EnergiMidt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været fiberkunde i mange år hos EnergiMidt, og der har aldrig været nogen problemer. Altid venlige og forstående hvis et problem opstår. Derimod har jeg en søn som bor i Odense og som har Energi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil gerne have lov til at takke Energimidt for at blive stemplet som dårlig betaler og samtidigt kræve 2000,00 kroner for at blive kunde bare fordi jeg har valgt at have adressebeskyttelse. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev betjent af Lene Christina Petersen, som virkede både erfaren, dygtig og velformulerende. Og også personligt engageret med sin viden. Jeg anmeldte et ejerskifte i forbindelse med en sommerh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og rådgivning ang. Faktura. God til at forklare deres måde at afregne på, samt Ca.forbrug fremover. Lene Petersen var utrolig behagelig at snakke med, venlig og dejlig at snakke med, me... Mehr ansehen

1. Stromversorgungsunternehmen
  2. Internetanbieter

Über EnergiMidt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BEMÆRK! EnergiMidt, HEF og Energinord er fusioneret - nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk

Danmarks fjerdestørste energiselskab tager aktivt del i udviklingen af fremtidens energi- og kommunikationssamfund. Flere end 57.000 fiberbredbåndskunder og over 4.500 installerede solcelleanlæg i Danmark. Solcelle- og vindmølleparker i Danmark og i udlandet leverer en årlig el-produktion svarende til ca. 37.000 familiers elforbrug. EnergiMidt leverer bæredygtige løsninger, som lever op til kundens forventninger om komfort og tryghed.

Kundeservice El/Energi

Åbent alle hverdage kl. 8-21
Weekend og helligdage kl. 8-20

Kontakt os på 7015 1560
Besøg os på www.energimidt.dk

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ingen kritik

Er godt tilfreds

8. Juli 2016

Hej Mette

5 fine stjerner og en glad kunde - vi takker mange gange :-)

den er rigtig god.

det er sjægel der er noget galdt med det, så jeg vil sige at det er skide godt.
Så 5 sterner. Har de fortjænt

6. Juli 2016

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse, og de 5 fine stjerner.

Det er så fedt at høre, at det virker og I aldrig oplever problemer.

Godt

Det virker godt Ingen problemer

6. Juli 2016

Hej Jens

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt at høre, at det bare virker og I ikke oplever problemer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Waoo

Vi oplever i det store hele ingen nævneværdige problemer med vores fiberfobindelse. Har der været noget, vi kunne sætte spørgsmålstegn ved, har vi oplevet kvik respons og nyttige svar.

5. Juli 2016

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Jeg håber vi kan blive ved med at levere en lige så problemfri løsning til dig, og ellers står vi naturligvis altid klar til at hjælpe.

Elendigt produkt.

En fiberboks monteret 2 m over gulvet i det fjerneste hjørne af huset, der er lige så ustabil som et korthus i et jordskælv. Derudover er indstillingerne så fast svejsede at man ikke kan ændre kanalnummeret på det overtakserede wifi, så alle i området naturligvis kører på samme kanal.

Kan ikke anbefale waoo, ej heller energimidts "internet løsninger", med mindre man virkeligt kan lide at genstarte fiberbokse, samt tale i telefon med en supporter der ikke helt er klar over hvordan et netværk fungerer.

Hvis man kunne give nul stjerner var det gjort.

5. Juli 2016

Hej Jakob

Nu fremgår det ikke af din anmeldelse, om du er flyttet ind på en adresse, hvor der var fiber i forvejen, eller du selv har fået lagt det ind. Men ideen med at montere boksen højt giver god mening i forhold til det trådløse. De trådløser bølger falder ned af. så rent signalmæssigt er det den bedste placering. Hvad angår placeringen ude i det fjerneste hjørne, så bestemmer man som kunde selv, (medmindre man er lejer i f.eks. en boligforening) hvor boksen skal sidde henne, og kan få den til at sidde hvor man ønsker. Det kræver blot man forbereder en føringsvej fra indføring til placering.

Det er korrekt, at man som udgangspunkt ikke har mulighed for at ændre i kanalindstillingerne. Men det kræver blot et kald til supporen, hvor man enten kan få os til at ændre kanal, eller få en helt åben konfiguration på routeren - så kan man selv gøre det fremover. Routeren er som standard sat til "auto", hvilket betyder at den vil finde den kanal med mindst støj. I vil derfor ikke alle være på den samme kanal, men de vil fordele sig ud på de 13 kanaler.

Vores router er kun et tilbud, ikke noget man s_k_a_l vælge. Stiller man større krav til routeren, så anbefaler vi altid, at man vælger vores fra, og benytter sin egen.

Har du yderligere kommentarer eller spørgsmål til ovenstående, så kan du skrive til trustpilot@energimidt.dk

Urimelige gebyrer

Har overtaget et hus hvor der er gravet fiber ind, og routeren fra engergimidt/waoo sidder allerede tilsluttet.
Da jeg er ny kunde på internet hos engergimidt skal jeg betale et tilslutningsgebyr på 750,-. Derudover aftaler jeg i telefonen, med en flink mand/medarbejder at den trådløse funktion bliver aktiveret gratis, og den vil også være gratis hver måned (koster 29,- normalt).
Jeg synes det gebyr på 750 for at trykke på en knap for at åbne linjen er tyveri. Men jeg har jo ikke rigtig noget valg.
Da jeg modtager regningen, stemmer tallene overhovedet ikke overens med det der var aftalen i telefonen. Der er nu et gebyr mere på 99,- for oprettelse af indbygget router ( næsten samme knap som ved det andet gebyr).
Derudover er der nu 29,- gebyr på trådløs funktion pr. måned.
Ydermere har jeg ikke fået koden til wifi routeren, og jeg kan ikke logge ind på selvbetjening!
Det er simpelthen for dårligt

4. Juli 2016

Hej Camilla

På den korte bane, betaler man tilslutningsgebyret, for at dække over de udgifter og den tid, som bruges på at taste dig som ny kunde.

På den lange bane, så er en fiberinstallation ikke "færdigbetalt" af den første kunde, da udgifterne til nedgravning og etablering af fiber har været ganske store. Skulle man ikke betale tilslutningsgebyret som ny / "næste kunde", så skulle den første kunde, som bestilte fiber i første omgang, have betalt et langt større beløb end de 750,- og så var der formentlig aldrig kommet fiber til adressen. På denne her måde, "deler" vi betalingen ud over en længere periode.

Det er korrekt, at den indbyggede router er gratis i den kampagne du har bestilt. Der er dog et oprettelsesgebyr på 99,- Dette skal du naturligvis være blevet gjort opmærksom på. Mangel på dette er ikke i orden, og så skal du naturligvis ikke betale det. Hvorfor de 29,- fremgår af din ordrebekræftelse kan være at der ikke er taget højde for at det er et kampagnetilbud. Det er altid kampagnetilbudene, der gælder.

Du er meget velkommen til at sende mig din adresse, så skal jeg sørge for at de 99,- bliver slettet, ligesom jeg sikre at routeren er gratis som aftalt i kampagnen. Du kan skrive til trustpilot@energimidt.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Den manglende stjerne

Jeg er oven ud tilfreds med fibernettet, det kører altid uden problemer så 5 stjerner der.
Men prisen er lidt i den høje ende syntes jeg

16. Juni 2016

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det er rigtigt dejligt at høre, at du er tilfreds med din fiber og det bare kører. Prisen kan altid diskuteres, og den er selvfølgelig noget vi hele tiden følger tæt om pris og indhold følges ad.

Fremragende service

Er ikke stødt på problemer en eneste gang.

15. Juni 2016

Hej MB

Tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner.

Jeg sender dine roser videre til vores folk i marken og i kundeservice :-)

Waoo

Det fungere bare :-)

7. Juni 2016

Hej Jacob

Vi er rigtig glade for de 5 stjerner, tusind tak for dem.

Energimidt

Kvalitet,der altid virker,kan kun anbefales

6. Juni 2016

Hej Tage

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt at høre, at det altid virker hos dig.

This is IT!

Intet mindre end perfekt.

6. Juni 2016

Hej Brian

Tak for din flotte anmeldelse.

Hvem har sagt, at anmeldelser behøves at være lange, når det kan siges så kort - tak for de 5 stjerner :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Flinke i telefonen, men!!

Efter at have været på stand by med tv og internet i fra nov. 2015, skulle vi kobles fuldt på igen fra fredag den 27.5.2016. da vi har opholdt os i vores fritidshus.
Medarbejderen var utrolig flink i telefonen, men derefter gik det galt.
Fredag morgen var der ingen mailforbindelse. Jeg ringede til kundeservice, og klagede. Medarbejderen ville starks rette fejlen, men der ville gå endnu et døgn før vi kunne have forbindelse.
Forbindelsen var der igen her lørdag morgen, men det har givet os nogle problemer da vi skulle sende vigtige beskeder.

Vi har oplevet lignende problemer 2 gange tidligere når vi skulle sættes på stand by eller kobles op igen.

Jørgen Tholstrup

28. Mai 2016

Hej Niels Jørgen

Jeg kan kun beklage din oplevelse, det er desværre hvad der ske når mennesker er involveret. Udfordringen her er, at selve genåbningen af mailadressen sker manuelt og skal håndbæres. Vi har ikke været helt skarpe på den proces, og det skal vi selvfølgelig blive bedre til.

Vi kan åbne mailen med det samme, men mailen er ikke aktiv før efter midnat den følgende dag.

Bindingsperioder

I har virkelig en elendig service overfor trofaste kunder. Jeg vil gerne have opgraderet min erhvervs fiberforbindelse fra 35/35 mbit til 100/100 mbit. Det kan man ikke med mindre man binder sig til en periode på et år mere. Så nu vil jeg afbestille mit fiber net og finde nogle udbyder med bedre vilkår.

24. Mai 2016

Hej Mikkel

Din forbindelse er en erhvervsforbindelse, med 36 måneders binding. Grunden til den lange binding er at omkostninger til især gravning er større til erhvervsforbindelser, da vi graver steder vi normalt ikke vil gøre til private kunder.

Vi har tilbudt at hæve din hastighed til 100/100 fra 35/35 - til samme pris, men det kræver korrekt, at du binder dig for yderligere 12 måneder.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at skrive til trustpilot@energimidt.dk

Altid fantastisk service

Har flere gange kontaktet EnergiMidts kundeservice telefonisk - og hver eneste gang har jeg fået venlig, smilende hjælp af en kundeservicemedarbejder der sætter sig ind i min situation og gør en indsats for at hjælpe mig. Bare flere virksomheder havde så god kundeservice!

9. Mai 2016

Hej Elias

Det var da en fantastisk dejlig anmeldelse at få. Tusind tak for de 5 stjerner og roserne til vores kundeservice, som jeg selvfølgelig sender videre til dem.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Godt men dyrt

Lige som denne mail med anmodning om en anmeldelse til Trustpilot dumper ind i indbakken, dumper der et brev ind i postkassen med varsel om stigning i abonnement. Det er et godt produkt, men det kan altså også blive for dyrt Energimidt....

Svar til Stefano og Energimidt.

Det er fint med undskyldninger Stefano, men så kunne I jo hæve hastigheden for os der har haft produktet i lang tid. Det er der mange andre udbydere der gør.
Og hvorfor egentlig skrive undskyldninger på en anmeldelse?? Det er patetisk og koster en stjerne

22. April 2016

##Opdatering##

Hej Jørn

Jeg vælger at kommentere på det, da du nævner det i din anmeldelse. Jeg kunne også have undladt det, og blot takket for de 4 stjerner, (som så måske ville have stået der endnu...Men jeg mener det er mest korrekt at nævne det) Jeg vil ikke kalde det en undskyldning, men blot en forklaring på hvorfor vi gør som vi gør.

_____

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Først og fremmest er jeg glad for at høre, at du er glad for produktet.

Det er aldrig sjovt at sætte priserne op, men vi kan også konstatere, at skal vi fortsætte den forretning vi har nu, så har dette været en nødvendighed.

Tilfreds kunde Uldum

Super forbindelse, ingen knas på linjerne.

21. April 2016

Hej LA

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig godt at høre, at der ingen knas er og at det bare kører.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først prisstigninger, men nu høj service for pengene

Nu har jeg været fiberkunde i mange år, og man føler, at man får mindre og mindre får pengene - faktisk er dette tilfældet. Startede for flere år tilbage med et væsentligt lavere beløb i måneden end i dag. Nu bliver 50/50 mbit fx hævet til 299,-/måned. I kunne vise noget kraftigt tiltrængt goodwill ved samtidigt at hæve hastighederne. Med jeres udbud i internethastigheder skulle man ærligt talt ikke tro, at I virkelig har fiber som infrastruktur. Tag fx en anden stor dansk coax-baseret internetudbyder som eksempel. 150/30 mbit for 319,- i måneden (sølle 240,- mere om året), altså 3x hurtigere download-hastighed (som må siges at være det der giver mest værdi for privatkunder).

Update 3/10 2016:
Så fik hastighederne et tiltrængt nøk opad uden prisstigning (bedre sent end aldrig) og derfor kan jeg give 3/5 stjerner. Når I så informerer jeres trofaste kunder om, hvornår man kan forvente disse nye hastigheder, så venter den 4. stjerne (har en fiberboks fra 2007, måske er den for gammel? Min router siger at kablet kun kører 100 Mbit). Og hvis opgraderingen går smertefrit og I snart tilbyder IPv6 tilvalg, så kunne vi godt nærme os 5/5 stjerner. I øvrigt godt at se at I kommer til at tilbyde et seriøst Wi-Fi produkt, da det hidtil ofte har været årsagen til, at ikke-entusiast brugere har haft en dårlig internetoplevelse.

Update 6/10 2016:
Kører nu 300/300 Mbit til en meget fornuftig pris (349 kr./måned). Fik nyeste fiberboks installeret uden beregning på kun 2 dage, og så kunne der straks komme fart på nettet. Det var faktisk ret imponerende service, og som det ser ud nu (pris, produkter, ekstra services), har jeg svært ved se, hvordan man skulle kunne kræve mere af sin internetudbyder. Derfor 5/5.

20. April 2016

##Opdatering d. 7/10-2016##

Hej Jonathan

Vi takker og bukker for de 5 stjerner - tusind tak for det :-)

Med ønsket om en god weekend.

_____________

##Opdatering d. 4/10-2016##

Hej Jonathan

Vi takker for den 3. stjerne, og kan så allerede begynde at glæde os till den 4. da vi så småt opgraderer de eksisterende kunder over de kommende måneder :-). Det er dog muligt, at kontakte vores kundeservice allerede nu, (70 15 00 60) og blive opgraderet med det samme.

Dit modem kan lige præcis klare 100/100, så skulle du ønske højere hastighed end det, så skifter vi modemmet på adressen uden beregning, når / hvis det bliver aktuelt.

Det er helt korrekt med oplevelsen på wifi, og det er også noget af det vi har villet imødekomme . Erfaringerne med det nye wifi er gode, så det glæder vi os til at tilbyde.

Opgraderingen skulle gerne gå smertefrit. IPv6, har jeg desværre endnu ingen tidshorisont på.

Mvh Stefano, Eniig
____________

Jeg har dykket ned i arkiverne, for at se om din påstand er korrekt. I 2010 tog vi 339,- for en 30/30 forbindelse. Den gang satte vi prisen ned til 269,- som den så har ligget på frem til 2013 hvor prisen steg 10,- og hastigheden samtidig gik fra 30/30 til 50/50

Nu stiger prisen så med 20,- og hastigheden gør så ikke - den er dog fortsat billigere og hurtigere end den var i 2010

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og høre om der muligheder hvor vi kan sammensætte dit abonnement anderledes.

Nu nævner du ikke den omtalte udbyder med navn, så jeg kan ikke tjekke deres priser. Men i din sammenligning, er du også nødt til at tage i betragtning, at det langt fra er alle husstande - især i yderområderne, som overhovedet kan få en coax-løsning. De vil ofte kun få tilbudt det, som telefonlinjen nu kan bære. Vi graver og leverer fiber i de områder, og det er ikke billigt. Det vil vi gerne blive ved med, og derfor er vi også nødt til at tilpasse vores priser efter det.

Det fungerer bare

Det kører upåklageligt.

13. April 2016

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt at høre, at det bare fungerer upåklageligt.

Simpelt monopol.

Dejligt endeligt at have fået nogenlunde hurtigt internet på landet. Havde en dårlig forbindelse fra TDC på trods af kun 2km til en superhastighedsforbindelse til Dansk Crow. Men denne prisstigning vi endnu engang har fået, får selskabet til at ligne et pengegrisk monopol selskab der skruer på knapperne når resultaterne skal justeres op. Det er urimeligt og monopol. Monopol fordi et skift til andet selskab er umuligt her ude på landet og jeg påstår at I er klar over det, hvorfor ellers disse urimelige prisstigninger??? Om igen, Energimidt!!!!

9. April 2016

Hej Torben

Først og fremmest er jeg naturligvis glad for, at du har fået hurtig internet på landet. Når det så er sagt, så bor størstedelen af vores kunder ikke på "landet"; sagt med andre ord - det er bestemt ikke noget vi tænker i at sætte priserne op, fordi der ikke findes alternativer.

Vi vil gerne forsætte med at tilbyde fiber og yde en god kundeservice. Det er ting, som koster og derfor har det være nødvendigt med en prisregulering.

Mvh Stefano

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr