Rigtig fin rengøring til en helt fair pris! Det har lettet min flytning betydeligt, at de har Engle-service har taget sig af flytterengøringen. De er flinke og tillidsvækkende mennesker - men når jeg... Mehr ansehen
Jeg købte en flytterengøring hos Engle Service, og alt var perfekt. Ingen bemærkninger fra udlejer overhovedet. Og søde folk i firmaet. Kan klart anbefales ved flytning, i stedet for at stå med besvær... Mehr ansehen
Godt tilfreds med vinduespudsning fra Engleservice. Rene vinduer samt præcis og venlig person. Ville give 5 stjerner hvis du havde haft en trappestige med under armen:)
Jeg kan varmt anbefale Engle Service
Jeg kan varmt anbefale Engle Service! De har pudset vinduer hos mig i 7 år og jeg er fuldt tilfreds med deres service! De leverer altid et flot stykke arbejde, hurtigt udført og til rigtig god pris. De ankommer altid til aftalt tid.
Kan IKKE anbefales - snød os og holdte ikke aftale!
Jeg kan desværre IKKE anbefale dette firma efter min oplevelse med dem i dag, hvor vi skulle have pudset vinduer. Jeg ringede i går og lavede en aftale og aftalte prisen for arbejdet (som jeg før har gjort). Da vinduespudseren så kom (ejeren selv) gik han i gang med at pudse vinduer, men da han havde pudset under halvdelen af det aftalte, ville han have fuld pris for det. Hvis resten skulle pudses, ville det koste det dobbelte. Jeg prøvede at forklare ham, at det ikke var, hvad vi havde aftale - men uden held. Hvis han havde været i tvivl om aftalen, kunne han jo have spurgt, inden han gik i gang.
Pludselig var det meget dyrt for 10 min. arbejde. Igen - det var IKKE hvad vi havde aftalt! Vil aldrig mere bruge dem - har flere venner, der også bruger dem, og de vil også stoppe med at bruge dem, da det ikke er i orden at behandle kunder sådan!
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE - kan IKKE anbefales!
Kan ikke anbefales
Jeg har via Sweetdeal.dk købt en rens af vores sofa: Med dagens sweetdeal bliver sofaen som ny igen! Aarhus
Tæppevask (som nu har skiftet navn til engle service) står klar med en professionel rens, som klarer skidt, snavs og pletter. De henter og bringer sofaen. Du skal bare læne dig tilbage og nyde resultatet.
Efter at have ringet til firmaet i over en uge uden at få svar fik jeg endelig fat i dem. På det tidspunkt ville de ikke hente vores sofa, da de sagde de kom hjem til os i 3 timer for at gøre den ren. Jeg gjorde opmærksom på ovenstående "De
henter og bringer sofaen. Du skal bare læne dig tilbage og nyde resultatet" da vi ikke var interesserede i, at få nogen hjem til os med de rengøringsmidler og kan man RENSE en sofa i folks hjem? Til sidst og meget modvilligt gik de med til at hente sofaen.
RESULTAT:
Sofaen er kommet tilbage i en "værre" stand end da vi sendte den til rens.
Der er kommet en masse skjolder som umiddelbart ligner overforbrug af rengøringsmidler. Endvidere er vores rygpuder krympet og blevet meget krøllede, men da betrækket også nu har svært ved at være i selve puden er den
blevet ujævn. Det er værst med vores "armlænspuder", som virkelig ser ud til at være blevet vasket med alt for meget varme. (en fagmand har sidenhen bekræftet ovenstående fejl)
Først kontaktede jeg Sweetdeal via e-mail og fik af vide de ikke har ansvaret for selve ydelsen og jeg skulle henvende mig direkte til aarhus tæppevask. Jeg har nok ringet til dem 30 gange (kan dokumenteres ud fra min mobilregning),
skrevet 2 e-mails med billeder og forløb, samt sendt en varsel om at lade sagen gå videre til forbrugerstyrelsen.
Til sidst fik jeg fat i dem. Jeg forklarede at jeg havde sendt en mail og om de havde set den? Det havde de ikke. Vi aftale han skulle se billederne og ringe tilbage. Jeg
hørte intet...
Jeg ringer igen for at høre om de havde set mailen og fundet en løsning. Han (ejeren) siger de vil komme og hente den og vaske den igen. Jeg forklarer at vi ikke bare vil sende den til rens igen, da man ikke kan udglatte de
krympede puder igen. Vi aftaler de skal komme og se den først, så vi kan finde en løsning tirsdag d. 29/1 kl. 16.
Klokken bliver 18 da jeg ringer og spørger hvor de bliver af. Han siger han har glemt det. Vi aftaler han skal komme torsdag mellem 16-17 senest og jeg siger min tålmodighed er ved at være brugt op. Torsdag d. 31/1 dukker han ikke
op som aftalt og da jeg ringer bliver telefonen først taget og lagt på og derefter ringer den ud og går på
telefonsvareren.
4: Fredag d. 1/2 ringer jeg og får fat på en kvindelig medarbejder. Jeg forklarer hende situationen og må gentagende
gange fortælle at det er ikke afhentning, men at de havde lovet at komme og se sofaens stand. Hun lover at ringe
tilbage. Flere timer senere ringer jeg til hende igen og får bare det svar, at hun ikke kan få fat på nogen. Jeg fortæller
hende, at det er VIGTIGT at nogen kontakter mig asap da jeg ellers er nødt til at gå videre med sagen. Hun bliver
faktisk lidt sur på mig da hun ikke mener det er hendes problem at hun ikke kan få fat i ejeren. Jeg skriver en mail
fredag aften om varsling af forbrugerstyrelsen samtidig ringer jeg til dem igen og får fat på telefonsvareren hvor jeg
indtaler en besked med samme varsel. I dag mandag 4/2 har jeg heller ikke hørt fra dem som hun lovede i fredags.
Jeg valgte at gå videre med sagen og kontakte en advokat. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dem til andre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.