Musikhuset Aarhus Bewertungen 103

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde billetter til Frost, de var dyre, men børnene havde glædet sig til at skulle afsted. Desværre blev vi ramt af skoldkopper. Jeg kontaktede kundeservice, men fordi det var mindre en uge ti... Mehr ansehen

1. Musikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Nordens største musikhus. Musikhuset i Aarhus byder på oplevelser for enhver smag. Fra pop til opera. Fra rock til barok. Fra studerende til internationale stjerner. Børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, symfonikoncerter samt møder, events og konferencer for erhvervslivet - alt sammen midt i Aarhus. Du kan også opleve masser af gratis aktiviteter og nyde husets café johan r. samt vores brasserie og cocktail bar Maestro. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets ti scener og seks sale ramme om mere end 1.500 årlige arrangementer. Musikhuset er et musikalsk kraftcenter, der udover at trække de største musikere til Aarhus huser fem lokale og toneangivende aktører: Musikhuset Aarhus som arrangør, Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera og Teaterhuset Filuren. Musikhuset er et unikt koncert- og læringshus på internationalt niveau. En musikalsk smeltedigel, hvor man hver dag kan møde hundredvis af studerende, lærere, professionelle musikere og medarbejdere i Musikhuset. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Musikhuset Aarhus.

3.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

GARDEROBE

GARDEROBE: Anne-Berit. Vi elsker dig!
Kæmpegod service: vi fik ikke et garderobenr., men hun fik vores nr. og fandt en løsning. WE LOVE UUUU

10. April 2026

Manglende fleksibilitet

Jeg kontaktede kundeservice, men fordi det var mindre en uge til arrangementet, kunne de ikke være behjælpelige med at flytte vores billetter til en anden forestilling, selvom vi gerne ville flytte den til en med mange ledige billetter.

Jeg forstår godt at man ikke kan få pengene retur, men at man ikke kan flytte dem til en anden forestilling med ledige pladser, det giver i min verden ingen mening.

10. April 2026

Stor ros til kundeservice

Stor ros til kundeservice. Jeg havde købt en mindst fem-abonnementer løsning af en art. Det understøttede ikke at have børn med - og der kommer vitterligt ikke så mange børn til de klassiske koncerter så det forstår man godt. Men der er børnerabat på de enkelte billetter en forestilling af gangen. Jeg skrev og forklarede situationen, og så refunderede de prisforskellen ned til børnene. Dejligt og god kundeservice!

1. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til jeres billetløsning

Stor ros til jeres billetløsning. Købsproces virkede perfekt og god service, at sende en sms med link til oplysninger, herunder nem adgang til QR-kode til anvendelse ved indgangen. Endelig nogen der har lavet en løsning der rent faktisk er brugervenlig og gennemført. Nu glæder vi os bare til at komme ned og se Niels Hausgaard😊

30. März 2026

En rigtig god aften

Jeg så ‘A Night of Famous Musicals’, som var helt formidabel. Udsigten var rigtig fin og hele oplevelsen var god. Og meget hurtig og effektiv garderobesystem.

2. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi giver 3 stjerner.

Vi giver 3 stjerner.
Det skrev vi til restaurant Maestro.
Tak for en god menu og en sød og venlig betjening.
Der skal dog lidt malurt i bægeret. Vi havde glædet os til at nyde menuen og havde derfor bestilt bord til kl. 17.30
Vi fik hurtigt bestilt drikkevarer og så serveret forretten, dejligt. Men efter at have rykket for hovedretten et par gange fik den serveret kl. 19.10 sammen med desserten, hvilket gjorde at nu skulle der så spises hurtigt, så vi kunne komme ned til de Vilde kaniner. En god aften blev lidt dårligere, på grund af restauranten. Og da de ikke har svaret på vores klage, og har hørt andre sige det samme om dem får i denne anmeldelse.
Det skal dog siges at oplevelsen med de vilde kaniner var helt i top

23. Januar 2026

Hej Frede

Jeg sender din henvendelse videre til MIB, der forpagter Restaurant Maestro.

Vi er glade for, at oplevelsen med De Vilde Kaniner var i top.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne rose Aarhus Musikhus’…

Jeg vil gerne rose Aarhus Musikhus’ billetsalgservice for en virkelig god oplevelse. Jeg fik hurtigt svar på min mail, og kommunikationen var både klar, imødekommende og professionel. Personalet var meget venligt og hjælpsomt, og en særlig tak skal lyde til Carolina, som ydede en ekstraordinær god service. Man føler sig virkelig taget seriøst som kunde. Stor ros herfra – det er service i topklasse.

2. Februar 2026

Hej

Mange tak for anmeldelsen og din ros til vores billetsalg. Vi sender dine roser videre til de rette.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐
Musikhuset Aarhus leverede en rigtig god oplevelse, da vi så Grin til Gavn.
Der var god udsigt til scenen fra vores siddepladser, klar og behagelig lyd, og en fantastisk stemning i salen, selvom det var siddepladser.
Derudover var det et stort plus, at der var mulighed for både varm drikke og mad i caféen inden forestillingen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, som klart kan anbefales.

27. Dezember 2025

Hej Kenneth

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse til Grin til Gavn i Musikhuset.

Børste koncert i Musikhuset

Vi var i dag til “Børste” koncert, som er en koncert for de mindste børn. Da vi købte billetten valgte vi de øverste rækker i salen, og forventede at børnene ville have mulighed for at gå rundt nede på gulvet under showet, idet de fleste børn har svært ved at sidde stille i lang tid. Da koncerten startede, oplyste speakeren at børnene var velkommen til at danse på gulvet, men at de skulle passe på hinanden. Da vores søn 10 minutter inde i showet, interagerede på “kom ned og dans”, fik vi af vide nede på gulvet, at det kun var forreste rækkes sæder der måtte stå der. Vores søn ville ikke tilbage op at sidde på sit sæde, hvilket vi oplyste, hvorefter vi blev skuffet fulgt ud af salen.
Jeg henvendte mig herefter til en ung kvinde fra personalet, og oplyste hende om ovenstående og anbefalede at de fremover gav en mere grundig instruks ifbm., billetkøb, således man ikke havnede i en ærgerlig situation. Hun svarede dertil arrogant, at det var “common sense”, at man kun måtte stå ud for sin plads.
Til sidst kan det nævnes at vi henvendte os til samme kvinde fra personalet igen, og oplyste at vi synes det var en ærgerlig attitude hun fremviste, hvilket hun ikke ønskede at beklage.

21. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Restaurant maestro “oplevelsesmenu” en dårlig oplevelse

Specifik “oplevelsesmenu” på Restaurant Maesto i forbindelse med La Traviata. Absolut spild af penge og tid, maden OK, men prisen ekstrem og servicen og vin menu en joke. Køkkenet kan lave mad, men ikke levere, “komme 3 timer før” er en joke for tre retter og det kune de ikke en gang levere for alle. Glem det!

28. November 2025

Antwort von Musikhuset Aarhus

Hej Karsten. Vores café og restaurant er forpagtet af MIB, så for at sikre, at din henvendelse ender det rette sted, skal jeg be' dig sende en mail med din oplevelse til maestro@martinib.dk. De bedste hilsner Musikhuset

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde billetter til Anders Aggers…

Vi havde billetter til Anders Aggers foredrag den 6. oktober 2025. Vi ankom en hel time før, men der var ikke en eneste ledig parkeringsplads at finde i området. Vi cirkulerede rundt sammen med mange andre biler i håb om, at nogen kørte, men uden held. Til sidst måtte vi opgive – og køre hjem skuffede og ærligt talt vrede over de elendige parkeringsforhold omkring Musikhuset.

6. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skønheden og udyret

Skønheden og udyret.
Ringe lyd på forreste række. Man kunne ofte ikke høre hvad der blev sunget. Billetprisen var generelt ikke oplevelsen værd. Tag til London hvis I vil opleve en god produktion.

Parkering:
Håbløs parkering fordi det er umuligt at betale for sin parkering. Jeg havde kontaktløs betaling med men det kunne automaten slet ikke. Så prøvede vi to visa/dankort og et alm dankort hvilke heller ikke blev accepteret. Der stod endvidere heller ikke hvilke betalingskort der var accepteret. Vi måtte opgive og lokke en fremmede til at betale for vores parkering og overføre med MP til ham.

24. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Musiktapas med tapas under vanligt niveau

Min mand og jeg havde (igen) købt Musiktapas. Denne gang til musicalen The last ship forudgået af tapas i restauranten.
Denne gang sad vi i hjørnefoyeren i stueetagen (VIP-gæster i restauranten på 1. sal).
Vi havde sat næsen op efter en lækker menu, fordi vi i marts 2025, da vi besøgte huset sidst, fik en fantastisk lækker menu (samme pris - 295 kr pr person).
Den 5/5-25 modtager vi en mail, hvori vi orienteres om, at man pga ombygning i køkkenet ikke kan levere en varm hovedret, men at kokkene i stedet ‘vil trylle det bedste fra det kolde bord frem. Vi serverer en ekstra stor og lækker kold hovedret, og desserten får også ekstra kærlighed både i form og størrelse’.
Det, vi fik serveret, smagte OK - men stod ikke mål med hverken forventning eller pris.
Jeg orienterede tjeneren om vores skuffelse over menuen. Tjeneren beklagede og sagde, at man var i gang med ombygning (hvilket vi vidste).
Tjeneren sluttede med, at hun ville orientere kokken - og “jeg hører, hvad du siger”!
Selve musicalen var fantastisk.

9. Mai 2025

Hej Pia

Tak for din besked. Jeg er ked af at høre, at jeres oplevelse i restauranten ikke levede op til forventningerne.

Du må meget gerne rette din henvendelse til Turbinehallen, der står for forpagtningen af Musikhusets café og restaurant. De kan kontaktes på denne mailadresse: info@johanr.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Savage Rose koncert mandag 10…

Var til Savage Rose koncert mandag 10 marts ødelagt af et horribelt lydniveau. Det er ikke i orden. Har været til utal af klassiske koncerter i symfonisk sal og har aldrig tilnærmelses her oplevet noget, der ligner koncerten med Savage Rose. Skam jer Aarhus Musikhus.

10. März 2025

Hurtig og god service

Jeg ville gerne købe 2 billetter til et næsten udsolgt comedy-show. Alle ledige billetter tilbage var i par af tre. Online kan man forståeligt nok ikke købe billetter, så der efterlades frie pladser.

Jeg skrev til kundeservice kl 20 en fredag aften, og fik lynhurtigt svar retur, med et link til et køb af to billetter til det ønskede show.
Jeg blev så glad for den virkelig gode service :-)

28. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God koncertsal. Ringe smørrebrød.

Vi var 21.2 til koncert i "Lille Sal", og det var en rigtig god oplevelse. Skønne stole, fin lyd, alle kan se/høre.
At Bjørn Fæstad så var en fæl skuffelse, kan I jo ikke gøre for :-)
Vi ville lige have et stykke mad i Maestro. De havde 2 slags. Rejer og fiskefilet, som begge så lækre ud.
Valgte fiskefilet. 2 fine, tykke filetter med passende tilbehør - men sikke en skuffelse. De smagte ikke af noget, og man måtte virklig bruge kniven. Havde jeg ikke vidst, at det var fisk, havde jeg ikke kunnet gætte det. Gad vide, hvor længe det havde stået på køl........

21. Februar 2025

En god service.

Jeg købte billetter til

Norah Jones - 11 07 2025

Der var hurtigt udsolgt og jeg kunne kun få 2 seperate pladser , som jeg bestilte.

30 min efter fik jeg denne besked.

Du har fået nye siddepladser til følgende forestilling

Vi har samlet jeres billetter, så I nu sidder sammen

Dine nye billetter ligger nu klar til dig.

SUPER service.

21. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smukt hus, men utålelig højt lydniveau..

Muikhuset er smukt. Der er rent og pænt, personalet er venlige og høflige. Men lydniveauet til koncerterne gør desværre, at jeg kun giver en sølle stjerne....Jeg har indenfor det sidste årstid, godt og vel, været til to koncerter i Musikhuset. Begge gange blev oplevelserne ødelagt, af bekymrende højt lydniveau. Nærmest utåleligt. Jeg sad indimellem med fingrene i ørerne... Det er meget ærgerligt, både for mig, men sandelig også for kunstnerne. Hvorfor skal lyden være så høj? Jeg kommer ikke mere til indendørs koncerter....

12. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr