profesjonelle treningssentre som SATS, 3T, EVO m.fl.

2. Januar 2026

Antwort von Feel24

Hei, og takk for at du deler din opplevelse.

Vi beklager at du opplever markedsføringen, vilkårene og kundeservicen hos oss som lite tilfredsstillende. Dette er alvorlige tilbakemeldinger som vi tar på alvor. Informasjon om oppsigelsestid, årsgebyr og priser er oppgitt ved innmelding, men vi ser samtidig at det er viktig at dette oppleves tydelig og forutsigbart i praksis.

Når det gjelder renhold, vedlikehold og service, er dette områder vi kontinuerlig jobber med å forbedre, og innspill som dine blir tatt videre.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din og høre mer om hva som konkret har sviktet i ditt tilfelle. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no
, så kan vi følge opp dette på en ryddig måte.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Det absolutt verste…

Det absolutt verste treningssenterkjeden i Norge.

IKKE MELD DEG INN HER!

De lurer deg med utydelig vilkår, er frekke i eposter, fikser ikke ødelagt utstyr, toaletter og dusjer.

Og når folk tar med barn inni lokalet, flyr å skriker i mobil osv, så gjør de ingenting med det, selv etter masse klager.

Døren på både heggedal og Billingstad har vært ødelagt i lang tid slik at det er vanskelig å komme ut og inn, men det gir de fullstendig blaffen i.

Når selv inkasso selskapet de benytter sletter kravene fra dem, så sier det kun at dette er en råtten bedrift som man bør unngå.

De eneste Feel24 varter opp er frisk Asker sine spillere, de får helt rå oppfølging, mens vi vanlig dødelige ikke er verdt en dritt.

20. Dezember 2025

Styr unna Feel24 i Heggedal

Styr unna Feel24 i Heggedal. Jeg har vært medlem siden åpning men nå er det slutt. Ikke fornøyd med apparatene, det lukter vondt i lokalet og det er sjeldent papir tilgjengelig slik at man kan vaske før og etter bruk av apparater. De har et latterlig oppsigelse-regime, hele tre måneders oppsigelse. Aldri mer Feel24!

15. Dezember 2025

450kr ble til 2500kr...

400kr ble til 2500kr...
Jeg var nødt til å avslutte abonnementet mitt fordi jeg skulle flytte for å studere. De informerte meg om oppsigelsestiden som var dårlig informert om på forhånd. Så jeg var nødt til å betale for 2 ekstra måneder - det sa jeg meg ikke helt enig i.

For å spesifisere det så AVSLUTTET jeg abonnementet mitt i juli.
De ga meg muligheten til å fryse den siste måneden av oppsigelsestiden slik at jeg fikk trene hos de i juleferien. Det var noe som hørtes bra og rettferdig ut. Det var en utrolig lang prosess, og det er først nå jeg skjønner at de brukte lang tid på å svare og rørte i grøten for å holde ut abonnementet mitt og sende inkassovarsel til min tidligere adresse som de visste jeg ikke brukte lenger.

Kostnaden ble fra 450kr til 2500kr. Utrolig dårlig kundeservice, oppfattes som en skitten bedrift

11. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr