Har fået tilsendt en ny kantpude til vores trampolin, da den tidligere var gået i stykker. Det krævede blot lige et opkald og næste dag kom den med posten. Kan kun anbefale at handle her og jeg vil he... Mehr ansehen
Elcity
Har netop købt en pocketbike, til min søn, som ventede spændt 😃 Vi kontaktede Elcity pr telefon og blev hurtigt ringet op vedr levering. Der ankom ligeledes mails om levering. Biken blev levere... Mehr ansehen
Jeg købte en elcykel 8/6-14, men den blev først leveret 8/7-14. Elcity/Kim kontaktede mig dog hurtigt, og sagde jeg skulle forvente mindst 10 dages leveringstid. Det blev jo så til lidt mere end 1... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trekronervej 3, 4340, Tølløse
- kaiser@elcity.dk
- www.elcity.dk
god service
Jeg købte en blaupunkt Toronto 410 BT online og fik hurtigt leveret denne.
Super service hele vejen igennem, jeg kunne følge varen fra start til slut
Klart godt
Jura ENA7 espressomaskine. God kundeservice og god levering. Kan klart anbefales.
Elcity
Trekronervej 3
4340 Tølløse
Super butik!!
Bestilte bilradio, som så ikke lige var på lager. Elcity ringede mig op og spurgte om det var iorden at der gik et par dage mere. Alt gik som det skulle.
God og venlig support, seriøs service..
Købte en Jura kaffemakine, lovede leveringstid 3-4 dage, modtog produktet på tredje dagen. Elcity var de billigste, derfor ok at vente 3 dage.
Meget tilfreds
Jeg købte en Dyson støvsuger. Den blev leveret efter få dage, som lovet. Jeg har kun grund til at være tilfreds. Det var første gang, jeg handlede hos Elcity, men bestemt ikke sidste.
Ingen problemmer
Købte auto radio, 2 dages levering trods det der blev meddelt 3-5 dage ved bestilling, sådan.
Billig og hurtigt
Købte nogle nye skæreblade til min barbermaskine. Plejer at købe hos sparmomsen men de havde den ikke på lager. Fandt den tilsvarende vare hos Elcity som endda havde den lidt billigere:)
Nem bestilling og hurtig levering. Fra dag til dag.
Ingen problemer
Jeg fik et super produkt til en god pris - uden problemer af nogen art.
Hurtig og god handel.
Hurtig og god handel, bestilte kl 12 den ene dag og havde varen dagen efter om morgen. Bedre kan det ikke gøres. Mange kunne lære noget af dette.
Men hvorfor har jeg så "kun" givet 4 stjerner ???
Fordi der ikke var en dansk vejl. med. Det syntes jeg trækker lidt ned, og da man ikke kan give halve, sååå ...
Nej de har s.. fortjent fuldt hus, 5 her fra ;)
Glimrende!
Jeg var en smule skeptisk, da prisen (i mit tilfælde på en bilradio) hos Elcity næsten var FOR god, men da jeg ikke kunne finde nogle umiddelbart mistænkelige oplysninger om forretningen, slog jeg til. Der var ingen problemer overhovedet, og varen blev leveret den følgende dag!
Eneste lille minus er, at informationsniveauet kunne være højere. Efter købet fik jeg tilsendt en ordrebekræftelse pr. mail, men det var også det eneste, jeg hørte fra Elcity. Jeg havde forventet at modtage en ny mail, når pakken var afsendt, så jeg var noget overrasket, da pakken pludselig dukkede op.
Oplevede sober og fin ekspedition
Købte trådløs enhed til baghøjttalere, og forsendelsen samt ekspeditionen var ganske simpelt fremragende og tidsmæssigt i top...
4 stjerner. Kompetent håndtering - forvirring mht. leveringstid
4 stjerner. Køb af Panasonic HDC-SD10 hos Elcity. Først læste jeg hos Pricerunner, at produktet var på lager og lleveringstiden var 1-2 dage, men på Elcity's hjemmerside 2-5 dage. 20 minutter efter lbestilling fik jeg pr. email at vide, at apparatet ikke var på lager før tidligst om 4 dage. Det blev dog afsendt 3 dage senere.
Videokamaraet synes at være et fund til Elcity's lave pris, og hurtig oplysning om lagersituation prisværdig - så jeg vil ikke betænke mig på at købe hos Elcity igen.
Virkelig god kundeservice
Købte en harddisk optager som ikke virkede pga. at mit antenne signal var for svagt. Fik den byttet uden problemer til en digital modtager med harddisk tilslutning (som ikke engang var i sortimentet, men som alligevel blev skaffet på få dage) God rådgivning og god service
Hurtig ekspetition
Har bestilt en bluray dvd afspiller mærket BD-390 - LG BD-390 om aften fik mail næste dag om morgen kl. 9.17 at den var sendt :-)
God service, og god pris hos Elcity
Købte røremaskine hos Elcity, og er rigtigt godt tilfreds med den service som jeg oplevede i forbindelse med handlen. Varen blev leveret dagen efter ordre, og ved 2 henvendelser på mail blev der svaret tilbage med det samme. Prisen var også fin. Så alt i alt en god oplevelse at handle med Elcity, og vil gerne handle der igen en anden gang.
God butik med fin kundeservice!
Købte et LCD-TV og afhentede selv produktet i holbæk..
Havde brug for lidt rådgivning inden køb, og fik det..
Hurtig levering - billig pris
Købte en Philips radio hos ELCITY via HIFI-PRISER.
Bestilte den om torsdagen og modtog den med posten om mandagen.
Prisen var iflg. HIFI-PRISER den laveste - specielt pga. laveste leveringsomkostning.
Det kan vist ikke gøres bedre!
ELCITY STYRER FOR VILDT!
Jeg og konen havde efter en længre periode skrabet nok penge sammen til et nyt tv, og havde af bekendte fået anbefalet en anden webside at handle fra. dem ringede vi så til for at sikre os at de nu havde alt på lager, det havde de...fint! vi bestiller online senere samme aften, dagen efter modtager vi en venlig mail hvor de siger at varen er i "rest ordre"...det var nu ikke så heldigt sidden nu hvor vi begge havde taget fri fra arbejde og det hele til dagen efter, og nu stod uden tv.
Bemærk venligst at elcity desværre ikke er noget af det første man støder på hvis man googler "LCD TV", men efter længre søgen fandt jeg min rednings mand i Kim fra ELCITY! et opkald to det, og det skal siges at elcity heller ikke havde det tv jeg skulle bruge, men Kim klarede det hele på små 10 min, og ikke mindst havde jeg det hele DAGEN EFTER! hvis dette ikke er god service ved jeg snart ikke!
ELCITY KAN VI VARMT ANBEFALE!!!!
HER VIL VI FREMOVER HANDLE FRA.
Elcity kan varmt anbefales
Har selv købt flere fladskærme og diverse hifi-udstyr hos Elcity. Super betjening og levering til tiden. Har altid sammenlignet priser med andre internetbutikker forinden, og må sige at priserne har været skarpe hos Elcity. Når man så får en god service oveni, er valget let!
Perfekt service
Jeg har købt 2 gange hos elcity
jeg sætter pris på at man kan få personlig betjening via telefonen,hvis man har behov for dette.
Priserne er lave,kendte mærker,Stor viden,holder aftaler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.