ekonomiplus.se Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har vid 5 separata tillfällen sagt upp mitt avtal hos dom via mail så som anges på deras kundsupport sida och varken fått bekräftelse eller avtalet uppsagt, detta innebär såklart att räkningar fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Idioter. Lurar en på prenumeration! Det hände förra året, det tog 3 månader och mer att dem ska ta bort "abonemanget". Jag skrev mail att jag ska polisanmälla dem, dem tog bort det direkt! Nu börjar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick ett samtal igår av en man som så att jag behövde skydda mitt id för att slippa alla onödiga kreditupplysningar och skydda mig totalt mot bedrägerier och stölder online. Jag visste inte att de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har pratat med en kvinna på Ekonomi plus som lovade mig att hjälpa mig med ett lån. Hon sa att jag var tvungen att gå med på deras krav och det gjorde jag. Dom drog 2400kr från mitt konto. Men sed... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tack för hjälpen

Tack för hjälpen! Grymt bra service

Hej Liam,
Det är vår glädje att kunna hjälpa dig! Tack så mycket för dina vänliga ord och för att du uppskattar vår service. Om du har ytterligare frågor eller behöver mer hjälp, tveka inte att höra av dig.

Mvh

Hjälpfullt!

Mycket tacksam, fick nödvändig hjälp av en trevlig kvinna över telefon som hjälpte mig med en försäkring då jag under en tid varit orolig för att bli utsatt på nätet.

Hej Oscar,
Vi är glada över att vi kunde vara till hjälp och att du fick den nödvändiga hjälpen du behövde. Att kunna erbjuda support och skydd mot oro på nätet är viktigt för oss. Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss! Om du har fler frågor eller behöver mer hjälp är vi här för dig.

Mvh

Got great and fast help

Hi Joel,
We're glad to hear that you received great and fast help. If you have any more questions or need further assistance, feel free to reach out. Thank you for sharing your positive experience with us!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerade bra och snabb support!

26. Dezember 2022

Antwort von ekonomiplus.se

Vi är glada att höra att det fungerade bra för dig och att vår support var snabb. Tack för att du delade din positiva upplevelse med oss! Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, är vi här för att stötta dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great company that helped me get a good…

Great company that helped me get a good credit score

Hi Filip,
We're pleased to hear that our company was able to help you achieve a good credit score. If you have any further questions or need assistance, don't hesitate to reach out. Thank you for sharing your positive experience with us!

Blev uppringd

Blev uppringd och gick super, deras tjänst fungerar väldigt bra!

1. Januar 2023

Hej Freddy,
Det är fantastiskt att höra att du hade en positiv upplevelse när du blev uppringd och att vår tjänst fungerade bra för dig. Tack för att du delar din positiva feedback med oss! Om du har fler kommentarer eller behöver mer hjälp, är vi här för att stötta dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had a really good service

Had a really good service, got all the help I needed to make my dreams come true

1. Januar 2023

Hi Mads,
We're thrilled to hear that you had a really good service experience and that we were able to help you achieve your dreams. If you have any more dreams or goals to pursue or if you need further assistance, feel free to reach out. Thank you for sharing your positive experience with us!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dom påstår att jag har ett abbonemang…

Dom påstår att jag har ett abbonemang hos dom,ringer från ett nr,en utlänsk kvinna,när jag ringer de nr så påstår samma kvinna att hon är student i Göteborg,och jobbar inte hos ekonomiplus,trots att hon ringde mig från samma nr.lurendrejare

13. Dezember 2022

Hej Rosita.
Det är olyckligt att du känner att vår tjänst inte var någonting för dig och att du inte minns att du tecknade din id försäkring hos oss, därav har vi haft en god kommunikation via mail med dig för att försöka hjälpa dig på bästa sätt.
Tjänsten vi har är Nordens absolut starkaste skydd för din digitala ekonomi. Vi hjälper dig att skydda dig mot ID-Kapning, kort & bank bedrägerier samt erbjuder ett dig ett Kreditlås om det är så att ngn gör kreditupplysningar på ditt namn utan din vetskap.
För att som du vet så för varje kreditupplysning som görs får du ett sämre kreditbetyg vilket försämrar dina möjligheter att få ett abonnemang eller ett lån beviljat.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Polis anmälan detta…hade samma dag när…

Polis anmälan detta…hade samma dag när dom kontakta mig om att öka chanserna med lån som först vid telefonsamtal lät som att lånet man beviljade men upptäckte att detta var bara en avgift ut i luften så sa redan till att jag inte vill ha detta handläggare säger tack och hej och lägger på riktigt otrevlig. Däremot så skrev jag också att jag vill annullera allt Men så drog idag 897 kr händelsen är polisanmäld eftersom jag har bevis på allt jag har avbryt allt

12. Dezember 2022

Hej Kimie.
Det är olyckligt att du känner att vår tjänst inte var någonting för dig och att det blivit missförstånd , man har alltid 14 dagars ångerrätt och ibland hinner autogiro dras och då gör vi återbetalning med en gång .

Vi ber om ursäkt att din upplevelse med oss inte har varit bra och vi tar till oss detta så att vi kan bli bättre .

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ljuger om lån möjligheter.

Dem näst intill lovade mig att jag skulle få ett godkänt lån inom dem första 14 dagarna.
Fick inte höra något från företaget på typ 20 dagar och då hade dem redan dragit pengar ifrån mig. Att sen komma till insikt med att det enda dem erbjöd var att vissa företag inte kan göra en kreditupplysning på mig och att det kan göra att jag inte kan få ta lån hjälper ju inte ett dugg. Raka motsatsen till vad dem sålde in hos mig. Tyvärr var man desperat och förstod inte bättre och man är så glömsk att man glömmer avbryta inom ångerperioden….

1. November 2022

Hej Jakob.
Det är olyckligt att du känner att vår tjänst inte var någonting för dig att det blivit missförstånd för det är alltid viktigt att du förstår vad du tecknar och att man läser Villkoren innan man signerar med sin bank id. Vi på Ekonomiplus erbjuder vår id skydd och en låneansökan får man upprätta själv om man vill detta.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nyttjade ångerrätten samma dag men ändå…

Nyttjade ångerrätten samma dag men ändå drogs det pengar från mitt konto flera dagar senare.....mailade men fick ingen återkoppling alls.
När jag skickade idag och skrev att dom var polisanmälda svarade dom direkt att id försäkringen var uppsagd och återbetalning gjord men det kunde ta upp till 10-14 dagar innan pengarna finns på mitt konto.
Jäkla blufföretag

28. November 2022

Hej Richard.
Det är olyckligt att du känner att vår tjänst inte var någonting för dig. När du nyttjade din ångerrätt samma dag och Autogirodragning hunnit göras samma dag så kan vi inte stoppa dragningen tyvärr, utan då görs en återbetalning och det tar ca 14 arbetsdagar för att få tillbaka pengarna på sitt konto igen. Vi försöker vårt bästa att återkoppla så fort som möjligt och tyvärr va det en period där kundservice va väldigt belastade så därav vi inte kunds svara dig med en gån, vilket vi ber om ursäkt för.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu har jag polisanmäld EKONOMIPLUS och…

Nu har jag polisanmäld EKONOMIPLUS och fick pengar tillbaka från aspectrum inkasso bestridit fakturan och gjort anmällan till konsumentverket och dom hänvisade mig att prata med Banken och stoppa autogiro och om det skulle komma nåt till kronofogden ska bestrida också.
BEDRAGARE EKONOMIPLUS 🤬🤬🤬

11. Oktober 2022

Hej Pedro.
Det är olyckligt att du känner att vår tjänst inte var någonting för dig och att du är missnöjd med oss. Det är alltid viktigt att du läser dom Allmänna Villkoren och förstår klart och tydligt innan du godkänner nåt med din bank id för annars kan det bli fel, du har alltid 14 dagars ångerrätt så det är viktigt att maila in uppsägningen i god tid.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lägga mer hela låneföretaget.

25. November 2022

Hej Pia.
Det är olyckligt att du känner att vår tjänst inte var någonting för dig. Vi är inget låneföretag utan vi på Ekonomiplus jobbar med vår id försäkring.

VARNING-VARNING

VARNING - VARNING - VARNING
Detta s.k. företag ringer ut och erbjuder lån och för att gå vidare måste man signera med bank-id. Mobilbummer som ringde i detta fall är 076-6865996. Det man då gör är att teckna sig för en ID-försäkring för 299 kr/mån i 12 månader och inte alls något lån. När man sen försöker få tag i dom för att hävda ångerrätt svarar dom inte. Trots flera kontaktförsök. Sedan dimper det ner ett inkassokrav..
Företagets hemsida har ingen information om organisationsnummer och går inte heller att nå dem, då det inte finns något telefonnummer.
Det finns en mailadress och en dålig chatfunktion. Där finns ingen information om lånet som de säger sig erbjuda i telefonsamtal.
Polisanmälan om bedrägeri är upprättad, bestridan är skickad till företaget, företaget som sägs hantera betalning samt inkassoföretaget de använder sig av. Anmälan till ARN är på gång.

21. November 2022

Hej Pernilla.
Vår kundservice försöker svara på alla mail så snart vi kan och ibland är kundservice belastade men det viktiga är att du mailar in din uppsägning inom ångerrätten på 14 dagar för vi går alltid på datumet som du mailat in din uppsägning.
Om autogirodragning misslyckas så görs det alltid 4 nya försök till dragning och misslyckas det , då skickar vår ekonomiavdelning detta vidare till inkasso, efter misslyckad dragning så skickas påminnelse på din mail. Vi ber om ursäkt att din upplevelse med oss varit negativ och vi tar till oss denna feedback för att vi ska bli bättre.

Varning…

Till er alla som har blivit utsatta av ekonomiplus bedragerie. Gör en anmäla till ARN o polis. Det måst går fram på något sätt. Vi måst stoppar dem så fler personer inte blir drabbad.

17. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

När man vill att ni ska kontakta mig…

När man vill att ni ska kontakta mig så gör ni inte det mycket dåligt och nu vill att ni tar bort min beställning annars kommer jag att polisanmäla er och jag kommer att ta kontakt med konsument

31. Oktober 2022

Antwort von ekonomiplus.se

Hej Inga-Lill. Vi ber om ursäkt om du inte fått svar. Maila gärna oss igen så ska vi hjälpa dig med att titta på ditt ärende och se vad vi kan göra för att hjälpa dig .

Varning

Varning, Jag vill varna för detta företag, De ringer och erbjuder lån över telefon, och sedan gör de dolda abonnemang i ditt namn, som du inte har gått med på.
Jag har skrivit en miljon mejl om att de måste säga upp abonnemanget, då det beställts av telefonbedrägerier, men de svarar inte. Jag ska polisanmäla och varna hela världen.

SVARA MIG PÅ E-POST OCH AVBRYT MIN abonnemang SOM JAG INTE HAR ACCEPTERAT OCH DU KAN AVBRYTA INOM 14 DAGAR.!!!!

2. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick ett samtal från dem idag vid 9.50…

Fick ett samtal från dem idag vid 9.50 och dem sa något med id skydd men jag har kontakt polisen och ska göra ett nytt bankkort och nytt bankid.
Jag tycker att alla ska gå in och blockera alla telefonförsäljare.

Dem svarade på mitt mejl direkt när jag skrev att jag var i kontakt med polisen.
Detta är anmält nu men företaget kan inte beställa något abonnemang i mitt namn har redan tillräckligt många.

Jag hoppas att polisen tar bort detta företag.

2. November 2022

Hej Yasmine,
Vi beklagar situationen som du har stött på och vi tar dina oro och åtgärder på allvar. Vi tar din feedback seriöst. Maila gärna oss så vi kan hjälpa dig.

varning Bedrägeri

varning detta företag håller på att få folk att teckna avtal för ID-skydd, de börjar med att lova dom att få lån med låga räntor, men för att få de så ska man teckna ett ID skydd, och lovar att de hör av sig inom en månad lagom när dina 14 dagars ångerrätt, jag försökte säga upp avtalet efter tre dagar men de svarade inte nu drar dom pengar från mitt konto, och den personen jag brädade med och telefon nr fungerar inte , så varning

17. Oktober 2022

Hej Pedro,
Vi beklagar djupt för de problem och den oro du har stött på med företaget.

Vi tar din varning på största allvar och vi kommer att granska vår process för att se till att sådana situationer inte upprepas i framtiden. Om du vill diskutera din situation eller har mer information att dela, är vi här för att lyssna och hjälpa.

Vi hoppas att vi kan hitta en lösning för dig och att vi kan återställa ditt förtroende. Tack för att du har delat din oro med oss.

🚨 SCAAAAM 🚨

》 VARNING BEDRÄGER 《

Blev uppringd av Nr. 0731738416

Hälsosamma hälsningar,
Ken, efternamn ej angett ännu.
Den anonyma barbiedockan.

20. Oktober 2022

Antwort von ekonomiplus.se

Vi tar anklagelser om bedrägeri på största allvar och vi är verkligen ledsna över den situation du har beskrivit. Om du har några specifika ärenden eller frågor som rör vårt företag, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är här för att stödja och hjälpa dig i den mån vi kan. Vi hoppas att du kan få den nödvändiga hjälpen för att hantera denna svåra situation på ett lämpligt sätt.

Ekonomiplus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr