Dunken.se Bewertungen 371

TrustScore 4 von 5

3.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gillade verkligen jackan :) Tog den i samma storlek jag brukar ha...dessvärre kunde jag inte få in båda armarna. Trist att det inte stod under produktbeskrivningen att de var små i storleken- då had... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en tröja i för över 3 veckor sen, och har fortfarande inte fått den? Och det står i postnord appen att dom har väntat på att få artikeln ifrån dunken i över 2 veckor. Skrivit mail osv utan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tischorna sitter som en ”smäck” inte första gången ni levererar, nu vet jag vilken mod som passar så nu får färgerna bestämma, tung med en känsla av kvalitet och smidig service o hyfsad snabb leverans... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

371 Bewertungen

1 Stern

Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bästa tänkbara

Bästa tänkbara, med leveranser och oförutsägbara reklamationer.
Högsta betyg !!

21. August 2020

Hejsan,

Kul att du är nöjd med ditt köp hos oss. Tack för ditt omdöme!

Ha en fortsatt bra dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grymt bra och snabb kundservice

Grymt bra och snabb kundservice, som verkligen gör det extra för att lösa kundbehov.

19. August 2020

Hej Joakim,

Tack för det fina betyget och det den fina feedbacken. Kul att höra att du är nöjd!

La en beställning

La en beställning, på hemsidan stod det 1-3 dagars leveranstid.
Efter en vecka blev jag otålig och drog iväg ett mail. Fick ursäkter om att "en vara du beställd har 14 dagar leveranstid, men det har kommit till vårt lager så du bör ha paketet nästa vardag. Väldigt konstigt då jag var noga med att kolla att alla varor fanns i lager då jag ville ha dem snabbt.
Fick inget paket och blev återigen otroligt less och drog iväg ett mail efter ytterligare en vecka där dem då sa att en av produkterna var slut i lagret hos leverantören men resten av beställningen skulle skickas idag. Väldigt lämpligt att dem skriver att paketet skulle skickas precis vid gränsen på de 14 dagars leveranstid när dem redan innan ljugit om att jag dem skulle skicka paketet och att jag bör ha det redan nästa vardag.
Detta företag lever på gränsen och kommer antagligen inte vara så långvarigt med tanke på deras försäljningsstrategi när dem är dåliga på att ge information till kunder och sedan ger felinformation. Hävde fakturan efter sista mailet. Deras attityd i mail och brist på ödmjukhet mot kund är minst sagt bristfällig.

13. August 2020

Hejsan Kevin,

Det är tråkigt att du varit missnöjd med ditt köp.

Det är dock så att en av produkterna du beställt har en leveranstid på 7-14 dagar då den ej finns i vårt lager för omgående leverans.
Informationen hittar du på produktsidan precis under knappen "lägg i varukorg".
Det är beklagligt om du missat detta vid beställningstillfället.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mitt paket blev stulet från min postbox…

Mitt paket blev stulet från min postbox och Dunken kollade med Postnord att det blev levererat till mig ändå skickar dom en ny jacka spårbart med Postnord gratis. Hatten av och heder till Dunken som ställer upp och fixar det.
Jackan var perfekt.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh Urban

25. Juli 2020

Hej Urban,

Tack för din fina feedback. Skönt att höra att ett paket till slut hittade rätt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Saknar leverans till dörr.

21. Juli 2020

Hejsan Brian,

Beställer du produkter som finns i vårt lager för omgående leverans så är leveranstiden 1-3 dagar.

Sedan går det även beställa produkter som ej finns i vårt lager för omgående leverans men som finns i lager hos tillverkaren. Dessa produkter har då lite längre leveranstid då vi först måste få in produkten från tillverkaren.

Information om leveranstiden hittar du då alltid under knappen "Lägg i varukorg" på produktsidan.

Gällande leverans till dörr så är det inget vi i dagsläget har tekniken att erbjuda i kassan men vi hoppas att vi snart kan erbjuda val av leveransmetod. Tills dess så går det lösa om man mejlar vår kundtjänst efter lagd order.

Fantastisk service

Fantastisk service. Mycket trevlig personal men framförallt oerhört hjälpsamma.

7. Juli 2020

Hej Linda,

Härligt att höra att du är nöjd med vår service. Tack för ditt fina betyg!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde två t-shirts fick bara en

Beställde två t-shirts av samma sort, fick bara en, och leverans tog lång tid. Blir inga mer köp.

3. Juli 2020

Hejsan Jill,

Tråkigt att höra att du är missnöjd med ditt köp.

Har det blivit fel antal på din order så skicka gärna ett mejl till kundtjanst@dunken.se så vi kan lösa det.

Gällande leveranstiden så har du förmodligen beställt produkter som har lite längre leveranstid då de ej finns i lager för omgående leverans. I dessa fall så hittar du information om leveranstiden på produktsidan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick mail om att min order var…

Fick mail om att min order var utskickad den 17 Juli.skulle ta 1-3 arbetsdagar.
25 juli inget.....inte ens något registrerat på mina post appar.inget svar via mail heller
Nej blir inga fler köp.

24. Juni 2020

Hejsan Adrian,

Tråkigt att du är missnöjd med ditt köp.

Vi har haft ett fel i vårt lagersaldo och en av produkterna du beställt har varit slut i lager. Vi mejlade dig gällande detta den 17/6 men dessvärre har vi inte fått något svar ifrån dig.

Du mejlade vår kundtjänst klockan 01:10 inatt och vi svarade dig direkt på morgonen. Tyvärr är vi inte på plats under natten.

Men vi hoppas snart kunna ha ett svar från dig via mejl så din beställning kan gå iväg. Återkom gärna där så snart du kan.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har inte fått det jag har beställt och…

Har inte fått det jag har beställt och det var för en vecka sen, inget svar får man heller när man mallar dom!

20. Juni 2020

Hejsan Andreas,

Du har beställt en produkt som har lite längre leveranstid då den ej finns i vårt lager för omgående leverans.
Information om leveranstiden hittar du på produktsidan precis under knappen för att lägga produkten i varukorgen.
Produkten du beställt har en utskriven leveranstid på 7-14 dagar och det är idag 8 dagar sedan du la din beställning på produkten.

Du mejlade vår kundtjänst på midsommarafton och tyvärr har vår kundtjänst stängt under denna helgdag.
Du har idag (första vardagen sedan ditt mejl) fått svar.

Riktigt bra kundservice

Riktigt bra kundservice! Svarar fort och hjälper en igenom problemet!

16. Juni 2020

Hej Emma,

Tack för ditt fina betyg.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabbaste leveransen jag varit med om

Snabbaste leveransen jag varit med om! La beställningen i tisdags o fick den igår, onsdag. Cool baddräkt som ser ut precis som jag förväntade mig, känns som den är av hög kvalitet o jag kommer troligen att använda den flera säsonger. Har storlek L eller XL i vanliga fall, det beror lite på. Beställde en L, men en XL hade nog passat lite bättre. får väl trimma sommarfiguren😆 rekommenderar varmt!

4. Juni 2020

Hejsan Renée,

Kul att du gillade baddräkten även om det blev lite fel med storleken.

Önskar dig en riktigt fin sommar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt snabb o bra service

Väldigt snabb o bra service , kan varmt rekomenderas ...

13. Mai 2020

Hejsan Ingela,

Tack för din goda feedback. Kul att höra att du är nöjd.

Coola kläder till ett bra pris

Coola kläder till ett bra pris
Och bra service!

29. April 2020

Hej Michael,

Kul att höra att du är nöjd.

Köpte en M65 jacka där

Köpte en M65 jacka där. Fick skicka tillbaka och byter en gång pga storlek. Man måste välja stoooor men det kan vara jag. Jag är nöjd.

10. April 2020

Antwort von Dunken.se

Skönt att höra att du är nöjd, även om du blev tvungen att byta storleken på jackan. Skulle du ha några frågor om storlekar i framtiden så tveka inte att mejla vår kundtjänst. Vi försöker alltid ge snabba svar på mejlen.

Ha en bra dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

lögn om Fri frakt och dåliga jackor

lögn om Fri frakt och dåliga jackor, jag har returnerat min jacka och nu jag jag måste betala 79 kr😐

13. März 2020

Hejsan Alexander,

Fri frakt och fri retur är två olika saker. Du la din order med en kampanj som erbjöd fri frakt av din order. Detta fick du då du inte debiterades 49 kronor i frakt på din order.

När du sedan gjorde din retur så använde du vår fraktetikett och returfrakten kostar då 79 kronor. Detta hittar du information om på din retursedel, på vår retursida samt i våra köpvillkor. Vi informerar även där att det går bra att skicka returen själv med valfritt fraktbolag om man inte önskar använda fraktetiketten från oss.

Fri frakt har du fått som utlovat. Men fri retur har vi aldrig lovat dig.

Det är tråkigt att höra att du anser att vår jacka var dålig. I dagsläget har vi 200 kundbetyg på jackan och genomsnittligt betyg är 5 av 5 i betyget. Du får gärna höra av dig till oss med lite mer konstruktiv kritik gällande jackan, vi lyssnar gärna på vad det är som du tycker är dåligt med jackan.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lagersaldo stämmer inte.

Lagersaldo stämmer inte.

Får ett mail som säger att plagget levereras inom 3 dagar men oftast redan nästa dag.

Efter en vecka frågar jag vad som har hänt med min order och får då som svar att det var fel i lagersaldot och dom måste beställa in nya så det blir försenat.

När jag åter kollar deras sida efter en dag så står det fortfarande att plagget finns i deras lager så det känns snarare som fiffel än ett misstag när dom inte ens bryr sig om att gå in och ändra saldot på en produkt dom vet och medgett inte finns hemma

3 veckor tog det.

11. Dezember 2019

Hejsan Johan,

Våra lager synkas mot många av tillverkarnas lager och lagersaldot på vår sida är därför beroende av att tillverkarens lager stämmer.
När något är slut så ska tillverkarna ändra lagersaldot men synken mot våra system kan ibland ha lite fördröjning. Men det rör sig oftast om några timmar.

Är det en produkt vi ska ha i lager för omgående leverans så justeras dessa inom max 1 timme. Så visst bryr vi oss om att gå in och ändra det.

Det är lika tråkigt varje gång det smyger in ett fel i ett lagersaldo men tyvärr är det i stort sett ofrånkomligt i lager med lite ruljans.

Ber om ursäkt för att du blivit drabbad av detta!

/Marcus

Väldigt besviken

Det har gått tolv dagar och min beställning för 899kr har inte kommit. Detta var en vara som skulle finnas i lager och då utlovades 1-3 dagars leverans. Kundtjänst svarar ej på mejl. Jag väntar någon dag till, men jag är glad att jag handlade genom klarna så att jag kan få pengarna tillbaka om jag har blivit lurad.

27/6
Kundtjänst svarar fortfarande inte, faktura pausad hos klarna.

25. Juni 2019

Hejsan Jessica,

Vi skickade ordern från oss samma dag som du beställde ordern. Vi fick den 24/6 klockan 20:11 meddelande från dig om att paketet inte kommit fram med DHL och vi svarade dig då på mejlet den 25/6 klockan 06:57 samt tog kontakt med DHL. Har du inte fått vårt mejl så kanske det råkat gå till skräpposten?

DHL lyckades snabbt hitta paketet och idag den 27/6 så ska paketet levereras till ditt ombud. Vi har även svarat dig på det mejl du skickat till vår kundtjänst idag.

/Marcus

lång leveranstid

lång leveranstid
Enligt hemsidan så är leveranstiden 1-3 dagar har nu väntat i över en vecka på varan har mailat men fick bara svar att jag ska få ett mail när varan är på g. Har fått det svaret att varan var på g för ca en vecka sedan men än ingen vara.

19. März 2019

Hejsan Hanna,

1-3 dagars leverans har vi på produkter som finns i vårt lager för omgående leverans.
Sedan har vi även många produkter som inte finns i lager hos oss men som finns i lager hos tillverkaren och dessa produkter har då lite längre leveranstid.

Den produkt du beställde var en produkt som inte fanns i vårt lager för omgående leverans utan hade en leveranstid på 5-10 dagar.
Information om leveranstiden hittar du alltid på produktsidan precis nedanför knappen "lägg i varukorg".

Vi levererade din order så att den var i tid inom 5-10 dagar som utlovat men sedan har Postnord tagit 7 dagar på sig att leverera paketet från deras första sortering. Vi beklagar verkligen detta men tyvärr är det helt utanför vår kontroll.

När du hörde av dig till oss gällande saknad försändelse så beställde vi direkt in ny produkt till dig för att kunna ersätta eventuellt bortslarvat paket hos Postnord men du hann ju få det första paketet innan vi fick in produkten från tillverkaren igen.

Jag vet faktiskt inte vad vi skulle gjort annorlunda?

Dunken.se

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr