Energinord

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Strømmen forsvandt i vort sommerhus. Energinord henviste til netselskabet hvor en meget flink medarbejder kunne fortælle at et skab var påkørt og 6 huse var uden strøm. Reparationen var i gang og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og kompetent hjælp til at få ændret e-mail fra TDC-mail, som har haft "SYSTEMARBEJDE" i mere end 3 uger, så det har været umuligt at komme i kontakt med mit adressekartotek. Gad vide, hvor mang... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at jeg har indgået aftale med Energinord, ser jeg hen til ,at blive overført til jer. Jeg har kun positive ting at sige, og håber selvfølgelig, at det vil fortsætte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der skete en fejl ved min første overflytning fra gammelt elselskab. Den fik de hurtigt rettet med tilbagevirkende kraft. Super god kundeservice.

1. Versorgungsdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BEMÆRK! EnergiMidt, HEF og Energinord er fusioneret - nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk Energinord er et 100 % nordjysk energiselskab – og det er vi stolte af. Det betyder, at vi er nærværende, og at du altid kan regne med god service og ærlig snak. Vi taler nemlig et sprog, du forstår. Og vi ved også godt, at nordjyder altid læser det med småt. Klik forbi energinord.dk og har du flere spørgsmål, sidder vi klar på tlf. 7015 1670 til at besvare dine spørgsmål og fortælle, hvad du får ud af at skifte til os.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rolig, informativ og prof. behandling.

Behagelig og prof. Mit problem blev løst. Tommel op

15. November 2016

Hej Steffen

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at min kollega behandlede din henvendelse på en professionel og venlig måde.

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin service

Får en fin service og klar besked

14. November 2016

Hej Gurli

Det er dejligt at høre, at du har modtaget en god service fra vores kundecenter.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God forklaring

Hende jeg talte med var god til at forklare om deres produkter.
Om jeg bliver tilfreds efterfølgende er svært at svare på, da jeg ikke er oprettet endnu, ved ikke lige hvor længe der vil gå.
Har ikke hørt mere siden d. 28/9, synes måske det er lang tid.

11. November 2016

Hej Karina

Tak for din bedømmelse og de 4 stjerner - det sætter vi stor pris på.

Jeg synes vi skal have undersøgt, om alt er som det skal være. Kan jeg få dig til at sende en mail til energinord@energinord.dk med dine oplysninger, så jeg kan følge op på sagen?

God betjening

God betjening, venlig arbejder, kun god anmeldelser herfra.

10. November 2016

Hej Arnfinnur

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at vores kundeservice har behandlet dig godt, samt ydet en god service.

Du ønskes en god weekend.

god service

god service, sød medarbejder

8. November 2016

Hej Charlotte

Tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har modtaget en god og venlig service ved kontakt til vores kundecenter.

Ok,udmærket

Ok, udmærket

7. November 2016

Hej Dorthe

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at bedømme os.

God dag og god weekend.

Godbetjening

Fik god hjælp til det jeg havde brug for

7. November 2016

Hej Alice

Tak fordi du tog dig tid til at lave en bedømmelse af Energinord.

Vi stræber altid efter at levere en god og hurtig service. Det er derfor dejligt at høre, når dette lykkes :-)

Nemt.

Det gik hurtigt uden nogen problemer.
Det var en professionel dame jeg havde kontakt med.

6. November 2016

Hej Gert

Tak fordi du tog dig tid til at lave en bedømmelse af Energinord og tak for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du har modtaget en hurtig og professionel behandling ved kontakt til vores kundecenter. Vi ser frem til til et godt og langt samarbejde.

Good service

Five stars for the good service!

6. November 2016

Antwort von Energinord

Thank you for your feedback.

I'm glad to hear that you have received a good service from my colleague.

I wish you a good day.

Best regards Stine, Energinord.

overflytning fra modstrøm

Helt fantastisk betjening, jeg er lige blevet overflyttet fra Modstrøm.
jeg flytter aldrig tilbage.
Energinord ved hvad service er og hvad det betyder for kunden.

5. November 2016

Hej Søren

Tusind tak for din positive bedømmelse. Det betyder virkelig meget for os og vi sætter stor pris på din anmeldelse på 5 stjerner.

god betjening.

Har altid blevet betjent venlig, og altid tid til at hjælpe hvis man har spørgsmål.
Venligst
Bruno Hugo Hansen

Hej Bruno

Tusind tak for din bedømmelse.

Vi sætter pris på din flotte anmeldelse og ønsker dig en god dag.

Energi Nord

Jeg fik kontakt med en meget venlig kvindelig medarbejder som var kompetent og hjælpsom.
Mvh. Vicki Olsen

Hej Vicki

Hvor er det dejligt at høre, mine kollegaer tager sig godt af dig og giver den gode service, vi gerne vil være kendt for.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse på 5 stjerner :-)

Super

Meget flink medarbejder. Gjorde alt for at hjælpe

Hej Charly

Du ønskes en god dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enig el

Flyttede og beholdte eniig elselskab. Tænkte det gik let og smertefrit men nej har kontaktet dem 3 gange telefonisk og en gang med email. Fik lovning på de ville sætte mit forbrug efter mit gl forbrug men modtog så tidligere lejeres forbrug i mit nye hjem som var væsentlig dyrere end min tidligere forbrugsafgift. Dette er ikke ok det er gl dags kig på tidligere forbrug når i får en flytning i samme selskab. Det kan gøres bedre og lad så være med at give mig en ny regning med et rykker gebyr. Det kan i gøre bedre.

Hej Tina

Forbruget sættes altid ud fra, hvad der tidligere har været forbrugt på adressen. Vi ser altså ikke på den tidligere adresse, da vi ofte ikke kender denne.

I velkomstbrevet står der, hvilket forbrug man er sat til og er man uenig i dette, er man meget velkommen til at kontakte os få forbruget justeret.

Jeg kan se, at forbruget er sat ned og der er dannet en ny aconto-regning til dig, ud fra det nye forbrug.

Det er dejligt firma

Jeg vil sige at det er okay og de skal vælge eniig som selvskab

Hej Rikke

Tusind tak for din bedømmelse, det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for, at du vil anbefale Energinord/Eniig som elleverandør. Den bedste anbefaling kommer fra vore tilfredse kunder:)

Du ønskes en god dag.

Ingen telefon sælger

Der er ingen telefon sælgere som forsøger at sælge billig strøm

Hej Dion

Tak for de 5 stjerner.

Nej, det er helt korrekt, at vi ikke ringer ud til potentielle kunder angående køb af strøm. Vi er altid åbne overfor en dialog omkring din elaftale, så vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du vil høre om din nuværende elaftale er den rigtige for dig.

super

lækker service

Hej Jonas

Tusind tak for din bedømmelse.

Vi sætter pris på din flotte anmeldelse og ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ingen titel

Bortset fra at det ikke mere er muligt at se mit historiske elforbrug - flere år tilbage. Så er jeg tilfreds med Energinord.

Hej Preben

Tusind tak for din bedømmelse, det sætter vi pris på.

Ja, det er desværre noget, vi har kæmpet en del med og jeg kan kun beklage, at dette ikke er en mulighed. Ønsker du et skema tilsendt over dagsforbruget i en given periode, er du velkommen til at sende os en mail med dine oplysninger, samt hvilken periode, du ønsker forbruget for. Alternativt kan du logge på siden eloverblik.dk med NEM-id og tilmeld din elmåler. Her burde du kunne se dit forbrug, men sandsynligvis kun fra 01.04.2016 og fremefter.

Simple og sikkert.

Jeg har være kunde hos jer i mange år og meget tilfreds med jeres service.

Hej Lorenz

Tusind tak for din bedømmelse, det sætter vi pris på.

Jeg er glad for at, du har modtaget en god og kompetent service hos Energinord.

Rigtig god oplevelse

Super god behandling og god hjælp. Sødt personale og man bliver hjulpet stille og roligt igennem og så der ærlighed hele vejen igennem 👍

Hej

Vi sætter stor pris på din anmeldelse på 5 stjerner :-)

Venlig hilsen Stine, Energinord.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr