Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Bewertungen

1'114
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med sygemelding har jeg følt mig virkelig godt hjulpet af social rådgiver Claus. Vi har haft løbende samtaler i forløbet og jeg har fået hjælp i partshøring ifht kommunen. Derudover har... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kære DSA. Jeg synes personligt, at jeres personale er hjælpsomme og søde — intet dér. Men jeres system og jeres ansøgningsproces kan virkelig bruge meget feedback. Jeg har været hos jer i omkr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos DSA. Især Sannie har været en stor hjælp i forbindelse med min overgang fra studerende til nyuddannet sygeplejerske. Jeg har fået god vejledning, støtte og hjæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Mehr ansehen

1. Einkommensversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1'114)

115 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, effektiv og omsorgsfuld vejledning

Jeg fik hurtig og meget professionel hjælp og rådgivning fra socialrådgiver i DSA til klage ifm kommunal afgørelse i sygedagpengesag - og vandt sagen :)

22. April 2026

Hej Albertine

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har fået hurtig og professionel hjælp, og at sagen endte godt.
Vi er klar til at støtte dig, hvis du får brug for det igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god samtale med…

Jeg havde en rigtig god samtale med Maiken. Hun ville rigtig gerne hjælpe mig videre og det er dejligt at føle at det jeg betaler for, faktisk kan komme mig til gode.

14. April 2026

Hej Rikke

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at Maiken kunne hjælpe dig, og at du føler, at du får værdi for dit medlemskab.
Vi står altid klar til at støtte dig.

Behagelig og kompetent

Meget behagelig samtale med Sannie.
Hun er lyttende, og kommer med konkrete og brugbare forslag.
Meget kompetent og vidende.

8. April 2026

Hej Ida

Tusind tak for de fine ord om Sannie og samtalen.
Det glæder os meget, at du har fået konkret og brugbar hjælp, som du kan bruge fremadrettet.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at blive så motiveret

Medarbejderen var super godt klædt på til samtalen.
Dejligt som fysioterapeut at blive mødt af en med sundhedsfaglig baggrund. Vi talte mine ideer og tanker igennem og jeg gik med det samme igang med at arbejde videre, efter mødet. Meget motiverende
Tak

1. April 2026

Hej

Tusind tak for din fine feedback. Det betyder meget for os at møde vores medlemmer med den rette faglige baggrund, så vi sammen kan finde de bedste løsninger.

Det er fantastisk at høre, at du gik fra mødet med fornyet energi og inspiration til at arbejde videre med dine ideer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere sparring eller hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid super professionel hjælp at hente!

27. März 2026

Hej Memnun

Tusind tak for din positive feedback!
Det betyder meget for os at høre, at du oplever professionel hjælp hos os.

Venlig hilsen.

Professionel og tryg vejledning

Jeg fik god og kyndig sparring fra karrierekonsulent Sannie i forbindelse med min jobsøgning ind i min første lederstilling. Sannie var forberedt, konstruktiv og en god støtte i processen og jeg følte mig godt klædt på til at gå ind i ansættelsesforløbet.

27. Januar 2026

Hej Emily,

Tusind tak for din fine feedback.

Det glæder os meget, at Sannie har kunnet støtte dig så godt i din proces mod din første lederstilling.

Vi ønsker dig alt det bedste i dit nye job og er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde online workshop/samtale med…

Vi havde online workshop/samtale med Sannie Christoffersen. Sød og kompetent, og udviser stort engagement og interesse i deltagerne og deres individuelle situation. En dejlig frisk energi og positiv tilgang, når man sidder i en lidt træls situation.

18. März 2026

Hej Katrine

Tusind tak for dine flotte ord om Sannie og vores workshop.

Det glæder os meget, at du oplevede engagement, interesse og positiv energi – især når situationen kan føles svær.

Vi er her for at støtte dig, og du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft kontakt til…

Jeg har haft kontakt til karrierekonsulent, Sannie Christoffersen, af 2 omgange, da jeg var i gang med jobsøgning. Både ifm. at skrive ansøgning og til jobsamtale. Jeg har fået rigtig god, brugbar og ikke mindst opmuntrende vejledning, og har nu fået et job🙏🏻

13. März 2026

Hej RG

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om Sannie.
Det glæder os meget at høre, at du har fået god og opmuntrende vejledning, og stort tillykke med dit nye job!

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Venlig hilsen.

Hjælpsomme og imødekommende

Jeg har ringet flere gange for at få vejledning, og hver gang er jeg blevet mødt af imødekommende og hjælpsomt personale, som følger op på tingene, hvis de ikke kan svare med det samme - 10 ud af 10 oplevelse.

Mødet med karrierekonsulent Sannie var rigtig godt. Hun er god til at formidle og formår at gøre både juraen og det formelle forståeligt, samtidig med at hun gør det relevant og praksisnært for os alle, selvom vi står forskellige steder. Man mærker tydeligt, at Sannie er engageret i det, hun laver, og hun ser den enkelte.

3. März 2026

Hej Meli

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de fine ord om både vores personale og karrierekonsulent Sannie.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vejledningen og føler dig godt forstået og støttet.

Vi bestræber os altid på at være både hjælpsomme og imødekommende, og det er dejligt at vide, at det mærkes.

Hvis du får brug for mere sparring eller hjælp fremover, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig hjælp

Jeg har haft en god oplevelse med DSA. Jeg fik hurtig hjælp, og medarbejderne var venlige og professionelle. Det var nemt at få svar på mine spørgsmål, og jeg følte mig godt vejledt. Jeg kan klart anbefale dem.

17. März 2026

Hej Sadie

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at du følte dig godt vejledt.

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det igen.

Kære Sannie Christoffersen

Kære Sannie Christoffersen.
Tak for et rigtig godt sparringsmøde.
Du gav mig virkelig så mange nye vinkler på min jobsituation. Vinkler jeg selv var lidt blind for at se.
Tak også for at være så velforberedt. Din smittende energi er af stor betydning.
Jeg kan anbefale dig på det varmeste.
Kh Winnie

11. März 2026

Kære Winnie

Tusind tak for din flotte og varme anbefaling.

Det glæder mig meget at høre, at du har fået nye vinkler på din jobsituation, og at du har oplevet mødet som både inspirerende og givende.

Din feedback betyder meget for mig og hele vores team.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremover, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for mere sparring.

Dygtig karrierekonsulent

Jeg har haft en rigtig god samtale med Sannie Christoffersen fra DSA, Aarhus, omkring min ledighed og plan for jobsøgning. Hun var yderst velforberedt til samtalen: havde læst både mine ansøgninger, CV og mine joblogs og gav fantastisk sparring på min situation og spørgsmål. Jeg blev mødt med en oprigtig nysgerrighed og venlighed, og fik god konstruktiv feedback på både min ansøgning, CV og jobstrategi på en anerkendende måde.
Sannie har øget min selvtillid i jobsøgning og har givet mig konkrete redskaber til at komme videre.

Kæmpe anbefaling herfra!

9. März 2026

Hej Katrine

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og konstruktiv samtale med Sannie, og at hun har kunnet styrke din selvtillid og give dig konkrete redskaber til jobsøgningen. Vi sætter stor pris på din kæmpe anbefaling!

Held og lykke med jobsøgningen, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for yderligere støtte.

Super rådgivning

Super rådgivning. De ved, hvad de snakker om og kan guide godt videre. Desuden mange relevante og givende webinarer. DSA er endda den billigste A-kassen, og med fantastisk service. Tak.

5. März 2026

Hej Kathrine,

Tusind tak for din flotte feedback.

Det glæder os meget, at du oplever vores rådgivning som både god og hjælpsom, og at du får værdi ud af vores webinarer.

Vi arbejder hårdt på at tilbyde god service til Danmarks billigste pris, og det er dejligt at høre, at det bliver værdsat.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Super A kasse

Super A kasse, med meget professionel hjælp og virkelig gode tilbud.

4. März 2026

Hej Marie,

Tusind tak for de fine ord!

Det betyder meget for os at kunne tilbyde professionel hjælp og gode tilbud til vores medlemmer.

Vi er glade for, at du er tilfreds.

Hurtig og brugbar hjælp

Hurtig og meget venlig og brugbar hjælp. Super service.

3. März 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet rigtig god og brugbar hjælp hos os.

Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super relevant a-kasse som…

Super relevant a-kasse som fysioterapeut.

5. März 2026

Hej Stine,

1000 tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at kunne tilbyde en relevant a-kasse for fysioterapeuter og andre sundhedsfaglige.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Altid imødekommende personale

Altid imødekommende personale. God og grundig forklaring på stillede spørgsmål.
Jeg har altid kun haft gode oplevelser i henvendelsen til DSA.

4. März 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for de fine ord!

Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser med vores personale, og at du føler dig godt informeret.

Vi bestræber os altid på at være imødekommende og grundige, så det er dejligt at se, at det bliver værdsat.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller sparring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt at samtale og sparring omkring…

Skønt at samtale og sparring omkring jobskifte bar “frugt”.

3. Dezember 2025

Hej Dorthe,

Tusind tak for din positive feedback!

Det glæder os meget at høre, at samtalen og sparringen omkring dit jobskifte var god og givende, men vigtigst, at den bar frugt.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det.

Konstruktiv og anerkendende sparring

God personlig supervision

26. Februar 2026

Hej Lis,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig personale og dygtig karrierekonsulent

Alle har været venlige og kompetente i deres kontakt med mig og prøvet at hjælpe mig bedst muligt.

Karrierekonsulent Sannie, har været fantastisk at sparre med i forbindelse med jobsøgning. Hun er kommet med gode råd, forståelse, godt humør og har bidraget til at klæde mig godt på til jobsamtaler. Udover dette har hun vist stort intiativ til at hjælpe med at få lavet en god ansøgning og CV. Kæmpe ros til hende og det kan varmt anbefales at sparre med Sannie. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. Februar 2026

Hej Jane

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord om Sannie og hele teamet.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både sparring og støtte i din jobsøgning.
Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre.

Mange tak for din feedback!

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr