Werken met exprtise is een echte verademing . Na veel andere bedrijven te hebben geprobeerd kwamen we bij exprtise terecht . Enorm behulpzaam , erg professionele listing gekregen in een mum van tijd .... Mehr ansehen
Erg professioneel en mooie listing foto’s. Ik heb de overstap van fiverr naar hen gemaakt omdat een Nederlands bedrijf beter begrijpt welke teksten en foto’s er nodig zijn. Via Fiverr ging dat altijd... Mehr ansehen
Meer dan tevreden met de listing. Goede ervaring, duidelijke communicatie en zeer snelle response op vragen, en ook een hele prettige wisselwerking. De listing was top, beter dan ik me voor had k... Mehr ansehen
De eerste listing die ik kreeg was al fantastisch. Toch had ik wat dingen anders in mijn hoofd en heb ik dat ter sprake gebracht. Exprtise was hierin enorm meegaand. Ze hebben met me meegedacht en g... Mehr ansehen
EXPRTISE is een specialist in Marketplace Design. Onze diensten zijn speciaal gericht op het maximaliseren van E-Commerce resultaten.
CAB-Rondom 143, 3534BJ, Utrecht, Niederlande
- 050 5690385
- info@exprtise.nl
- www.exprtise.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed contact en super listings tegen…
Goed contact en super listings tegen een scherpe prijs. Zeer tevreden!
Zeer tevreden
Duidelijke communicatie en goede kwaliteit
Wat een toppers!
Wat een toppers!
Fijne communicatie en zij hebben zeker expertise in het geen dat ze zijn. Leveren 100%kwaliteit.
Meerdere listings aan ze uitbesteed. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking

Antwort von Exprtise
Mijn listing ziet er nu 10x beter uit…
Mijn listing ziet er nu 10x beter uit dan voorheen. Merk ook dat mijn sales omhoog is gegaan. Aanrader voor iedereen die het wilt laten uitbesteden!
Al een tijdje erg goede ervaringen met…
Al een tijdje erg goede ervaringen met Exprtise.nl! Snel en gewoon goed!
Top communicatie en listing
Goede communicatie en zeer mooie listing! Zeker een aanrader!
Super!
Goeie en heldere communicatie met Exprtise. Daarnaast hebben zij erg mooie product foto’s en listings voor ons gemaakt. Heel erg tevreden!
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service! Erg tevreden met mijn bewerkte productfoto's door Exprtise!
Listings laten maken door exprtise
Aantal listings laten maken door exprtise, erg tevreden over hun snelle service.
Fijne communicatie
Kwaliteit was goed, en ze communiceren duidelijk en snel.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden.
EXPRTISE neemt de tijd voor je.
EXPRTISE neemt de tijd voor je om te komen tot de perfecte listing die past bij jouw wensen en behoeften. Erg fijne service, zeer snelle oplevering en kwalitatief uitstekende listings tegen goede prijzen.
Effectief en top service
Listing voor mijn artikel op bol gekocht. Alles ziet er top uit en het belangrijkste is dat mijn product beter verkoopt. Top service en een goede prijs, erg tevreden
Goede en makkelijke werkwijze
Goede en makkelijke werkwijze, duidelijke communicatie, snelle levering, goede kwaliteit (het ziet er oprecht heel goed uit) en dat voor een gunstig tarief.
Erg tevreden
Erg tevreden! Mijn conversieratio is met hulp van Exprtise gestegen van 4% naar 10%. Ik ga zeker vaker m'n listing uitbesteden
Listing voor hogere conversie
Bol listing gekocht om een hogere conversie te krijgen. Super service en top kwaliteit listing. Merk na 1 week gelijk dat meer mensen mijn product kopen.

Antwort von Exprtise