Energinord

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Strømmen forsvandt i vort sommerhus. Energinord henviste til netselskabet hvor en meget flink medarbejder kunne fortælle at et skab var påkørt og 6 huse var uden strøm. Reparationen var i gang og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og kompetent hjælp til at få ændret e-mail fra TDC-mail, som har haft "SYSTEMARBEJDE" i mere end 3 uger, så det har været umuligt at komme i kontakt med mit adressekartotek. Gad vide, hvor mang... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at jeg har indgået aftale med Energinord, ser jeg hen til ,at blive overført til jer. Jeg har kun positive ting at sige, og håber selvfølgelig, at det vil fortsætte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der skete en fejl ved min første overflytning fra gammelt elselskab. Den fik de hurtigt rettet med tilbagevirkende kraft. Super god kundeservice.

1. Versorgungsdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BEMÆRK! EnergiMidt, HEF og Energinord er fusioneret - nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk Energinord er et 100 % nordjysk energiselskab – og det er vi stolte af. Det betyder, at vi er nærværende, og at du altid kan regne med god service og ærlig snak. Vi taler nemlig et sprog, du forstår. Og vi ved også godt, at nordjyder altid læser det med småt. Klik forbi energinord.dk og har du flere spørgsmål, sidder vi klar på tlf. 7015 1670 til at besvare dine spørgsmål og fortælle, hvad du får ud af at skifte til os.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super

Rigtig god og venlig folk her

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er så dejligt at høre, at mine kollegaer har ydet en god service og at dette er gjort med et smil i stemmen:)

God kundeservice

Hej

Tak for din anmeldelse på 5 stjerner - det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at sende os din feedback.

Jeg er glad for at høre, at min kollega har ydet en god service ved din henvendelse.

Fin samtale

Dog forlang ventetid

Hej Palle

Tak for din feedback.

Du har helt ret i, at der har været lang ventetid på telefonen det sidste stykke tid. Vi har rigtig travlt i øjeblikket, så ventetiden er desværre længere end normalt. Jeg er dog glad for, at du modtog en god service, da du kom igennem til en medarbejder.

Rigtig flinke medarbejder

Hej Erik

Tusind tak for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har modtaget en god og venlig betjening ved henvendelse til vores kundecenter.

Kundevenlig betjening

Talte med en medarbejder der i den grad var hjælpsom og gav sig tid til en god dialog. En rigtig god oplevelse.

Hej Hans Christian

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er jo bare dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, ved kontakt til vores kundecenter. Jeg er glad for, at min kollega gav sig tid til at forklare og hjælpe med dine spørgsmål.

Tak søde Lotte

Tusind tak Lotte Lauritsen. Bliver kontaktet og så er der bare 100% styr på det hele. Frisk og skøn stemme, det varmer mit hjerte. :)

Hej Morten

Jeg vil gerne takke dig for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg skal sørge for, at Lotte får besked om, at hun har gjort et godt stykke arbejde, ved din henvendelse:)

Rigtig god dag og god weekend.

Lotte.

Sjældent støder man på en så sød og engageret medarbejder. Hun gav ikke op før vi havde HELT styr på det hele. ;)

Hej Leif

Tusind tak for de rosende ord og de 5 stjerner.

Det er jo bare så skønt at høre, at min kollega virkelig har anstrengt sig for at løse dit problem, i en sød og venlig tone!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget godt tilfreds Lotte Lauritsen er bare ok.

Bare ok . Angående flytning fra Modstrøm uha for dem , aldrig mere. Så endnu engang tak til Lotte Lauritsen 👍👍👍

Hej Sys

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen tilbage som kunde hos os. Jeg skal sørge for, at Lotte modtager din ros:)

Du ønskes en god dag og god weekend.

Udmærket tilfreds!

Meget venlig og sød og hjælpsom betjening, lige som det skal være.

Hej Bodil

Tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er jeg glad for at høre, at min kollega har behandlet dig godt og hjulpet dig med dine spørgsmål.

Du ønskes en rigtig god dag og god weekend.

Venlig hilsen Stine, Energinord,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og fyldestgørelsen oplysninger.

Fiik nyttige og brugbare oplysninger. Har kun positive ting at sige om telefonisk henvendelse. Venlig og oplysende personale.

22. Januar 2017

Hej H.P.B.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er jo bare skønt at høre, at mine kollegaer har taget sig godt af dig og kunne hjælpe dig videre i en venlig tone. Jeg sender de pæne ord videre til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.

Amatør service !

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service ! Det er simpelthen på amatør niveau ! Jeg bliver ved med at få den sammen regning på 58.000 for en flytteopgørelse ! Vi flytttde tilbage i Juli 2016, og jeg kæmper stadig med dem ! Vi har flere gange ringet for at få styr på problemet, men de er åbenbart fuldstændig ligeglad med os ! Nu har vi så fået endnu en regning på 58.000 + rykkergebyr ! Det skal siges jeg har boet i en lejlighed på 66 kvm ! Nu har jeg ringet til derind for sidste gang ! Næste step bliver ekstra bladet - det er åbenbart det eneste som virker
!

21. Januar 2017

Hej Kasper

Jeg vil starte med at beklage, hvis du føler, at vi er ligeglade med jer. Jeg er helt enig i, at en flytteopgørelse på 58.000 kr. lyder af meget og jeg vil meget gerne se på sagen, så vi kan finde ud af, hvad der er sket. Hvis du endnu ikke har fået løst sagen, må du meget gerne sende en mail til energinord@energinord.dk, hvor du skrive, hvilken adresse der er tale om og hvad sagen drejer sig om. Du må meget gerne skrive mit navn i emnefeltet.

Excellent service

I am very happy with the Energinord services and the staff is extraordinarily helpful. Thank you.

20. Januar 2017

Hi Shagufta

Thank you for your kind review.
I am pleased to hear that you are satisfied with our customer service

Best regards Stine, Energinord.

Unhappy

Me and my girlfriend have had such a bad experience with Energinord. They cut us off due to our bill being late (That was probably out fault) Then they charged us a 6000kr deposit to turn the power back on. which we will only get around half back. (I took out a loan to pay this, now i can't pay it back) They overcharged us for an entire year then tried to bill us even more. They literally stole money from us. We were charged for October, November and December even though we had a new company from November 1st. So really we had to pay for October only, but we were charged 1600kr for 1 month?! Im certain that we are owed much more money back. But I guess there is nothing we can do. Please avoid this company - there are much better ones in Denmark

Dear Fred

Unfortunately I am not able to see which address your review is based on. I will be happy to look into the matter if you send an e-mail to energinord@energinord.dk providing your contact information and a description of the case. Please write “Att.: Stine” in the subject field.
If you would like us to call you, please provide your phone number in the e-mail.

Best regards Stine, Energinord.

Fin behandling.

Kun gode oplevelser de få gange jeg har haft kontakt.

Hej F. Sten

Tak for din feedback.

Det er altid dejligt at modtage positiv respons på vores service og jeg er glad for, at du kun har haft gode oplevelser ved kontakt til vores kundecenter.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Very cooperated and respectful

Very cooperated and respectful people,working in Energinord offices...really it's amazing in solving problems and giving guides .
Thank you very much Energinord kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

God service og hurtig ekspedition

Det var en oplevelse at tale med en medarbejder der havde styr på tingene, nem og forstårlig forklaring jeg fik.

Hej Ella

Tusind tak for de rosende ord.

Jeg er glad for at høre, at du har modtaget en god service ved kontakt til vores kundecenter. Du har vurderet os til én stjerne og selvom vi gerne vil være en stjerne, er det på TrustPilot den laveste vurdering man kan give. Hvis du kan lokkes til, at ændre stjernemarkeringen så den stemmer overens med dine rosende ord, vil jeg blive meget glad. 

Med ønske om en dejlig dag.

Rigtig god kunderservice

Har været igennem 10års kamp mod Dong, og har været uden strøm i 2 år, så mit billede af elselskaber er mildt sagt ikke særlig godt. Men da jeg fik Eniig i røret, har det vendt op og ned på hele min verden. Ekstrem søde og venlige, behjælpelige og de ved hvad de taler om. Følte mig for første gang i 10år taget alvorligt. Og vigtigst af alt, de gav sig tid. Det er så dejligt, kunne jeg give flere stjerner fik i dem ;) 1000 tak...

17. Januar 2017

Hej René

Jeg vil gerne takke dig mange gange for de 5 stjerner og de rosende ord.

Hvor er det dejligt at høre, at du føler dig velkommen hos os! Det er jo skønt, at mine kollegaer har taget godt i mod dig og fået dit syn på elselskaber vendt til noget positivt:)

Du ønskes en rigtig god dag.

I orden

Jeg har ikke haft problemer.

Hej Niels Erik

Tak for de 4 stjerner - det betyder meget for os, at du har givet dig tid til at bedømme os.

Jeg er glad for, at vi har ydet en god service. Skulle der opstår problemer, sidder vi klar til at hjælpe dig videre:)

Du ønskes en god dag.

Særdeles god telefonsamtale

Meget professionel medarbejder ved telefonen

Hej Anna Margrethe

Jeg vil takke dig mange gange for de 5 stjerner.

Det gør mig rigtig glad at høre, at min kollega har ydet en god service.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spørgsmål om elforbrug på app.

God og fyldestgørende forklaring.

Hej Peter

Jeg takker mange gange for den flotte anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at min kollega har givet dig en brugbar forklaring.

Du ønskes en god dag.

Venlig hilsen Stine, Energinord.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr