Pakket teruggestuurd naar adres dat op retourformulier staat. Pakket is helaas weer naar mij teruggestuurd omdat het adres niet zou kloppen ???? Telefonisch contactopnemen met nr. 06 45 59 57 85 is... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Destijds drie paar schoenen besteld, waarvan één net vóór Black Friday, waardoor ik de korting misliep. Gelukkig waren ze zo vriendelijk om het verschil alsnog aan mij terug te betalen. Ik ben erg tev... Mehr ansehen
23/9 Schoenen nooit ontvangen, 1e keer en 2e keer een zogenaamde spoedlevering is ook nooit bezorgd. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg! 13/11 ik schaaf mijn review een beetje bij, ondanks... Mehr ansehen
Twee paar schoenen besteld. Website blijkt enkel namaak producten te verkopen. Kwam ik achter nadat het besteld was helaas. Communicatie is karig, je krijgt sporadisch antwoord. Er zat een beschadig... Mehr ansehen
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van producten uit verre landen. Denk aan sneakers, kleding, sieraden, tassen, elektronica, kunst en nog veel meer! Bij Sneakerspact regelen wij het hele proces, van inkoop tot kwaliteitscontroles en het importeren van jouw goederen! Benieuwd naar onze service? Bekijk onze aanbiedingen of neem contact met ons op!
Stationsplein, 1012 AB, Amsterdam, Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Schoenen niet ontvangen. De chat wordt niet op gereageerd en de link voor support doet het ook niet.
Bestel hier geen schoenen.We wachten nu al vanaf eind november en mails gestuurd en een app,maar ze reageren nergens op,maar wel je geld kwijt.
Dus een nep bedrijf
Mooie bijzondere schoenen ontvangen
Duurde eventjes maar dan heb je ook wat.
I ordered some sneakers for nearly 200 euros, and delivery was supposed to take 1 to
5 days. After 5 days, I sent an email, but there was no reply. After I confirmed that I needed to travel for 1 week, I never received the shoes!!! I send whatapps, emails... no reply
In een woord: OPLICHTERS!!
Geen contact mogelijk reageren nergens op! Mail, whatsapp, Instagram etc geen reactie!
Bestel hier niet u bent uw geld kwijt!
Een factuur die betaald moet worden een maand verder en nog geen schoenen. Ook geen bevestigingsmail, en heel moeizaam contact met warrige antwoorden. Geen aanrader en echt zonde van mijn geld en tijd.
Ik zou mensen toch willen waarschuwen voor Sneakerspact. De site wordt regelmatig uit de lucht gehaald maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de slechte leveringen en door alle mensen die daarover contact proberen te zoeken en dan geven ze absoluut niet thuis. De levering heeft al 2 maanden geduurd en dan is het binnen en dan krijg je ook nog eens het verkeerde. Een zwarte Ami Paris trui ipv blauw, een Stone Island longsleeve ipv de gebreide trui en daardoor dus ook teveel betaald. Niemand reageert op de whatsapp en site is weer uit de lucht. Waardeloos en bewijst toch maar meer dat goedkoop is duurkoop. Jammer,.. jullie zijn een klant kwijt.
Ik had op de website niet direct door dat dit om dropshipping ging van replica producten. Na bestelling en duidelijkheid hoelang de levering duurde werd dit duidelijk en heb ik het direct geprobeerd te annuleren. Maar ze reageren in eerste instantie met een standaard knip en plak reactie. Vervolgens krijg je gewoon zolang geen reactie dat het al verzonden was. Wanneer je vraagt of je dan alvast het retourformulier mag ontvangen, gezien de karige communicatie, krijg je alleen de vraag waarom. Dit legde ik nogmaals uit, waarbij ik alleen als reactie kreeg dat zij niks konden doen aan de levertijd en excuses. Verder geen reactie over het retourneren of iets anders en krijg ik helemaal geen reactie meer. Hopelijk kan Klarna hier nog in bemiddelen zodra de schoenen er zijn, zij zullen lijkt mij ook geen partner willen zijn met dit soort malafide bedrijven.
In mei heb ik de jordan military 4 black gekocht voor de verjaardag van mijn dochter. Binnen 3 maanden is 1 schoen kapot. En dat terwijl ze weinig gedragen zijn en er wordt hier heel netjes met schoenen omgegaan.
Contact gezocht via het mobiele nummer en het email adres maar ik krijg geen enkele reactie.
Kwam bijna een maand later toen ik het had b besteld
Mooie hoodies, onze zoon is er heel blij mee. Verzending kwam ook binnen de aangegeven tijd aan.
Totaal geen communicatie vanuit het bedrijf paar keer contact proberen te leggen dik paar honderd euro neergelegd voor schoenen waarvan de zool al los laat na 2 maanden wat een k4nk3r bedrijf is dit.
Perfect quality en gooie schoenen ik raad je wel om je sneakers hier te halen
Heel slecht contact, schoenen uiteindelijk terug kunnen sturen en geruild voor de goede schoenen. Maar nu blijft het stil, geen contact, geen schoenen en dus ook geen geld terug.
M’n pakket kwam wel echt een week later dan de bezorgdatum, maar its okayy. Wanttt ik had alleen 1 stussy shirt gekocht, maar ik kreeg er 2 , het was ook nog eens degene die ik al heel lang in m’n winkelmandje had. Ze hebben die gwn gratis gegeven???? Wss een foutje maaar ik ben zooo blijjjj ik heb nu gwn 2 verschillende stussy shirt voor de prijs van 1 AAAAAA TYYYYYYY
Snel geleverd goed spul en goede communicatie bij vragen bestel voortaan daar
Simpelweg obereikbaar....
Wegblijven hier!
Schoenen en doos zien er prima tijd, duurt wel even voordat het in huis is, maar goed, dat weet je van tevoren , dus geen groot ding voor mij.
Heel heel slecht , I could not return my order , the reason is that they say you need to contact them first to get a return label .
That is very tricky because they send me the label after that the period of returning was over .
That is a shame, the thing cost 165 Euro and you can not return.
I even asked to change for a bigger size, no response.Not professional, please send a return label along with the order so people have the choice to return.Shame on you
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.