Zeer slechte ervaring met Electrocorner en medewerker Rob Spierenburg. Een gloednieuwe laptop van €1.599 bleek vanaf dag 1 defect (BSOD). In plaats van kosteloos herstel te bieden zoals de wet voorsc... Mehr ansehen
Laptop besteld, 1e keer scherm niet goed, 2e keer toetsenbord niet goed, 3e keer, foutief snoer meegeleverd... maar...volgens hr Spierenburg van EC allemaal de schuld van HP. Geen toenadering... Mehr ansehen
laptop (renew HP) besteld, uitgeleverd vlg afspraak snelle reacties op emails, leuke prijs betaald. Het artikel beviel echter niet om technische redenen (verwijtbaar aan HP). Na retour ontving ik s... Mehr ansehen
Onze keus was op Electrocorner gevallen vanwege prijzen.Natuurlijk betekend 'renewed' tweedehands en opgepept.Hoe oud,waar ze vandaan komen en wat het renewed voor onze/jou(mogelijke) aankoop is kom... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Electrocorner.nl, A merken tegen B prijzen en alles uit voorraad. Koop uw desktop of notebook bij ons en u heeft het de volgende werkdag in huis.
Niederlande
- www.electrocorner.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Koop hier aub niets
Koop hier aub niets
2e hands spullen
Laptop gekocht van hp geleverd met een kapotte accu
Meneer aan de telefoon is alles behalve behulpzaam en wil niets doen om ons tegemoet te komen
Super scherpe prijs en snel geleverd !
Super scherpe prijs en snel geleverd !
Super tevreden !!
Tweedehands producten
Tweedehands producten! Let goed op! Wij kregen een laptop met smerige adapter.
Leveren niet wat ze beloven.
Leveren niet wat ze beloven, na 4 dagen mijn laptop nog steeds niet geleverd. Ze schuiven t af op post Nl, post Nl op hen, door mij opgegeven locatie aflevering gewijzigd zonder mijn medeweten. Kan wel huilen van frustratie. Niet bestellen!
Unfair business practice
Unfair business practice! Beyond reasonable.
1. The order delivered significantly later than promised
2. Actual laptop is “refurbished”, which was not mentioned anywhere! Neither on the web-site, nor on the invoice.
3. Calling this company is useless because a person on the line knows nothing. She start creating stories that “refurbished” means it “was long time on a shelf, but it is absolutely new laptop” and so on...
Indeed, they have a bit cheaper prices, but saving 50 Euros on a 800 Euros item in exchange for a lie and zero service does not look attractive to me.
Altogether – waste of time and makes no sense to do business with these guys. I don’t trust them...
Electrocorner zeer dubieus, misleidend en geen service.
Bijna een jaar geleden een goedkoop HP-PCtje gekocht bij Electrocorner.
Het apparaat was bij aankomst defect, dat merkte is pas na een paar maanden toen ik ‘m nodig had en uit de doos haalde. Ook toen pas kwam ik er achter dat het om een refurbished toestel ging. Dat is een mooi woord voor een gebruikte, 2e-hands computer. Het ding was ook wel erg goedkoop, een paar honderd euro als ik me goed herinner, maar als ie het niet doet is dat nog te veel geld. Ik had gewaarschuwd moeten zijn. Als de prijs te mooi is om waar te zijn…
Electrocorner geeft op hun website zeer onduidelijk aan dat ze voornamelijk 2e-hands spullen verkopen. Alleen op de productpagina van mijn HP computer stond helemaal onderaan dat het om een zg HP-Renew product ging. Je moet maar weten dat het dan om een 2e-handsje gaat.
Tuurlijk ook een 2e-hands computer kan stuk zijn, de kans is daarbij natuurlijk groter dan bij een nieuwe, eigen schuld dus. Maar van Electrocorner verwacht je dan wel dat ze een andere PC sturen of eventueel repareren. Dat doet Electrocorner dus niet, de service laten ze helemaal aan HP over terwijl ze wettelijk verplicht zijn dat als leverancier in eerste instantie zelf op te lossen. Maar van Rob Spierenburg en zijn bedrijfje hoef je dus verder geen service te verwachten. Ze balanceren op de rand van wat malafide is. Gedeeltelijk misleidend is het zeker en klantvriendelijk is het allerminst.
Maar goed de PC is 2x op en neer naar het HP-reparatiecentrum in Hongarije gestuurd, we zijn een jaar verder en het kreng doet nog steeds helemaal niets. Ik heb dagen met de helpdesk van HP aan de telefoon gezeten, ik heb veel met Rob Spierenburg van Electrocorner gemaild, maar het probleem is na een jaar nog steeds niet opgelost.
Ik weet eerlijk gezegd niet wat me te doen staat, weer naar Hongarije opsturen? Het lijkt me in ieder geval een mooi moment om eens met Kassa of Radar te bellen en deze tekst te delen op Facebook, Insta en Twitter. Dat wil nog wel eens helpen.
Ik moet een ieder die dit leest in ieder geval waarschuwen om nooit met Rob Spierenburg en zijn Electrocorner zaken te doen.
Tweedehands apparatuur :-(
Had de bestelling al ingevuld en moest alleen de betaling nog rond maken, besloot nog een Google te doen naar reviews van Electrocorner en stuitte op deze reviews. Toen pas zag ik op de site van Electrocorner staan dat het hier gebruikte PC's betreft. Dat is iets wat er in koeieletters boven had moeten staan!!! De bestelling uiteraard niet geplaatst en elders nieuw gekocht, want ik wil best "Renewed" kopen maar daar wil ik dan voor kiezen en niet mee worden opgescheept. Zeer slechte E-Shop.
Zeer slechte ervaring!!
Je gaat ervan uit dat je een nieuwe laptop koopt.
Nergens staat dat het gaat om een 2de hands toestel.
Helemaal onderaan de specificaties, staat ergens dat het om renew gaat. Dit is misleiding!
Bij ons zijn Al onze gegevens naar iemand anders gestuurd met als anwoord: 'oh vervelend". Wij vinden dit meer dan vervelend!
Telefonisch en per mail zijn we vervelend te woord gestaan. Ze denken niet mee en al helemaal niet in oplossingen.
Al met al een zéér slechte ervaring.
2 weeks broken
Après seulement 2 semaines, mon ordinateur ne fonctionne plus. Que ce soit une faute de HP ou de Electrocorner, c'est inacceptable. Alors que j'étais content du service aux premiers abords.
Koop geen spullen bij Electrocorner
Helaas zeer slecht en onbeleefd behandeld bij Electrocorner. Kapotte laptop geleverd, dit binnen 30 dagen aangegeven en ze weigeren een nieuwe laptop op te sturen of in oplossingen te denken. Pas op met spullen kopen bij deze winkel!
Electrocorner=2de hands toestellen!
Elektrocorner verkoopt 2de hands toestellen. Daarom zijn de prijzen lager maar achteraf veel problemen: Toestellen die het na een paar dagen begeven, softwareproblemen, hardwareproblemen...Een 2de hands toestel kopen is om problemen vragen!
Geen vermelding bij Elektrocorner dat zij 2de hands toestellen verkopen! Enkel de vermelding "renew", maar daar heeft de klant niets aan. Misleidende website dus!
Misleiding met garantie
Ik heb de laatste jaren aan aantal laptops aangeschaft bij deze winkel, Ging allemaal goed tot ik bij mijn Asus laptop gebruik moest maken van de garantie. Ik had een jaar pick up en return garantie... dacht ik... De 1e keer gemaakt door Asus. De 2e keer na 7 maanden weigerde Asus de laptop daar de garantie van 6 maanden voorbij was, scheen een Pools model te zijn die al meerdere malen gerepareerd was. Dus via Electro Corner laten repareren, mocht zelf de transportkosten betalen. Het beeldscherm gaf problemen. Strepen en uitvallen beeld etc. Volgens Electrocorner was er niets aan de hand en hebben ze het dagenlang getest. en heb ik de laptop weer ontvangen zoals ik hem heb opgestuurd, met een kapot beeldscherm. En let op meneer weet het beter en heeft een zeer kort lontje. Ik koop hier niet meer.
laptop besteld, defect opgeleverd
laptop besteld, na installatie windows blijkt het scherm defect. HP helpdesk gebeld... eerste nummer is "uitzonderlijk niet bereikbaar". Tweede nummer neemt niet op ondanks de aangekondigde werkuren, kondigt aan door te schakelen naar een ander nummer en hangt automatisch op ipv door te schakelen. Boerenbedrog van de bovenste plank. Ongelofelijk dat ze HP zouden hebben kunnen overtuigen hieraan mee te werken.
Misleidende website
Misleidende website. Geen duidelijke vermelding dat het om refurbished laptops gaat. Onderaan de productbeschrijving van de laptops staat slechts onopvallend "HP Renew", een term die de gemiddelde consument sowieso al niets zegt. Als je refurbished (= tweedehands) producten verkoopt dan dien je dat luid en duidelijk te vermelden. Ik heb sterk de indruk dat er opzet in het spel is, want er zijn al jaren klachten over deze site, terwijl de eigenaar het probleem weigert te verhelpen.
GEEN recht op 2 jaar garantie volgens Europees recht, na 1 jaar ben je op jezelf aangewezen !!!!
Bestelde laptop was helaas al binnen een week defect. Alle data kwijt (harddisk defect) en nu na 1 jaar en 2 maanden harddisk wederom defect. Maar wat blijkt Electrocorner verkoopt HP Renew producten (dat wisten we) maar ondanks dat er op de website staat volledige HP fabrieksgarantie is dat toch net even iets anders. Je krijgt inderdaad de standaard 1 jaar maar je Europese recht op 2 jaar geld NIET bij HP Renew producten van Electrocorner. Ze zeggen dat ze dat er duidelijk bij vermelden maar dat is niet juist. Dus let op, producten zijn al van mindere kwaliteit (twee defecte harde schijven in een jaar) en garantie is echt tot de deur voor de duur van 1 jaar
zeker aanbevolen!
Koop hier al jaren. Goed contact per e-mail, steeds zoekend naar oplossingen indien er iets niet OK is. Men verkoopt inderdaad HP Renew, dit is niet hetzelfde als nieuw maar de prijs is er ook naar. De garantie is de volledige 2 jaar net zoals een nieuwe.
Oplichters
Refurbished laptop is verkocht als nieuwe. Na een dag stopte hij ermee. Retour gezonden. Electrocorner beweert dat de laptop gewoon werkt en rekent €30 om hem weer op te lappen. Daarna verkopen ze de laptop gewoon aan een ander en kan ik fluiten naar mijn centen. Dit alles riekt naar oplichting. Nooit iets kopen!
Electrocorner verkoopt 2dehands materiaal
Bij electrocorner koop je geen nieuwe pc's, maar reeds gebruikte.
Dit is niet vermeld op de webpagina's van de producten zelf.
Enkel onderaan op de algemene pagina van electrocorner.be
vind je een link naar; "wat is HPrenew". Met deze miniscule verwijzing dekken ze zich in.
Eens je het product ontvangt is het wel duidelijk. De verpakking verwijst naar HPrenew en er zit een brief bij over HPrenew.
Dus, eens je het ontvangt is het duidelijk dat het tweedehands materiaal is, maar niet als je het bestelt.
Wat mij betreft is dit opzettelijke misleiding.
Ik heb geen probleem met de verkoop van tweedehandsmateriaal, maar laat niet uitschijnen dat het nieuw is. Dat is een vorm van oplichting.
Goede prijs, redelijk snelle levering, goede retour procedure.
Uitstekende service gehad van de heren en dames bij Electrocorner. Telefonisch en via mail goed bereikbaar. Adequate afhandeling bij retour.
Aanrader.
goed product en mankement goed opgelost
Ik heb een stream 11 laptop gekocht waarbij office 365 bleek te ontbreken. Dit is via de mail en telefoon besproken en keurig opgelost door electrocorner. Het product is dik in orde en een stuk goedkoper dan in de winkel. Ik ben er erg blij mee en zeer tevreden over de snelle service van de aftersales!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.