Har fået tilsendt en ny kantpude til vores trampolin, da den tidligere var gået i stykker. Det krævede blot lige et opkald og næste dag kom den med posten. Kan kun anbefale at handle her og jeg vil he... Mehr ansehen
Elcity
Har netop købt en pocketbike, til min søn, som ventede spændt 😃 Vi kontaktede Elcity pr telefon og blev hurtigt ringet op vedr levering. Der ankom ligeledes mails om levering. Biken blev levere... Mehr ansehen
Jeg købte en elcykel 8/6-14, men den blev først leveret 8/7-14. Elcity/Kim kontaktede mig dog hurtigt, og sagde jeg skulle forvente mindst 10 dages leveringstid. Det blev jo så til lidt mere end 1... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
4 stjerner. Køb af Panasonic HDC-SD10 hos Elcity. Først læste jeg hos Pricerunner, at produktet var på lager og lleveringstiden var 1-2 dage, men på Elcity's hjemmerside 2-5 dage. 20 minutter efter l... Mehr ansehen
Trekronervej 3, 4340, Tølløse
- kaiser@elcity.dk
- www.elcity.dk
hurtigt,enkelt og nemt.
super nemt og handle ved kim og hvis varen ikke kan komme som lovet ringer han og siger det i forvejen..
ikke sidste gang jeg handler der....
Super Service
Jeg har handlet flere gange ved ELCITY, og har altid fået god service. Varerne kommer som lovet, og hvis der skulle være fejl. Hvilket jeg har oplevet en enkelt gang, blev varen hentet og udskiftet med en ny (fabriksfejl). Du kan være sikker på at kim ved hvad han taler om, da han har mange års erfaring i branchen.
Perfekt handel og god service
Bestilte en bilradio, men der var kommet en nyere model af den så blev ringet op og spurgt om jeg ikke hellere ville ha den nye, til samme pris, super service..
Bestilte en maskine som kunne leveres i løbet af 2 dage. Den viste sig dog at være i restordre fra fabrikken. Blev løbende kontaktet og opdateret på hvornår leverancen kunne ske i stedet, og da den blev sendt. Fin service
Enkelt, hurtig, venlig og nærværende betjening
Jeg bestilte radioen en dag og fik den leveret næste dag, og behøvede ikke at være hjemme for at modtage (lige som ved "flexpost").
Mail m.v. var præget af en personlig og nærværende og venlig tone.
Jeg kunne godt have brugt at der var tilbehør til radioén på deres hjemmeside (mangler en mikrofon der kan kobles til Blue Tooth radioen).

Antwort von Elcity
Det virker bare!
Elcity er meget nemme at handle med... varen er der til tiden.... og har du spørgsmål er Kim Kaiser meget behjælpelig
Super god betjening
Jeg kan varmt anbefale at købe kaffemaskine hos Elcity
meget tilfreds
Elcity
var meget hurtig med tilbagemelding om leveringstid, og de skrev også til mig da de sendte den, Meget fin service
God og hurtig service...
God og hurtig service, og så var varen tilmed den billigste på nettet!
Klar anbefaling herfra.
Jeg bestilte en autoradio og fik den med posten næste dag. Så jeg bruger også Elcity næste.
Alt fungerede
Jeg har lige modtaget min vare, alt var som det skulle være, super
Service udover det sædvanlige
Jeg fik god vejledning i køb af internet radio. Desværre vidste det sig, at den indbyggede antenne ikke er kraftig nok til at modtage stabilt i det ønskede værelse. Selvom fortrydelsesfristen er overskredet kan jeg returnere varen. Meget flot og venlig service!
Simpelthen den bedste service jeg har fået
Havde bestilt ekspressomaskine, der viste sig at være behæftet med en fejl, fra fabrikkens side. Blev afhentet og fik en ny uden nogen form for udgifter fra min side.
Perfekt service, vil helt sikkert bruge dem en anden gang, hvis jeg skal have vare som han er forhandler af.
Hurtig, billig og ingen problemer
Fandt mit nye anlæg til bilen billigst hos Elcity, så her bestilte jeg.
Levering efter to hverdage, fin tracking information og ingen problemer.
Levering som forventede
Købte en bilradio og alt gik som det skulle. Jeg er meget tilfreds. Der var kun en enkle punkt der kunne være bedre og det var at der ingen brugsanvisning var med pakken som jeg forventede.
Gjorde Elcity opmærksom på problemet og fik meget hurtig tilsendt en link med henvisning til brugsanvisning og det var super. Men hvis bogen havde været der fra begyndelsen havde det være til 5 stjerner.
God service, hurtig levering
Købte autoradio, fin pris, hurtig levering efter kort emaildialog om optimal leveringsmåde.
Hurtigt, og Super service!
Helt igennem en lækker oplevelse, også selvom jeg ændrede min bestilling midtvejs.
Vil helt klart benytte dem igen!.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.