E-forsikringer A/S

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er tilfreds med forsikringen, det det er den billigste kaskoforsikring, jeg har fundet på markedet. Noge andet er jeres sagsbehandling! Dag jeg havde tegnet forsikringen, blev jeg telefon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har to katte forsikret hos ETU, og den ene af mine katte har været langvarigt syg, dog uden meget store regninger, de har max været på 2000kr. Jeg får så, ud af det blå, hævet selvrisikoen til D... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde for nyligt en vandskade i kælderen. Der var gået hul på et kloakrør, så opgangens kælderrum stod i 35 cm. kloakvand. Der blev sat seddel op fra bestyrelsen at vi ikke måtte gå i kæld... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg var nu meget tilfreds da jeg brugte e-forsikringer til min bil og dvs. men jeg skiftet da jeg købte helt ny op sagde alle min forsikringer. glemte dog hunde forsikringer sidste år betalte den o... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Moderne forsikringsagentur, der konstant stræber efter at tilbyde dig markedets bedste service - med gode forsikringer til en fornuftig pris.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

billig forsikringer men er der rod på kontoret

simpel ændring af bil forsikring er noget bras 5 henvendsler og 7 månder siden er det stadig ik de regtiget oplysninger de skriver.vi har opgivet at ringe

10. Februar 2013
E-forsikringer A/S-Logo

Antwort von E-forsikringer A/S

Hej Jens,

Jeg vil sørge for at du bliver kontaktet. Det skal selvfølgelig bringes i orden med det samme.

Eilif Nørgaard, Adm. direktør, eilif@e-forsikringer.dk, tlf. 4320 2002.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig og konkret service.

Jeg er yderst tilfreds med de forsikringer jeg har, og har haft hos etu. Hurtig service, og billig forsikring på min første bil, og virkelig hurtigt arbejde da jeg havde solgt den, og skulle have penge retur.
Et lille minus er at de ikke laver forsikringer til motorcyklister der er under 25.

8. Februar 2013

iorden

Venlig betjening ved hendvendelse, Jeg har ikke haft problemer eller skader men har stor tillid til at jeg vil få den hjælp jeg behøver.

8. Februar 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lidt irriterende med prisstigning på mindre bil

Oplevede desværre prisstigning på min kærestes bil, trods det at den var mindre end den foregående, både motorvolumen og værdi.
Har ellers ALLE forsikringer i selskabet, herunder 5 biler, så derfor er en stigning i priserne ikke uvæsentlig for os. Generelt irriterende at der kan gå op til 1 døgn fra at man ringer, til man bliver ringet op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg er super tilfreds med ETU:

jeg er rigtig glad for at have flyttet mine forsikringer over til ETU. de er både billiger og hurtigere end mit gamle selskab jeg ringede der ind og bad dem lave et tilbud til mig som der var bedre end mit gamle selskab et par timer senere ligger der en mail til mig fra ETU så de er både dygtige og hurtige med deres svar på mit problem.

Smertefrit overgang til E-forsikringer

Har omlagt alle vores forsikringer sidste år efter gennemgang og tilbud fra Eilif Nørgård (direktør hos E-forsikringer). Det skete helt smertefrit, gode dækninger og fin fleksibilitet omkring forsikring af specialbil - alle forsikringer til meget konkurrencedygtige priser.

God veteran forsikring

Jeg kunne tænke mig at i på første linie af begæringen, hvor der står Fabrikat og model også stod årg.(vi kan ikke andre steder se nogen årg?)
Nede hvor der står Type af kørertøjer skriver alle veteran, selv om bilen/mc er meget for ny til veteran. Så hvis i også kunne skrive årg. på de forskællige typer kørertøjer ville det være en god hjælp når man man skal godkende begæringen .

Mvh.
Leif Nielsen
Formand Sjællands Motor Veteraner

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super nemt at have med at gøre

Da jeg skulle skifte selskab (ville bare have en lavere pris end nu) fandt jeg E-Forsikringer, og de tilbød mig faktisk en pris på min bilforsikring der var 5000 lavere pr. år end hos anden udbyder.

Men hvordan de så er ved eventuelle skader, håber jeg aldrig at finde ud af :)

Gnidningsfrit skift

Det har været nemt at skifte til denne forsikring.. Har haft en lille tvist med en hundeforsikring, men den er løst på bedste vis...
Håber at fremtidige sager vil gå lige så nemt

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smertefrit, når det går galt.

Den ene gang, hvor jeg fik skadet min bil, blev alting ordnet uden, at jeg nærmest skulle foretage mig noget som helst. Det er dejlig praktisk, men af ren nysgerrighed kunne jeg da godt tænke mig at vide, om det lykkedes jer at få regres hos det forsikringsselskab, der var skyld i skaden. Jeg spurgte også, men fik aldrig svar - servicen kunne altså være bedre. For leden fik jeg en forsikringpolice tilsendt, som ingen hos jer kunne forklare. Det synes jeg virker lidt utrygt.

6. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, hurtigt og billigt!

E-forsikring er et rigtig godt selskab som vi kun har været glade for, vi har dog ikke haft nogen grund til at anmelde skade (det er jo kun godt), men er sikker på, hvis den dag kommer hvor det bliver nødvendigt, står E-forsikring klar til at hjælpe os alt det de kan. Vi er, som familie, rigtig godt tilfreds med både service og pris hos E-forsikring.

6. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr