Jeg er tilfreds med forsikringen, det det er den billigste kaskoforsikring, jeg har fundet på markedet. Noge andet er jeres sagsbehandling! Dag jeg havde tegnet forsikringen, blev jeg telefon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har to katte forsikret hos ETU, og den ene af mine katte har været langvarigt syg, dog uden meget store regninger, de har max været på 2000kr. Jeg får så, ud af det blå, hævet selvrisikoen til D... Mehr ansehen
Jeg havde for nyligt en vandskade i kælderen. Der var gået hul på et kloakrør, så opgangens kælderrum stod i 35 cm. kloakvand. Der blev sat seddel op fra bestyrelsen at vi ikke måtte gå i kæld... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jeg var nu meget tilfreds da jeg brugte e-forsikringer til min bil og dvs. men jeg skiftet da jeg købte helt ny op sagde alle min forsikringer. glemte dog hunde forsikringer sidste år betalte den o... Mehr ansehen
Moderne forsikringsagentur, der konstant stræber efter at tilbyde dig markedets bedste service - med gode forsikringer til en fornuftig pris.
Kirkebjerg Allé 86, 1. sal, 2605, Brøndby
Jeg er glad for at være forsikret ved etu, fordi det er billigt, og det dækker mine behov.. Samt andet altid er nemt tak komme igennem til:)
rigtig gode priser, de var gode til at få lavet et rigtig godt tilbud. sød kundeservice.
Skulle have en bil forsikret ved dem og de kom med en pris som var den samme som gl ejer . Men det kunne de så ikke afligevel vel ( hade sku nok ikke købt bilen hvis jeg viste det ) og vi har begge to kun den ene bil ved dem . Også skulle de komme med et bud på alle mine forsikringer . Det er så heller ikke sket endnu . Har ventet i over 2 md ... efter de så min anmeldes fik de hurtig kontakt og jeg er idag helkunde ved dem . Der har ikke været noget at komme efter siden

Antwort von E-forsikringer A/S
Jeg vil anbefale dette selskab til alle jeg kender. Hurtig, effektiv og billige.
Hej,
jeg er rigtig glad for E-forsikringm, der er god service etc. Jeg er dog kun kunde grundet en fin pris på bilforsikring, for prisen på deres inbo og ulykke er dyr.

Antwort von E-forsikringer A/S
Jeg sliftede til ETU for at spare penge på min nye bil.. Det gik også hurtig så var det flyttet.. Det eneste jeg har oplevet af dårlig servic var at jeg havde en police ved mit gamle forsikrings selvskavb som ikke var blevet sagt ordenligt op (ved en misforståelse) men ETU tog den ekstra regning jeg havde fået og betalte den med et smil... tak til den handle kraftig ETU ansat som hjælp mig med det samme...
Jeg har haft E-forsikring i nogle år.
Det er et rigtig godt, troværdigt og fair forsikringsselskab! Det eneste minus er, at det kan virke som om de er i underbemanding, ved skriftelig henvendelse kan der til tider, gå en rum tid, før der svares på mails, men en mindre lille detalje.
E-forsikringer er rigtigt godt selskab, De har en yderst venlig kundeservice, både ved henvendelse om skade, og nye tilbud!
Jeg giver E-forsikringer mine varmeste anbefalinger.
Har været kunde i e-forsikringer gennem de sidste mange mange år og jeg har altid oplevet en ekstra service ved hver eneste kontakt. Synes altid der blevet ydet en ekstra indsats for en uanset opgave og så gør det heller ikke noget priserne er knivskarpe!
Ren ros herfra

Antwort von E-forsikringer A/S
Jeg har været kunde hos E-forsikring i over et år nu. Jeg er 22 år og E-forsikring er det selskab som har kunne tilbyde mig den billigste ansvarforsikring hidtil. Har aldrig haft nogle problemer og vil varmt anbefale E-forsikring til folk jeg kender..
Super super service og imødekommende, hurtig svar på ens spørgsmål og god dialog, E - forstår hvad man siger..... er meget tilfreds......

Antwort von E-forsikringer A/S
Det virker som om der enten er for lidt ansatte, eller de folk der er ansat ikke er særlig godt uddannet. Det er for svært at opsige forsikringer i det gamle selskab, så vi er nødt til at have 3 forsikringer i det gamle selskab 1 år mere. Har prøvet at bestille tilbud på ny bilforsikring, som ville blive sendt på mail af deres salgschef ( tror jeg ) det stod der ihvertfald på det tilbud jeg fik da der skulle skiftes over til dem. Der kom det hurtigt, så de er nok på provision. Det nye tilbud er aldrig dukket op. Tror ikke det er et selskab jeg skal være ved resten af min tid...

Antwort von E-forsikringer A/S
Har kun gode erfaringer. Nemt at skifte til E-forsikringer, og ingen problemer med at forsikre specielle biler, hvilket er vigtigt for mig.
DET ER NEMT AT SKIFTE , OG DET ER BILLIGT FOR DEM DER SKAL HA BIL I DERES EGET FOR FØRSTE GANG....... GOD VEJLEDNING NÅR MAN RINGER TIL DEM , OG DE YDER EN GOD ...........................
Kan virkelig ikke forstå jeres priser. Hvorfor skal jeg give 6500 i ansvarsforsikring på en corolla e 10 1.3? Jeg har kørt uden skade i over 3 år men pga at jeg har skiftet forsikringsselvskab ofte i forsøg på at finde det billigste så har jeg mistet 9 mdr. Ancinitet. Jeg har ikke ret meget til overs for forsikringsselvskaber håber godtnok at når vi når maj og i syntes jeg har 3 års skadefri kørsel at min forsikringspræmie falder noget voldsomt.

Antwort von E-forsikringer A/S
Hej jeg har ikke før følt mig så velkommen i et forsikringsselskab som hos ETU der bliver man hørt og snakket med som var det en man havde kendt i 100 år jeg er meget tilfreds med mine forsikringer selvfølgelig kunne det godt være billigere men kvalitet koster nu lidt, og det er det bedste til prisen har undersøgt mange selskaber før jeg besluttede mig for ETU Forsikringer og anbefaler det der for med glæde til andre
Jeg har ikke ikke noget jeg kan klage over, eller noget jeg kan sige jeg er ovenud tilfreds med. Det har ikke været nødvendigt at skulle gøre brug af min forsikringer, og jeg har heller ikke ændret noget i dem. Jeg har ikke før haft andet forsikringsselskab, så jeg har heller ikke noget at sammenligne med. I bund og grung regner jeg med, at det fungerer som det skal, og at jeg får den hjælp jeg skal, hvis det på et tidspunkt skulle blive nødvendigt.
Jeg har kontakt til Jeanet Nørgaard ved e-forsikringer. Hun er simpelthen fantastisk, hun er kanon til at rådgive om de enkelte forsikringer og vender altid hurtigt tilbage, hvis der er noget. Kan kun give hende de bedste anbefalinger. Jeg føler mig fuldstændig tryg omkring mine forsikringer.
Jeg er super glad for at have mine forsikringer hos e-forsikring og prisen er rimelig.
Hyundai Sonata 2.4 2005. Anskaffelsespris ca. 280.000. Pris idag ca. 40.000. Jeg ved godt at reparation af skader koster det samme uanset bilens pris. Men det undrer mig alligevel at forsikringsprisen ikke sættes ned i takt med bilens faldende værdi.
Jeg har Peer Nim som asurandør, og er godt tilfreds. Har ikke prøvet at have brug for forsikringen, men jeg kender nogen der har og som der er glad og tilfreds.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.