eTilbudsavis Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig søgefunktion gør det umuligt at finde helt almindelige varer Jeres app mangler i den grad en knap eller et filter til at lave specifikke søgninger. Hvis jeg for eksempel søger efter noget så... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin App og jeg bruger den ugentligt. Har frameldt mig alle papir reklamer og vil absolut ikke bruge Appen fra FK Distribution, da dette firma fremsendte papir reklamer selvom jeg havde frabedt mig d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min familie har faktisk brugt etilbudsavis en del tid. Pludselig efter en opdatering virkede vores fælles indkøbskurv ikke længere .. Jamen OK - jeg tænkte det måske skyldte en fejl i opdateringe... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efter seneste opdatering er blevet væsentlig forringet Efter opdatering var overblikket bedre og man kunne let tilføje noter Øv øv øv Mvh Tina Ps Har efterfølgende fundet ud af at at noter kan til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pressedienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Find tilbud, læs tilbudsaviser og planlæg med indkøbslister og ønskelister.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er noget l... på en telefon

Selv om man står midt i København kan den ikke finde adressen (Har virket fint før de begyndte på alt deres update fis) .....Nu man nød til at skrive sin adresse for at få lortet til at virke problemet er bare hvis man så er i sommerhus kan man jo ikke bruge sin hjemme adresse til noget....hvad hjælper det der er tilbud på Frederiksberg, når man er ved Høve strand så man nød til at uninstall og så install appen igen før det virker. For selv om man går ind i den menu der er og går under skfit placering så er det eneste man kan se sin egen placering og vælger man at skrive en ny placering så kommer den frem med to latterlige valg muligheder som intet gør når man trykker (opdater) (kontakt os) . Denne app var kanon da den kom ud men det virker som om udvikler har tabt tråden....eller skulle man sige GPS signalet.

7. Juli 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok pap, men....

Hvordan logger man ind via android app?
(jeg vil dele indkøbsliste på tværs af styresystemer (android / iphone)

24. März 2013
eTilbudsavis-Logo

Antwort von eTilbudsavis

Hej Maria. Vi har ikke set din anmeldelse herinde, men vi håber, at du fandt ud af det? Du bør have rig mulighed for at logge på via Android-app'en i indkøbslistedelen. Vh. Christian, eTilbudsavis

Genialt

Både app og hjemmeside er ikke mindre end genialt, det eneste minus er at det ikke var mig som kom på ideen. ;o)

Bruger app'en flere gange om ugen til indkøbsseddel og lige tjekke priser i andre butikker, hvis jeg lige falder over noget mens vi handler.!

16. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg mangler størst besparelse mulighed.

De havde noget der virkede, men så har de lavet om på det flere gange, normalt laver man noget bedre, end den seneste updatering har ødelagt alle de gode ting, man kunne før. Fx. procent tilbud, men også søgefunktion er nu ubrugelig, den kan finde en masse ord, men der er ikke nogle tilbud på det jeg søger.

Update: 30/8-2012
Skal dog lige siges, at det er det eneste tilbudsavis sted, hvor man kan dele et tilbud, hurtigt og let.

Og de er da også meget flinke til at svare tilbage, selvom de sikkert har travlt med at forbedre siden. (Er stadig den bedste side, selvom de har fjernet noget jeg brugte hele tiden)

Update 7/9
De har fået deres indkøbsfunktion igen, fortjener en stjerne...

29. August 2012
eTilbudsavis-Logo

Antwort von eTilbudsavis

Hej Claus

Det var noget af en rose fra en ellers glad bruger, som talte om samarbejde m.v. med os?? ;-)

Som jeg nævnte pr. email, er vi i gang med at kigge på de ting, som du efterspørger (største besparelser), men har valgt at prioritere lidt anderledes ifht. anden funktionalitet, som pt. er meget efterspurgt ifht. generel feedback.

Søgefunktionen har ikke ændret sig siden hjemmesiden skiftede design. Prøv at tøm dine cookies m.v. og forsøg igen. Hvis du stadig oplever problemer, så skriv endelig til os.

Fortsat god aften! :-)

Mvh
Christian, eTilbudsavis

Jubii!

Hvor jeg dog elsker nutiden! Vi har nu fået en nej tak til fellow er på vores postkasse det kan vi takke etilbudsavis for. I har lige gjort ostil et bedre menneske :) vi har etilbudsavis som app på vores iPad, iPhone og smartphone og ville ik kunne undvære det . Der er præcis de reklamer vi har behov for og mere til.

19. Februar 2012

Farvel papir...

Suveræn service. har sagt farvel til papirsudgaven, da dette er en fantastisk App til Ipad.
Ydermere er det fantastisk med en søgefunktion, hvor man kan søge på en vare på tilbud, nær dig (via GPS funktion)...Genialt.

7. Juli 2011

Gør min hverdag lettere!

eTilbudsavis hjælper min familie og jeg i hverdagen. Skal vi på indkøb men har glemt at tjekke tilbuds aviserne, så er eTilbudsavis App'en altid i min lomme, så vi lig kan tjekke hvor vi kan få vores indkøb billigst og bedst. Elsker idéen og konceptet!

Forsæt det gode arbejde!

12. Januar 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr