Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Bewertungen

1'114
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med sygemelding har jeg følt mig virkelig godt hjulpet af social rådgiver Claus. Vi har haft løbende samtaler i forløbet og jeg har fået hjælp i partshøring ifht kommunen. Derudover har... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kære DSA. Jeg synes personligt, at jeres personale er hjælpsomme og søde — intet dér. Men jeres system og jeres ansøgningsproces kan virkelig bruge meget feedback. Jeg har været hos jer i omkr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos DSA. Især Sannie har været en stor hjælp i forbindelse med min overgang fra studerende til nyuddannet sygeplejerske. Jeg har fået god vejledning, støtte og hjæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Mehr ansehen

1. Einkommensversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1'114)

115 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super søde medarbejdere som møder en…

Super søde medarbejdere som møder en men ventetiden i telefonen er absurd ofte. Jeg møder tit 20 min ventetid som nr. 1 i køen og bliver ikke ringet tilbage til når jeg bruger den funktion.

7. April 2025

Kære Peter

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet ventetid, og at du ikke er blevet ringet op, når du har bedt om det.

Vi arbejder på at være tilgængelige, og det er bestemt ikke optimalt, at du har bedt om at blive ringet op, og ikke er blevet det. Det vil vi kigger nærmere ind i.

Super god service

25. März 2025

Hej Maibritt,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter pris på din feedback.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Positiv oplevelse

Jeg blev lyttet til, og samtalen tog udgangspunkt i mine behov. Der var en god og respektfuld dialog hele vejen i gennem, og jeg fik nogle gode, konkrete redskaber at arbejde videre med.

25. März 2025

Hej Amanda,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du følte dig hørt og forstået under samtalen, og at du fik konkrete redskaber med dig.

Vi sætter en ære i at have en respektfuld dialog og skræddersy vores rådgivning til dine behov.

Skulle du få brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse.

God sparring og coaching

God sparring og coaching. Fik konstruktiv feedback på ansøgning, CV og videre plan for jobsøgning samt nye input til uopfordrede ansøgninger mht. brancher/virksomheder

1. April 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft gavn af vores sparring og coaching. Vi er altid klar til at støtte dig i din jobsøgningsproces og hjælpe dig med at optimere dine ansøgninger og CV.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi er her for at hjælpe dig med at nå dine karrieremål.

Mange tak for din feedback.

En rigtig god a-kasse

En rigtig god a-kasse, har altid fået hjælp når jeg har haft brug for det. De har en masse tilbud som kan hjælpe en videre.

31. März 2025

Hej Henriette,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores a-kasse og har fået den hjælp, du havde brug for.

Vi bestræber os altid på at støtte vores medlemmer bedst muligt og tilbyde relevante tilbud til gavn for dem.

Vi sætter pris på din anerkendelse og er glade for at have dig som medlem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God respons på spørgsmål og tilbage…

God respons på spørgsmål og tilbage opkald, i stedet for at vente 🤗

28. März 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Vi bestræber os altid på at være hurtige og effektive i vores kommunikation med vores medlemmer, og det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores respons og opkald.

Vi sætter pris på din feedback og er altid her for at hjælpe.

Skulle du få brug for yderligere assistance, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine bedste anbefalinger til DSA og…

Mine bedste anbefalinger til DSA og Iben Rasmussen for en meget konstruktiv samtale. Jeg sidder tilbage med 3 ord der kort præciserer min oplevelse af en meget imødekommende og professionel samtale:
resonans, omsorgstræthed, håb. En oplevelse af at blive hørt, forstået og accepteret (resonans), italesættelse af begreb (omsorgstræthed) og en følelse (håb) - det er ok alt sammen og jeg vil komme videre selvom jeg ikke helt ved hvordan, hvornår og med hvad - det finder jeg ud af med DSA´s hjælp.

18. März 2025

Hej Anne,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de fine ord om din samtale med Iben.

Vi er glade for at høre, at du oplevede samtalen som konstruktiv og professionel, og at du følte dig hørt, forstået og accepteret.

Det er vores fornemmeste opgave at støtte og vejlede vores medlemmer, så de kan komme videre på bedst mulig vis.

Vi er her altid for at hjælpe dig på din vej, og vi ser frem til at følge dig og støtte dig i din udvikling.

Tak for din tillid og anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig spændende og brugbar…

Virkelig spændende og brugbar undervisning! Hun var super god til at forklare, svare på spørgsmål og inddrage os, selvom det var online. Nyttigt, når man vil lære sig selv lidt bedre at kende ift. at finde det helt job til ens præferencer og kvalifikationer.

26. März 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du fandt undervisningen spændende og brugbar, selvom den foregik online.

Det lyder som om, at underviseren gjorde et fremragende stykke arbejde med at engagere og hjælpe jer.

Det er netop vores mål at støtte vores medlemmer i at lære sig selv bedre at kende og finde det rette job, der matcher ens præferencer og kvalifikationer.

Mange tak for din tillid og din feedback. Vi er her altid for at hjælpe og støtte dig i din karriereudvikling.

Imødekommende underviser

Imødekommende underviser

Hej Helen,

Tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores undervisere.

Vi sætter en ære i at være imødekommende og støttende over for vores medlemmer.

Hej Casper,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft gavn af vores sparring og karriererådgivning.

Vi arbejder hårdt på at støtte vores medlemmer bedst muligt i deres karriereudvikling.

Har du brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God sparring og hjælp og meget venligt personale

Jeg havde en rigtig god sparring på en kommende jobsamtale og fik mange gode råd og vejledning i hvad ville være godt at fremhæve og hvor jeg stod stærkt. Og meget sød og imødekommende konsulent som jeg desværre ikke kan huske hvad hed.

20. März 2025

Hej Maria,

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse med vores sparring til jobsamtalen.

Det er altid vigtigt at være godt forberedt, og det lyder som om, at du fik nogle nyttige råd og vejledning.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at støtte dig i din karriere.

Tak for din feedback, og vi sætter pris på din støtte.

Sparing og råd,vejledning

Jeg har fået godt hjælp og sparring mht ressource forløb. Og hjælp til at der blev presset på i forhold til klinisk undersøgelse . Det har været uvurderligt at have en i ryggen som ønsker der sker det rette ting i forhold til ens fremtid
Det er værst over et forløb på 3 mdr

20. März 2025

Hej Marie,

Det er fantastisk at høre, at du har fået god hjælp og sparring i forbindelse med dit ressourceforløb.

Det er vigtigt at føle sig støttet og vejledt i sådanne situationer, og det lyder til, at du har haft en god oplevelse med at få den rette assistance til din kliniske undersøgelse.

Det er vores mål at støtte vores medlemmer bedst muligt, så det er dejligt at høre, at du har følt dig godt hjulpet og støttet i din fremtidssikring.

Tak for din tilbagemelding, og hvis du har brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vedr. Stress

Fin samtale

18. März 2025

Hej NB,

Tak for din feedback!

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores samtale.

Vi sætter pris på din tilbagemelding.

Kundeservice i høj klasse

17. März 2025

Hej Freja,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi sætter en ære i at yde en høj service og støtte vores medlemmer bedst muligt.

Tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og en god snak omkring…

God oplevelse og en god snak omkring evt. karriereskifte. Der blev givet bud på flere forskellige veje at gå ift. ens karriere.

7. März 2025

Hej Louise,

Det lyder fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse og fik nyttig vejledning omkring et eventuelt karriereskifte.

Vi er glade for at kunne hjælpe med at udforske forskellige karriereveje med dig.

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse med os.

Efterløn

Talte i telefon med en medarbejder der var rar og meget venlig, var inde i stoffet og kunne svare på alle spørgsmål, dejlig oplevelse.

Hej Pia,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder i telefonen.

Vi bestræber os altid på at give vores medlemmer den bedst mulige service og vejledning.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp.

Tak for din feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har slet ikke modtaget påmindelse…

Jeg har slet ikke modtaget påmindelse om mødet!!!!

13. März 2025

Hej Fariba,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget en påmindelse om mødet.

Når du tilmelder dig et møde, sender systemet automatisk en bekræftelse med tid og sted – eller et link, hvis mødet er online.

Denne bekræftelse kan findes på mit.dsa.dk.

48 timer før mødet afsendes en SMS-påmindelse automatisk, forudsat at dit telefonnummer er registreret i systemet.

Dette kan også opdateres via mit.dsa.dk.
Der kan dog opstå tekniske fejl, som forhindrer beskeder i at nå frem.

Hvis det er sket i dette tilfælde, beklager vi meget.

Vi afholder løbende møder, og du er meget velkommen til at tilmelde dig igen. Skulle der ikke være ledige tider, så kontakt os, så vi kan finde en løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I kontakt med DSA i forhold til…Hjælp til efterløn

I kontakt med DSA i forhold til efterløn. Fik den absolut bedste, mest relevante hjælp og super service jeg kunne få. Tusind tak C.....

Hej Anne,

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået en god og relevant hjælp i forbindelse med din efterløn gennem Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Vi sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service for vores medlemmer.

Tak for din tillid og for at dele din positive oplevelse med os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vel planlagt i forhold til teori og…

Vel planlagt i forhold til teori og praksis og tiden.
Behagelig underviser
Vigtigt webinar

13. März 2025

Hej Margrethe,

Tusind tak for din feedback!

Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores webinar.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores undervisning er velplanlagt og relevant i forhold til både teori og praksis.

Vi er glade for at høre, at du fandt underviseren behagelig, og at du kunne bruge webinaret.

Vi sætter pris på din tilbagemelding og håber at se dig til vores kommende arrangementer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplever altid god service og…

Jeg oplever altid god service og venlige medarbejdere! Et ekstra stort TAK til Lotte! :)

27. Februar 2025

Hej Isabella,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du altid oplever god service og venlige medarbejdere hos os.

Jeg vil sørge for at give din ros videre til Lotte - det er altid dejligt at få bekræftet, at vores medarbejdere gør en forskel.

Endnu engang tak for din feedback, og hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr