DuracellDirect Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALL was fine and only blaming myself for not having any money available at hand at this particular time when i found the perfect replacement battery for my primary phone br. Henrik MEEN Boss Andersen... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Previous purchase few weeks ago went smoothly delivered by UPS one day faster than scheduled. Quality of replacement battery for a Bosch Drilling/Screwing Machine very good. Expecting today´s order to... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Easy order process even I was not able to find all products I needed, then I was satisfied. Now awaiting the order to arrive with UPS as the only choice and I do NOT like that as UPS is not to trust a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig hjemmeside virker meget ordenligt og troværdig. Glæder mig til at se hvornår pakke. Kommer om de overholder de lovede 1-3 hverdage. Og at indholdet er som ønsket.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

432 Bewertungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fup firma

Falske mail adresser og kontakter på deres hjemmeside til kontakt til “kundeservice” som ikke eksisterer.
Købte 2 batterier til GoPro som fint lader men som GoPro ikke godkender og dermed er ubrugelige. 380kr ud af vinduet ☹️
Deres fint opsatte mail med tilfredsheds spørgsmål og kontakt info i tilfælde af behov for reklamation eller kontakt til kundeservice er fup. Der modtages mail med at modtager ikke findes.

DET VAR HELT UVENTET AT ET FORVENTLIG RENOMERET BRAND SOM DURACELL HANDLER PÅ DENNE MÅDE.

15. August 2024

Plat firma

Bestilte et batteri og en lader til mit GoPro 8. Batteriet virker IKKE. Når jeg sætter batteriet i kan kameraet ikke tændes. Jeg kan nu se her på Trustpilot at flere har samme oplevelse. Jeg brugte lidt over 300.- så jeg gider ikke bruge mere tid på DuracellDirect. Firmaet har intet med Duracell at gøre. Plattenslager firma. Hold jer væk

28. August 2024

ER DETTE DURACELL ??

ER DETTE DURACELL ??
Købte 2 batterier til mit GoPro 7 og modtog hurtigt pakken. Første mistænkelige er at der ikke var vedlagt info om retur mulighed eller label som mange sender med. Batterierne i pæn indpakning enkeltvis ser dog rigtige ud og jeg ladede dem over natten til fuld kapacitet. Kamera reagerer dog ikke ved isætning af Duracell batterier - der i udførsel ser helt rigtige ud og er oplyst passende til netop GoPro 7.
Ringede til support med lidt sløv engelsk talende gut der gentog ordre nummer samt mail adresse og oplyste at der var returlabel på vej. Hans hurtige og ligegyldige behandling var dog mistænksom og der er heller ikke her 2 uger senere dukket returlabel op til returnering.
Jeg har nu købt 2 orginale GoPro batterier - og de virker naturligvis så Duracell, overraskende fra brand men spild af penge.

7. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligt batteri, dårlig kundeservice, dårlig oplevelse

Æv en dårlig oplevelse. Jeg har handlet her for sidste gang. Køber et kamera batteri til mit Fujifilm xt5, og modtaget et defekt batteri der ikke kan lade. Skriver til Duracell som er flere dage om at besvarer. Først meget belærende om hvad jeg skal gøre for at tjekke om det virker, hvilket jeg selvfølgelig har gjort inden jeg kontaktede dem. Derefter at de kan gøre så jeg kan sende batteriet retur så de kan tjekke om jeg nu har ret. Da jeg så skriver at jeg gerne vil have et nyt batteri så høre jeg ikke fra dem igen.
Dårligt batteri, dårlig kundeservice, dårlig oplevelse.

9. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tricky system at duracell

Why does Duracell think that because you complete a purchase, the process has been without problems???
In my case, your system messed with my password - and I had to go through the whole trip with a reset and a new login
but now the order was gone, so starting the whole process of finding the product again - and result - your system now had 2x the desired product in the basket - so no, it did not proceed without problems

6. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr