Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Bewertungen

1'114
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med sygemelding har jeg følt mig virkelig godt hjulpet af social rådgiver Claus. Vi har haft løbende samtaler i forløbet og jeg har fået hjælp i partshøring ifht kommunen. Derudover har... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kære DSA. Jeg synes personligt, at jeres personale er hjælpsomme og søde — intet dér. Men jeres system og jeres ansøgningsproces kan virkelig bruge meget feedback. Jeg har været hos jer i omkr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Mehr ansehen

1. Einkommensversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1'114)

115 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været tilknyttet Sannie ifbm

Jeg har været tilknyttet Sannie ifbm. min ledighed. Jeg er blevet mødt konstruktivt og med masser af gode inputs til hvordan jeg stiller mig bedst muligt i min jobsøgning, hvor der også er blevet taget højde for at jeg skal på barsel i den nærmeste fremtid. Så Sannie har været god til at komme med forslag fra sin side af bordet, til hvordan jeg også har et attraktivt CV på den anden side af barsel.

23. Juli 2026

Hej Signe,

Tusind tak for din fine feedback.

Det glæder os meget at høre, at Sannie har kunnet støtte dig konstruktivt og med relevante inputs i din jobsøgning – og samtidig taget hensyn til din barsel.

Vi ønsker dig alt det bedste både nu og fremover, og husk, at vi altid er her, hvis du har brug for hjælp.

Kom hurtigt igennem

Kom hurtigt igennem, præcise svar.
Kan hurtigt kommer videre med opgaven.
👏👌✌️

12. August 2026

Hej Merete,

Tusind tak for de rosende ord!

Det glæder os, at du oplevede god hjælp, så du kunne komme videre med din opgave.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis behovet skulle opstå igen.

Venlig og imødekommende hjælp

Venlig og imødekommende hjælp - fik svar på mine spørgsmål og hjulpet godt videre 😊

6. August 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du har oplevet os venlige og imødekommende, og at vi kunne hjælpe dig godt videre. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere støtte eller svar på spørgsmål.

Sannie er knald dygtig

Sannie møder en med utroligt godt humør og er virkelig god til at sætte sig ind i ens situation og kommer med kvalificeret hjælp der kan få en videre.

3. August 2026

Hej Jakob

Tusind tak for de fine ord om Sannie!
Det glæder os meget, at hun har kunnet hjælpe dig med kvalificeret sparring, så du kan komme videre.
Vi er altid her for at støtte dig, hvis du får brug for det.

Hjælper altid.

31. Juli 2026

Hej

Tusind tak for din positive kommentar.
Det glæder os at høre, at vi altid kan hjælpe dig.

Karrierekonsulent Sannie

Jeg har Sannie som karrierekonsulent og er virkelig glad for det!
Hun har bl.a. givet mig god sparring på en ansøgning og cv til en stilling, jeg ønskede at søge og har sagt,at jeg endelig skal række ud,hvis jeg bliver kaldt til samtale og har brug for sparring inden jobsamtalen.
Alt i alt super god karrierekonsulent, der altid er klar til at hjælpe ☺️

28. Juli 2026

Hej Amanda

Tusind tak for de varme ord om Sannie og den hjælp, du har fået.

Det glæder os meget at høre, at du føler dig godt støttet gennem hele processen.

Vi står altid klar til at hjælpe dig videre, så du er mere end velkommen til at række ud igen.

Bliv medlem!

Derudover har dsa virkelig mange gode teamsmøder om alt fra Stress håndtering, jobansøgninger, brug af AI og meget mere, som jeg virkelig kan anbefale. Er faktisk øv over at jeg ikke har brugt det meget mere i mit arbejdsliv. Uden tvivl 5 stjerner!

30. Juli 2026

Hej Karen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om Claus og vores teamsmøder.

Det glæder os meget at høre, at du har fået god støtte i dit sygemeldingsforløb.

Vi håber, du vil få endnu mere gavn af vores services fremover.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hjælpsomme og venlige medarbejder.

Altid hjælpsomme og venlige medarbejder.

27. Juli 2026

Hej Ellen

Tusind tak for din fine feedback!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores medarbejdere som hjælpsomme og venlige.

Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjælpsom og imødekommende samtale .

Hjælpsom og imødekommende samtale .
Meget pædagogisk , i et emne/område , som for mig er nyt .
Jeg har fået god vejledning til hvordan jeg hjælpes videre i min nye situation.

20. Juli 2026

Hej Bitten

Tak for din fine feedback.

Det glæder mig meget, at du har fået god vejledning og føler dig hjulpet videre i din nye situation.

Vi er altid her for at støtte dig, så du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for mere hjælp.

Venlig hilsen.

altid god service

altid god service

16. Juli 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for de pæne ord!

Vi glæder os til at fortsætte med at yde god service til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Relevant og givende første møde

Jeg oplevede det første møde med DSA som relevant og givende. Det var brugbart at få mere at vide om regler og muligheder i DSA - og ligeledes en stor hjælp at blive introduceret til de vigtigste trin i forhold til at komme godt i gang som jobsøgende.

9. Juli 2026

Hej Karen,

Tusind tak for din fine feedback.

Det glæder os, at du fandt dit første møde med os både meningsfuldt og inspirerende.

Vi ønsker altid at give vores medlemmer klar og brugbar vejledning, så de føler sig godt rustet til jobsøgningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DSA er en virkeligt god a-kasse hvor…

DSA er en virkeligt god a-kasse hvor man nemt og hurtigt får den hjælp man har brug for. 🍀

De har mange tilbud og relevante temamøder man kan deltage i. Deres obligatoriske møder som jobsøgende er meget relevante og optimerende for ens videre jobsøgningsproces.

DSA har mine varmeste anbefalinger 🌟

7. Juli 2026

Hej Nikoline,

Tusind tak for din flotte og varme anbefaling af Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Det glæder os meget, at du oplever vores tilbud og møder som relevante og hjælpsomme i din jobsøgningsproces.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores service endnu bedre, og det er skønt at høre, at det kan mærkes.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedre Guide

Kære DSA.

Jeg har været hos jer i omkring 10 år, tror jeg, og hver eneste gang jeg skal have hjælp fra jer, oplever jeg næsten altid problemer. Der mangler dokumentation, der bliver efterspurgt mere og mere dokumentation, og processen bliver hurtigt meget forvirrende og i bruger mange fagsprog som den gennemsnitlige ikke forstår.

Mange tak til Alexander, som tog imod min feedback, lyttede og udviste forståelse. Jeg håber, at processen bliver nemmere!

7. Juli 2026

Hej Rebin

Tak fordi du tog dig tid til både at dele din oplevelse og for den gode dialog, du havde med Alexander efterfølgende.

Det var værdifuldt for os at høre dine perspektiver, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at uddybe dem.

Som vi også talte om, er det vigtigt for os at kommunikere i et sprog, der er let at forstå, selv når reglerne kan være komplekse.

Vi tager din feedback med i vores fortsatte arbejde med at gøre vejledningen og processerne så klare og brugervenlige som muligt.

Vi håber, at din næste oplevelse med DSA bliver endnu bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til mit første møde med Jette…

Jeg var til mit første møde med Jette som var en utrolig behagelig oplevelse.
Hun var sød og imødekommende og svarede på alle de spørgsmål man stod med.
Hun gjorde mødet spændene og fortalte om en masse ting så man blev klogere på noget af det man havde været i tvivl omkring.
Hun var åben og gjorde rummet trygt.
Det var en rigtig god oplevelse.
Hun er en solstråle.

2. Juli 2026

Hej Julie,

Tusind tak for din varme og positive feedback.

Det glæder os meget at høre, at Jette kunne skabe en god og informativ oplevelse for dig.

Vi sætter stor pris på dine ord og vil sørge for at viderebringe dem til Jette.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Meget ansvarlig

Meget ansvarlig, tålmodig og tydelig person jeg talte med. Vil ri ge tilbage med mere præcise svar

1. Juli 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning.

Vi ser frem til at høre fra dig igen, når du har flere spørgsmål eller brug for sparring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er nyuddannet sundhedsfaglig…

Jeg er nyuddannet sundhedsfaglig kandidat og har kun haft gode oplevelser med DSA. Søde og fleksible medarbejdere at træffe på telefonen og desuden en rigtig fin første samtale, som var den her workshop, hvor man samles en gruppe nyuddannet og får værktøjer og sparring med derfra.
Jeg vil gerne anbefale DSA som a-kasse!

24. Juni 2026

Hej Nanna,

Tusind tak for din flotte anbefaling og de fine ord om vores medarbejdere og workshops.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os som nyuddannet.

Vi ønsker dig alt det bedste på din videre vej – og husk, vi er altid klar til at hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos DSA. Især Sannie har været en stor hjælp i forbindelse med min overgang fra studerende til nyuddannet sygeplejerske. Jeg har fået god vejledning, støtte og hjælp til blandt andet jobsøgning og forberedelse til jobsamtaler. Det har givet mig mere tryghed og selvtillid i processen. Jeg kan varmt anbefale DSA til andre studerende og nyuddannede.

15. Juni 2026

Kære Ayeda,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at Sannie og resten af teamet har kunnet støtte dig godt i overgangen fra studerende til nyuddannet sygeplejerske.

Vi ønsker dig alt det bedste på din karrierevej og er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det.

Tak fordi du vil anbefale os videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været meget glad for at kunne…

Jeg har været meget glad for at kunne få denne sparring med Sannie ift. Karriervejledning. Helt klart noget jeg vil anbefale til en der søger nye retninger.

18. Juni 2026

Hej.

Tusind tak for din fine anbefaling.
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med karriervesparringen hos Sannie. Vi håber, det kan være med til at give dig klarhed og inspiration til dine næste skridt.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for mere hjælp eller sparring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik god og inspirerende vejledning…

Jeg fik god og inspirerende vejledning i forhold til måder at søge nyt job på, samt mange gode ideer til hvilke steder der kan kontaktes uopfordret via telefonopkald og måske benytte mig af kaffeaftaler. Var fyldt af optimisme og gåpåmod i forhold til at finde en ny retning og et nyt job. Tak for det.

17. Juni 2026

Hej

Tusind tak for din fine feedback.

Det glæder mig at høre, at vejledningen har givet dig ny energi og gode idéer til jobsøgningen.

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med at finde den rette retning og det nye job.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere støtte.

Mit første møde med DSA

Jeg deltog forleden dag til mit første møde hos DSA, med Sannie som underviser og karrierkonsulent.

Mine forventninger inden mødet var ikke særlige høje, men de forventninger blev gjort til skamme!
Det var en usædvanlig god oplevelse, hvor Sannie formåede at skabe et positivt og åbent læringsmiljø. Fremgangen i mødet var rigtig behageligt, da der var balance i tingene.

En åben dialog og imødekommende underviser gjorde det hele for mig.
Vi fik viden og erfaringer med i bagagen, som jeg helt sikkert kan bruge videre i min søgen efter næste job.

Jeg har allerede booket et individuelt møde med Sannie som karrierekonsulent, hvilket jeg ser meget frem til.

Tak for en rigtig god dag, jeg ser frem til at mødes med DSA en anden gang.

16. Juni 2026

Kære Corinna.

Mange tak for din fine og detaljerede anmeldelse af dit møde med Sannie hos os.

Det glæder os virkelig at høre, at dine forventninger blev overgået, og at du oplevede et positivt og åbent læringsmiljø.

Sannie sætter en stor ære i at skabe netop den slags møder, hvor der er plads til dialog og udvikling.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til dit individuelle møde, og vi håber, at det vil bringe dig endnu tættere på dit næste job.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr