Esprit De Corp. Danmark A/S Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service. Størrelse passer fint til EU str.Jeg har aldrig haft problemer med returnering eller refundering af varer. Jeg har altid været tilfreds' med Esprit online og har købt på den side i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en sweater i forbindelse med black friday og brugte bonus point på købet. Så langt så godt. Sweater ankom - god kvalitet, men størrelse M er ikke dansk større M. Den er KÆMPE stor! Kontakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Æv! Skulle da have læst her INDEN bestilling på webshop 😱 Bestilling den 9/3. Meddelelse fra Esprit 13/3 sen aften, pakke afsendt og penge trukket.. Forsendelse kan trackes her.. Men i en parentes... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Esprit butikken i Vejle. Forsøgte at få pengene tilbage for en julegave, og havde en kvittering med, Kvitteringen viste sig kun at være et købsbevis. Forsøgte at give dem en kopi af min overførsel via... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Schuhgeschäft
  4. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestil modetøj uden forsendelsesomkostninger på ESPRIT's officielle Online-Shop. Verdens største ESPRIT sortiment: tøj, sko og smykker!

Mangelhaft

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering og retur alt for langsomt

Levering og retur alt for langsomt
Esprit er et fantastisk mærke. Tøj er i super kvalitet, så har altid købt en del.
Har købt nogle gange via deres hjemmeside i stedet for andre der også har Esprit og det kommer ikke til at ske igen.
Det tager min 1 uge før pakke kommer. De andre tager 48 timer.
Sendte 2 pakker til Esprit og en anden samme dag.. Fik email bekræftelse hurtigt fra begge d. 29 og 30.12. Fik tilbage betaling fra de andre d. 04.01, men venter stadig på Espirit, da det kan tage 14 hverdage ifølge deres email.
Fremover handler jeg de andre steder der også har Esprit.

14. Januar 2022

Jeg bestilte omkring d

Jeg bestilte omkring d. 26/11 og jeg har stadig ikke set skyggen af pakken, udover at jeg ved, at den er sendt afsted. Utrolig lang ventetid både på at få mailen om at den er pakket og at den er sendt afsted.

7. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Esprit i Fields har de bedste medarbejdere

Tilbage for 1,5 måned siden handlede jeg i Esprit i Fields hvor jeg fik den bedste service nogensinde. Jeg plejer ikke at lave trustpilot-anmeldelser, men eftersom jeg ofte blive påmindet oplevelsen, håber jeg at i vil sende min besked direkte videre til medarbejderene i Fields.

Det var omkring den 30.-31. august. Jeg skulle starte på nyt arbejde d. 1. september og jeg havde derfor voldsom tøjkrise. Efter at have løbet rundt i alle andre butikker hvor jeg intet fandt, tog jeg spontant ind i Esprit, selvom jeg aldrig plejer at handle der.
I butikken blev jeg mødt af de flinkeste medarbejdere som nysgerrigt spurgte ind til hvad jeg skulle arbejde med og hvor, således at de kunne finde det helt rigtige outfit. De fandt de bedste styles frem og gav deres ærlige mening om hvad der klædte mig bedst. Det tøj jeg købte er forsat det jeg bruger aller mest på arbejdet. Så kæmpe ros og TAK herfra!

12. Oktober 2021

Modtog aldrig pakkerne

Har bestilt to pakker, men aldrig modtaget noget. På track and trace stod der “return to sender”. Kontakter for at bede dem sende igen og bekræfter adressen, men modtager stadig intet. Lang tid efter får jeg får en mail om varerne er returneret. Har dog kun modtaget pengene retur for den ene vare.
Forstår ikke hvorfor de ikke tilbyder at sende det til nærmeste butik?

25. Juli 2021

Super service af Rikke i Randers

Rikke B. Fra butikken i Randers, er super service minded. Jeg så en bluse, men bor ikke i Randers, jeg kunne ikke få Esprit hjemmesiden til at fungere. Så jeg ringede til butikken. Og vupti, så fik jeg betalt og sendt blusen til den anden ende af landet. Rikke får 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Træt af at man ikke kan sende retur og…

Træt af at man ikke kan sende retur og byttet til en anden størrelse eller hvis der er fejl i tøj/sko. Har modtaget sandaler i dag, og den ene sandal er mere udvidet i ruskindet end den anden og har købt dem med 20% rabat. Det vil sige at nu skal jeg sende dem retur, for at bestille nogle nye, og betale fuld pris.

18. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Størrelse 44 svarer til en størrelse 38 ! …

Jeg købte en hvid hør kjole i størrelse 44 for, at være HELT sikker på, at jeg kunne passe den. Kjolen svarer slet ikke til en størrelse 44. Kjolen svarer nærmere til en størrelse 38, så jeg stoler ikke længere på størrelserne hos Esprit. Jeg forstår slet ikke hvorfor, at Esprit ikke har bedre styr på deres størrelser,
Jeg har returneret kjolen og køber ikke Esprit igen !

29. April 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I have used Esprit for almost 8 years…

I have used Esprit for almost 8 years and their customer service is great. The quality of the clothes has gone downhill recently and the sizes can be a bit hit and miss, but fingers crossed they will improve this

29. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Really bad (non excisting) customer service

Really bad customer service. I e-mailed twice regarding an item bought online that was broken after 2 weeks of use / 4 times of wearing the item. 3 weeks later I still have not received an answer from Esprit.

I will never buy from their webshop again.

10. März 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mangler dansk og ikke tysk-engelse

Jeg bestiller bare på en dansk hjemmeside og har efterfølgende problemer med ordren. Først får jeg en mail på dansk som jeg ikke forstår da den er skrevet på dårlig dansk og efterfølgende ringer til dem men kan kun komme til at snakke med en engelsktalende tysker. Hvorfor kan man ikke blive stillet om til en dansktalende supporter når alt andet er på dansk... (Firmanavn: Esprit De Corp. Danmark A/S)

3. März 2021

Uduelig hjemmeside

Uduelig hjemmeside! Jeg bestilte en kjole fra esprit d. 02/01/2021. Nu er der gået 1 måned snart og jeg har stadig ikke fået min varer.
Jeg ringede til dem 3 gange, og alle de gange har de sagt, at de ikke kan se varens tracking, og at de mangler informationer. Derfor sagde jeg gerne vil have mine penge tilbage, da de allerede fik trukket pengene fra min konto.
Det skulle de nok gøre - men har stadig den dag i dag ikke fået pengene!

29. Januar 2021

Snyder sine kunder

I skal ikke benytte jer af det såkaldte e friends. De lover dig både point og en velkomstgave på 100kr, men har hverken modtaget det ene eller det andet.
Det er snyd og bedrag.

8. Januar 2021

Incompetent esprit

Jeg bestilte to jakkesæt her til nytårsaften. På startsiden stod der en stor besked om at hvis man bestilte inden den 30. December kl 14:00, ville man med Express forsendelse, kunne få sin pakke nytårsdag. Jeg bestiller de to jakkesæt den 29 december om aftenen kl 18. Jeg har i dag den 31 december (nytårsdag) ikke modtaget nogen pakke. Pakken befinder sig stadig i Tyskland. Jeg ringede til customer service og fik en engelsk-talende person in røret, hvilket er vildt når man handler på en “dansk” hjemmeside, så burde der da være bare enkelte dansk-talende medarbejdere. Men customer service fortæller mig at min pakke desværre ikke når frem og at den kan komme den 4 januar hvis det var okay. Så jeg har lige pt intet jakkesæt fordi esprit er så inkompetente at love noget på deres hjemmeside som de ikke kan holde. Hold kæft hvor er det dårlig stil. Jeg kommer aldrig nogensinde til at bruge esprit igen da de åbenbart ikke kan holde det de lover. Hvis i nu bare havde været ærlige og sagt den ikke kunne nå at komme fra starten havde det været noget andet. Hold kæft hvor er esprit et gennemført inkompetent firma.

31. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been using esprit for well over…

I have been using esprit for well over 8 years and I have never encountered issues with their customer service. Their sizing is a bit hit and miss but that is the only bad thing I have to say about them

7. Oktober 2020

Engelsk talende medarbejder

Jeg bestilte nogle varer fra Esprits hjemmeside. Desværre var der et problem med ordren, så jeg ringede til dem. Da jeg ringer får jeg standart velkomsten: "Hej, og velkommen hos Esprit." men da jeg får fat på en medarbejder taler han engelsk!

Det er en dansk hjemmeside, hvordan kan det være, at jeg fat på en engelsktalende medarbejder, når starthilsen var på dansk?
Det er ikke i orden.

1. September 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr