Erotik-Sjop.com Bewertungen 233

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered in the past (about 5 years ago) and it was always ok. Last month, I ordered new stuff and there was one wrong item delivered and some items missing (which should be sent in another deliver... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bestelling geplaatst bij Erotik-Sjop. Echter Vertoonde het product een scherpe kant en vast Lopende sluiting waardoor dit product retour werd Aangeboden en het Artikel opnieuw werd beste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

erotik-sjop levert leuke kwaliteitsvolle producten. heb je bovendien een vraag of twijfel je welk produkt kopen, dan kan je onderaan het produkt de vraag stellen.. gegarandeerd een zinnig antwoord.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erotik-Sjop / ESC-Webshops / allesvoormannen.nl / heeft een slechte indruk achter gelaten. Hoewel gepretendeerd wordt dat ESC-Webshops "Alles voor een tevreden klant" doet, denk ik daar anders ove... Mehr ansehen

1. Sexspielzeugladen
  2. Geschäft für Dessous und Reizwäsche

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Erotiek winkel met een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen voor zowel de amateur als professional. Snelle levering, gemakkelijk betalen, discreet. Is uw bestelling op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaald, dan heeft u uw bestelling morgen in huis Erotik-sjop.com is een onderdeel van ESC-Webshops

2.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wrong items delivery and missing items: no helpdesk response

I ordered in the past (about 5 years ago) and it was always ok. Last month, I ordered new stuff and there was one wrong item delivered and some items missing (which should be sent in another delivery).
Contacting them several times via email and form and they don't respond at all.
Gonna follow up with legal action.

6. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling nooit geleverd!! Opgelicht!

Bestelling gedaan die geleverd zou worden op een bepaalde datum. 6 dagen later nog steeds niks ontvangen, ook wordt er niet gereageerd op de mail die ik er over gestuurd heb. Kende de webshop nog niet maar toch in vertrouwen wat aangeschaft. Blijkbaar dus een oplichter!! Niks aanschaffen daar!!

*Zeer zeker wel een bestelling gedaan en zal nogmaals!! 3e keer een mail sturen hoewel ik niet echt vertrouwen heb dat dat nog iets zal veranderen.

*8-3-'25
Ondanks problemen zoals hierboven is uiteindelijk toch alles naar tevredenheid opgelost.
Hierdoor aangepast van 1 ster naar 4 sterren.
Als een evt volgende bestelling gaat zoals je mag verwachten maak ik er 5 sterren van.

21. Februar 2025

Antwort von Erotik-Sjop.com

Beste, voor zover ik kan nagaan hebben wij nooit een bestelling van u ontvangen. Ik heb ook geen email ontvangen. Weet u zeker dat u iets bij erotik-sjop.com heeft besteld? Zo ja, zend dan een email naar info@erotik-sjop.com, dan lossen wij het probleem gelijk voor u op

GREAT COMPANY, AND HERE IS WHY:

Eerlijk gezegd schrijf ik zelden of nooit een review, maar deze keer doe ik dat graag wél. Na het lezen van verschillende slechte reviews, kan ik deze in alle eer en geweten alleen maar tegenspreken. H & A zijn ontzettend lieve, attente mensen die er alles aan doen om je zo goed en zo duidelijk mogelijk te helpen, op een erg persoonlijke manier, dus ik kan werkelijk NIET begrijpen hoe sommige klanten hun service bot of teleurstellend vinden. Ik ben ook niet bepaald een goede of trouwe klant, dit was nog maar mijn tweede bestelling, en toch hebben ze alle moeite gedaan om me te helpen, en dat terwijl ik in het buitenland woon. Hun prijzen zijn méér dan correct, evenals hun verzendkosten, de communicatie verloopt snel, en ik vind het heerlijk om op deze manier een bestelling te plaatsen bij een bedrijf dat écht wel z'n allerbeste best doet. Ik heb er absoluut géén baat bij om dit te schrijven, maar laat je niet misleiden door de klagers en de zagers (want geef toe, het zijn zei die meestal zelf slecht communiceren maar wel graag in hun giftige pen kruipen). Kortom: top bedrijf, lieve, oprechte eigenaars en een persoonlijke en snelle service die je vandaag nog maar weinig vindt. Geloof me maar.

To be honest I rarely, if ever, write a review, but in this case I'm happy to do so. After reading several bad reviews, I sincerely can only contradict these. H & A are very sweet, attentive people who do everything they can to help you as well and as clearly as possible, in a very personal way, so I really CANNOT understand how some customers find their service blunt or disappointing. I'm not exactly a good or loyal customer, and this was only my second order, yet they made every effort to help me, even though I live abroad. Their prices are more than correct, as are their shipping costs, communication is fast, and I love placing an order in this way with a company that really does its very best. I have absolutely no benefit from writing this, but don't be fooled by the complainers out there (because let's be real, they are usually bad at communicating themselves yet love to crawl into their poisonous pen). In short: excellent company, sweet and sincere owners and a personal and fast service that unfortunately you can still barely find these days. TRUST(pilot) ME! :)

9. Januar 2023

Geen verzendkosten retour Erotieksjop.nl

Nadat ik een retour zending heb gedaan worden de verzendkosten niet terug betaald terwijl volgens hun eigen voorwaarden dat wel zou gebeuren, en wettelijk dit ook zo geregeld is Er wordt door de "klantenservice" gewoon gezegd "maak er maar werk van"
Zeer teleurstellend dus en ik ga verder

31. Oktober 2021

Bestelling retour.

Aangeboden en het Artikel opnieuw werd besteld
Op de website ditmaal wel in orde pluim.
Toch diende ik beide producten te betalen
Ook de beschadigde Artikelen -
Meermaals contact gehad telefonisch + Mail.
De retour was volgens de shop niet aangekomen
Toch was ik in het bezit van mijn bewijs Ticket
B-Post retour. Tevergeefs blijkbaar aangezien
Er geen Track en tracé code op stond.
Niet tevreden!.

10. Januar 2021

Laatste jaren verslechterd

Laatste jaren verslechterd

In een lang verleden heb ik vaker tot uiterste tevredenheid besteld bij ESC. Opvallend op deze site zijn de slechte reviews van de afgelopen 2 jaar. En dat is niet voor niets.

Ik heb op 30 september een bestelling gedaan, vervolgens kreeg ik keurig bericht dat deze een besteltijd heeft van 10 dagen, prima, is nog op tijd, want de ontvanger is pas rond de 17e oktober jarig. Ik heb nog gevraagd of ze zeker zijn van deze 10 dagen. Dat waren ze, komt over 10 dagen.

Vervolgens heb je rond de 16e nog niets gehoord. Mijn bestelling is in hun bestelomgeving niet te vinden en na mailen komen ze met de mededeling dat het artikel nog niet geleverd is (dûh). Op de 16e heb ik bevestigd gekregen dat het terugbetaald wordt. Het is nu bijna een week later en ook mijn geld heb ik nog niet terug gezien ....

Nou, deze klant zie je ook nooit meer terug.

22. Oktober 2020

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, betaald met Mastercard, maar geen levering in Amsterdam ontvangen. Paar keer mail gestuurd. Geen enkele reactie. Schakel vandaag Mastercard in voor Fraude onderzoek en restitutie.
Niet bestellen bij dit onbetrouwbare bedrijf. Update: Ze hebben op 23 September om informatie gevraagd, ordernummer en mijn emailadres, om vervolgens weer niets meer van zich te laten horen. Update. Vanmorgen, Vrijdag 25 September heeft erotiksjop mijn betaling teruggeboekt naar mijn Mastercard. Dank daardoor. Ik had, nadat ze mijn gegevens hebben gekregen, een persoonlijke reactie van dit bedrijf op prijs gesteld. Jammer.

24. September 2020

Beste,

De terugbetaling van het volledige bedrag heeft plaatsgevonden op 23 september, dus 3 dagen na uw betaling, sneller kan bijna niet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Find another place to shop

On the website they write you can pay with paypal - that's not true
really bad communication, so will recommend you to find another place to shop.

15. April 2020

Antwort von Erotik-Sjop.com

Wij hebben iedere mail van u gelijk beantwoord. Wij leveren niet aan bedrijven in het buitenland zoals Duitsland of Denemarken en zeker niet met betaling creditcard/paypal. Onze webwinkel is gericht op de consument in Nederland en België.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erotik-Sjop / ESC-Webshops: WAARDELOZE service en ronduit BOT.

Erotik-Sjop / ESC-Webshops / allesvoormannen.nl /
heeft een slechte indruk achter gelaten. Hoewel gepretendeerd wordt dat ESC-Webshops "Alles voor een tevreden klant" doet, denk ik daar anders over. Inmiddels heb ik tweemaal een bestelling gedaan, met een jaar ertussenin. Beide keren liep de communicatie stroef en bot.
Deze (aller-)laatste keer ging men slechts voor een deel in op mijn vragen, waardoor de uiteindelijke bestelling niet naar wens verliep. Daarop is ESC-Webshops vriendelijk verzocht om een oplossing te bieden, immers voor een tevreden klant. Hier is men echter totaal niet op ingegaan, daarbij de schuld simpelweg afwijzend op de klant.
Kennelijk staat de klant NIET centraal en wordt getracht te klant te lozen als er fouten zijn gemaakt. Erg vervelend, bot en zonder resultaat. Vervolgorders zijn naar de concurrent gegaan.

3. April 2019

Excellent

Excellent! Good prices, fast delivery and wide range of products to choose from. What else would you need?

19. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dinsdag besteld zou woensdag in huis …

Dinsdag besteld zou woensdag in huis zijn, woensdag niks geleverd, Donderdag niks geleverd, nu vrijdag en nog niks geleverd.
Op de site staat dat ze tijdens kantooruren bereikbaar zijn, is nu 15:05 en er staat een bandje op dat ze maandag weer bereikbaar zijn...schande!
Beloven een mail te sturen war pakket is maar dat doen ze niet!

1. September 2017

Antwort von Erotik-Sjop.com

Wij hebben op dinsdag uw bestelling verstuurd, normaal gesproken hoort u het dan woensdag in ontvangst te kunnen nemen.
Op donderdag heeft u contact met ons opgenomen (per mail en per telefoon), wij hebben direct aktie ondernomen en n.a.v. het onderzoek bij PostNL kregen wij vrijdagmiddag te horen dat er vertraging bij de postnl was opgetreden.
Wij hebben u hiervan vrijdagmiddag onmiddellijk op de hoogte gebracht per email. U telefoontje en ons mailtje hebben elkaar gekruist.
Het klopt inderdaad dat ons kantoor op vrijdagmiddag na 15:00 telefonisch niet meer bereikbaar is, de emails en bestellingen worden wel tot 21:00 afgehandeld en verzonden.
Zie ook: https://www.erotik-sjop.com/klantenservice/Contact/

Top!

Top webshop, met voor elk wat wils. Van nette lingerie, tot de meest kinky artikelen. Snellle levering en prima service. Een aanrader.

9. Februar 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed

Product voldeed aan verwachting, webshop ook.

8. Februar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr