Gillade verkligen jackan :) Tog den i samma storlek jag brukar ha...dessvärre kunde jag inte få in båda armarna. Trist att det inte stod under produktbeskrivningen att de var små i storleken- då had... Mehr ansehen
Beställde en tröja i för över 3 veckor sen, och har fortfarande inte fått den? Och det står i postnord appen att dom har väntat på att få artikeln ifrån dunken i över 2 veckor. Skrivit mail osv utan... Mehr ansehen
Tischorna sitter som en ”smäck” inte första gången ni levererar, nu vet jag vilken mod som passar så nu får färgerna bestämma, tung med en känsla av kvalitet och smidig service o hyfsad snabb leverans... Mehr ansehen
Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Hamnplan 8, 29495, Sölvesborg, Vereinigte Staaten
- kundtjanst@dunken.se
- www.dunken.se
Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Allt OK förutom långa leveranstider
De har ett ganska ovanligt och kul sortiment med bra priser. Problemet är långa leveranstider. Varje gång jag har beställt så har det tagit 1-2 veckor. Ibland längre. Annars tycker jag att det är ett bra ställe att handla från.

"Lyft och transport"
Jag beställde en "Lyft och transport verktyg" (Lifting and Moving Tool) från dunken.se och jag måste säga att jag är så förälskad i den och så tacksam att det är lättade att lyfta tunga grejer när min man är inte hemma och måste jobba och många gånger orkar han inte när han har jobbat så hårt och jag vill inte göra mer jobbigt för honom. Jag testade precis att lyfta en gammal frys som är lätt över 35 år gammal och det gick hur bra som helst och perfekt nu när vi ska flytta om en månad! Så tack för att nu finns och gjorde livet enklare för mig och min man! 🙏🌺❤
Kommer verkligen rekommendera och handla hos er flera gånger. 🥰👍👏

Fick superservice av kundtjänst
Fick superservice av kundtjänst ! Snabb återkoppling och klanderfri sevice.
Jackan som beställdes var 👍👍👍👍👍
Rekommenderar varmt

Bra och tydlig
Väldigt nöjd med både varan och köpupplevelsen.
Kommer köpa från dunken se igen

Rekommenderar varmt Dunken.se
Älskar Dunken, de har alltid bra kläder & trevlig service. Rekommenderar dem varmt!

Antwort von Dunken.se
Det första var leveransen som skulle ta…
Det första var leveransen som skulle ta 3 - 7 vardagar, dessa blev till nästan 2 veckor. Dessvärre så motsvarade inte produkten mina förväntningar, men så är det när man beställer på nätet.
Returnerar produkten och använder då den info som man får via hemsidan, allt verkar väldigt smidigt. Det som man inte blir informerad om är att returfrakten är dyrare än den frakt man redan betalat. Riktigt dålig stil.
Första och sista gången jag beställt från detta företag.

Jag beställde 14 maj
Jag beställde 14 maj. Jag kontaktade dunken igår att avregistrera min beställning.
Svaret var att det går ej att avbeställa nar det redan är packat?

Antwort von Dunken.se
Skriver igen då jag fortfarande ej fått…
Skriver igen då jag fortfarande ej fått min leverans. Fick ett mail om att en av t-shirtsen hade fel i lagersaldot hos tillverkaren, så den kommer jag inte ens få.
Gjorde min beställning 28e april och idag är det den 22e maj. Det svar jag fick i min föregående kommentarer gav inget som helst svar angående min order.
Beställ ALDRIG härifrån.

Beställt
Beställt, gått ex antal dagar inte hört ett smack, är det ens skickat? 6 dagar... skulle varit här nu. Riktigt kasst

Antwort von Dunken.se
Köpte Modern skogshuggar jacka till…
Köpte Modern skogshuggar jacka till sonen julklapp, julen 2023. Den kostade över 1000 kr. Nu är det flera stora hål i jackan och många begynnade hål trots att jackan bara använts några månader. Jag har mailade Dunken och skickat bilder på jackan. De hörde av sig och jag fick returnera jackan och de kollade på hålen. Trots att de kom fram till att skadorna/hålen på jackan uppstått på grund av att jackan utsatts för något sonen gjort (vilket inte sonen håller med om, han har inte utsatt jackan för onormalt slitage) så kommer de att skicka en ny jacka till sonen.
Vi hoppas att den jackan kommer att hålla då sonen älskade jackan.
Stort tack till Dunken.se för trevligt bemötande.

Antwort von Dunken.se
Inte nöjd Försenad leverans utan något…
Inte nöjd Försenad leverans utan något besked. Standard svar från kundtjänst som hjälper lite

Antwort von Dunken.se
Beställde ett par byxor och ett bälte…
Beställde ett par byxor och ett bälte och det tog över en vecka för dom att medela att dom inte längre hade byxorna tillgängliga och att ens skicka bältet.

Antwort von Dunken.se
Färgen på varan stämmer inte överens…
Färgen på varan stämmer inte överens med hur den ser ut på webshopbilden. Priset för högt för att returnera.

Antwort von Dunken.se
Beställde skor som kom snabbt..
Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort.
Troligen något produktionsfel från fabrik.
Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en halvtimme senare om att det självklart bara var att returnera skorna kostnadsfritt.
Snabbt och enkelt helt enkelt, synd på skorna då dom var snygg, men dunken.se kan jag inte klaga på!
Älskar att köpa saker på dunken.
Älskar att köpa saker på dunken.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Skitsnabb lev...så snygga byxor💖💖💖💖🙏😁
Skitsnabb lev...så snygga byxor💖💖💖💖🙏😁
Sylwia Wermelin
Man får inte ha bråttom
Man får inte ha bråttom om man vill ha grejerna man beställt.
Tredje gången nu jag fått vänta för de inte har saker på lager vilket man inte ser direkt när man väljer varan.
De hänvisar till nån bra gömd info som jag aldrig sett när man valt varor.
Butiken har bra utbud med större storlekar vilket uppskattas av en som inte är en liten räka.
Det är enda anledningen jag fortsätter vara kund.

Antwort von Dunken.se
Bytte en hatt som var för liten
Bytte en hatt som var för liten. Fick betala 79 kr för bytet. Nästa hatt som var större i storleken var ändå för liten. Helt missvisande för i verkligheten var hatten mycket plattare än på bilden. Nu får hatten ligga i en låda istället eller så åker den i soporna. Inte värt att göra retur då man får betala lika mycket som den e värd. Handlar aldrig där mer.

Bra support
Inga problem med leverans. Sömmarna i en tröja som jag köpt började ge sig lite för tidigt. Efter kontakt med supporten fick jag hjälp snabbt och valet om jag ville ha pengarna tillbaka eller en ny tröja.
Rekordsnabb leverans
Köpte en snygg och skön mössa som levererades på rekordtid, endast ett dygn. Kommer definitivt handla fler gånger.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.