Dunken.se Bewertungen 371

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gillade verkligen jackan :) Tog den i samma storlek jag brukar ha...dessvärre kunde jag inte få in båda armarna. Trist att det inte stod under produktbeskrivningen att de var små i storleken- då had... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en tröja i för över 3 veckor sen, och har fortfarande inte fått den? Och det står i postnord appen att dom har väntat på att få artikeln ifrån dunken i över 2 veckor. Skrivit mail osv utan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tischorna sitter som en ”smäck” inte första gången ni levererar, nu vet jag vilken mod som passar så nu får färgerna bestämma, tung med en känsla av kvalitet och smidig service o hyfsad snabb leverans... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

371 Bewertungen

Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Allt OK förutom långa leveranstider

De har ett ganska ovanligt och kul sortiment med bra priser. Problemet är långa leveranstider. Varje gång jag har beställt så har det tagit 1-2 veckor. Ibland längre. Annars tycker jag att det är ett bra ställe att handla från.

24. Oktober 2024

Hejsan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vad kul att höra att du uppskattar vårt unika sortiment och våra priser! Vi strävar alltid efter att leverera en så bra köpupplevelse som möjligt och är förstås ledsna över att leveranstiden inte levt upp till dina förväntningar.

Förtydligande kring våra leveranstider: För produkter som finns i vårt lager är leveranstiden 1-3 vardagar. Vi erbjuder dock även möjligheten att beställa varor som inte finns i vårt lager men som finns hos våra leverantörer, vilket kan innebära något längre leveranstider. Denna information framgår på produktsidan, och uppskattningen baseras på hur snabbt vi förväntar oss att få in varorna från leverantören.

Att kunna erbjuda dessa produkter som beställningsvaror ger ett bredare sortiment och fler valmöjligheter för våra kunder. Vi skickar självklart ut varorna så snart de når oss från leverantören.

Vi hoppas att du i framtiden kommer att känna att vi lever upp till dina förväntningar på alla plan. Vårt mål är att erbjuda både brett sortiment och snabb service, och vi är tacksamma för din feedback som hjälper oss att bli ännu bättre!

"Lyft och transport"

Jag beställde en "Lyft och transport verktyg" (Lifting and Moving Tool) från dunken.se och jag måste säga att jag är så förälskad i den och så tacksam att det är lättade att lyfta tunga grejer när min man är inte hemma och måste jobba och många gånger orkar han inte när han har jobbat så hårt och jag vill inte göra mer jobbigt för honom. Jag testade precis att lyfta en gammal frys som är lätt över 35 år gammal och det gick hur bra som helst och perfekt nu när vi ska flytta om en månad! Så tack för att nu finns och gjorde livet enklare för mig och min man! 🙏🌺❤
Kommer verkligen rekommendera och handla hos er flera gånger. 🥰👍👏

4. Oktober 2024

Antwort von Dunken.se

Stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Härligt att höra att produkten underlättat för er. 🙏

Med vänlig hälsningar,

Fick superservice av kundtjänst

Fick superservice av kundtjänst ! Snabb återkoppling och klanderfri sevice.
Jackan som beställdes var 👍👍👍👍👍
Rekommenderar varmt

25. September 2024

Antwort von Dunken.se

Ett stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Kul att höra att du är nöjd med både kontakt och produkt.

Med vänlig hälsning,

Bra och tydlig

Väldigt nöjd med både varan och köpupplevelsen.
Kommer köpa från dunken se igen

24. September 2024

Antwort von Dunken.se

Stort tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Kul att du är nöjd med både varan och köpupplevelsen!

Varmt välkommen åter!

Rekommenderar varmt Dunken.se

Älskar Dunken, de har alltid bra kläder & trevlig service. Rekommenderar dem varmt!

11. September 2024

Antwort von Dunken.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det första var leveransen som skulle ta…

Det första var leveransen som skulle ta 3 - 7 vardagar, dessa blev till nästan 2 veckor. Dessvärre så motsvarade inte produkten mina förväntningar, men så är det när man beställer på nätet.
Returnerar produkten och använder då den info som man får via hemsidan, allt verkar väldigt smidigt. Det som man inte blir informerad om är att returfrakten är dyrare än den frakt man redan betalat. Riktigt dålig stil.
Första och sista gången jag beställt från detta företag.

28. Mai 2024

Hejsan,

Tyvärr saknar ditt omdöme nödvändig information för att jag ska kunna koppla ihop det med en order och därav kunna se vad som hänt.

Men jag gissar på att du beställt en från tyska Brandit. Brandit har vi haft en leveranstid på 3-7 vardagar på, men under de 2-3 senaste veckorna så har det tyvärr tagit Brandits lager cirka 5 arbetsdagar för våra leveranser att gå ut från lagret. Till skillnad från 1-2 arbetsdagar som annars varit normalt.

Denna ökade leveranstiden kom helt utan förvarning för vår del och vi har därför fått höja leveranstiden till 5-10 vardagar, för att ge en så rättvis uppskattad leveranstid som möjligt till våra kunder. Dessvärre blir det beställningar i övergången som drabbades av förseningen, då vi inte fick någon förvarning.

Gällande returfrakten så är det givetvis tråkigt att du missat informationen. Men vi tycker ändå att vi är tydliga med kostnaden för returfrakten. Det står både i våra köpevillkor och på sidan med information om vår returhantering. Dock är det ju som med all annan information, man måste ta sig tiden att läsa informationen som delges en. Vi har dock inget krav på att man måste köpa returfrakten från oss, utan det går minst lika bra att själv ombesörja frakten med valfritt fraktbolag.

Jag beställde 14 maj

Jag beställde 14 maj. Jag kontaktade dunken igår att avregistrera min beställning.
Svaret var att det går ej att avbeställa nar det redan är packat?

27. Mai 2024

Hejsan,

Du har beställt en vara som har en leveranstid på 5-10 vardagar då den ej finns i vårt lager för omgående leverans.

När vi fick in varan till oss från tillverkaren så skickades ordern omgående ut på vårt lager för packning och leverans.

Avbeställningar måste göras innan varan hinner skickas ut från vårt lager, men ditt mejl gällande att du ville avbeställa kom först efter att varan var skickad.

Det går ju inte dra tillbaka en leverans som redan är skickad, utan man måste då göra en retur.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skriver igen då jag fortfarande ej fått…

Skriver igen då jag fortfarande ej fått min leverans. Fick ett mail om att en av t-shirtsen hade fel i lagersaldot hos tillverkaren, så den kommer jag inte ens få.
Gjorde min beställning 28e april och idag är det den 22e maj. Det svar jag fick i min föregående kommentarer gav inget som helst svar angående min order.
Beställ ALDRIG härifrån.

22. Mai 2024

Hejsan!

Som du skriver så blev en vara restad från tillverkaren då den var slut i lager.

När detta stod klart så plockades produkten bort från din order och resterande del av ordern skickades då också omgående ut.

Ordern gick ut den 20/5 och levererades till dig den 22/5.

Vi beklagar förseningen som orsakades av att en vara blev restad hos tillverkaren.

Beställt

Beställt, gått ex antal dagar inte hört ett smack, är det ens skickat? 6 dagar... skulle varit här nu. Riktigt kasst

17. Mai 2024

Hejsan,

Jag kan tyvärr inte ge dig någon närmare information då jag bara fått namnet Henrik att gå på och du inte delgett oss någon mer information vid förfrågan genom Trustpilot.

Men hos oss kan du både beställa varor som finns i vårt lager för omgående leverans och varor som inte finns hos oss för omgående leverans, men som finns i lager hos tillverkarna.

Det sistnämnda innebär då att leveranstiden är något längre än de 1-3 vardagar som är leveranstiden för varor som kan skickas omgående. Den uppskattade leveranstiden står då angivet på produktsidan precis under den knapp du klickat på för att lägga produkten i din varukorg.

Med tanke på att du skriver att varan inte är skickad efter 6 dagar så gissar jag på att det är just en sådan produkt du beställt. Anledningen att den ännu då inte är skickad är att produkten helt enkelt inte har kommit in till oss från tillverkaren än.

När vi får in leveranser så inlevererar vi dom omgående och beställningarna går då direkt ut på vårt lager för packning. Du får då också ett mejl information om detta.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Köpte Modern skogshuggar jacka till…

Köpte Modern skogshuggar jacka till sonen julklapp, julen 2023. Den kostade över 1000 kr. Nu är det flera stora hål i jackan och många begynnade hål trots att jackan bara använts några månader. Jag har mailade Dunken och skickat bilder på jackan. De hörde av sig och jag fick returnera jackan och de kollade på hålen. Trots att de kom fram till att skadorna/hålen på jackan uppstått på grund av att jackan utsatts för något sonen gjort (vilket inte sonen håller med om, han har inte utsatt jackan för onormalt slitage) så kommer de att skicka en ny jacka till sonen.
Vi hoppas att den jackan kommer att hålla då sonen älskade jackan.

Stort tack till Dunken.se för trevligt bemötande.

23. April 2024

Hej Anita,
Vi har ju pratats vid i telefon efter att vi förstod att våra svar via mejl av någon anledning inte når fram till din inkorg.

Men då detta omdöme är publikt så vill jag ändå svara dig även här, så det inte ser ut som att vi medvetet valt att totalt ignorera dig.

Som vi bestämde vi telefon så tar vi tillbaka jackan och tittar på skadorna på vår returavdelning. Vi hör av oss så snart vi har ny information om ärendet och hur vi tar det vidare.

Ha en fortsatt bra dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inte nöjd Försenad leverans utan något…

Inte nöjd Försenad leverans utan något besked. Standard svar från kundtjänst som hjälper lite

4. April 2024

Hej Dilla,

Jag är ledsen att höra att du inte är nöjd med hanteringen av din order.
Jag förstår att det är frustrerande att drabbas av förseningar.

Jag vill dock försäkra dig om att det svar du fick inte var ett standardsvar. Jag tog personligen hand om ditt ärende och skrev svaret till dig. Som jag nämnde i det mejlet hade vi problem med leveransen från tillverkaren, vilket orsakade förseningen av din produkt. Två av fyra lådor i den leverans där din produkt befann sig blev felaktigt sorterade av UPS i Tyskland, vilket fördröjde leveransen av lådorna till oss.

Men vi hade fått äntligen fått in de två saknade lådorna när du mejlade och som jag skrev i svaret så hade din order skickats från vårt lager samma dag.

Vi bad dig om ursäkt via mejl och ber än en gång om ursäkt här för det inträffade och uppskattar din förståelse för att sådana händelser ligger utanför vår kontroll.
Vi strävar efter att alltid ge korrekt och tydlig information om uppskattad leveranstid, men ibland uppstår oförutsedda situationer, som t.ex. en felsortering på terminalen i Tyskland.

Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse eller om du har fler frågor, tveka inte att kontakta oss igen.

Tack för ditt tålamod och förståelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde ett par byxor och ett bälte…

Beställde ett par byxor och ett bälte och det tog över en vecka för dom att medela att dom inte längre hade byxorna tillgängliga och att ens skicka bältet.

29. Januar 2024

Antwort von Dunken.se

Vi förstår din besvikelse över att ha behövt vänta på din beställning, bara för att sedan få reda på att byxorna du beställt inte var tillgängliga.

Vi vill gärna förklara situationen och hur vi hanterade den.

De byxorna du beställde hade en angiven leveranstid på 3-7 vardagar eftersom de inte fanns i vårt lager för omgående leverans. Information om leveranstiden är alltid tillgänglig under knappen "lägg i varukorg" på produktsidan för att försäkra att våra kunder har tydlig information innan de genomför ett köp.

Tyvärr kunde inte tillverkaren leverera byxorna på grund av att de var slut i tillverkarens lager. Vi har system på plats för att automatiskt synkronisera med tillverkarens lagersaldon för att undvika sådana här situationer. Men trots detta kan olyckan ibland inträffa.

Så fort vi förstod att vi inte skulle kunna leverera byxorna, tog vi omedelbart bort dem från din beställning och justerade betalningen därefter.
Vi skickade sedan direkt resterande del av din beställning, det vill säga bältet, och kontaktade dig via e-post för att be om ursäkt för det inträffade. I detta mejl erbjöd vi dig också fri frakt som en kompensation för det inträffade, om ifall att du skulle vilja ersätta byxorna med något annat.

Vi ber verkligen om ursäkt för besväret och har förståelse för att situationen var långt ifrån idealisk. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och system för att minimera risken för liknande händelser i framtiden.

Tack för din förståelse och vi hoppas att vi ändå i framtiden kan få en ny chans att visa dig den service och kvalitet som du förväntar dig och förtjänar.

Med vänlig hälsning,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Färgen på varan stämmer inte överens…

Färgen på varan stämmer inte överens med hur den ser ut på webshopbilden. Priset för högt för att returnera.

1. Dezember 2023

Hejsan Joacim,

Tråkigt att höra att du är missnöjd med produkten du köpt utav oss. Dessvärre hittar jag ingen order på de uppgifter du lämnat här på Trustpilot.

Men skulle du ändå känna att du vill ge oss en ny chans någon gång i framtiden så får du gärna höra av dig till vår kundtjänst om du inte skulle vara nöjd. Så kan vi diskutera vad det är du är missnöjd med och hur vi kan lösa det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde skor som kom snabbt..

Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort.

Troligen något produktionsfel från fabrik.

Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en halvtimme senare om att det självklart bara var att returnera skorna kostnadsfritt.

Snabbt och enkelt helt enkelt, synd på skorna då dom var snygg, men dunken.se kan jag inte klaga på!

3. September 2023

Man får inte ha bråttom

Man får inte ha bråttom om man vill ha grejerna man beställt.
Tredje gången nu jag fått vänta för de inte har saker på lager vilket man inte ser direkt när man väljer varan.
De hänvisar till nån bra gömd info som jag aldrig sett när man valt varor.
Butiken har bra utbud med större storlekar vilket uppskattas av en som inte är en liten räka.
Det är enda anledningen jag fortsätter vara kund.

4. Juli 2023

Hejsan!

Tråkigt att se att du är så pass missnöjd med vår service att du väljer att ge oss betyg 2 av 5.

Varor som finns i vårt lager för omgående leverans har en leveranstid på 1-3 vardagar. Men sedan erbjuder vi även möjligheten att beställa varor som inte finns i lager hos oss men som finns i lager hos tillverkarna. Då måste vi dessvärre vänta in leveransen från tillverkaren innan vi kan skicka ut leveransen till dig.

Alternativet hade varit att dessa varor inte hade gått att beställa alls när de inte finns i vårt lager. Detta ser vid dock inte som ett bättre alternativ.

Gällande att informationen skulle vara gömd på vår sida så är det inte alls vår avsikt. Informationen om leveranstiden ligger precis under den knapp som du klickar på för att lägga produkten i din varukorg.

Vi har även lagt in så att färgen på ikonen framför texten ändras från grönt till gult då varan har en längre leveranstid.

Jag skickar ett mejl till dig med en bild på vart du ser informationen, för eventuellt framtida beställningar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bytte en hatt som var för liten

Bytte en hatt som var för liten. Fick betala 79 kr för bytet. Nästa hatt som var större i storleken var ändå för liten. Helt missvisande för i verkligheten var hatten mycket plattare än på bilden. Nu får hatten ligga i en låda istället eller så åker den i soporna. Inte värt att göra retur då man får betala lika mycket som den e värd. Handlar aldrig där mer.

4. Juli 2023

Hejsan!

Tråkigt att höra att du är missnöjd.

Returfrakten kostar 79 kronor om du väljer att använda fraktetiketten från oss. I skrivande stund så har vi endast möjlighet att erbjuda nyttjande av fraktetikett till ett fast pris, oavsett volym, vikt eller pris på det som returneras. Det går dock bra att själv ombesörja returfrakten med valfritt fraktbolag, vilket ibland kan bli billigare vid retur av lättare och mindre produkter.

Bra support

Inga problem med leverans. Sömmarna i en tröja som jag köpt började ge sig lite för tidigt. Efter kontakt med supporten fick jag hjälp snabbt och valet om jag ville ha pengarna tillbaka eller en ny tröja.

8. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr