Pas op! Pas op!!!! Niets bestellen bij AQ living, want die werken ook nog eens samen met deze oplichters. Waardeloos, meubels besteld bij AQ living, gesteggel over waar producten zijn, liegen en bedr... Mehr ansehen
Één ster is nog teveel, vaatwasser besteld bij Media Markt, kwam wel optijd maar de bezorgers van Dynalogic heeft de drempel van voordeur zwaar beschadigd. Hun aansprakelijk gesteld, de verzekeri... Mehr ansehen
Catastrophique ils ont même pas essayé de coucher le congélateur pour monter à l’étage , ils ont même pas des cordes ni des matériel exprès pour ce , très facile à dire non on ne monte pas. Alors que... Mehr ansehen
Vandaag een vaatwasser via mediamark gekocht. Mijn vrouw was alleen thuis,ik heb betaald voor installatie enigste wat ze moesten doen slang bij wasmachine afkoppelen op vaatwasser zetten. Weigerden.w... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zelfs 1 ster is nog teveel!
Zelfs 1 ster is nog teveel!! Zaterdag iets besteld wat woensdag geleverd zou worden. Woensdag een mail (waar besteld maar wel al vrij) toch pas donderdag levering. Vandaag hele dag wachten om om 21.00 te lezen.. oepsie gaan het toch niet halen wordt waarschijnlijk na 22.30 en dat vinden we te laat. Nu om 22.00 is het maak een nieuwe afspraak. Zit dus al 2 dagen thuis te wachten voor niks en nu moet ik een 3e dag thuis blijven?
Service de livraison catastrophique
Service de livraison catastrophique. Organisation déplorable, informations contradictoires toute la journée : livraison annoncée le matin, puis à 12h30, ensuite à 15h30 et finalement après 16h30. Aucun respect du client ni du temps des gens. Le système est complètement mal géré et la communication inexistante. Très mauvaise expérience, je ne recommande absolument pas.
drama bedrijf zouden een tv brengen…
drama bedrijf zouden een tv brengen staan 2 straten verder maar konden het niet vinden volgende bezorg moment 2 dagen later
HET SLECHTSTE BEDRIJF VAN HEEL NEDERLAND,
Ik had een nieuwe telefoon besteld bij de Vodafone winkel in Almelo, en die zou op dinsdag tussen 17.00 en 19.00uur bezorgd worden door DINALOGIC.COM maar dat lukte niet!!!! Toen zou het 21.30uur worden maar dat lukte ook niet!!!! Via een sms kreeg ik te horen dat het 23.00 uur werd, maar toen kreeg ik om 23.15 weer een bericht dat het toch niet lukken!!! Ik kon wel een nieuwe afspraak maken voor vandaag 13-5- 2026 dat heb ik toen maar gedaan, via een sms,je kreeg ik te horen dat ze vandaag om 13.55 bij mij thuis zouden komen om de bestelling te komen afleveren, maar er is niemand gekomen!!! Weer een berichtje dat ze het product niet konden afleveren??? Nu lag het aan een of andere computer die werkte, die de chauffeur bij zich heeft,Dat hoorde ik via een telefoon gesprek met een medewerkers van het allerslechtste bedrijf van Nederland wat bezorgingen betref, je wordt niet eeeeeen dag aan het lijntje gehouden, maar meerdere dagen, en dan heb je de bestelling nog niet thuis!!! Dus bij deze wou ik eventjes laten weten, laat nooit een bestelling bezorgen door dit K-T bedrijf, omdat het alleen maar beloftes zijn die ze doen, maar dat het ze helemaal niks uitmaakt of je het wel of niet ontvangt. DAAROM NIET LATEN BEZORGEN DOOR DINALOGIC A/S Daarom geef ik ze 1 ster omdat je anders geen review kan geven, maar ik zou ze het liefst min 5 sterren geven, wat een ontzettend slecht bedrijf is dit!!!! Je wordt uur naar uur aan het lijntje gehouden, tot je het bericht krijgt dat het toch niet gaat lukken!!!! DAAROM BESTE LEZERS VAN DIT BERICHT, laat nooit wat bezorgen door dit bedrijf!!!
Zogenaamd niet kunnen afleveren
Woon in complex, werd aangebeld door Dyna, deur opgedaan.... en wie kwam er..niemand dus. Kreeg melding dat leeftijdscheck niet gedaan kon worden en daardoor niet afgeleverd kon worden.
Waardeloos dus.
Een afspraak verzet om thuis op…
Een afspraak verzet om thuis op dynalogic te wachten. Goed om m’n telefoon gelet voor updates of een belletje. Geen bel of telefoontje gehad. We een bericht dat ze langs zijn geweest en niet konden leveren. Er is echt niet aangebeld. Ook al mijn buren waren thuis… paar jaar geleden zelfde gang van zaken door dit pruts bedrijf….
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf . Ze respect de tijd voor .mensen niet . Ik zit de hele dag te wacht en dan ontvang ik emil dat ophalen opdracht is misgegaan. . Afspraak is afspraak. Gewoon slecht bedrijf en leugenaar
Heb een spoedaanvraag betaald
Heb een spoedaanvraag betaald, word 1 dag later geleverd ‘zeggen ze’ (dit dus een hele dag te wachten voor niks.
Volgende dag krijg ik een mailtje je was niet thuis maak een nieuwe afspraak. Zot weer de hele dag te wachten, krijg ook geen sms wanneer ze half uur van te voren er zouden zijn. En vodafone verzekering en dynalogic zelf kunnen er allemaal niks meer aan doen. De courier kan bijvoorbeeld niet gebeld worden. Walgelijk bedrijf van beide kanten
Honte à vous
Bpost passe par leur service pendant la grève je suppose pour des colis important. Et eux que font-il, il prétexte un problème du chauffeur et ne font pas les livraisons et renvoie le colis en l'occurence une plaque d'immatriculation. Il la renvoi dans un bureau de poste en grève. je suppose qu'ils vont dire que je n'étais pas présent et empocher quand même leur commission. Honte à vous le directeur de Dynamerdique. et si je pouvais mettre zéro étoile je l'aurais fait.
Fijne bezorgers en zeer netjes in de…
Fijne bezorgers en zeer netjes in de communicatie. Mag ook weleens gezegd worden.
Schandalige bedrijf
Alle eerdere review over het leveren niet nakomen van afspraken / meerdere afspraken klopt. Waardeloos bedrijf. Bedrijven die samenwerken met hun zegt ook iets over hun.
Totale incompetentie
Totale incompetentie. Na bevestiging van een datum is de bezorging een dag vertraagd omdat de order te laat doorgekomen zou zijn. Vervolgens is de bezorging nog een dag vertraagd omdat de bezorger ons adres volledig voorbij is gereden zonder aan te bellen. Absoluut waardeloos bedrijf.
The Worst ever
Honestly not even 1 star it should be 0. I have made an appointment to deliver my phone for me 4 Times! While the first 3 times the drivers lie that you weren't home. While I saw them infront of My building. And the last time? The I came down in 2 mins the driver just started driving away. I flagged him down spoke to him which he was rude af. And told me that I wasn't home so he left.. I was talking to him he just waved his hand dismissing me and drove off. And on the phone with Dy nalogics I TOLD THEM MULTIPLE TIMES to call me when they arrive...it ever happened. This is the worst deliver company ever. Don't buy anything from Amazon or bol or Vodafone that is using this company they will waste your time. And you will be disrespected as a person.
Installation de ma machine mal faite,ce…
Installation de ma machine mal faite,ce qui a entraîné des dégâts chez mon voisin
Dynalogic joue sur mes nerfs en réclamant des informations déjà en leur possession
Des gens de mauvaise foi
Slechte bezorgservice en lange wachttijden
Oprecht uit mijn hart: dit is het slechtste bedrijf ooit. Twee keer is het niet gelukt om mijn pakket te bezorgen. Bij de tweede poging was de bezorger het contract vergeten mee te nemen. Nu moet ik weer dagen wachten om een link te krijgen om een nieuwe afspraak te maken. Ik begrijp niet waarom Vodafone met dit bedrijf samenwerkt. Ik raad iedereen aan om gewoon naar een fysieke winkel te gaan als je een nieuwe telefoon wilt aanschaffen
Zogenaamd langs geweest en troffen mij…
Zogenaamd langs geweest en troffen mij niet thuis. Volgende dag zogenaamd geleverd. Twee dagen voor niets thuis gewacht zonder dat de produkten geleverd zijn. Triest dat door hun oplichting bedrijven en klanten hierdoor gedupeerd worden. Leveranciers zouden niet moeten samenwerken met deze oplichters Dynalogic.
Slechtste service ter wereld ooit
Jammer dat 0 sterren niet mogelijk is. Wat een nare en onprofessionele mensen.
De eerste bezorgers hadden geen zin om de wasmachine naar de 1e verdieping te tillen.
De tweede bezorgers deden dit wel, maar zo onvoorzichtig dat de wasmachine kapot is gegaan.
De derde bezorgers haalden de wasmachine op zo’n manier op dat er overal water lag.
Oh en ze waren allemaal extreem onbeschoft.
De retour is toen ook nog eens niet geregistreerd waardoor ik een maand later nog steeds mijn geld niet terug heb.
Ik ga nooit meer bestellen bij een webshop die hiermee samenwerkt.
Ondertussen bij Coolblue besteld. Wat een verschil.
Thuis gebleven voor levering
Thuis gebleven voor levering. Niet langs geweest, maar wel een mailtje dat wij niet thuis waren.
Afspraak tussen 14:00 en 18:00
Afspraak tussen 14:00 en 18:00, niemand gezien. Communicatie nihil terwijl je op de kaart kan zien dat ze op 2,5km van je deur zitten. Verschrikkelijk bedrijf.
Ze verschuilen zich achter de reviews van de .EU tak.
1⭐️ – 1 ster is nog teveel
Wij hebben via Mediamarkt een wasmachine en droger gekocht die vandaag geleverd zouden worden door Dynalogic. Bij aankoop hebben wij extra betaald voor de service: oude machines naar beneden laten halen én de nieuwe aansluiten.
Onze oude wasmachine en droger werken echter nog perfect, dus wij wilden deze aan mijn schoonouders geven. Dat was vooraf ook geen enkel probleem.
De bezorgers van Dynalogic hadden de oude wasmachine al naar beneden gehaald, maar gaven vervolgens aan dat zij de droger alléén naar beneden wilden halen als zij zowel de wasmachine als droger mee mochten nemen. Dit was voor ons uiteraard geen optie, omdat het om vrij recente, goed werkende machines gaat.
Na contact met hun hoofdkantoor kregen wij te horen dat — als ze de machines niet mochten meenemen — zij hun werkzaamheden moesten staken én de oude wasmachine weer naar boven moesten brengen (!).
Resultaat:
De nieuwe (al betaalde) machines zijn gewoon weer mee terug genomen. Wij stonden met lege handen.
Gelukkig heeft Mediamarkt het aankoopbedrag netjes teruggestort, maar dit hele traject heeft onnodig tijd, energie en frustratie gekost.
Wat nog het meest veelzeggend was: wij kregen van Mediamarkt te horen dat zij bezig zijn met een nieuwe vervoerder, mede omdat er veel problemen zijn met Dynalogic. Dat zegt eigenlijk al genoeg.
Kortom:
Onflexibel, klantonvriendelijk en totaal niet meedenkend.
Service waarvoor je betaalt, maar uiteindelijk niets voor krijgt.
1 ster is nog te veel. Waardeloos bedrijf.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.