I ordered in the past (about 5 years ago) and it was always ok. Last month, I ordered new stuff and there was one wrong item delivered and some items missing (which should be sent in another deliver... Mehr ansehen
Een bestelling geplaatst bij Erotik-Sjop. Echter Vertoonde het product een scherpe kant en vast Lopende sluiting waardoor dit product retour werd Aangeboden en het Artikel opnieuw werd beste... Mehr ansehen
erotik-sjop levert leuke kwaliteitsvolle producten. heb je bovendien een vraag of twijfel je welk produkt kopen, dan kan je onderaan het produkt de vraag stellen.. gegarandeerd een zinnig antwoord.... Mehr ansehen
Erotik-Sjop / ESC-Webshops / allesvoormannen.nl / heeft een slechte indruk achter gelaten. Hoewel gepretendeerd wordt dat ESC-Webshops "Alles voor een tevreden klant" doet, denk ik daar anders ove... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Erotiek winkel met een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen voor zowel de amateur als professional. Snelle levering, gemakkelijk betalen, discreet. Is uw bestelling op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaald, dan heeft u uw bestelling morgen in huis Erotik-sjop.com is een onderdeel van ESC-Webshops
Bloemakkers 13, 9461 GX, Gieten
- 0592 264246
- info@erotik-sjop.com
- www.erotik-sjop.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Top!
Alles wat je hoopt van een webshop maar niet overal krijgt. Goede beschrijving of indien bijkomende inlichtingen nodig, snel en vriendelijk antwoord. Supersnelle levering en prima kwaliteit.
Snelle en goede site met veel info.
Overzichtelijke site met veel informatie en tips. Bovendien snel verzonden en goeie prijs.
top e - commerce winkel
Deze organisatie heeft het zeer goed voor elkaar! Duidelijke omschrijvingen, redelijke prijzen en reageren snel op vragen en opmerkingen. En zeer belangrijk, ze komen hun afspraken na!!
Uitstekende shop, veel keus en goede service
In het hier boven staande heb ik eigenlijk alles al gezegd.
Er valt niet meer toe te voegen
saline fantastisch
voor de eerte keer met saline gewerkt en heb een 500ml in mijn balzak laten lopen, het zicht is prachtig en het gevoel super.
ik kan het iedereen aanbevelen
Snelle levering en discreet
Zo lekker dat je kan bestellen op je gemakje en dat het daarna discreet thuis wordt gebracht en alles tegen een betaalbare prijs.
Perfect
Snelle service, ook telefonisch direct geholpen.
Top Sjop!
Veel, heel veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de manier waarop Erotik-Sjop met zijn/haar klanten om gaat. Er wordt snel gereageerd op vragen, als er iets niet in de catalogus van de shop te vinden is willen ze het voor je bestellen, alles wordt supersnel geleverd in een keurige neutrale verpakking en mocht er een probleem zijn dan wordt dit snel en kundig opgelost. Met recht een top websjop.
Prima
Vlot en exact zoals afgesproken in een onopvallende verpakking.
Juiste service
Bestellen gaat heel prettig en duidelijk.
De volgende dag had ik 's ochtends het pakketje al in handen.
Netjes en compleet verpakt.
Dank jullie wel!
Snelle.levering
Product voldoet prima en voorziet in onze behoefte geheel!!
Super snelle levering
Goed product en snelle afwikkeling
Goed, gevarieerd & kwalitatief goed
Het gevarieerde en de diversiteit van de producten spreekt aan. Niet alleen het goedkoop uitziende toys en artikelen maar ook de kwalitatief hoogwaardige producten voor zowel vrouw als man in welke geaardheid ook.
Daarnaast is de belevering en after sales betrouwbaar goed en snel. Nog nooit een rare verrassing kunnen ontdekken die naar ontevredenheid kan leiden.
Snel, volledig en vriendelijk!
We genieten van het assortiment, samen lekker ideeën opdoen.
Levering is snel en correct. Prijzen zijn erg netjes.
Bij vragen is de klantenservice erg vriendelijk en reageten ze ook erg snel op mail.
super
Geweldige snelle levering, goede service tot de volgende bestelling maar weer
Top winkel!
Overzichtelijke shop, eenvoudig te betalen, duidelijjke bevestigingsmails en snelle levering zelfs naar Belgie.
Tevreden
Makkelijk te bestellen, groot assortiment en snelle levering.
supersnelle service
Veel op voorraad en tot dusver aardig wat spulletjes hier bested.
Alle keren was het de dag erop reeds binnen.
Beste erotische webschop
Na vele bestellingen kan ik zeggen goede en snelle levering en Door de goede omschrijving van de producten kan je de juiste keuze maken
afspraak is afspraak
ik ben erg tevreden alles wat ik besteld heb is zoals afgesproken keurig op tijd geleverd
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.